"The Night of the Hunter"-remake er på vej

En af filmhistoriens helt store klassikere bliver genindspillet.

I den oprindelige "The Night of the Hunter" fra 1955 (baseret på Davis Grubbs roman) spillede Robert Mitchum en religiøs fanatiker og morder, som gifter sig med en enke, velvidende at hendes afdøde mand gemte 10.000 dollars efter et bankrøveri. Og enkens to små børn bliver viklet ind i morderens forsøg på at finde pengene.

Og nu er et remake på vej, som skrives af den relativt ukendte Matthew Orton, som kun har dramaet "Operation Finale" og Ridley Scotts kommende "Battle of Britain" på CV'et.

Og Variety rapporterer, at Ortons udgave af fortællingen vil foregå i nutiden. Hverken skuespillere eller en instruktør er blevet hyret endnu.

Derudover ved vi ikke meget om filmen, ud over at den produceres af Peter Gethers ("Lay the Favourite") og Amy Pascal ("Little Women", "Spider-Man: Into the Spider-Verse").

Kommentarer

"The Night of the Hunter"-remake er på vej

  • ★★★★0

    dyg 9-04-20 13:21

  • ★★★★★★1

    Minder mig om at jeg har haft originalen stående fra Arrow i snart et par år (ren Johan:) og jeg burde få den set.

    T. Nielsen 9-04-20 13:24

  • ★★★★★1

    Jeg må altså snarest få fjernet den film fra min "list of shame". Jeg har både haft den på dvd og Blu-ray i evigheder uden at få brudt plomberingen...

    The Insider 9-04-20 13:24

  • ★★★★★1

    Minder mig om at jeg har haft originalen stående fra Arrow i snart et par år (ren Johan:) og jeg burde få den set.

    Haha! Great minds think alike :-D

    The Insider 9-04-20 13:25

  • ★★★★★★1

    Haha! Great minds think alike :-D

    Haha ja:D

    T. Nielsen 9-04-20 13:29

  • ★★★0

    Det er en komplet vidunderlig film - halvt Grimms eventyr og halvt film noir - men den er også så unik, så det er svært, at se hvordan man skulle kunne genindspille den meningsfuldt. Det er ikke grundhistorien i sig selv, der er så interessant. Det er hele udførslen, som er helt sublim.

    Benway 9-04-20 13:31

  • ★★★★★0

    Jeg tænker også - som sagt uden at have set originalen - at det i det mindste er et klogt træk at flytte historien til nutiden, således at udtrykket bliver anderledes. Så må man håbe, at der bliver hyret en filmmager, der kan sætte et stærkt, personligt aftryk på filmen.

    The Insider 9-04-20 13:31

  • ★★★★★★0

    Det er vel - som altid - fint med en genindsamling. For mig gælder det samme for genindspilninger og bog-til-film (eller andre forlæg): det er nyt stykke kultur, der skal bedømmes på egne præmisser og ikke i sammenligning med det forrige. 

    Når det er sagt, så ser jeg hellere gode, originale historier end genindspilninger, men det er selvfølgelig mere usikkert for filmselskaberne.

    Guldager 9-04-20 13:35

  • ★★★★★0

    Jeg har svært ved at tro, at de vil kunne ramme noget så unikt og smukt som Charles Laughtons-version, og jeg tror ikke nogen vil kunne matche Robert Mitchums foruroligende tilstedeværelse.

    Til jer der endnu ikke har set originalen: Sæt igang!

    Kruse 9-04-20 13:44

  • ★★★★★★0

    Til jer der endnu ikke har set originalen: Sæt igang!

    Der er vi hvert fald helt enige :) 

    Guldager 9-04-20 13:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen