Forum - Forum-tråd: Heads-up - go'e filmtilbud mv.

Heads-up - go'e filmtilbud mv.

  • ★★★★1

    Lidt smånyt:

    Arrow har skubbet nogle af deres udgivelser af Solid Nightmares: The Films of Shinya Tsukamoto og Alejandro Jodorowsky Collection

    US-udgaven af Tsukamoto-boksen udkommer nu den 26. maj i stedet, mens den engelske udgave af Jodorowsky-boksen er skubbet helt frem til den 15. juni. Arrow kalder dog selv den sidstnævnte dato for "midlertidig", så den kan sagtens risikere at blive skubbet igen. Angiveligt skyldes forsinkelsen problemer med at få godkendt materiale til boksen. 

    --

    Universal har annonceret en 4K UHD BD af Bong Joon-Hos fremragende prisvinder Parasite. Den udkommer i USA den 2/6.

    I forvejen ved vi, at Criterion også arbejder på en specialudgave af både Parasite og Memories of Murder fra samme instruktør. Men de bliver antageligt begge to "kun" på almindelig BD. 

    thomsen14-03-20 15:08

  • ★★★★★1

    Så har Second Sight endeligt løftet lidt af sløret for deres kommende udgave af den originale Dawn of the Dead:

    Det lader altså til, at vi skal vælge mellem enten BD eller UHD BD og ikke kan få en samlet udgave med begge dele. 

    Specs og pris kommer om 14 dage, den 27/3, men vi ved allerede, at Second Sight har fået lavet en ny 4K-scanning af det originale negative, at boksen vil indeholde alle tre versioner (den amerikanske bio-udgave, den europæiske bio-udgave og den lange, såkaldte Cannes-udgave), samt at filmens fotograf har arbejdet tæt med under restaureringen.

    Der skal nok blive run på den 27/3. Men Second Sight plejer heldigvis ikke at være helt så fedtede med antallet af deres limited editions, plus det er en prestige-titel, der garanteret har kostet dem kassen, så jeg forudser, at der nok skal være eksemplarer nok - også selvom man ikke lige sidder klar på minuttet, når de bliver sat til salg.

    Alt efter prisen kunne jeg godt finde på at forudbestille begge udgaver. 

    Hvad tror I, den kommer til at koste?

    Personligt tænker jeg omkring £50-60.

    Jeg glæder mig mere og mere til "Dawn of the Dead" udgivelsen, som lader til at være en af den slags, hvor man skal have spender-bukserne på. Men den lyder også til at være alle pengene værd, så jeg ofrer gerne lidt ekstra i særlige tilfælde  

    Mht. ekstramateriale er der noget nyt på den front, eller bliver det først når vi nærmer os release datoen, at Second Sight  åbner op for godteposen? :)

    Paramount har åbenbart fået nye folk ved roret. Ikke nok med at de endeligt er begyndt at åbne op for sluserne for at andre labels kan få lov til at udgive nogle af deres titler (Scream Factorys nye blu-ray-udgave af My Bloody Valentine er et godt eksempel), men nu vil de også til selv at sende ting på gaden igen.

    Til det har de skabt det nye sub-label Paramount Presents, der skal stå for en serie af kuraterede udgivelser af langtidspopulære film fra selskabet.

    Alle filmene vil blive præsenteret i nye restaureringer på blu-ray med nyt ekstramateriale og i flotte limited editions med folde-ud-covers, booklets og kopier af de originale filmplakater. 

    De tre første titler fra Paramount Presents bliver Fatal Attraction (1987), Elvis-filmen Kid Creole (1958) og Hitchcock-thrilleren To Catch a Thief (1965). De kan alle købes fra den 21/4 i USA. 

    Senere titler i serien bliver bl.a. nyrestaurerede versioner af Flashdance, Airplane! og Ghost samt Pretty in Pink og Golden Child, der begge for første gang udkommer på BD i USA. 

    Det var sørme også rigtig gode nyheder, hvilket lover godt for fremtiden. Jeg har også en del Paramount titler stående på DVD, som jeg godt kunne tænke mig at se på BD.

    Bl.a. "Falling In Love", "Hud" og "War of The Worlds" - 1953, samt de to John Hughes film "Somekind of Wonderful" og "She's Having a Baby".

    Især de to sidste tror jeg, at der er gode muligheder for udkommer med tanke på "Pretty In Pink".

    Super fedt at du laver de her opdateringer, Thomsen. :) 

    NightHawk14-03-20 18:20

  • ★★★★2

    Network udgiver "forsvunden" tv-gyser på blu-ray

    Så er der godt nyt for alle fans af klassisk, britisk fjernsyn, tv-horror og spøgelseshistorier. Det lille, engelske label Network har nemlig annonceret, and de udgiver tv-adaptationen af The Woman in Black fra 1989 på blu-ray den 25. maj. 

    De fleste kender nok titlen fra biograffilmen fra 2012, der havde Harry Potter himself, Daniel Radcliffe, i hovedrollen. Langt færre ved sikkert, at biograffilmen ikke var første forsøg på at filmatisere Susan Hills gotiske roman fra 1983. Britiske ITV producerede en udgave til fjernsynet helt tilbage i 1989, og den har i mange år været meget efterspurgt blandt fans.

    Historien er sådan nogenlunde ens i både film- og tv-udgave og handler om en ung advokat, Arthur Kidd (Arthur Kipps i bogen og biograffilmen), som engang i de første årtier af 1900-tallet sendes til udkantsengland af sit firma for at rydde op i boet efter en afdød klient. Klienten, en ældre dame, har levet isoleret i sit forfaldne hus langt ude i et diset marskområde. Huset kan kun nås via en smal dæmning, som oversvømmes af tidevandet, og Arthur opdager, at de lokale nærer en udtrykt modvilje både mod at hjælpe ham og mod huset i det hele taget. Der hviler tilsyneladende en forbandelse over det gamle hus.

    The Woman in Black er en klassisk spøgelseshistorie, hvor fortidens undertrykte misgerninger vender tilbage for at hjemsøge nutiden. Spillefilmsudgaven med Daniel Radcliffe fik ganske udmærkede anmeldelser i sin tid, men ITV's tv-produktion har et noget bedre ry. Den fik gode anmeldelser i den engelske presse og blev endda nomineret til fire BAFTA-priser.

    Om den virkeligt er bedre, afhænger nok af, hvad man leder efter. ITV's version pærer tydeligt præg af at være en tv-produktion fra 1980'erne med et meget mindre budget end biografudgaven. Til gengæld er manuskriptet solidt. Det var skrevet af Nigel Kneale, der bl.a. var kendt for at have skrevet hele Quatermass-serien først til BBC og senere til Hammer Film Productions filmudgaver. 

    Med sit lavere budget virker tv-udgaven mere underspillet og vægter stemningen højt, hvor biografversionen måske nogle gange godt kan føles en smule poppet i sin brug af CGI og chokeffekter. 

    I næsten to årtier har det dog været umuligt at komme til at se fjernsynsudgaven, og det har derfor også været svært at sammenligne de to versioner - i hvert fald på lovlig vis.

    1989-indspilningen blev nemlig kun kortvarigt udgivet på dvd i et enkelt land, Canada, tilbage i år 2000 før den hurtigt forsvandt igen fra markedet.

    Lige siden har fans af britisk tv-horror og spøgelseshistorier efterspurgt en ny udgivelse. Flere selskaber har efter sigende forsøgt, men indtil nu er alle løbet panden mod en mur.

    Hvad der har holdt en udgivelse af tv-produktionen tilbage, vides ikke helt. I årevis gik der rygter om, at bogens forfatter Susan Hill ikke var særligt tilfreds med tv-udgaven. Det afkræftede hun dog selv for et par år siden. En anden historie gik på, at en af co-producenterne på spillefilmsudgaven havde opkøbt rettighederne og på vanlig amerikansk vis forsøgte at begrave den, så markedet kun ville fokusere på genindspilningen.

    Hvad end der er sandt, så er det altså nu endeligt lykkedes nogen at få hul igennem.

    Networks blu-ray-udgave kommer til at indeholde et nyt HD-transfer i både det originale 4:3-format og i widescreen, for dem der måtte ønske det. 

    Ekstramaterialet bliver et nyt kommentarspor af genreeksperterne Kim Newman og Mark Gatiss, et hæfte skrevet af Andrew Pixley og "limited edition special packaging" (mon ikke der er tale om en slipcase e.l.?)

    The Woman in Black (1989) udkommer som sagt den 25/5 og kan forudbestilles nu for lige over £15 (inkl. porto) direkte hos Network

    thomsen15-03-20 16:46

  • 1


    The Woman in Black (1989) udkommer som sagt den 25/5 og kan forudbestilles nu for lige over £15 (inkl. porto) direkte hos Network

    Spændende! Den kunne jeg godt finde på at bestille. Bogen er fremragende, men jeg var ikke blæst bagover af Radcliffe-filmatiseringen, må jeg indrømme.

    gorzelak15-03-20 22:48

  • ★★★★0

    Spændende! Den kunne jeg godt finde på at bestille. Bogen er fremragende, men jeg var ikke blæst bagover af Radcliffe-filmatiseringen, må jeg indrømme.

    Det samme her. For mig var spillefilmen lidt over middel, sådan omkring fire stjerner ud af seks. Der var nogle gode ting - især scenografi og stemning - som så blev pillet lidt ned af CGI og chokeffekter, som jeg husker den. 

    Jeg glæder mig meget til at gense tv-udgaven. Jeg har kun set den fra en bootleg af dvd'en, og her var kvaliteten bestemt ikke prangende (mit bud er, at den var baseret på samme master, som de brugte til vhs-udgaven i 1990'erne). Jeg kunne godt forestille mig, at den vil vinde på stemning, når man bedre kan se detaljerne. 

    Jeg er også super glad for, at der er et kommentarspor af Newman og Gatiss. Begge har en rimelig høj stjerne hos mig, især Kim Newman. 

    thomsen17-03-20 15:20

  • ★★★★1

    Deepdiscount.com har 15% på stort set alt (der er vistnok en undtagelse med nogle bokse og nogle dobbeltudgivelser fra Warner Archive). Tilbuddet gælder til og den den 22/3.

    Brug koden QUEENOFSHARKS. 

    De plejer at sende gennem Holland først og er normalt derfor toldsikre. 

    thomsen18-03-20 15:01

  • ★★★★★★1

    Second Spin lukker ned, lader det til.

    Zero Cool18-03-20 16:18

  • ★★★0

    Second Spin

    Surt ... Den har jeg brugt en del.

    Steffan Rasmussen18-03-20 17:05

  • ★★★0

    Nogen der kender nogle gode norske DVD-pushere? Det er med at udnytte den dårlige norske krone. 

    Steffan Rasmussen19-03-20 14:04

  • 1

    Vinegar Syndrome holder "Pre-Quaranrine Sale" med minus 15% i denne weekend.

    vinegarsyndrome.com/pages/pre-quarantine-sale

    gorzelak21-03-20 18:01

  • ★★★★★★2

    Nice, så kan man få noget 70'er og 80'er-porno hjem til en god pris.

    Zero Cool21-03-20 18:25

  • ★★★★★★0

    Købte lige de sidste Forbidden Hollywood, nummer 7-10, så nu har jeg pre-code-film til et par måneder :)

    Har også brugt 4000 kr på film de sidste to måneder, så må nok hellere holde en pause med det... 

    Guldager22-03-20 07:25

  • ★★★★1

    Severin Films følger trop med Vinegar Syndrome og giver 30% rabat i dag og imorgen:

    severin-films.com

    thomsen22-03-20 13:23

  • ★★★★0

    Der sker spændende ting på genrefronten.

    Den største nyhed de seneste dage er nok, at det ser ud til, at nogen er ved at sætte en ny komplet Friday the 13th-boks sammen med alle film.

    En af skuespillerne fra Friday the 13th Part VI: Jason Lives kom forleden til at skrive i en FB-gruppe, at han netop havde indspillet et kommentarspor til et nyt 12-films bokssæt, "der kommer senere på sommeren."

    Hele serien har kun været udgivet én gang før - i Friday the 13th: The Complete Collection fra 2013. Den udgik lynhurtigt og koster i dag kassen at få fingre i. 

    Det specielle ved den er, at Paramount for en kort tid havde overtaget retten til at distribuere Warners titler på tyske medier, og derfor kunne de for første gang samle hele serien, inkl. genindspilningen fra 2009 i en og samme boks. 

    I 2017 udløb aftalen mellem Paramount og Warner, og derfor kunne Paramount kun udsende de film, de selv ejede rettighederne til, i Friday the 13th - 8-Movie Collection, som er den eneste, der har været tilgængelig lige siden.

    Men nu er der altså rygter om en ny boks. Det store spørgsmål er så, hvem der udgiver den? Både Paramount og Warner har åbnet op for eksterne aktører, og derfor kunne det i teorien godt tænkes, at den ene af dem er gået i gang med projektet. Men ingen af selskaberne har tradition for at lave noget lignende.

    Til gengæld kunne Scream Factory været et rigtigt godt bud. De har i forvejen licensaftaler med både Paramount og Warner, og de har endda lavet et lignende bokssæt før med deres store Halloween-boks, hvor de også samlede film fra forskellige rettighedshavere.

    En anonym bruger fra blu-ray.com påstår, at han kender en, der arbejder på boksen, og at det netop er Scream Factory, der står bag. Det skal selvfølgelig tages med et gran salt, men det virker trods alt ikke helt urealistisk.

    Uanset hvem der står bag, så lader det til, at vi får nyt ekstramateriale. Hvis vi er heldige, får vi også nye transfers, og hvis vi er virkeligt, virkeligt heldige, så lykkedes det måske endda selskabet at grave endnu flere censurklip op og sætte ind igen. For de fleste af filmene er chancerne efter sigende små - andre har ledt efter dem igennem årene. Men enkelte titler eksisterer faktisk i længere versioner, og man kan se nogle af fraklippene på YouTube.

    Et af de helt store scoops vil også være en true 3D-udgivelse af Friday the 13th - Part III, som indtil nu kun har været udgivet i anaglyphic 3D (med de farvede papbriller), men som faktisk skulle være ret effektiv i den oprindelige version med polariseret 3D. 

    thomsen22-03-20 13:48

  • ★★★★★0

    Severin Films følger trop med Vinegar Syndrome og giver 30% rabat i dag og imorgen:

    severin-films.com

    Fedt! Jeg har ikke handlet hos dem før. Bliver dine pakker derfra sommetider snuppet i tolden eller slipper de nemt igennem?

    Kruse22-03-20 14:46

  • ★★★★★★0

    Havde fundet to film hos Severin Film, men 24 dollars i forsendelse er for dyrt... 

    Guldager22-03-20 15:13

  • ★★★★1

    Havde fundet to film hos Severin Film, men 24 dollars i forsendelse er for dyrt... 

    Ja, jeg sprang også fra af samme årsag. Deres film kan som regel også findes hos de normal webshops, hvor man nogle gange endda kan være heldig at ramle ind i et udsalg eller en rabatkupon.

    Det eneste, jeg har købt direkte hos Severin, har været, når de har haft nogle limited editions, der kun ville blive solgt på deres egen hjemmeside - fx Blood on Satan's Claw sidste år og Combat Shock forrige år. Ellers er portoen for dyr.

    thomsen22-03-20 18:15

  • ★★★★1

    Mondo Macabro, det lille "eksotiske" label, der gør sig i genrefilm fra hele verden, har afsløret deres næste udgivelser:

    Den ene bliver en "double-bill" med to film af franskmanden Jean Louis van Belle - mysteriefilmen The Lady Kills (1970), om en kvinde, der rejser gennem Europa og efterlader sig et spor af døde kroppe, og den bizarre Pervertissima (1969), som Mondo Macabro selv beskriver som en vild blanding af mondo-og gal videnskabsmand-film. 

    Den anden udgivelse er verdenspremieren på blu-ray af Shinya Tsukamotos Gemini, der af mange er udråbt til Tsukamatos bedste film. Derfor var der også en del, der undrede sig over, at den ikke var med en den store Tsukamoto-boks, Arrow for ikke så længe siden annoncerede i USA. Men her har vi forklaringen. 

    Mondo Macabro regner med at åbne op for forudbestillingerne for begge i slut-april eller start-maj. Som sædvanligt laver de et mindre oplag limited editions, der kommer i et særligt rødt cover og har en booklet, og så vil der senere komme en standardudgave i alm. æske og uden booklet. 

    thomsen23-03-20 16:39

  • ★★★★1

    Vinegar Syndrome har indgået deres første aftale med et af de store filmselskaber:

    ..as many have already guessed, we have signed a license deal with MGM.
    We've managed to get a nice assortment of titles from genres ranging from horror, thriller, action, and hybrids of them, produced between the early 70s and early 90s. Some have never even been on disc, while others are being resurrected from grey market hell. All will be brand new restorations.

    Til spørgsmålet om, hvor mange af titlerne der vil være slasherfilm svarer VS:

    Only a handful of our MGM pickups are slashers/proto-slashers.

    We actually thought 'outside of the box' in terms of what we licensed so we probably ended up with titles that other companies might not have even considered MGM would own. A few we really had to fight to get.

    April måneds udgivelser:

    Pale Blood (1990) - original og stilsikker vampyrfilm med knald på neonfarverne og et punk-soundtrack. 

    Dolly Dearest (1991) - underholdende dukke-horror med Denise Crosby.

    Og sidst men ikke mindst - Forgotten Gialli Collection (Vol. 1) med de spanske mordmysterier Trauma (1978), Killer is one of 13 (1973) og The Police are Blundering in the Dark (1978).

    Kan forudbestilles allerede nu. Alle bliver udsendt på blu-ray den 28. april. 

    VS har også annonceret deres traditionelle "halfways to Black Friday sale" med 50% på de fleste ældre udgivelser den 27-29. marts, der vil blive skudt igang med "stor offentliggørelse" den 27. marts. Men vi må nok tage forbehold for, at det kan blive udskudt. 

    thomsen24-03-20 12:34

  • ★★★★1

    Second Sight udskyder forudbestillingerne af deres Dawn of the Dead BD og UHD BD-bokse. Der skulle ellers have været åbnet for dem på fredag den 27/3:

    DAWN OF THE DEAD update! We're afraid the pre-order date will now be delayed. Latest restrictions will affect production and while we hope the release date won’t change we want to be sure before taking pre-orders. The situation is ever changing so we will update when we can but most importantly Stay Safe.

    thomsen25-03-20 12:26

  • ★★★★1

    Det lille, amerikanske label Massacre Video, der specialiserer sig i obskure film fra videohylderne, har annonceret, at de snart udgiver den hyperkontroversielle, Hongkong-film Men Behind the Sun (1988) på blu-ray.


    Men Behind the Sun beskriver de frygtelige overgreb og medicinske eksperimenter, som den japanske Unit 731 begik mod civile og krigsfanger i Kina under Anden Verdenskrig. Men den har altid været skarpt kritiseret for i bund og grund at være en fuldstændig skamløs exploitation-film, der blot forsøger at legitimere sig selv på baggrund af virkelige tragedier. Filmen blev da også forbudt i en lang række lande, dengang den kom ud. 

    Jeg har aldrig selv set Men Behind the Sun, men den går for at være virkelig ubehagelig og er omdømmemæssigt på niveau med Kannibalmassakren (Cannibal Holocaust) og den famøse, japanske Guinea Pig-serie. Som fan af grænseoverskridende filmkunst, så må jeg dog indrømme, at min nysgerrighed er pirret. 

    thomsen30-03-20 12:49

  • ★★★★2

    Severin Films har også offentliggjort deres udgivelser i maj:

    The Strange Vice of Mrs. Wardh (Italien, 1971. DK: Den djævelske kniv). Flot mordmysterie af Sergio Martino med manuskript af genrefavoritten Ernesto Gastaldi og den skønne Edwige Fenech i hovedrollen. Filmen går for at være et hovedværk i giallo-genren og fuldt på højde med Dario Argentos film. 

    Severins blu-ray tilbyder et nyt 4k-transfer fra det originale internegativ, nye interviews og kommentarspor. De 3000 første eksemplarer er desuden en særlig 2-disk-udgave med soundtracket på cd. 

    Hvis man forudbestiller direkte hos Severin får man også et særoptryk af en gammel tegneserieudgave af filmen med. 

    Severin tilbyder også en udgave med en t-shirt far filmen. 

    Horrors of Spider Island (Tyskland, 1960/1965) er en titel, som de færreste nok kender - og dem, der endeligt kender den, er formentligt kun stødt på den i dårlig kvalitet i en af de mange, billige opsamlingsbokse med "100 horrorfilm på dvd," man kunne finde for en del år siden.

    Der er tale om en tysk horror-exploitation-film om en dansetrup, der styrter ned i et fly på vej til et show i Singapore. De overlevende redder sig i land på en ø, hvor de angribes af radioaktive (!) edderkopper, og da en mand i selskabet bliver bidt, forvandler han sig til et stort edderkoppeagtigt monster, som terroriserer de andre. 

    Filmen fik premiere under titlen Ein Toter hing im Netz ("En død mand hang i nettet") i Tyskland i 1960 og blev en mindre sensation både der og i flere europæiske lande pga. de kvindelige danserinders ret frisindede tilgang til beklædning, ikke mindst den barmfagre Barbara Valentin, der var kendt som "den tyske Jayne Mansfield".

    I andre lande blev den forbudt af samme årsag. I Danmark blev den vist under titlen Piger til Singapore i 1961. 

    I USA blev den klippet om, fik fjernet alle nøgenscenerne og sendt ud i de amerikanske drive-ins som først som It's Hot in Paradise og senere som Horrors of Spider Island - og det er dén udgave, de fleste kender.

    For henved ti år siden blev den komplette originalversion for første gang udsendt på dvd i Tyskland, og jeg har længe ærgret mig over, at jeg ikke fik købt den dengang. For den udgik naturligvis igen og har længe været svær at finde til en rimelig pris.

    Heldigvis har Severin valgt at gå hele vej og inkluderer begge versioner i deres blu-ray: Man får både den ucensurerede, tyske originalversion scannet fra et "dupe negative" samt den forkortede, amerikanske, exploitation-udgave scannet fra et perfekt, lavkontrast-print. Hertil kommer en dokumentar og interviews samt et limited edition slipcover.

    Hvis man forudbestiller direkte fra Severin for man også et genoptryk af den originale tegneserieudgave med. Man kan også købe en ultra-limited udgave med en resin-figur af edderkoppemonsteret. 

    Sidst men ikke nødvendigvis mindst byder maj på den indonesiske horrorfilm Satan's Slave (1982) produceret af det indonesiske exploitation-studio Rapi Film. 

    Satan's Slave (Pengabdi Setan) må ikke forveksles med engelske Norman J. Warrens film fra 1976 af samme navn. Den indonesiske film skulle være en underholdende besættelseshistorie om en teenager, der terroriseres af ånder efter sin mors død. En god ven, der er specialist i obskure verdensfilm, siger dog, at man skal tage Severins ord om, at det er "one of the most influential shockers in Asian horror history" med et gran salt, men at det samtidigt er en af de indonesiske film, der længe har været ønsket med engelske undertekster.

    Severins blu-ray byder på et nyt transfer fra det originale negativ sam flere interviews. 

    Alle blu-ras udkommer den 26. maj og kan forudbestilles nu. 

    thomsen30-03-20 13:59

  • ★★★★1

    Nå ja, selvom de har udskudt forudbestillingen lidt pga. situationen, så har Second Sight da i det mindste offentliggjort specs på deres kommende Dawn of the Dead-bokse.

    Det er stadigvæk planen, at filmen udkommer den 26/10, og man kan vælge ml. en BD-boks eller en UHD-boks. Der kommer altså ingen kombi-boks med både BD og UHD, og priserne er endnu ukendte. Second Sight skriver selv, at boksene kommer til at veje lige over et kilo, og det tror man gerne, når man ser indholdet:

    Specs:

    Disk 1 - Biografudgaven (US)

    NYT 4K-scan og restaurering af det originale negativ
    Kommentarspor med George A. Romero (instruktør), Tom Savini (effekter), Christine Forrest (instruktørassistent)
    NYT kommentarspor med filmkritiker Travis Crawford

    Disk 2 - Extended Cut (= Cannes-udgaven)

    Sammensat af nyt 4K-scan af negativet fra biografudgaven og nyt 4K-scan af interpositiv af den forlængede udgave.
    Kommentarspor med producenten Richard P. Rubinstein

    Disk 3 - Argento Cut (den europæiske biografudgave)

    Sammensat af nyt 4K-scan af negativet fra biografudgaven og nyt 4K-scan af interpositiv af Argento-udgaven. 
    Kommentarspor med skuespillerne Ken Foree, Scott Reiniger, Gaylen Ross, David Emge

    Disk 4 - Bonus

    NYT Zombies and Bikers (59 min.) med make-up-assistent John Amplas, Roy Frumkes, Tom Savini, Christine Forrest, elektriker Tom Dubensky, lydmand Tony Buba, stuntmand Taso Stavrakis and en hel bunke zombier og bikere.

    NYT Memories of Monroeville (34 min.): en tour gennem shoppingcenteret med Michael Gornick, Christine Forrest, John Amplas, Taso Stavrakis.

    NYT Rasing the Dead: Produktionslogistikken (23 min.) med cheffotografen Michael Gornick, instruktørassistenten Christine Forrest, caster og make-up-assistent John Amplas, elektriker Tom Dubensky.

    NYT The FX of Dawn with Tom Savini (13 min.)

    NYT Dummies! Dummies! Interview med skuespilleren Richard France

    NYT The Lost George Romero Interview (20 min.): Previously unreleased archive interview

    Super 8 Mall Footage af zombie-statisten Ralph Langer

    Document of the Dead: Original Cut (dokumentar)

    Document of the Dead: The New Cut (dokumentar)

    The Dead Will Walk - dokumentar fra 2014

    Trailers, tv- og radioreklamer. 

    Disk 5 (Limited edition content) - The Goblin Soundtrack  - 17 tracks, inkl. alternative og bonus tracks.

    Disk 6 (Limited edition content) - The Complete De Wolfe Library Cues Part 1

    Disk 7 (Limited edition content) - The Complete De Wolfe Library Cues Part 2

    Desuden:

    150 siders hardback-bog med nye essays, gamle interviews og billeder

    Dawn of the Dead - the novelization book

    thomsen30-03-20 15:33

  • ★★★★★1

    Holy shit! Der må da være tale om årets udgivelse på BD her. Det ser super fedt ud og den boks skal 100% hjem og stå på min hylde. :) 

    Tak for opdateringen, Thomsen. :) 

    NightHawk30-03-20 16:02

  • ★★★★★★0

    Jeg har kun fået set Jeff, Who Lives at Home, og det var en fantastisk god film. 9/10 til den (og Safety Not Guaranteed, hvor han dog kun er executive producer - den var fin, 7/10).

    Så det kunne da godt være, at man skulle dyrke lidt mere Mark Duplass. 

    Guldager30-03-20 16:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen