Podcast: Fem til fredag #12 - De 5 bedste film af Paul Verhoeven

Pervers bedstefar eller tabubesat satiriker? Moovy Podcast kårer de fem bedste film af den kontroversielle hollænder, hvor der venter sci-fi, vold, erotik og masser af provokationer.

Sidst var der Nicolas Cage på menuen, da Moovy Podcast serverede en topliste, og denne gang er turen kommet til den hollandske instruktør Paul Verhoeven. 

I sidste uge var den nu 83-årige instruktør nemlig aktuel i de danske biografer med nonnefilmen "Benedetta". En film, der allerede har skabt masser af saftige overskrifter med sit potente indhold.

HØR OGSÅ: EPISODE #21 - THE BATMAN, RØD, PARALLELLE MØDRE, BENEDETTA, FRESH, THE ADAM PROJECT M.FL.

Paul Verhoeven er en kontroversiel skikkelse, der både har forarget, provokeret, begejstret og italesat tabuer igennem flere årtier. Men er visionen altid med et glimt i øjet med satire og kritisk sans, eller er manden blot indbegrebet af dårlig smag?

Moovy Podcast diskuterer Verhoeven som instruktør, og så kårer vi ikke mindst de fem bedste film af manden. Her gemmer der sig blandt andet sci-fi-action med Arnold Schwarzenegger, fransk rape and revenge i "Elle" og erotisk neo-noir. 

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #12 - De 5 bedste film af Paul Verhoeven

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen