Podcast: Bad Moovy Club #1 - Death Wish-marathon!

Moovy Podcast fejrer Charles Bronson, som i år ville være fyldt 100 år, med et episk "Death Wish"-marathon i første udgave af Bad Moovy Club!

Manden, myten, ikonet: Charles Bronson! I år ville den legendariske skuespiller med de sammenknebne øjne og det utrolige overskæg være fyldt 100 år.

Og dét fejrer Moovy Podcast selvfølgelig med manér, når skuespilleren fra klassikere som "Syv mænd sejrer", "Den store flugt" og "Vestens hårde halse" skal hyldes og hædres.

Du kender måske allerede vores Standard-episoder, Spotlight og Fem til fredag, men nu introducerer vi et helt nyt podcast-format: Bad Moovy Club! Og hvilken bedre måde til at fejre Bronson på.

HØR OGSÅ: EPISODE #14 - ETERNALS, RED NOTICE, TITANE, ARCANE: LEAGUE OF LEGENDS, HBO MAX-SPECIAL M.FL.

I første afsnit af Bad Moovy Club starter værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, med et brag, når de kaster sig ud i et vaskeægte "Death Wish"-marathon – bedre kendt som "En mand ser rødt".

Fra originalen fra 1974, der byder på grum hævnhistorie, til den vanvittigt skydegale treer og den pensionist-modne femmer, "The Face of Death", ser værterne de fem originale film i én smøre. Og der bydes på store overraskelser, kvalitet, masser af grin og fæle lavpunkter.

Her får du alle de umiddelbare reaktioner fra to "Death Wish"-jomfruer, når Charles Bronsons Paul Kersey skyder sig igennem det beskidte New York, og over tyve års film går hans hår fra kulsort til kridhvidt.

Vi holder også kill count og finder ud af, hvor skydegal hævneren virkelig er. For slår Paul Kersey flere ihjel end ikoniske slasher-skurke som Michael Myers og Jason Voorhees?

Lyt med og få svaret. Vi lyttes ved!

00:08:44 - "Death Wish"

00:17:45 - "Death Wish II"

00:25:11 - "Death Wish 3"

00:35:10 - "Death Wish 4: The Crackdown"

00:45:07 - "Death Wish V: The Face of Death"

00:53:01 - Afslutning

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Bad Moovy Club #1 - Death Wish-marathon!

  • 0

    Arg... jeg nappede lige den samme tilbage i august og sluttede af med Death Sentence (2007) for en god ordens skyld. Remaket fra 2018 var stadig for frisk i erindringen til retfærdiggøre et gensyn.

    Det er vildt så meget konceptet ændrer sig undervejs og det er virkelig ikke stor filmkunst, selvom jeg mener 1eren har sin berettigelse. Mindes at 4eren var et lille løft oven på den tåbelige 3er, hvis man tog den for en Canon actionfilm uden egentlig sammenhæng med Vigilante universet fra de første 2 (måske 3), men 5eren forsatte så den forkerte vej. Death Sentence huske jeg også som bedre (den er jo lavet af James Wan, som måske ikke laver stor filmkunst, men forstår at underholde imo). I øvrigt lidt interessant at følge op på historien bag Death Sentence, som udsprang af forfatteren til bogforlæggets desillusion med filmen Death Wish. 

    Cool Hand Luke20-11-21 20:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen