Forum - Forum-tråd: Legends of Tomorrow + ArrowWerset Serier

Legends of Tomorrow + ArrowWerset Serier

  • ★★★★★0

    Havde du i øvrigt set "The Flash" - sæson 5? Jeg må indrømme,  at jeg gik død i den sæson 5-6 afsnit inde. Jeg fortsætter dog med den på et tidspunkt selvom, at jeg ikke er super motiveret. 

    Jeps jeg følger også The Flash selv om den ja virkelig har været up and down, mest det sidste men så længe Tom Cavanagh er med følger jeg den, og med det sagt ser ud til i sæson 6 nu her at de har teaset, hvordan Cisco skal skrives ud, hvis han blir det.

    Elwood13-02-20 16:55

  • ★★★★★1

    Jeps jeg følger også The Flash selv om den ja virkelig har været up and down, mest det sidste men så længe Tom Cavanagh er med følger jeg den, og med det sagt ser ud til i sæson 6 nu her at de har teaset, hvordan Cisco skal skrives ud, hvis han blir det.

    Det er ret ærgerligt og irriterende at både Brandon Routh og Carlos Valdes snart er fortid i ArroWerset. De to er de bedste og sjoveste karakterer, og så er de begge to utroligt karismatiske i deres skuespil. De vil blive stærkt savnet.

    NightHawk13-02-20 17:49

  • ★★★★★0

    LOT: Miss Me Kiss Me Love Me

    Fantastisk titel sekvens, og damm en sjov episode, resten blir ren spoiler tekst da jeg tænker du først kigger herinde efter og ha set episoden selv.

    Constantine tager en tur til hell og en chit chat med Astra, som ikke har tænkt sig at give op, som hun siger så vil de Dammed Souls dræber folk og deres sjæle vil ryge direkte ned til hende, så nej hun kan ikke stoppes på normal vis, igen er der lidt forshadowing efter en kommentar fra Ray omkring muligheden for good in her (more on that later)

    Ja, Cool titel-sekvens i form af sådan en slags animeret collage. Det gav sådan en herlig comicbook stemning fra 30'erne og 40'erne.

    Og herlig konfrontation mellem Constantine og Astra der virkelig understreger, hvor meget hun hader ham.

    Nate har ikke glemt den recording for Giddion og da Behrad næsten "fanger" ham i at rode med Giddion tror han blot at Nate er high, damm jeg er vild med den gut allerede. Så han tager et raincheck med sammen med Nate for at tage ham til at møde sin Familie til middag og det er så her vi møder Zari, som er en berømt Social Media Star, og lidt hovsky snovsky i det, så da Nate møder hende flipper han self lidt ud, og de får et par sjove scener ud af det, som Zari straks mistaker for Stalker attitude. More on them later.

    Timequake leder os tilbage i tiden til organized Crime, og hvis du ærgvrede dig over der var for lidt Constatine sidst, så oh boy, det her er Constantine Private eye, og med Secretary Sara haha, hun gir ham også dræberblikket da han introducere hende som det overfor Damsel in distress, og Ray nærmest self. indtager rollen som Politibetjent undercover self. Og her måde jeg lige rose Kostume afdelingen fordi for en tv serie af den her type så er det ret fine kostumer de har, faktisk tog jeg mig i flere gange og tænke Constantines Trenchcoat virkede alt for ny og ren, det self. fordi han ikke har skiftet kostume, men var lidt sjovt at se den springe så meget ud.

    Ja, kemien imellem Nate og Behrad fornægter sig ikke og der lægges mere og mere i kakkelovnen til, at de skal være det nye komiske par nu, hvor Brandon Routh snart er fortid i serien. Under besøget hos forældrene og mødet med Zari - fedt endelig at sende hende igen - fik jeg sådan en "Keeping Up With The Kardashians" vibe, så var dæleme glad for, at det ikke fyldte mere af afsnittet. Men spændende at se hvad det udvikler sig til mellem hende og Nate.

    Den del af afsnittet hvor de er i 1947 var klart det bedste. De ramte fuldstændig den stemning fra dengang både mht. kulisser, kostumer og ikke mindst musikken, som var virkelig fremragende. Herlig jazzet razzle dazzle musak, der flot supplerede skuespillerne og historien.

    Herligt at se Constantine som privatdetektiv. Det kunne være en god idé til en selvstændig serie. Og ja, ham og Sara har bare nogle herlige momenter kørende med hinanden. Hun hader bare at være øjeguf/sekretær. Typisk Ray som den evige spejderdreng der straks påtager sig rollen som retskaffen politibetjent i en bund-korrupt tifsperiode. :D

    Du har helt ret i detaljen med Constantinens jakke. Noget andet i den sammenhæng jeg også tænkte på er, at Mick altid klæder sig på en måde så han bare slet ikke passer ind og de andre på holdet har helt opgivet at sige noget. :D

    Skurken er Bugsy the Crimelord, har det hele Politikerne og politiet i sin hulehånd, og self. den hotteste hot Natclub.

    Ava har igen key moments hun føler ikke hun er vigtig mere og har intet stort ansvar som hun har været vandt til, så hende og Rory agere backup til missionen, som self. foregår oppe ved baren.

    Men hun får en fantastisk scene hvor hun skal lave en afledning, som starter et meget xtravagant Sang nummer igang, men det er jo LOT så self. er der et lille twist kodeordet var afledning clear the Room Ava, men det vi ser og høre er en flot opsat Nighclub sang måske extrem cheassy, men stadigvæk flot, men da vi så ser folk flygte fra rummet da Sara ankomemr ser vi at ja Ava er pissdrunk og synger pivefalsk hel alene :)
    Damm jeg var færdig af grin, havde godt lidt på fornemmeren hvor det gik hen, men derfor var det stadigvæk sjovt.
    Lidt noget andet end Melissa Benoist i The Flash afsnittet må man sige hehe.

    Jeg synes ham de havde fået til at spille Bugsy Siegel gjorde det rigtig godt i rollen. Han var både herlig gusten og pimp i sin attitude som skurk. Hans pong-pong dialog med Sara var også helt forrygende god og hold da op, hvor der blev fyret meget slang af undervejs.

    Haha, det var fedt at se Mick og Ava sammen. Mick har bare accepteret sin rolle, mens Ava slet ikke kan finde ud af at være sidekick. Jeg hulkede af grin, da Ava drak sig i hegnet og gav sit store Sang nummer. Det var næsten for godt til at være sandt, hvilket det så også var, da man så hende alene på scenen i en ordentlig brandert. Elsker da Sara bare lader hende fortsætte alt imens Mick åbenbart har filmet de pinlige ting på sin mobil. :D

    Ja, det var langt mere glamourøst, da Melissa Benoist gav den gas i "The Flash".

    Nate tror han har fundet sig en retsskaffen Betjent som ikke er korrupt, men come on det gangster tiden så self. er der backstabbing, imens er Constantine ved at finde frem til den ting der kan ordne Astra en gang for alle, men Damsel in distress kommer på andre tanker, men overlader tingene til COnstantine som han var efter, hvorefter Ray's nye "ven" tager sig af hende Gangster style It's Chinatown, go detalje at Ray kommer løbene til sidst med håndjern på stadigvæk lænket til Rattet :)


    Zari Konfrontere Nate og hendes Bror og da hun er ved at afsløre dem over for hendes forældrer transportere Nate hende over til The Waverider, hvor hun flipper hel ud i en herlig sekvens. Så jep de går klart den humane vej ser det ud til, hvor det for mig ser ud til det handler om Zari blir en slags Fish out of water ombord på The Waverider, hun føler en connection med Nate, så jeg tænker det kommer til at handle om at få hende up to date igen, og så må vi se om hun falder for Nate igen *host* CW *Host* Så jeg tænker de måske bender rulesne lidt ved at få den nye Zari her til at blive Nate's men det virker bare ekstrem belejligt hvis ikke han skal sættes over for et valg mellem Behrad eller hende, det jeg så tænker sker er at Behrad blir den som igen ikke kan huske noget, men som en stikpille lade Nate huske alt, jeg håber der blir et dilemma for ham, så det hele ikke blir så pokkers Rosenrødt men igen CW, men ja vi må se.

    Det var et fedt dobbeltspil, der var gang i hos Constantine og Ray i 1947 perioden i ægte film noir stil, hvor femme fatalen snyder dem blot for at blive straffet for sine ugerninger. Og fed replik og "Chinatown" reference som Constantine lige fyrer af: "Forget it Ray...It's Burbank". :) Altt sammen blev det meget fornemt viklet ind i temaet om at se det gode i alle mennesker.

    Hele det her plot med Nate og Zari minder mig meget om det mellem Nate og Amara, hvor hun på en måde vender tilbage som Charlie. Jeg tror at det samme sker her og at Nate og den nye udgave af Zari finder sammen og så bliver Behrad en erstatning for Ray, der ender med at ofre sig for holdet i det store opgør mod Astra. Jeg synes det ligger op til, at det udvikler sig i den retning.

    Men hvor den del ser ud til at ku blive happy, så ku jeg godt forstille mig retningen med Constantine blir noget lidt den anden vej... da han tager Bugsy med ned til Astra, og er klar til at skyde hende med ja The Magic Gun kan han ikke få sig selv til det, og det var den del Ray hentyde til, og det er også ham der gennemskuer Constantine, og som Constantine fortæller sandheden til, men både hans sidste ord til Astra inden han stikker af igen og hans ord til Ray omkring det synes jeg lægger ret meget op til at han måske ofrer sig for Astra for at redde hende til sidst, endten det eller også trækker de den bare så lang de kan for at få os til at tro han ikke overlever, men no way in Hell høhø at de lader ham Miste Astra igen, det tror jeg ikke CW tør. Men jeg ved ikke hvor lang tid Matt Ryan er med, men jeg ku godt se hans ord som en stor forshadowing.


    Men igen et fantastisk sjovt afsnit, med et godt set, og sjove setups, Constantine der smækker benene op Private Eye style, og Sara's big time ping pong flirt dialog med Bugsy, Jeg tror Caity Lotz virkelig har haft det sjovt med den scene :)

    Det kunne dog have taget fusen på alle, hvis Constantine bare havde skudt Astra med det samme. Det tror jeg ikke der var nogen, der ville have set komme. I øvrigt så minder The Magic Gun utrolig meget om Winchester pistolen fra "Supernatural". Der er vist nogle forfattere, der har været tilbage i arkivet hos CW. :)

    Jeg tror Constantinens valg om at lade Astra leve i sidste ende får den konsekvens, at det er Ray, der må betale prisen med sit liv. Det ville nemlig være ekstra ondt overfor Constantine, når nu det netop var Ray der frarådede ham at slå Astra ihjel.

    Helt enig i din konklusion. Endnu et herligt afsnit med flere højdepunkter og sjove optrin. :)

    NightHawk15-02-20 21:00

  • ★★★★★0

    Legends of Tomorrow - Sæson 5

    Asnit 3 : Slay Anything 

    I dette afsnit står den på slasher og 80'er nostalgi for alle pengene, da Team Legends skal forsøge at løse mysteriet om seriemorderen Freddy Myers, der efter sin dødsdom i fængslet pludselig vender tilbage fra graven for at afslutte sine morderiske gerninger til et jubilæumsbal i 2004, der tog sin begyndelse under hans highschool prom tilbage i 1989.

    Mens Ava, Sara og Mick rejser til 2004 i håbet om at kunne standse den perverse morder, må de dog hurtigt sande, at deres mission slår fejl og Sara beslutter sig derfor straks til at sende Ray og Nate - med hjælp fra den gode fe Nora - et smut yderligere baglæns i tid til 1989 for at forhindre at mobbeofret Freddy udvikler sig til at blive en morder.

    Men alting er ikke hvad det giver sig ud for at være og efter en hæsblæsende omgang løjer i de to tidsperioder, må legenderne indse at morderen ikke var hvem, de troede at det var... 

    ---

    Der er godt gang i især 80'er nostalgien i dette afsnit - hvis titel refererer til John Cusack klassikeren "Say Anything" - som jeg nød hvert et sekund af. Lige fra det tilbagevendende Belinda Carliste hit "Heaven Is a Place on Earth" til den muntre John Hughes hygge-romantiske afskedsbals-stemning, og så de mange slasher-film referencer hvor både "Prom Night", "Carrie", "Halloween", Friday The 13'th", samt "Nightmare On Elm Street" og "Shocker" blev blandet sammen i en herlig skør og blodig pærevælling.

    Med hvad der synes at være det evigt tilbagevendende budskab om at se det bedste i alle mennesker kørende i baggrunden,  fik historien også en ekstra rørende tyngde ved at gå helt tilbage til den formodede morders begyndelse, hvilket var ret genialt fundet på. Her var især scenerne med Freddy og Nora rigtig gode, da hun forsøger at give ham mere selvtillid og ser at han ligesom hende har haft en svær opvækst.

    Samtidig står Ray (lækre solbriller i øvrigt) og Nate så for de mere muntre kommentarer i deres lærervikarenes svar på Crockett & Tubbs rutine, som Freddys beskytter og moralske opbakning. Det hele kulminerer i en herlig "Carrie"/John Hughes reference, hvor Nora fyrer den af som både magisk fe og breakdance DJ med nogle fede mooves. Haha, elsker Ray og Nates ansigtsudtryk her. :D

    I 2004 versionen af samme bal finder vi ud af, at Ava åbenbart er fan af seriemordere og kan alle detaljer om deres sager i hovedet, hvilket selv Mick er lettere forarget over. Dæleme også en sjov detalje at han tilfældigvis har gået på samme higjschool, hvor han så tilmed render ind i en gammel flamme undervejs. Den afsluttende joke om Micks store Gun var i øvrigt lige i hans ånd. :D

    Og Ava der bare render rundt og er total fangirl, mens Sara bare kigger undrende på hende. Da de så slås mod morderen - der er en herlig reference til den første "Friday The 13'th" - er Ava nærmest helt stolt over, at de er final girls. En kommentar der i øvrigt kommer i spil igen til sidst, da de danser til ballet og Sara lummert svarer, at Ava altid vil være hendes final girl.

    Ind imellem her er der så to ekstra små handlingstråde, hvor vi lærer lidt mere om Zari og ser glimt af hendes minder. Den del lykkedes det glimrende for forfatterne at flette ind i hovedhistorien, hvor Zari tilmed ser Behrad in action mod seriemorderen og forstår hvor stor betydningen hans arbejde som superhelt egentlig har for andre mennesker.

    Den anden tråd kører lidt sit helt eget selvstændige forløb, hvor man følger John Constantine og Gary på en udflugt til Constantines barndomshjem - hvor Charlie pludselig dukker op efter at have chrashet i huset - for at have en magisk seance med Astras afdøde mor. Denne del er ikke super spændende at følge men fungerer til gengæld gåsehudsfremkaldende godt som en herlig cliffhanger til næste uges afsnit. :)

    NightHawk19-02-20 03:23

  • ★★★★★0

    @ Elwood -

    Har du fået set det nyeste afsnit af "Legends of Tomorrow" og i så fald, har du nogle yndlings-scener og/eller replikker fra "Slay Anything"? :) 

    NightHawk20-02-20 17:15

  • ★★★★★1

    Moderens afsløring var ikke nogen shocker det havde man set komme, men det er heller ikke væsentlig, da det jo netop er i ånd med Friday The 13th vinklen, morede mig også over navnet Freddy Meyers, vi tager lige to serial killers og mixer sammen :)

    Sara og Ava var herlige sammen, og ja deres Final girl moment var herligt :)

    Afsnittet udnytter også det at man kender til alle troopesne, og selv om mange af dem præcis sker som man forventer, så laver den også sjov med den,, Freyy og Nora's music act f.eks.

    Ava. der nærmest overtager briefing fra Giddion var også ganske munter.

    Sad flere gange og tænkte på Lucas Arts, Day of the tentacle, med hele tidsrejse aspektet i to tids perioer på samme tid.

    Gary som ikke kan lade være me at gå baglæns hehe, og nu siger vi det er Constantine's house, men det ligner dælme meget House of Mystery, så ku være fedt hvis det er den vej de går med det, men det føler jeg er en endnu større arch, emn det jeg har set af det så synes jeg det ligner ret så meget.

    Photobooth var også en herlig scene :)

    Der er godt gang i især 80'er nostalgien i dette afsnit - hvis titel refererer til John Cusack klassikeren "Say Anything

    Manglede lidt en Ghettoblaster scene :)

    Ind imellem her er der så to ekstra små handlingstråde, hvor vi lærer lidt mere om Zari og ser glimt af hendes minder. Den del lykkedes det glimrende for forfatterne at flette ind i hovedhistorien, hvor Zari tilmed ser Behrad in action mod seriemorderen og forstår hvor stor betydningen hans arbejde som superhelt egentlig har for andre mennesker.

    Ja blir intressant at se præcis hvilken de vil gå her, virker som om de vil gå restore her memmory vejen, men tænker blot det er for nemt sluppet.

    Charlie der crashede Constantines house, var nu også ret munter, og ja fint setup til næste afsnit.

    Igen formår LOT blot og ha det sjovt og være silly med tingene, i stedet for at det hele skal være så mørk og dyster, blir spændende at se hvad der sker efter Nora og Brandon er væk, om de kan holde niavuet.

    Elwood23-02-20 17:54

  • ★★★★★1

    A head of her time

    Elevator Pitch: Headless Marie Antoniette  with a flamethrower :)

    Garry vil hjælpe Constantine ved at lave magic selv og det plejer jo altid at gå problemfrit right? så han kommer lidt ligesom til at slippe Astra's mor løs som er den Witch, Constantine skulle snakke med, da han forsøger sig ud i lidt magic himself, 

    Sara skal på opgave i Star City, så hun overlader kommando'en til Ava, og hun prøver straks at få teamet til at deltage i en slags team course, fra hendes former job, Ray er som altid stocked for alting, men new Zari er lidt imod det hele, selv om hun prøver på at tilpasse sig de nye ting, men før de kan nå at sige Encore, har Ava fået dem på mission i Frankrig, hvor det viser sig at Marie Antonitte ikke er så hovedløs som hun burde være, nåja og hun spilles af Courtney Ford aka. Nora, så hun får rig mulighed for at lave en forfærdige fransk accent :) Og Ray bemærker det da også straks.

    Det viser sig at hun har en magisk parfume der gør hende populær, ret sjov scene i Frankrig, hvor New Zari også har fået lov at komme ombord, og det er meget sjov da hun begynder at lære Ava at snige sig ind til en fest, hvor hun bruger nutidige sprog til at forklare tingene, det lykkes så at få Marie overtalt til at komme med dem, men under flugten ja mister Marie sit hoved, men er stadigvæk i live, så de tager hoved og Krop ombord på The Waverider, så vi nu har et talene Marie Antoniette hoved, og det leder frem til det sted hvor jeg grinte allerhøjst, mens de står og snakker om situationen, siger Nate, I will just take this into the library, og tager Marie's hoved, hvor Ray Naturligt siger Oh I'll help you, hvorpå Nata siger Don't get creppy Ray.

    Jeg var så færdig af grin over den lille udveksling :)

    New Zari laver den nærmest obligatoriske ting, med at blive fristet af og se sin fremtid, og fidner ud af hendes parfume fejler stort på de sociale medier, og som en slags anden TMZ del, ser hun klip hvor hendes Brand blir pillet ned. så hun gør det mest naturlige stjæler den magiske parfume, og stikker af til nutiden, hvor hun surprise surprise, kommer til at skabe ulykker så hun blir populær jaget af samtlige folk til det store selskab, nåja og hendes kæreste er en gut med et giant S'mores hoved på sig so there's that :)


    Zari blir dog reddet af The Legends, og indser sin fejl og er tilbage på The Waverider, hvor hun blir venner med Ava. Hendes bror Behrad har fået Giddion til at lave en Flannel skovmandsskjorte som jo var Old Zari's outfit, såige igen blir Nate hel ude af den hehe.

    Mens alt dette står på Vender vi tilbage til Constantine, Charlie og Garry, hvor Natalie, Astra's mom har en ting eller ti at få Constantine til at indrømme, mens vi i flashback ser hvordan han vælger magien fremfor hende, og vi får også lige at se Constantine fra hans punk dage i Muncus Membrane :)

    Vi finder ud af hvad Charlie flygter fra så at sige, The Loom of fate, som umiddelbart lyder til at blive det som skal "redde" Astra.

    Og hvis sidste uges episode var en cliffhanger, så siger det her afsnit that's cute, hvor vi slutter med at se Astra blir rigtig desperart, og får nulstillet Constantines Soul coin, så han ja så at sige falder død om, som det ser ud nu.

    Blir spændende at se, hvad som videre sker, og skal vi så tage nogle other farvorite moments.

    Garry som blir slæbt væk af børne udgaverne af Constantine og Natalie, mens han ser panikken ud i ansigtet.

    Sara der dukker op ren pludsligt bag Ava. "Old Assasins habbit dies hard" haha de er så herlige sammen.

    Ray der kommer gående ind til hovedet af Marie Antonitte med Nora på "facetime" mens han begejstret fortæller om det afhuggede hoved som han vil vise hende, som nu har en klud i munden som New Zari har proppet i før hun stak af, som Nora straks kommenter på :)

    Der er sket et stort skel mellem Constantine delen og så mbord på The Waverider, de to handlinger støder sammen igen på et tidspunkt ved jeg, og nu med Constantines midlertidige død, er det nok ved at være tidspunktet tænker jeg.

    Elwood24-02-20 16:44

  • ★★★★★0

    Fedt at du skriver så lange reviews, Elwood! Jeg ser det nye afsnit senere i aften og vender lige tilbage i morgen eftermiddag med nogle kommentarer til din anmeldelse. :)

    NightHawk24-02-20 18:59

  • ★★★★★1

    Fedt at du skriver så lange reviews, Elwood! Jeg ser det nye afsnit senere i aften og vender lige tilbage i morgen eftermiddag med nogle kommentarer til din anmeldelse. :)

    Hehe takker jeg prøver mit bedste selv om det jo tit blir resumer med små kommentar, men jeg kan bare ikke skrive det kort og præcist :)

    Elwood24-02-20 22:37

  • ★★★★★0

    A head of her time

    Elevator Pitch: Headless Marie Antoniette  with a flamethrower :)

    Garry vil hjælpe Constantine ved at lave magic selv og det plejer jo altid at gå problemfrit right? så han kommer lidt ligesom til at slippe Astra's mor løs som er den Witch, Constantine skulle snakke med, da han forsøger sig ud i lidt magic himself, 

    Sara skal på opgave i Star City, så hun overlader kommando'en til Ava, og hun prøver straks at få teamet til at deltage i en slags team course, fra hendes former job, Ray er som altid stocked for alting, men new Zari er lidt imod det hele, selv om hun prøver på at tilpasse sig de nye ting, men før de kan nå at sige Encore, har Ava fået dem på mission i Frankrig, hvor det viser sig at Marie Antonitte ikke er så hovedløs som hun burde være, nåja og hun spilles af Courtney Ford aka. Nora, så hun får rig mulighed for at lave en forfærdige fransk accent :) Og Ray bemærker det da også straks.

    Haha , ja man vidste bare, at det ville gå helt galt, da Gary skulle forsøge at redde Constantine. Der var lige ét øjeblik, hvor jeg troede han havde held med sin magi, men da så håndtaget røg af døren på sådan en total antiklimaks facon, så tænkte jeg bare oh shit nu har han sikkert blot gjort det hele endnu værre. :)

    Sjov detalje med Marie Antonette der ligner Nora, hvilket gør Ray totalt forvirret, da det sker kort tid efter, at han over video-telefonen lige har fortalt Nora, at han er forelsket i hende. Haha, oh ja og den accent. Hold da op hvor er den skidt. Nogle gange lyder det mere som en fuld irer eller, at hun har fået noget galt i halsen. Det er nok den værste franske accent, jeg nogensinde har hørt. :D

    Typisk Ava at sætte alt i system. Hun har stadig svært ved at slippe sin rolle fra tidsagenturet, men det at Sara givet hende mere ansvar hjælper på, at hun fremadrettet nok bliver bedre til at slippe tøjlerne.

    Det viser sig at hun har en magisk parfume der gør hende populær, ret sjov scene i Frankrig, hvor New Zari også har fået lov at komme ombord, og det er meget sjov da hun begynder at lære Ava at snige sig ind til en fest, hvor hun bruger nutidige sprog til at forklare tingene, det lykkes så at få Marie overtalt til at komme med dem, men under flugten ja mister Marie sit hoved, men er stadigvæk i live, så de tager hoved og Krop ombord på The Waverider, så vi nu har et talene Marie Antoniette hoved, og det leder frem til det sted hvor jeg grinte allerhøjst, mens de står og snakker om situationen, siger Nate, I will just take this into the library, og tager Marie's hoved, hvor Ray Naturligt siger Oh I'll help you, hvorpå Nata siger Don't get creppy Ray.

    Jeg var så færdig af grin over den lille udveksling :)

    Scenen ombord på The Waverider lige inden mellem Ray og Mick, var også ret sjov, da det viste sig at Mick var forelsket i hende, som han mødte sidst til jubilæums-ballet 

    Alle scener til Marie Antoniettes fest var dæleme sjove. Helt genialt da de bruger den historiske reference med kagespisningen til, at det nærmest er en slags narko, som bl.a. Ray og Nate bliver helt høje af og nærmest glemmer deres mission. :D 

    Nåja, og så lige Napoleon der laver Electric boogie. :D

    Og jeg er helt enig angående Zari, som virkelig giver den gas i dette afsnit. Jeg synes det var en fed måde, at hun fik mulighed for at være en del af teamet, så både de og hun lærte noget om hinanden under deres mission.

    Ja, den dialog mellem Ray og Nate var jeg også færdig af grin over. På alle måder creepy og totalt upassende men dæleme sjovt lavet. :D 

    New Zari laver den nærmest obligatoriske ting, med at blive fristet af og se sin fremtid, og fidner ud af hendes parfume fejler stort på de sociale medier, og som en slags anden TMZ del, ser hun klip hvor hendes Brand blir pillet ned. så hun gør det mest naturlige stjæler den magiske parfume, og stikker af til nutiden, hvor hun surprise surprise, kommer til at skabe ulykker så hun blir populær jaget af samtlige folk til det store selskab, nåja og hendes kæreste er en gut med et giant S'mores hoved på sig so there's that :)

    Zari blir dog reddet af The Legends, og indser sin fejl og er tilbage på The Waverider, hvor hun blir venner med Ava. Hendes bror Behrad har fået Giddion til at lave en Flannel skovmandsskjorte som jo var Old Zari's outfit, såige igen blir Nate hel ude af den hehe.

    Det var meget fedt lavet det med parfumen og den magt som følger med, som Zari jo selv bliver forført af. Og herlig detalje med hendes fans og medierne der udvikler sig til at blive en slags zombier, da hun får alt parfumen på sig. Det var en fin lille stikpille til hele den her overfladiskhed som huserer i den slags celebrity miljøer ala The Kardashians.

    Ham hendes kæreste/Dj'en med kagen på hovedet var godt nok også en irriterende type, så jeg klappede da Nate slog ham i gulvet. Men igen en fin måde at binde tingene sammen her med nutid og fortid, hvor Marie Antoniettes kage-tema gik igen med DJ'ens kagehoved og den magtfulde parfume. 

    Og så var det skønt at se Zari tilbage i hendes gamle skovmands-skjorte outfit. Det er jeg helt enig med dig i også var en cool detalje. Og igen var det mht. det overordnede kage-tema meget gennemført lavet, da Zari får flashback om sit gamle jeg mens, at hun sætter tænderne i en snasket dognut. 

    Mens alt dette står på Vender vi tilbage til Constantine, Charlie og Garry, hvor Natalie, Astra's mom har en ting eller ti at få Constantine til at indrømme, mens vi i flashback ser hvordan han vælger magien fremfor hende, og vi får også lige at se Constantine fra hans punk dage i Muncus Membrane :)


    Vi finder ud af hvad Charlie flygter fra så at sige, The Loom of fate, som umiddelbart lyder til at blive det som skal "redde" Astra.

    Og hvis sidste uges episode var en cliffhanger, så siger det her afsnit that's cute, hvor vi slutter med at se Astra blir rigtig desperart, og får nulstillet Constantines Soul coin, så han ja så at sige falder død om, som det ser ud nu.

    Jeg bliver mere og mere glad for, at jeg fik set hele "Constantine" serien inden denne sæson af "Legends", når nu den del med Constantine, Gary og Charlie trækker tråde tilbage til Constantines fortid og team newcastle osv.

    Det tog sin tid i denne sæson at få integreret historien her med de øvrige tidshoppende plots, men nu ser det for alvor ud til at tingene smelter mere effektiv sammen. Og fedt at se at de har været i stand til at bevare den dystre stemning fra Constantins egen serie. Og ja herligt at se Matt Ryan med hanekam og punk look. :)

    Det med Charlie og Fate of the Loom kunne jeg ikke lige gennemskue ifht hvilken betydning det havde for hende. Er det noget der har været nævnt tidligere i denne eller den forrige sæson?

    Jep, super fed og nervepirrende cliffhanger hvor man virkelig får set hvor ondskabsfuld Astra er. Det er noget af en modbydelig forbandelse, som hun har kastet på ham og svært lige umiddelbart at se hvordan, at han skulle kunne overleve det.

    Blir spændende at se, hvad som videre sker, og skal vi så tage nogle other farvorite moments.

    Garry som blir slæbt væk af børne udgaverne af Constantine og Natalie, mens han ser panikken ud i ansigtet.

    Sara der dukker op ren pludsligt bag Ava. "Old Assasins habbit dies hard" haha de er så herlige sammen.

    Ray der kommer gående ind til hovedet af Marie Antonitte med Nora på "facetime" mens han begejstret fortæller om det afhuggede hoved som han vil vise hende, som nu har en klud i munden som New Zari har proppet i før hun stak af, som Nora straks kommenter på :)

    Der er sket et stort skel mellem Constantine delen og så mbord på The Waverider, de to handlinger støder sammen igen på et tidspunkt ved jeg, og nu med Constantines midlertidige død, er det nok ved at være tidspunktet tænker jeg.

    Der var igen virkelig mange højdepunkter også i dette afsnit. Den scene med Ray og Nora og Marie Antoniettes hoved var sgu sjov. Og så den scene med Sara der siger sig ind på Ava. Helt enig.

    Også en sjov afsluttende replik fra Sara til Ava hvor hun siger, at hun vil takke hende ordentligt for hjælpen senere, hvorpå de andre på holdet står og fyrer lumre kommentarer af sted. :D 

    Jeg synes skellet mellem Constantine delen og Legends missioner har været lidt for stor tidligere, men jeg er helt enig med dig i, at det kommer til at ændre sig i de kommende afsnit, sådan som tingene har udviklet sig på. 

    NightHawk25-02-20 21:03

  • ★★★★★1

    Det med Charlie og Fate of the Loom kunne jeg ikke lige gennemskue ifht hvilken betydning det havde for hende. Er det noget der har været nævnt tidligere i denne eller den forrige sæson?

    We’ve now learned about the existence of the Loom of Fate, which Charlie said she scattered across the multi-verse, but has since sensed that something has changed. Is that a consequence of “Crisis”?

    KLEMMER: It is, yeah, which means that it’s not so well hidden any longer. It starts a bit of a race to reclaim the bits of our MacGuffin.

    “Dangerous Habits.” How does it feel, being able to incorporate some of the Hellblazer mythology into Legends?

    KLEMMER: It’s very, very, very important to Matt Ryan. He is the world’s leading expert on all things Constantine. In fact, he probably would hand you a book, if you’re having trouble remembering something. He has it in his bag, at all times.

    Så de hapser en side eller to fra Hellblazer.

    Her er lidt hyggelæsning indtil næste afsnit :)

    Elwood25-02-20 22:05

  • ★★★★★0

    Lotz har directed det næste afsnit, som omhandler Constantines situation :)

    Elwood25-02-20 22:12

  • ★★★★★0

    We’ve now learned about the existence of the Loom of Fate, which Charlie said she scattered across the multi-verse, but has since sensed that something has changed. Is that a consequence of “Crisis”?

    KLEMMER: It is, yeah, which means that it’s not so well hidden any longer. It starts a bit of a race to reclaim the bits of our MacGuffin.

    “Dangerous Habits.” How does it feel, being able to incorporate some of the Hellblazer mythology into Legends?

    KLEMMER: It’s very, very, very important to Matt Ryan. He is the world’s leading expert on all things Constantine. In fact, he probably would hand you a book, if you’re having trouble remembering something. He has it in his bag, at all times.

    Så de hapser en side eller to fra Hellblazer.

    Her er lidt hyggelæsning indtil næste afsnit :)

    Det var spændende lige at høre nærmere om og tak for linket. :)

    Det er jo så noget, der har foregået i forbindelse med crossover episoderne kan jeg forstå og så giver det jo bedre mening, at jeg ikke rigtig forstod, hvad Charlie mente.

    Det er jo så det små-irriterende ved de her crossover episoder, at de er svære at følge, da de er fordelt i sæsoner der sjældent er tilgængelige på samme tid, hvilket gør det svært at få et overblik over.

    Og når der så trækkes detaljer/konsekvenser med over i de enkelte serier, som så påvirker deres story arc, ja så bliver det hurtigt ret uoverskueligt desværre. 

    Lotz har directed det næste afsnit, som omhandler Constantines situation :)

    Det lyder fedt. Jeg mener også, at hun instruerede et afsnit tidligere, som også var rigtig godt, så jeg vil glæde mig til at se, hvad hun finder på i det kommende afsnit. :)

    NightHawk26-02-20 18:32

  • ★★★★★0

    Det er jo så noget, der har foregået i forbindelse med crossover episoderne kan jeg forstå og så giver det jo bedre mening, at jeg ikke rigtig forstod, hvad Charlie mente.

    Nej det har ikke foregået i nogen af afsnittene de eneste fra Legends der var med i crossovers var Sara og Ray, de vil så finde på en forklaring, som ingen kender endnu, men det blir så forklaret det er noget som er sket i forb. med hele den her forandring af multiverse, det er ikke noget som er forklaret endnu, så selv jeg ved ikke, hvad de snakker om endnu. De vil blot bruge Infinite Crisis begivenheden til noget Timey Whimy stuff, forklaring, som en, hvis populær Doctor ville sige :)

    Elwood26-02-20 20:34

  • ★★★★★0

    Nej det har ikke foregået i nogen af afsnittene de eneste fra Legends der var med i crossovers var Sara og Ray, de vil så finde på en forklaring, som ingen kender endnu, men det blir så forklaret det er noget som er sket i forb. med hele den her forandring af multiverse, det er ikke noget som er forklaret endnu, så selv jeg ved ikke, hvad de snakker om endnu. De vil blot bruge Infinite Crisis begivenheden til noget Timey Whimy stuff, forklaring, som en, hvis populær Doctor ville sige :)

    Ah, ok. Jeg synes heller ikke, at jeg kunne huske det fra tidligere. Det bliver da spændende at se, hvilken forklaring de så finder på. :) 

    Apropos "Timey Whimy stuff" har du så fået set de nye sæsoner af "Doctor Who" med Jodie Whitaker? Jeg er stadigvæk ikke gået i gang med dem, grundet de mange negative kommentarer, men ville rigtig gerne da jeg - ligesom med "Legends" - elsker de her tidsrejsende sci-fi serier.

    NightHawk27-02-20 15:26

  • 0

    Nu har jeg luret lidt på jeres tråd i et stykke tid - og jeg tænker, at I er de oplagte at spørge.

    Hvis man virkelig ikke kan lide Arrow efter at have set halvanden sæson, tror I så der er noget håb for, at man ville kunne falde for Legends?

    Er I selv vilde med Arrow?

    Jeg har set første sæson af Titans og er ikke dårligt stemt overfor det (udover Starfires look, og her taler jeg ikke om etnicitet), men jeg er heller oppe at køre over det på nogen måde. Jeg kommer til at se sæson 2 på et tidspunkt.

    Slayer27-02-20 16:06

  • ★★★★★1

    Nu har jeg luret lidt på jeres tråd i et stykke tid - og jeg tænker, at I er de oplagte at spørge.

    Hvis man virkelig ikke kan lide Arrow efter at have set halvanden sæson, tror I så der er noget håb for, at man ville kunne falde for Legends?

    Ja, absolut. De to serier kunne ikke ligge længere væk fra hinanden rent stil og historimæssigt set trods det, at de befinder sig i samme univers. Jeg vil sammenligne kvaliteten i "Legends" som værende på samme opfindsomme og underholdende niveau, som da "Doctor Who" og "Buffy" var allerbedst. Så den får en varm anbefaling af mig. :)

    NightHawk27-02-20 16:07

  • ★★★★★1

    Er I selv vilde med Arrow?

    Jeg har set første sæson af Titans og er ikke dårligt stemt overfor det (udover Starfires look, og her taler jeg ikke om etnicitet), men jeg er heller oppe at køre over det på nogen måde. Jeg kommer til at se sæson 2 på et tidspunkt.

    Jeg kan godt lide "Arrow", som dog havde en ret svag sæson 1. Men fra sæson 2, - hvor Deathstroke blev introduceret - synes jeg den har været rigtig god underholdning, og sæson 6 synes jeg var helt forrygende, så derfor glæder jeg mig også til at se videre i de to sidste sæsoner.

    "Titans" synes jeg også er rigtig fed fordi, at den er så anderledes barsk og meget mere dyster end de andre serier.

    Mht. Starfires look så synes jeg egentlig, at det er en glimrende løsning de har fundet på, da hendes dragt fra tegneserierne jo gør at hun ligner en stripper/pornostjene. Jeg tror ikke rigtig det havde fungeret som live-action. :)

    NightHawk27-02-20 16:17

  • ★★★★★1

    Nu har jeg luret lidt på jeres tråd i et stykke tid - og jeg tænker, at I er de oplagte at spørge.

    Hvis man virkelig ikke kan lide Arrow efter at have set halvanden sæson, tror I så der er noget håb for, at man ville kunne falde for Legends?

    Er I selv vilde med Arrow?

    Jeg har set første sæson af Titans og er ikke dårligt stemt overfor det (udover Starfires look, og her taler jeg ikke om etnicitet), men jeg er heller oppe at køre over det på nogen måde. Jeg kommer til at se sæson 2 på et tidspunkt.

    Legends of Tomorrow, hvis man starter fra starten så har de lige  enkelt story arch der er ret cringe med en Barrista, som jeg virkelig ikke ku li, den minde for meget om alle de andre CW shows, men når den del var over så blev serien mere løssluppen, og nu er det som en god saturday morning adventure show, hvor vitterligt alt kan ske, man skal ikke tage den seriøst, go selv om der er enkelte alvorlige moments, så er det humoren der er på højt plan.

    Arrow blev for mig ekstrem meget CW romance som er den ting jeg bryder mig mindst om ved CW shows, det er den del Barrista story arch'en mindede mig om, og jeg kan virkelig ikke snuppe CW når de laver deres romance historie, bortset fra når der er lidt humor ind i detsom i Legends med Sara og Ava, samt Nora og Ray.

    Men jeg vil da sige prøv at give den et forsøg, om du så skal starte hel fra starten, ville jeg nok gøre, for at få det hele med, men som sagt der gik lige lidt tid før de fandt det rette spor.

    Men LOT skal vitterlig ses som sjov og ballade, det er klart der, den er stærkest, men der er en klar narrativ gennem hele serien.

    Vil self. også altid anbefale at se Constantine, som jeg bad NightHawK om i lang tid :)
    det er bare en rigtig go serie, men ikke 100% nødvendig for at forstå, hvem Constantine er, men som sagt det er blot en rigtig go serie, og den var heller ikke CW, så de havde lov til noget mere.

    Elwood27-02-20 16:53

  • 1

    Ja, absolut. De to serier kunne ikke ligge længere væk fra hinanden rent stil og historimæssigt set trods det, at de befinder sig i samme univers. Jeg vil sammenligne kvaliteten i "Legends" som værende på samme opfindsomme og underholdende niveau, som da "Doctor Who" og "Buffy" var allerbedst. Så den får en varm anbefaling af mig. :)

    Ja, det er godt nok noget af en anbefaling, når den kommer fra dig, så bliver jeg jo nok nødt til at give den chancen, næste gang vi har Netflix.

    Jeg kan godt lide "Arrow", som dog havde en ret svag sæson 1. Men fra sæson 2, - hvor Deathstroke blev introduceret - synes jeg den har været rigtig god underholdning, og sæson 6 synes jeg var helt forrygende, så derfor glæder jeg mig også til at se videre i de to sidste sæsoner.

    Arrow blev for mig ekstrem meget CW romance som er den ting jeg bryder mig mindst om ved CW shows, det er den del Barrista story arch'en mindede mig om, og jeg kan virkelig ikke snuppe CW når de laver deres romance historie, bortset fra når der er lidt humor ind i detsom i Legends med Sara og Ava, samt Nora og Ray.

    Romance-delen af Arrow var en af de to ting , som fik mig til at stoppe med serien igen, og som ad flere omgange har fået mig til at tænke, at jeg aldrig mere vil se CW-serier.

    Den anden ting var antallet af genoplivninger af døde figurer, hvilket jeg aldrig er stor fan af - i hvert fald når man slår ihjel for dramatisk effekt. Det udhuler oftest nogle af de største og mest velskrevne scener i en serie.

    Mange tak for jeres svar - det var meget brugbart.

    Slayer27-02-20 19:08

  • 1

    "Titans" synes jeg også er rigtig fed fordi, at den er så anderledes barsk og meget mere dyster end de andre serier.

    Mht. Starfires look så synes jeg egentlig, at det er en glimrende løsning de har fundet på, da hendes dragt fra tegneserierne jo gør at hun ligner en stripper/pornostjene. Jeg tror ikke rigtig det havde fungeret som live-action. :)

    Der er også mange fede elementer i den; jeg er bare ikke helt faldet nok for persongalleriet endnu, og jeg kan umiddelbart bedst lide Jason Todd, som jeg antager får en større rolle i sæson to.

    Ift. Starfire synes jeg, at det var fint som en midlertidig løsning, og jeg tror heller ikke hendes tegneserielook havde virket, men jeg synes nu nok, at hun skal have et 'rigtigt' kostume af en art snarest muligt.

    Vil self. også altid anbefale at se Constantine, som jeg bad NightHawK om i lang tid :)

    det er bare en rigtig go serie, men ikke 100% nødvendig for at forstå, hvem Constantine er, men som sagt det er blot en rigtig go serie, og den var heller ikke CW, så de havde lov til noget mere.

    Constantine forestiller jeg mig faktisk ville være noget for mig. Jeg overvejede aldrig at give den chancen pga. dens korte levetid, men når hans historie fortsætter i Legends, så er jeg nok meget åben ift. den serie.

    Slayer27-02-20 19:13

  • ★★★★★1

    Constantine forestiller jeg mig faktisk ville være noget for mig. Jeg overvejede aldrig at give den chancen pga. dens korte levetid, men når hans historie fortsætter i Legends, så er jeg nok meget åben ift. den serie.

    Historierne er meget særskildt fra hinanden, der en rød tråd igennem med karakter der følges fast, der sker dog en hurtig udskiftning af en person i løbet af nr. 2 afsnit, og tingene blir meget bedre herefter.

    Serien laver en klassisk cliffhanger ting, og det sker nogen gange for at "tvinge" selskaberne bag til at blive overtalt til at lade dem fortsætte, andre gange, gør de det fordi de regner med de kom til at fortsætte, og det er tydeligt det er den sidste del som er gældende her, men den kan varmt anbefales, der er nogle fantastiske afsnit, og Matt Ryan som Constantine var født til at spille rollen :)

    Men ja giv begge serier en chance, bare husk LOT har et klassisk CW romance plot de lige skal ha lov at køre ignnem før det blir rigtig sjovt. Dahmian Darhk kigger også forbi, og det er en rolle som Neal McDonough virkelig ser ud til at hygge sig med, han æder hvert sceneri op som han er med i, så ham kan du se frem til. og et par andre klassiske skurke :)

    Elwood27-02-20 19:48

  • ★★★★★0

    LOT: Mortal Khanbat

    Elevator Pitch: Genghis Khan, El-løbehjul, John Woo, Constantine

    Vi efterlod Constantine i en ikke så fandens go tilstand, Astra var gået til yderligheder og vi finder ud af hun har accelerede Constantines Lung cancer, og i klassisk Constatine stil så tænder han straks en smøg efter og ha fået "nyheden" 


    Så han stikker af sammen med Gary og Ray til hans Hus, hvor han prøver hvad som helst for at blive rask, og der kommer hilsen fra tidligere episode med en healer, og Nora forsøger også at bruge sine Fairy Godmother evner ved at få et barn til at ønske Constantine rask, kræver self. lidt overtagelse over for barnet, en tjans Constantine gladeligt provider, ved at true med at hjemsøg hende hvis han går bort, good old Constantine :)
    men intet af det hjælper, vi vender tilbage til de tre gutter senere.

    Fordi hvad var alt det andet fra min korte intro tekst?

    Afsnittets Encore viser sig at være Genghis Khan, der er vendt tilbage til 1997, i Hong Kong, Ava, Behrad og Nate står for den mission, og Nate afdækker området udenfor teahouset på sit nye El løbehjul, Teahouse you say, you got that right, som en klar homage til Teahouse shotout  fra Hard Boiled, inklusiv hvide duer :)
    blir vi vidne til et klassiske shootout, hel ned til mexican Standoff, det er under det her shootout vi desværre ser, hvor meget CGI blood bare ikke er det samme som rigtig blod effekter, når folk blir skudt, men de klare sig fint indefor deres budget, men det ses tydeligt at det er CGI, men cool lille scene aligevel, især da Nate kommer styrtene to the rescue, på hans el løbehjul.

    Charlie dukker op igen på The Waverider, og hende og Behrad har et lidt anspændt forhold fordi de har været sammen for en kort stund den såkaldte, Pound-town, Moan-zone, Smassh City, Nate har mange udtryk for det hehe, det først da New Zari laver et meget come on Ava nik med hovedet til hende, at Ava, ved hvad de snakker om hehe.

    Vi finder også endelig ud af hvad Charlie's rolle i det hele er, og hvad det var som Infinite Crisis havde med det at gøre, det viser sig at CHarlie er en af søsterne of fate, så det var hende som ødelagde The loom og fate, spredte den ud til mange forskellige multiverses, og hendes søstrer har været vrede på hende lige siden, og forsøgt at finde hende. Men efter Infinite Crisis, blev alle multiveres jo samlet under et sted, så nu er de lige pludselig i samme multiverse, og surprise surprise det her blir sæson'ens store macguffin som de nu skal på jagt efter, da det også viser sig nok at være eneste måde at redde Constantine på, da han får overbevist Astra om at han kan bringe hendes mor tilbage, hvis han blot får lov og hun vælger at give ham tiden til det, og skruer hans spirit coin back, så han er rask igen for nu.

    Men under deres små samtaler, er der en lille foreboding, med  en "pris" hun kommer til at betale for at ha ændret på Constantine's liv på den måde ved at be om en tjeneste fra en hvis person, som nok kommer til at bide hende bagi så at sige.

    Genghis Khan vinklen udvikler sig og vi finder ud af hans storstillede plan, er at angribe Prins Charles, ved at bryde igennem motorblokaden på ham og hans hær's... El løbehjul! :)

    Khannnnnnn! som Nate udbryder da han opdager hans plan, med en ret åbenlys hentydning til Wrath of Khan.

    Nu går jagten så ind på at få reddet Prins Charles, men Khan og hans folk får indhentet ham, men det viser sig så at være no surprise, Charlie, der har shapeshiftet, og ja Prins Charles er efterladt ved den bedste "babysitter" Mick Roy, der er på hans Beer break, jeg følte lige her ku de godt ha fået noget mere ud af det setup, men igen det var blot et lille cut away, så det var nu ganske morsomt aligevel.

    Behrad får lig lov til at lege The Matrix, ved at stoppe bullets, og ham og Chrlie blir self. gode venner igen.

    Charlie kommer clean over for resten af gruppen med, hvem hun er, og nej New Zari du må ikke se eller høre hendes true form :)

    Afsnittet slutter i Constantine's house, hvor han har "hængt" ud med Ray og Gary, i hvad han mener er hans sidste tid, Gary is all feels og Ray prøver at støtte ham som en go ven, men Constantine slår dem væk i starten, men efter at ha haft en lille snak med hans bulldog walking stick kommer han på bedre tanker, og joiner in i deres selskab, hvorefter han dræber sig selv med poison, for at snakke med Astra som gir ham tid igen, og nu går så den vilde skattejagt efter The Loom of fate dada daaa.

    Igen et ret godt afsnit, synes måske ikke Khan var hel så intressant en encore i forhold til de andre, han var lidt for passiv, synet af ham på El Løbehjul var dog rigtig godt, men ellers så synes jeg ikke hans del var skrevet så godt.

    Constantine gir den fuld gas, og Matt Ryan ejer bare den rolle komplet, og vi kommer lidt ind under ham nu her, Matt Ryan får lov at vise nye sider af Constantine, og har en del mindeværdige scener, hele Gary og Ray scenerne, samt Nora's lille "barn" han skræmmer er gode scener, og da han snakker med sin walking stick.

    Klart der hvor jeg grinte højest var Nate's alternative ord for at ha sex, bare Ava's total blanke look i starten og New Zari, der bare væmmes mere og mere over hans alternative ord, var hylemorsomt.

    Og Sara der kommer hjem uden at vide, hvad som er sket.

    Nate som fræser rundt i crikler på sit El Løbehjul, mens Charlie prøver på at fortælle om noget alvorligt :)

    Men ja Constantine var klart det beste, Encoren den her gang var knap så go må jeg indrømme.


    Elwood 4-03-20 19:10

  • ★★★★★0

    Nu snupper jeg det nyeste afsnit af "Legends" og vender tilbage senere i dag med nogle kommentarer til dit review. Glæder mig til at læse, hvad du har skrevet. :) 

    NightHawk 5-03-20 14:57

  • ★★★★★0

    LOT: Mortal Khanbat

    Elevator Pitch: Genghis Khan, El-løbehjul, John Woo, Constantine

    Vi efterlod Constantine i en ikke så fandens go tilstand, Astra var gået til yderligheder og vi finder ud af hun har accelerede Constantines Lung cancer, og i klassisk Constatine stil så tænder han straks en smøg efter og ha fået "nyheden" 

    Så han stikker af sammen med Gary og Ray til hans Hus, hvor han prøver hvad som helst for at blive rask, og der kommer hilsen fra tidligere episode med en healer, og Nora forsøger også at bruge sine Fairy Godmother evner ved at få et barn til at ønske Constantine rask, kræver self. lidt overtagelse over for barnet, en tjans Constantine gladeligt provider, ved at true med at hjemsøg hende hvis han går bort, good old Constantine :)
    men intet af det hjælper, vi vender tilbage til de tre gutter senere.

    Man må sige, at Constantine er ret hardcore i sin måde at håndtere sin lungekræft på. Selv om han konstant hoster blod op, skal han lige snuppe et ligkigstesøm mere, da han ligger hos Gideon, som så må bedøve ham så ikke udfordrer skæbnen mere end nødvendigt. :)

    Også fedt at se det her stand-of som Constantine har med Ray, som viser hvor meget Ray bekymrer sig om ham, mens Gary bare stadig opfører sig som en fanboy. :D

    Afsnittets Encore viser sig at være Genghis Khan, der er vendt tilbage til 1997, i Hong Kong, Ava, Behrad og Nate står for den mission, og Nate afdækker området udenfor teahouset på sit nye El løbehjul, Teahouse you say, you got that right, som en klar homage til Teahouse shotout  fra Hard Boiled, inklusiv hvide duer :)

    blir vi vidne til et klassiske shootout, hel ned til mexican Standoff, det er under det her shootout vi desværre ser, hvor meget CGI blood bare ikke er det samme som rigtig blod effekter, når folk blir skudt, men de klare sig fint indefor deres budget, men det ses tydeligt at det er CGI, men cool lille scene aligevel, især da Nate kommer styrtene to the rescue, på hans el løbehjul.

    Charlie dukker op igen på The Waverider, og hende og Behrad har et lidt anspændt forhold fordi de har været sammen for en kort stund den såkaldte, Pound-town, Moan-zone, Smassh City, Nate har mange udtryk for det hehe, det først da New Zari laver et meget come on Ava nik med hovedet til hende, at Ava, ved hvad de snakker om hehe.

    Det er bare sådan en herlig scene i starten på The Waverider, hvor Ava skal fortælle om sin strategi og stolt viser et nyt program frem, som har struktureret hele deres mission ned i mindste detalje og som de andre nærmest er ved at falde i søvn over at høre om. Men da Nate så dukker op på sit el-løbehjul - som han kalder "Scoot McGoosh - så bliver Ray, Zari og Charlie straks til en flok børn; der er helt benovet over at deres ven har sådan en sej tingest. :D

    Ja, på selve missionen til Hong Kong 1997 går Carly Lotz og Co da helt amok i herlige John Woo referencer, inklusiv den klassiske hvide due der lige passerer Genghis Khan i baggrunden, mens Ava og nogle lokale kvindelige betjente lavet slowmotion bullet-ballet til den helt store guldmedalje. Herligt at se Ava slippe tøjlerne og gå amok med sine pistoler.

    Og fedt da Nate dukker op og redder dagen på el-løbehjulet, som bogstaveligt talt bliver afsnittets running joke. :D 

    Ja, de sex-jokes som Nate fyrede af var ret underholdende og var også meget godt i tråd med, at Ava som klon fra fremtiden ikke rigtig er på bølgelængde med diverse menneske-slang udtryk. :)

    Vi finder også endelig ud af hvad Charlie's rolle i det hele er, og hvad det var som Infinite Crisis havde med det at gøre, det viser sig at CHarlie er en af søsterne of fate, så det var hende som ødelagde The loom og fate, spredte den ud til mange forskellige multiverses, og hendes søstrer har været vrede på hende lige siden, og forsøgt at finde hende. Men efter Infinite Crisis, blev alle multiveres jo samlet under et sted, så nu er de lige pludselig i samme multiverse, og surprise surprise det her blir sæson'ens store macguffin som de nu skal på jagt efter, da det også viser sig nok at være eneste måde at redde Constantine på, da han får overbevist Astra om at han kan bringe hendes mor tilbage, hvis han blot får lov og hun vælger at give ham tiden til det, og skruer hans spirit coin back, så han er rask igen for nu.

    Men under deres små samtaler, er der en lille foreboding, med  en "pris" hun kommer til at betale for at ha ændret på Constantine's liv på den måde ved at be om en tjeneste fra en hvis person, som nok kommer til at bide hende bagi så at sige.

    Det var rart lige at få en nærmere forklaring på Charlie's rolle ifht hvordan, det hang sammen med ændringerne i Multiverset og ligeledes, at hun også er en mytologisk figur/en slags heks ud over at være en shapeshifter. Og så fandt jeg endelig ud af, at Loom betyder en væv og så giver det jo bedre mening, hvis man ser universet som et samlet stof, der kan væves og ændres i alle mulige retninger.

    Ja, du har absolut ret i, at der ligger nogle faresignaler og lurer under overfladen som med al sandsynlighed kommer i spil i den store finale og som får indflydelse på Constantines og Astras planer.

    Genghis Khan vinklen udvikler sig og vi finder ud af hans storstillede plan, er at angribe Prins Charles, ved at bryde igennem motorblokaden på ham og hans hær's... El løbehjul! :)

    Khannnnnnn! som Nate udbryder da han opdager hans plan, med en ret åbenlys hentydning til Wrath of Khan.

    Nu går jagten så ind på at få reddet Prins Charles, men Khan og hans folk får indhentet ham, men det viser sig så at være no surprise, Charlie, der har shapeshiftet, og ja Prins Charles er efterladt ved den bedste "babysitter" Mick Roy, der er på hans Beer break, jeg følte lige her ku de godt ha fået noget mere ud af det setup, men igen det var blot et lille cut away, så det var nu ganske morsomt aligevel.

    Behrad får lig lov til at lege The Matrix, ved at stoppe bullets, og ham og Chrlie blir self. gode venner igen.

    Charlie kommer clean over for resten af gruppen med, hvem hun er, og nej New Zari du må ikke se eller høre hendes true form :)

    Afsnittet slutter i Constantine's house, hvor han har "hængt" ud med Ray og Gary, i hvad han mener er hans sidste tid, Gary is all feels og Ray prøver at støtte ham som en go ven, men Constantine slår dem væk i starten, men efter at ha haft en lille snak med hans bulldog walking stick kommer han på bedre tanker, og joiner in i deres selskab, hvorefter han dræber sig selv med poison, for at snakke med Astra som gir ham tid igen, og nu går så den vilde skattejagt efter The Loom of fate dada daaa.

    Typisk "Legends" stil med et herligt absurd plot fra Genghis Khan, og ja Nates Khaaaaan-joke lå derfor lige til højrebenet. Nu er den joke godt nok blevet brugt i mange serier og film efterhånden, men jeg griner sgu stadig af den selvom, at det også er en letkøbt joke. :)

    Plottet med at få Hong Kong på kinesiskke hænder var også fint udtænkt med henblik på en lille stikpille til den nuværende politiske situation i den virkelige verden. 

    Sjov detalje med Mick i en brandert der passer på Prince Charles. Men jeg er helt enighed med dig i, at de skulle have fået mere ud af det umage makkerpar. 

    Det var nu en meget fed kamp til sidst mellem Genghis Khan og Charlie, plus Behrad. Elsker den måde som Charlie dræber Khan på og så lige snupper hans tandstikker bagefter. Jeg mener også, at det er en John Woo reference, men kan bare ikke lige huske fra hvilken af hans film det er.

    Herlige scener i Constantines hus, hvor han er lidt af en skidderik på sin egen charmerende måde både før og efter sin nye aftale med Astra. Ret brutalt da han lige sletter Gary fra sit testamente igen. :D

    Igen et ret godt afsnit, synes måske ikke Khan var hel så intressant en encore i forhold til de andre, han var lidt for passiv, synet af ham på El Løbehjul var dog rigtig godt, men ellers så synes jeg ikke hans del var skrevet så godt.


    Constantine gir den fuld gas, og Matt Ryan ejer bare den rolle komplet, og vi kommer lidt ind under ham nu her, Matt Ryan får lov at vise nye sider af Constantine, og har en del mindeværdige scener, hele Gary og Ray scenerne, samt Nora's lille "barn" han skræmmer er gode scener, og da han snakker med sin walking stick.

    Klart der hvor jeg grinte højest var Nate's alternative ord for at ha sex, bare Ava's total blanke look i starten og New Zari, der bare væmmes mere og mere over hans alternative ord, var hylemorsomt.

    Og Sara der kommer hjem uden at vide, hvad som er sket.

    Nate som fræser rundt i crikler på sit El Løbehjul, mens Charlie prøver på at fortælle om noget alvorligt :)

    Men ja Constantine var klart det beste, Encoren den her gang var knap så go må jeg indrømme.

    Ja, men jeg er igen meget enig i fht Khan,  som ikke var super interessant som skurk og fremstod temmelig endimensionel. Han var slet ikke på niveau med eksempelvis Rasputin eller Bugsy Siegel, og hvor skuespillerne havde meget mere at arbejde med. Og Khans store masterplan har vi også set mere interessante af slagsen af i andre afsnit.

    Alt med Constantine var dog som sædvanlig en fornøjelse og Matt Ryan rocker absolut huset i den rolle. Og fedt at se ham have flere scener igen med Brandon Routh. De to er virkelig gode sammen.

    Og Carly Lotz nåede også lige at få en cameo til sidst med et herligt payoff. Jeg synes dog, selvom at det var en godt afsnit, at man samtidig godt kunne mærke, at der var tale om en instruktør-debutant, for det var som om der lige manglede et eller andet undervejs. Plus det at de to hovedhistorier var totalt adskilt fra hinanden. Så hun klarede det ganske fint, men det er samtidig ikke et afsnit, der vil ryge ind på min personlige liste over yndlings-afsnit. :)

    Jeg er i øvrigt godt igang med sæson 7 af "Arrow", og der var en herlig reference til "Legends" i et afsnit, hvor Wild Dog's (fra team Arrow) datter kommer til skade i en brand. Da hun så ligger på hospitalet kommer en af de andre, Curtis/Mr. Terrific, på besøg med en bamse for at muntre hende op. Gæt selv hvilken bamse det er. :D

    NightHawk 5-03-20 20:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen