Podcast: Moovy Podcast x Øst for Paradis: Juli + august (2024) m. Rikke Johnsen

Der bliver sat fokus på det måske bedste biografprogram indtil nu, når Moovy Podcast gennemgår Cinemateket-kalenderen i Øst for Paradis for juli og august.

De sidste tre uger har været vidt forskellige, men lige fantastiske. Først kastede Jarl Mengers sin kærlighed på Nic Cage og "Con Air". Så kom Peter Skjøtt forbi og draftede de bedste film fra 2004. Og som om dét ikke var nok, så fik dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, endelig taget anmelderhatten på igen.

Juli og august i Øst for Paradis synes defineret af ét tema: mesterværker. Hvem har ikke haft lyst til at (gen)se "Dommedag nu", "De nådesløse" og "Chinatown" på det store lærred? Det har du mulighed for nu – plus en håndfuld andre vidunderlige film.

Martin Scorsese vender også tilbage det store lærred med "Uskyldens år" og kultfilmen, der snart må anses som et mesterværk: "Efter fyraften". Sidstnævnte står Mikkel og Joachim for at præsentere i Øst for Paradis den 27. august 18:30. Du kan få dine billetter lige her.

HØR OGSÅ: ANMELDELSER: INDERST INDE 2, HIT MAN, THE BOYS S04, ONE LIFE, HOUSE OF THE DRAGON S02, TIL VERDENS ENDE M.FL.

Derudover er Pedro Almodóvar repræsenteret med "Paralelle mødre" og "Alt om min mor", mens Argentos "Profondo rosso - Mord i rødt" og Fellinis "Vejen" hejser det italienske flag. Hvad kan du ellers finde? Perler som "The Talented Mr. Ripley", "Brokeback Mountain" og "Vil du se min smukke navle?".

Du kan også fange en forpremiere på "Kinds of Kindness" den 2. juli i Øst for Paradis. Billetterne kan du får her, og Mikkel og Joachim kommer inden og sætter ord på, hvilken instruktør Yorgos Lanthimos efterhånden er.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy Podcast x Øst for Paradis: Juli + august (2024) m. Rikke Johnsen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen