Podcast: Fem til fredag #15 - De fem bedste film, du har aldrig har hørt om! (Del II)

Efter sidste uges anmeldelser vender Moovy Podcast tilbage med en håndfuld ukendte filmperler, der uden tvivl kan bringe dig glæde på denne fredag.

Dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, har gravet og gravet, og op fra det bundløse hul af film fra fortiden har de fundet nogle vaskeægte mesterværker.

Først og fremmest står den på "Smooth Talk" – en film om femininitet, kærlighed og lyst. En ung Laura Dern spiller den smårebelske, 15-årige Connie, der vokser op med nogle trælse forældre i en dagligdag, hvor fyre begynder at betyde mere og mere.

Mikkel mener, at asiatiske film ikke har været repræsenteret nok, så han har taget den stilistiske og barske "The Wild Goose Lake" med fra 2019. Joachim har derimod fundet Alan Berliners humoristiske dokumentar "Nobody's Business", hvor instruktøren på en time skildrer sin far i et smukt, sorthumoristisk og intimt portræt.

HØR OGSÅ: EPISODE #27 - STRANGER THINGS, PEAKY BLINDERS, VERDENS VÆRSTE MENNESKE, ATLANTA, BULL M.FL.

Firserne bød på en massiv, blodrød bølge af slasherfilm, der med lavt budget og fedt effektarbejde bragte de mest grusomme mareridt til livs. En af disse er filmen med den fantastiske titel "Butcher, Baker, Nightmare Maker".

Episodens sidste film gentager det lave budget, men her er der altså tale om et lille mumblecore indie-drama. "The Color Wheel" er lavet af Alex Ross Perry, der senest var aktuel med "Her Smell", og som er en roadtrip-film, hvor to trælse søskende lærer hinanden lidt bedre at kende – og så har den en fantastisk slutning.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, CastboxPocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #15 - De fem bedste film, du har aldrig har hørt om! (Del II)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen