Podcast: Episode #15 - Ghostbusters: Afterlife, Hawkeye, Last Night in Soho, Nisser, Venuseffekten m.fl.

Ghostbusters, Edgar Wrights nye gyser, dansk julegys, Marvels seneste serie, musical og dansk romcom er nogle af de ting, du finder i seneste afsnit af Moovy Podcast.

Ny fredag og dermed nyt afsnit af Moovy Podcast. Sidst dykkede værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, ned i det tilrøgede, sort-hvide film noir-univers med besøg af ekspert Kristoffer Abildgaard.

Men denne gang er podcasten tilbage i vante rammer med en vaskeægte standard-episode, hvor der står en hulens masse anmeldelser og anbefalinger på programmet.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #5 - NYBEGYNDERENS GUIDE TIL FILM NOIR (M. KRISTOFFER ABILDGAARD)

Vi anmelder blandt andet den nye "Ghostbusters: Afterlife", som spiller højt på nostalgi, mens Marvel har smidt endnu en serie ud på Disney+. Avengers-medlemmet Hawkeye har nemlig fået sin egen serie, mens vi også har snakket med seriens producer, Trinh Tran.

Moovy Podcast har også fået sig en snak med den unge skuespiller Vivelill Søgaard Holm, som er aktuel i noget så særegent som en dansk julegyser. På Netflix er serien "Nisser" nemlig landet. Derover kan man også se Lin-Miranda Manuels musical, "tick...tick...Boom!", som værterne er dybt uenige om.

Edgar Wright er også klar med den gysende "Last Night in Soho", som der er store forventninger til, mens kærligheden har spredt sig ud i episoden med den danske romcom "Venuseffekten". Meget kærlighed er der dog ikke til julefilmen "Home Sweet Home Alone", men så er det godt, man har Paul Rudd til at danne rammerne for ugens anbefalinger.

00:08:00 - Anmeldelse af "Ghostbusters: Afterlife"

00:24:40 - Anmeldelse af "Hawkeye"

00:38:04 - Anmeldelse af "Nisser"

00:50:20 - Anmeldelse af "tick...tick...Boom!"

01:02:30 - Anmeldelse af "Home Sweet Home Alone"

01:08:37 - Anmeldelse af "Venuseffekten"

01:21:40 - Anmeldelse af "Last Night in Soho"

01:41:33 - Ugens anbefalinger (Paul Rudd-film)

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #15 - Ghostbusters: Afterlife, Hawkeye, Last Night in Soho, Nisser, Venuseffekten m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen