Podcast: Fem til fredag #10 - De 5 bedste gyserfilm nogensinde!

Dagen i dag står i gysets navn, for det er endelig Halloween. Derfor byder Moovy Podcast på den ultimative rangering af de allerbedste gyserfilm – nogensinde!

Som vores podcast-feed vidner om, har Moovy Podcast i løbet af oktober væres besat af uhyggelige skrækfilm og alt, hvad det indebærer. I forrige afsnit blev der snakket udførligt om Wes Craven, hans film og hans liv, så hvis du savner noget vaskeægte filmnørderi, er det afsnittet for dig!

Tidligere har vi også stukket kniven i John Carpenter, hvor vi rangerede hans fem bedste film, og så har vi også anbefalet fem gyserfilm fra Netflix og fem undervurderede skrækfilm, der ligger og gemmer sig på diverse streamingtjenester.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #4 - FRA ELM STREET TIL "SCREAM": WES CRAVENS MORDERISKE MARERIDT

Men hele måneden har blot været opvarmning til dette afsnit. Den står nemlig på den ultimative rangering af filmhistoriens bedste gyserfilm – nogensinde!. Moovy Podcast har fået hjælp af hele besætningen på Moovy, så listen, vi bringer, er altså den definitive liste over den fem bedste gyserværker derude.

Selvfølgelig er der genkendelige titler på listen, men mon ikke der også er en overraskelse eller to at finde, når jeres to værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, tager fat i massevis af enestående scary movies.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #10 - De 5 bedste gyserfilm nogensinde!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen