Podcast: Episode #16 - Spider-Man: No Way Home, West Side Story, Spencer, The Hand of God, The Power of the Dog m.fl.

Spider-Man, Steven Spielberg-musical, Kristen Stewart som Diana, en dybfølt tur til Italien og slow-burn med en modbydelig Benedict Cumberbatch samt meget mere har fundet vej til seneste afsnit af Moovy Podcast.

Vi lægger kortene på bordet. Moovy Podcast har været plaget af Gremlins, og derfor har der været en kort pause, men nu er værterne Mikkel Abel og Joachim Jelle tilbage på pletten!

Der anmeldes spoilerfrit Marvels seneste blockbuster, "Spider-Man: No Way Home", hvor den unge Peter Parker kæmper mod alverdens superskurke fra Spider-Man-universet. Det er kun Spielbergs "West Side Story", som kan nå Spider-Man til sokkeholderne i ren og skær storhed, og den diskuteres selvfølgelig med tilhørende sang og dans. 

HØR OGSÅ: EPISODE #15 - GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE, HAWKEYE, LAST NIGHT IN SOHO, NISSER, VENUSEFFEKTEN M.FL.

Netflix har også været på banen, hvor auteur-drevne film som Paolo Sorrentinos "The Hand of God" og Jane Campions "The Power of the Dog" begynder at bejle så småt til Oscar-akademiet. 

Kristen Stewart kigger også direkte på statuetten, for med hendes præstation i "Spencer" er hun tættere på end nogensinde før, imens Aaron Sorkin også forsøger gennem Amazon Prime at sikre en tur op på scenen for at holde takketalen med Nicole Kidman-filmen "Being the Ricardos". 

Derudover er der opsamling på Ridley Scotts forvirrede "House of Gucci" samt "Encounter" med Riz Ahmed, "Swan Song" med Oscar-vindende Mahershala Ali og Clint Eastwoods egen svanesang, "Cry Macho".

00:05:07 – Anmeldelse af "West Side Story" 

00:14:05 – Anmeldelse af "Spencer" 

00:27:39 – Anmeldelse af "Panik" 

00:38:27 – Anmeldelse af "The Hand of God" 

00:50:23 – Anmeldelse af "Swan Song" 

00:55:36 – Anmeldelse af "The Power of the Dog" 

01:10:02 – Anmeldelse af "House of Gucci" 

01:21:57 – Anmeldelse af "Encounter" 

01:27:03 – Anmeldelse af "Being the Ricardos" 

01:40:10 – Anmeldelse af "Cry Macho" 

01:48:39 – Anmeldelse af "Spider-Man: No Way Home" 

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #16 - Spider-Man: No Way Home, West Side Story, Spencer, The Hand of God, The Power of the Dog m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen