Forum - Forum-tråd: Netflix-tråden

Netflix-tråden

  • ★★★★★★0

    Men, kan man bruge Unblock til andet? Er der tv-tjenester man kan tilgå gratis ved stadig at have UnB? Tænker ligesom hvis man var i udlandet, og ville se DR. Ellers ser jeg ikke nogen brug for det, og opsiger mit abb.

    davenport 4-03-16 23:24

  • ★★★★★★0

    De har ikke længere en liste på Unblock US, men bl.a. Hulu, BBC iPlayer, iTunes (tror jeg), diverse musiktjenester og andre streamingtjenester, der kun virker i eksempelvis USA. Der er bl.a. Shudder, som kun rocker horror. Jeg ved ikke om den virker udenfor USA overhovedet, men det kunne også være sådan noget, man kan bruge det til.

    Zero Cool 4-03-16 23:29

  • ★★★0

    Jeg ser også engang imellem lidt PBS. De laver indimellem nogle interessante dokumentarudsendelser, hvis man er til den slags.

    Som Bruno er inde på, så var der før en side hvor man kunne se understøttede tjenester, men deres "Channels" side virker ikke længere. Den fører bare til forsiden. Som tidligere nævnt, så tror jeg at Unblock Us er i problemer, når man ser alle de ændringer de har lavet på deres hjemmeside og supportdelen.

    Under alle omstændigheder har jeg stadig 7 måneders Hulu tilbage, hvis jeg ligepludselig ikke kan komme uden om unblocker fejlen.

    Aranyhajú Nyárszépe 5-03-16 05:17

  • ★★★★★1

    davenport, virker som sagt fint her. Min kammerat siger, at det heller ikke virkede med de nye DNS-tal hos ham, så han skrev tilbage til Unblock, som gav endnu yderligere instrukser på hvordan man rydder cache osv, og så fik han nogle helt andre DNS-tal igen, og så virkede det anden gang. Så prøv det.

    David Lund 5-03-16 06:23

  • ★★★★0

    Det lyder altsammen ikke særligt godt! 

    Jeg har ikke fået svar fra Unblock endnu - kun et automatsvar om, at man kan forvente forlænget svartid for øjeblikket

    Hvis jeg ikke kan få det til at virke, dropper jeg nok Netflix. Kan ikke nøjes med den danske alene. 


    En af mine belgiske online-buddies er i øvrigt lige startet med at abonnere på Unblock for få dage siden, efter jeg har rost det til skyerne i månedsvis. Han har betalt for et helt år. Dårlig timing! :-)

    thomsen 5-03-16 12:13

  • ★★★★★0

    Jeg synes godt nok I lyder opgivende. Jeg er ret sikker på, at løsningen er ret nem for jer i sidste ende. Det har fungeret for mig og en kammerat igennem første trin, og en anden kammerat igennem andet trin. Mon ikke det er det samme for jer?

    David Lund 5-03-16 12:43

  • ★★★★★1

    Som tidligere nævnt, så tror jeg at Unblock Us er i problemer, når man ser alle de ændringer de har lavet på deres hjemmeside og supportdelen.

    Det er det samme hos flere af de andre store VPN/DNS services, som f.eks. Unlocator. De har fjernet alle referencer til Netflix og lignende, og fremhæver nu udelukkende deres service som sikker-browsing. De gør det selvfølgelig for at undgå opmærksomheden fra Netflix, men jeg ved nu ikke om man kan se det som et tegn på at de er i decideret problemer.

    Kruse 5-03-16 13:11

  • ★★★★★★0

    De gør det selvfølgelig for at undgå opmærksomheden fra Netflix, men jeg ved nu ikke om man kan se det som et tegn på at de er i decideret problemer.

    Just præcis. Jeg tvivler stærkt på, at der er noget legalt Netflix kan gøre ved dem, udover at bede Unblock mv. om at lade være med at bruge Netflix-logoet i deres markedsføring, hvilket sikkert er hvad der er sket.

    Zero Cool 5-03-16 14:27

  • ★★★0

    Det er jo ikke kun Netflix logoet, men også deres support der er ændret. Førhen gjorde de meget ud af at offentliggøre deres kundetilfredshed. Det gør de ikke længere. For nyligt fjernede de også alle opslag, samt muligheden for at kommentere på facebook. Nu kan jeg så se, at de skrev en nyhed igår, hvilket får folk til kommentere på den om at de ikke kan få Netflix til at virke og vil opsige deres abonnementer. Som minimum oplever de en del "heat" i øjeblikket. 

    Derudover, er jeg enig i at man ikke bør opgive med det samme, blot fordi man oplever lidt udfordringer.

    Aranyhajú Nyárszépe 5-03-16 14:59

  • ★★★★★★0

    Det er sandt, men det behøver jo stadig ikke at betyde, at de er i problemer.

    Der er nok ingen tvivl om, at Netflix' tiltag har givet dem mere arbejde, fordi tjenesten ikke bare spiller og Twitter er en frygtelig platform til support, så et del af svaret er helt sikkert, at deres support har mere at lave.

    Hvis de har fået pålagt, at de skal stoppe med at have Netflix, Hulu osv. på deres hjemmeside, giver det jo også god mening, at de rykker supporten til et lukket system, hvor alle ikke kan se svaret. Selvom de bare vil ud af søgelyset, giver det stadig god mening at gøre det - jep, det er mindre forbrugervenligt, men hvis man alligevel får svar indenfor få timer, betyder det jo ikke noget i praksis.

    Når man laver store ændringer, falder kundetilfredsheden jo ofte i en periode. Det sker jo også i firmaer, der ikke bevæger sig i en eller anden gråzone.

    Zero Cool 5-03-16 15:29

  • ★★★★0

    Fik et nyt sæt DNS-tal i går. De virkede desværre ikke, hverken på Mac eller PS4. Kan stadigvæk kun tilgå den danske server. Har skrevet til dem igen.

    Jeg kommer til at tænke på, om det kan gøre en forskel, at jeg abonnerer på amerikansk Netflix (begyndte et år, før de kom til Danmark og har aldrig lavet det om)? Men så burde jeg jo ikke have adgang til den danske tjeneste, så det betyder nok ikke noget.

    Æv, og jeg havde ellers lige fundet et par film frem til weekenden på den canadiske server, jeg gerne ville se, inkl. den efter sigende rædselsfulde remake af Poltergeist fra sidste år. :-)

    thomsen 6-03-16 13:23

  • ★★★★★★0

    Jeg har modtaget 2. svar fra Unblock. Man skal logge ud af alle enheder, og nulstille ens DNS til lokale tal. Derefter skal man starte en film på NF i ens egen region. Derefter logger man ud igen, og laver DNSen om til de tal de sender, og så skulle det virke. Hvis det er på en PC skal man rydde sin catche.

    Nogen der ved om de tal de sender er unikke, ellers kan jeg jo bare poste min mail her...?

    davenport 8-03-16 16:01

  • ★★★0

    Jeg har ikke haft den Unblocker fejl i flere dage nu. Det kører bare. Måske er de kommet ud over blokeringen? Så lange det varer.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-03-16 19:12

  • ★★★★★0

    Den tyske film "Victoria", som er optaget i et enkelt uafbrudt skud, ligger nu på US Netflix.

    Kruse 9-03-16 11:05

  • ★★★★★0

    Nu er jeg blevet fanget af proxy error fejlen igen, og anden mail fra unblock kunne ikke løse problemet, så jeg kiggede lidt efter alternativer. Jeg ved ikke om de er til at stole på, men diverse sites siger god for dem - unlocator.com koster det samme som unblock-us og har en gratis uges prøvetid. Jeg gav det en chance, og indtil videre kører det. Nu vil jeg prøve at skifte regioner ofte osv. i prøvetiden, og læse lidt mere op på dem inden jeg skifter, men umiddelbart virker de som en alternativ der fungerer.

    David Lund10-03-16 20:15

  • ★★0

    Nogen hvis unblock stadigvæk fungere og hvad er alternativet? 

    Wangsgaard21-03-16 18:32

  • ★★★★★0

    Read the above. Skift fra Unblock-US til Unlocator eller omvendt. Begge har en gratis uge, så det er jo bare at prøve. For mig har det fungeret perfekt siden skiftet.

    David Lund21-03-16 19:29

  • ★★★★★0

    Jeg har stadig intet problem oplevet med Unblock-US.

    Kruse21-03-16 19:37

  • ★★0

    Har lige fået nye DNS koder fra Unblock og det virker desværre ikke :/

    Wangsgaard21-03-16 19:41

  • ★★★0

    Har set Hulu på det sidste, men prøvede da lige at afspille "what's eating gilbert grape" på US Netflix og fik så den famøse Unblocker fejl.

    Men prøv da den der Unlocator. Lyder da som et udmærket forslag, hvis det ikke kræver andet end en email at prøve i en uge.

    Aranyhajú Nyárszépe21-03-16 19:42

  • ★★★0

    En detalje er at det har noget at sige hvad man forsøger at afspiller. Breaking Bad kan jeg for eksempel godt afspille, men "What's Eating Gilbert Grape" giver mig unblockerfejlen.

    Tænker at det er fordi Breaking Bad kan afspille i alle landene, hvorimod førnævnte film kun ligger i Americas.

    Aranyhajú Nyárszépe21-03-16 19:49

  • ★★0

    Har lige gennemgået alle trinene fra unblocker uden held og i et kort øjeblik troede jeg problemet var løst. Jeg gik ind på den østriske netflix og prøvede at afspille perks of being a wallflower og til min begejstring så ville den godt afspille, men desværre ikke nogle  andre film. Perks of being a wallflower ligger også på den danske netflix og derfor jeg kunne afspille den selvom jeg var logget ind på den østriske :(

    Wangsgaard21-03-16 20:20

  • ★★0

    Med unlocator får jeg fejlbeskeden at der ikke er internet forbindelse men det passer ikke :/ Gider ikke rode mere med det idag og finder noget på den danske :) 

    Wangsgaard21-03-16 20:42

  • ★★0

    Kan ikke få unlocator til at virke heller. Så opsiger jeg nok snart mit netflix hvis ikke jeg finder en anden løsning :(

    Wangsgaard24-03-16 16:17

  • ★★★0

    Prøvede så lige den der Unlocator, men fik igen den famøse unblocker fejl da jeg forsøgte at afspille "What's Eating Gilbert Grape" på US Netflix. Skuffende :(

    Aranyhajú Nyárszépe24-03-16 17:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen