Podcast: Episode #17 - Nytårsspecial 2021: Årets bedste film og tv-serier

Moovy Podcast kigger tilbage på året, der gik, når vi kårer de bedste film og tv-serier, mens der også bliver plads til en diskussion om årets overraskelser, skuffelser og gode fund.

Moovy Podcast er er tilbage og starter 2022 med et brag! Vi skal nemlig kigge tilbage på året, der gik, og finde frem til 2021's bedste film og tv-serier.

Trods lockdown og biografnedlukninger har der nemlig været rigeligt med gode premierer på det store lærred og streaming.

De to værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, kårer sammen med resten af Moovys crew årets fem bedste tv-serier og film. Her skal der bl.a. snakkes gys med "Midnight Mass" og kastes kærlighed på franske "Titane", mens der langt om længe også bliver mulighed for at vende "The Green Knight", "The Father" og "The Beatles: Get Back".

HØR OGSÅ: EPISODE #16 - SPIDER-MAN: NO WAY HOME, WEST SIDE STORY, SPENCER, THE HAND OF GOD, THE POWER OF THE DOG M.FL.

Ud over årets bedste titler skal der også diskuteres positive overraskelser, skuffelser og ikke mindst andre gode fund. James Wans "Malignant" tager igen opmærksomheden, mens dansk dokumentarfilm sejrer med "Kandis for livet" og ""Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden".

Til gengæld har årets store blockbusters og produktive Marvel skuffet på tv-fronten.

Foruden de mange kåringer bliver der også plads til anbefalinger af alt muligt andet, værterne har set i løbet af året, mens der kigges i krystalkuglen for at finde ud af, hvad man kan forvente af Moovy Podcast i år 2022.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #17 - Nytårsspecial 2021: Årets bedste film og tv-serier

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen