Podcast: Anmeldelser: Inderst inde 2, Hit Man, The Boys S04, One Life, House of the Dragon S02, Til verdens ende m.fl.

Moovy Podcast anmelder bl.a. nye film af Pixar, Viggo Mortensen og Richard Linklater samt nye sæsoner af to af tidens mest omtalte serier.

Moovy Podcast har ikke ligget på den lade side, selvom det er blevet sommer. Værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har kastet deres kærlighed over "Mad Max: Fury Road" og "Con Air" sammen med gæster, mens endnu en kalenderepisode sammen med biografen Øst for Paradis har set dagens lys.

Det er også blevet til endnu et draft-afsnit, hvor værterne skal forsøge at lave den bedste filmliste ud fra et givent år. Denne gang var det 2004, der byder på fantastiske film som "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Dawn of the Dead" og mange andre. 

Denne uge går Moovy Podcast dog tilbage til en sikker klassiker. Der skal anmeldes biograf- og streamingaktuelle titler! Og selvom den notorisk sløje sommerperiode er gået i gang, er der masser af godt i vente.

HØR OGSÅ: DRAFT: BEDSTE FILM 2004 M. PETER SKJØTT

Det er en stor uge i serieland, hvor de to store flagskibsserier, "House of the Dragon" og "The Boys", begge er tilbage med nye eksplosive sæsoner. Men kan de leve op til hypen?

Der er også små og store film i biografen. Richard Linklater vender tilbage med den morsomme "Hit Man", som forsøger at gøre en stjerne ud af Glen Powell ("Top Gun: Maverick"). Værterne kigger også nærmere på holocaustfilmen "One Life", mysteriekomedien "Wicked Little Letters" og indieperlen "The Sweet East".

Vores egen halvdanske Viggo Mortensen er også aktuel på ny. Han er både foran og bag kameraet i westernfilmen "Til verdens ende" ("The Dead Don't Hurt"), men kan den gode Viggo balancere begge roller?

Sidst, men ikke mindst, er der også mange følelser at finde omkring Pixars "Inderst inde 2". For kan fortsættelsen til en af animationsgigantens mest elskede film overhovedet leve op til forventningerne? 

0:00:00 - Introduktion 

0:13:30 - Anmeldelse af "Wicked Little Letters"

0:24:55 - Anmeldelse af "Til verdens ende"

0:38:15 - Anmeldelse af "One Life"

0:49:43 - Anmeldelse af "The Sweet East"

1:03:10 - Anmeldelse af "House of the Dragon - Sæson 2"

1:18:29 - Anmeldelse af "The Boys - Sæson 4"

1:31:33 - Anmeldelse af "Hit Man"

1:50:20 - Anmeldelse af "Inside Out 2"

2:11:05 - Opsummering og afslutning

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Anmeldelser: Inderst inde 2, Hit Man, The Boys S04, One Life, House of the Dragon S02, Til verdens ende m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen