Podcast: Draft: Bedste film 2004 m. Peter Skjøtt

Moovy Podcast får Peter Skjøtt på besøg i det nye Draft-format for at dyste om, hvem der kan få den bedste liste over film fra 2004.

Efter et par fantastiske uger med besøg fra Øst fra Paradis og Moovys egen Jarl Mengers til en snak om "Con Air" står den på filmåret 2004.

Dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, kaster sig atter over det nye Draft-format, hvor der skal vælges et "drømmehold" af film fra 2004.

De får igen besøg af Peter Skjøtt, der skal dyste med værterne om at vælge film fra syv kategorier (1 per kategori): "Oscar-nomineret", "Gyser", "Ikke-engelsksproget", "Blockbuster", "Action-mystery-crime", "Komedie" og "Drama". Nogle film er låst til én kategori, andre film bevæger sig på tværs af genrer og kategorier – og derfor skal de tre værter tænke sig godt og grundigt om i forhold til, i hvilken kategori de vælger hvilken film! Skal "Spider-Man 2" i blockbuster eller action?

Hør også: Moovy Podcast fylder 3 år: Bedste film 1994

Filmåret 2004 er et spraglet og mærkværdigt år. Det synes overdynget med komediefilm, om de er romantiske eller bare fuldkommen gakkede. Det er også nu, at superheltefilmene for alvor gør deres indtog, alt imens gysergenren umiddelbart ikke har andet en to-tre perler at byde på. Men når alt kommer til alt, er det 2'ernes år: "Spider-Man 2", "Shrek 2", "Kill Bill: Vol. 2", "Before Sunset", "Ocean's Twelve" og "The Bourne Supremacy".

Lyt med og hør, hvordan værterne spiller spillet og spærrer ben for hinandens lister. Der er drama, konkurrence og en masse kærlighed til gode film.

Hvilke film i hvilke kategorier skulle lande på din helt perfekte liste over 2004?

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Draft: Bedste film 2004 m. Peter Skjøtt

 • ★★★★0

  Super hyggeligt at høre en snak om gode film fra 2004 :-)

  Selve konkurrence-elementet er dog ikke specielt lyttervenligt. Jeg forstår godt reglerne (nu), men når man ikke kan følge med i, hvem der fører undervejs - eller om den enkelte træffer et godt eller dårligt valg - så er det som at være til en tenniskamp med bind for øjnene.

  Det kunne hjælpe rigtig meget, hvis der i indlægget ovenfor var link til imdb's top 20 for hver kategori. Så kunne man danne sig et overblik på forhånd. Og dermed have en idé om hvilke film, der er til rådighed. 

  Hvis konkurrence-delen for alvor skal være spændende for lytteren, så vil det dog nok kræve, at man sidder ved en computer med listerne foran sig, mens man lytter. Jeg lytter primært, mens jeg er ude at vandre. Så personligt vil jeg foretrække mere snak om filmene, og mindre fokus på konkurrencedelen.

  PS: kan I ikke næste gang skrue op for Peter Skjøtts mikrofon. Enten sidder han længere fra mikrofonen, eller også taler han bare mere lavmælt end jer andre to.

  S. Rico23-06-24 13:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen