Forum - Forum-tråd: Heads-up - go'e filmtilbud mv.

Heads-up - go'e filmtilbud mv.

  • ★★★★★0

    Jeg har kun fået set Jeff, Who Lives at Home, og det var en fantastisk god film. 9/10 til den (og Safety Not Guaranteed, hvor han dog kun er executive producer - den var fin, 7/10).

    Så det kunne da godt være, at man skulle dyrke lidt mere Mark Duplass. 

    Guldager , jeg flytter lige dit indlæg over i den rigtige tråd og svarer der. :)

    NightHawk30-03-20 17:22

  • 0

    Hvad er folks erfaringer med at handle hos Severin ift. moms-/toldgebyrer?

    gorzelak30-03-20 18:32

  • 0

    Arrow Academy flash sale indtil 31. marts:

    arrowfilms.com/shop/arrow-academy-flash-sale/

    gorzelak30-03-20 18:53

  • ★★0

    Det lille, amerikanske label Massacre Video, der specialiserer sig i obskure film fra videohylderne, har annonceret, at de snart udgiver den hyperkontroversielle, Hongkong-film Men Behind the Sun (1988) på blu-ray.

    Vildt! Den så jeg i en skrabet udgave tlbage i gymnasiet - vanvittig film, men husker den havde tvivlsomme effekter her og der, som ikke gjorde jeg fandt den tilhørende i samme kategori af chok, som eks. Cannibal Holocaust. Kunne snildt være frisk på et blu-ray gensyn. 

    Mikkel Abel30-03-20 20:07

  • ★★★★0

    Hvad er folks erfaringer med at handle hos Severin ift. moms-/toldgebyrer?

    Jeg bestilte et par film hos dem til Black Friday. Mere ville jeg ikke bestille, for deres porto er pænt dyr. Jeg bad dem om at skrive værdien til $10, og det gjorde de, så pakken gik glat igennem.

    thomsen31-03-20 18:10

  • ★★★★1

    Shout og Scream Factory har offentliggjort endnu en stak titler, der kommer til at udgå "senere i år":

    Fra Scream Factory

    Alienator

    Candyman: Farewell to the Flesh

    Exterminator 2

    From a Whisper to a Scream

    Invasion of the Body Snatchers CE

    The Phantom of the Opera (1989)

    Poltergeist II CE

    Poltergeist III CE

    Prison CE

    Supernova

    Terrorvision/ The Video Dead (double-feature)

    The Vincent Price Collection III

    Fra Shout Select

    Road House CE

    Fra Shout Factory

    Death Wish II SE

    Futureworld

    Invasion USA

    Joshua Tree

    Miami Blues CE

    Action-Packed Movie Marathon (4 film) DVD

    Lee Marvin Presents: Lawbreaker - The Complete Series DVD

    West Point - The Complete Series DVD

    thomsen31-03-20 18:24

  • ★★★2

    Masters of Cinema udgiver Fritz Langs sidste film "The Thousand Eyes of Dr. Mabuse" for første gang på blu-ray. Det er en effen lille triller, der rækker tilbage som en slags løsthængende forsættelse til Langs Mabuse-film fra 1922 og 1933. På højde med de mesterværker er filmen ikke, men den har stadig flere herlige elementer - bl.a. en veloplagt Gert Fröbe i rollen som politikommissær. Han blev senere berømt i som Goldfinger i 007-filmen af samme navn. Her kan man dog høre ham med hans rigtige stemme. :)

    Benway31-03-20 18:41

  • 0

    Jeg bestilte et par film hos dem til Black Friday. Mere ville jeg ikke bestille, for deres porto er pænt dyr. Jeg bad dem om at skrive værdien til $10, og det gjorde de, så pakken gik glat igennem.

    OK - tak! 

    gorzelak31-03-20 18:50

  • ★★★★1

    Indikator skriver, at deres limited edition-udgave af Night Tide allerede er udsolgt og beklager, at de ikke har været i stand til at advare om det inden. Den udkom for blot to måneder siden, og det er dermed den af deres udgivelser, der er udgået hurtigst.

    Jeg havde selv planlagt at bestille den med, da de havde udsalg i sidste måned, men jeg glemte det undervejs. Jeg overvejede kort, om jeg skulleskrive og spørge, om de kunne nå at putte den med, men jeg droppede det igen, fordi jeg regnede med, at jeg sagtens kunne nå at bestille den en anden gang. Indicator plejer jo netop at være gode til at advare, når der kun er få eksemplarer tilbage. Men ingen regler uden undtagelser åbenbart. 

    Heldigvis kan den stadigvæk fås hos amazon.co.uk og enkelte andre steder. 


    Det var egentligt planen, at Indicator skulle have offentliggjort deres juni-udgivelser i går. Men pandemien gør alting usikkert, og derfor tør de ikke sætte dato på, hvornår de kommer rigtigt i gang igen.

    Som et plaster på såret, så har de afsløret nogle af de titler, vi kan vente fra dem i løbet af i år:

    Brittania Hospital (Lindsey Anderson, UK, 1982)

    Buffalo Bill and the Indians - or Sitting Bull's History Lesson (Robert Altman, US, 1976)

    Diary of a Mad Housewhife (Frank Perry, US, 1970) - satire der fik den fantastiske titel Konen er gal på dansk.

    I, Monster (Stephen Weeks, UK, 1971) - Jekyll/ Hyde-historie fra Hammer-konkurrenten Amicus. Det bliver spændende at se, om de også inkluderer 3D-udgaven. 

    Ishtar (Elaine May, US, 1987)

    Someone to Watch Over Me (Ridley Scott, US/UK, 1987)

    thomsen 2-04-20 10:19

  • 1

    Indicator har i øvrigt også 10% rabat i hele april ved køb af to titler eller mere, ifølge deres nyhedsbrev. Rabatkode APRIL. 

    gorzelak 2-04-20 15:15

  • ★★★1

    Som Bruno tidligere har skrevet, er SecondSpin ved at lukke ned. Det er ved at være de sidste dage og kører pt med -60%.

    Steffan Rasmussen 3-04-20 11:21

  • ★★★★1

    Scream Factorys udgivelser i juli:

    Kiss of the Vampire - Collector's Edition (UK, 1963) - vampyrfilm fra Hammer uden Dracula - 14/7

    Tattoo (US, 1981) - thriller om en forstyrret tatovør (Bruce Dern), der stalker en model - 14/7 

    War of the Colossal Beast (US, 1958) - B-horror af Berth I. Gordon  - 21/7

    Graveyard Shift (US, 1990) - antologifilm baseret på Stephen King - 28/7

    The Tenant (Frankrig/USA, 1976) - sidste del af Roman Polanskis såkaldte lejlighedstrilogi - 28/7

    De to mest spændende titler er klart Polanskis The Tenant, som mange længe har ventet på, og Hammer-filmen Kiss of the Vampire. The Tenant udkom for kort tid siden på BD i Australian med et efter sigende halvgammelt transfer. Så forhåbentligt kommer den til at se bedre ud fra Scream.

    Kiss of the Vampire er den tredje titel, Scream har hentet fra Universals Hammer-opsamling, der udkom for nogle år siden (de to andre er Curse of the Werewolf, som udkommer i denne måned, og The Evil of Frankenstein, der udkommer i maj).

    De hidtidige blu-ray-udgivelser af Kiss of the Vampire har alle været baseret på det samme gamle transfer, der i sin tid blev anvendt til dvd, så det er en dejlig nyhed, at Scream ligesom med både Curse og Evil har valgt at spytte penge i at få lavet en helt ny 4K-overførsel. 

    Jeg tror, at det er rimeligt sikkert, at vi også kan vente os Brides of Dracula i en ny 4K-overførsel senere på året. Den blev oprindeligt også udgivet i samme Universal-opsamling som de andre og har lige så meget brug for et nyt transfer. 

    thomsen 3-04-20 11:38

  • ★★★★1

    Lidt blandet nyt:

    Columbia udgiver snart en Columbia Classics 4K UHD Collection - en stor boks inkl. bog med en række filmklassikere på 4K UHD.

    Boksen kommer til at indeholde:

    Dr. Strangelove

    Lawrence of Arabia

    Mr. Smith Goes to Washington

    Gandhi

    Jerry Maguire

    A League of Their Own

    --

    Terror Films og MVD genudgiver 14/7 den fine found footage-horrorfilm The Taking of Deborah Logan (2014) på både dvd og BD. 

    Filmen starter som en dokumentar om Alzheimers, men undervejs begynder man at tvivle, om Deborah virkeligt er syg, eller om det er noget helt, helt andet i vejen med hende. 

    The Taking of Deborah Logan udkom oprindeligt kun på dvd i USA. Hvis man ville have den på BD, var man nødt til at importere den fra Australien. For at det ikke skal være løgn, så er det kun to uger siden, at jeg endeligt bed i det halvsure æble og købte den australske disk hjem. 

    --

    Grindhouse Releasing har ligget stille i årevis, efter Sage Stallone, som var medejer af selskabet, pludseligt gik hen og døde. Hans kompagnon, filmklipperen Bob Murawski, der bl.a. er kendt fra Spider-Man og The Hurt Locker, sagde kort efter, at planen nu var at få sendt de få titler ud, som Grindhouse manglede at udgive, og så lukke selskabet ned igen.

    Men de seneste par måneder er der kommet gang i den igen. Grindhouse Releasing har relanceret deres hjemmeside og åbnet en ny webshop. Samtidigt er de åbenbart begyndt at arbejde nye titler, inkl. film de ikke havde retten til, dengang Sage Stallone stadigvæk levede.

    Først på programmet er exploitation-filmen Hollywood 90028 (alias Twisted Throats, 1973) om en ung fotograf, der rejser til Hollywood for at gøre karriere, men kun kan finde arbejde i pornoindustrien og i frustration begynder at aflive sine unge modeller. Nyt 4K-transfer fra det originale negativ.

    Næste film skulle blive exploitation-instruktøren S.F. Brownriggs Scum of the Earth (alias Poor White Trash II, 1974), som skulle komme i en limited 2-disk-udgave, der kun kan bestilles direkte hos Grindhouse. Scum of the Earth var en af de titler, Grindhouse annoncerede, dengang de startede, og den har derfor været ventet i mere end ti år. 

    thomsen 3-04-20 12:03

  • ★★★0

    Føtex har Le Mans '66 aka. Ford v Ferrari til 99,-

    Steffan Rasmussen 4-04-20 16:04

  • ★★★0

    Den lokale Føtex i Nørresundby havde Roma på hylden, på trods af at den først står til at udkomme på torsdag.

    Men desværre havde de ikke Le Mans '66 som jeg var på udkig efter.

    Steffan Rasmussen 4-04-20 19:53

  • ★★★★1

    For lige at vende tilbage til The Limey, som jeg har skrevet om tidligere, så er det blevet bekræftet, at den nye, engelske blu-ray, der lige er udkommet, er baseret på Lionsgates helt nye 4K-transfer. 

    Dermed skulle den stå noget bedre end den tyske BD, der udkom for ikke så længe siden, men som var baseret på en gammel master.

    Til gengæld har den engelske blu-ray ikke noget som helst ekstramateriale. Det er en skam, for bl.a. det gamle kommentarspor er super godt. Men her skal man altså stadigvæk have fat i den tyske BD eller en gammel dvd-udgave.

    thomsen 8-04-20 10:34

  • 1

    Easter Sale hos Arrow indtil 22. april:

    arrowfilms.com/shop/arrow-video-easter-sale/

    gorzelak 8-04-20 17:47

  • ★★★★★★1

    Criterion udgaver en boks med Bruce Lee-film d. 14. juli: www.criterion.com/boxsets/3205-bruce-lee-his-greatest-hits

    Zero Cool13-04-20 21:35

  • ★★★★0

    Criterion udgaver en boks med Bruce Lee-film d. 14. juli: www.criterion.com/boxsets/3205-bruce-lee-his-greatest-hits

    Det bliver spændende at se, om de kommer med noget nyt.

    Jeg har i forvejen selv Shout Factorys flotte enkeltdiskudgaver, der udgik sidste år. Der er noget med, at en enkelt af dem ikke ser helt optimal ud. Men de andre to står nok så flotte, som de kan, med nye overførsler, korrekte farver (hvilket skulle have været et problem i udgivelserne fra andre) og de rigtige lydspor.

    Jeg har læst nok til at vide, at der sidder nogle hardcore fans derude, som er virkeligt svære at gøre tilfredse. Det er nærmest en hel videnskab med alle de forskellige dubs, der eksisterer til de film, hvoraf nogle bruger Bruces egen stemme og andre ikke. 

    Foreløbigt ser det ud til, at der er nogle spændende nye extras med, og så ved jeg, at mange nok bliver glade for endeligt at få et nyt transfer af Enter the Dragon (oven i købet både i den alment tilgængelige såkaldte special edition og i den længe savnede biografudgave). 

    Må dog nok indrømme, at fordi jeg allerede ejer udgaverne fra Shout, så står boksen her ikke særligt højt på min ønskeliste. Der vil jeg hellere have Criterions Karel Zeman-boks. Men måske engang ved lejlighed ...

    thomsen14-04-20 14:31

  • ★★★★★★0

    Jeg er mest interesseret, fordi jeg ikke har andet en enkelt af filmene i forvejen på Blu-ray.

    Zero Cool14-04-20 14:35

  • ★★★★1

    Criterion har annonceret resten af deres juli-udgivelser:

    The War of the Worlds (USA, 1953) - 7/7

    Bruce Lee: His Greatest Hits (boksen som Bruno postede om) - 14/7

    The Lady Eve (Preston Sturges, USA, 1941) - 14/7

    Marriage Story (Noah Baumbach, USA, 2019) - 21/7

    Taste of Cherry (Abbas Kiarostami, Iran, 1997) - 21/7

    Der er nok en del, der bliver glade for endeligt at få Marriage Story på disk. Det er lidt overraskende at se, at Criterion opgraderer hele to gamle udgivelser (Taste of Cherry og The Lady Eve) i samme måned - i betragtning af at de på det seneste ikke har virket særligt interesseret at gøre noget ved den siden af sagen. Taste of Cherry er med nummer 45 oven i købet en af deres helt tidlige dvd-udgivelser fra sidst i 1990'erne. 

    The War of the Worlds har længe været savnet blandt fans af klassisk 1950'er-sci-fi. Det er en af Paramounts titler, og Paramount har indtil fornylig været lukket land og heller ikke gjort så meget ud at udgive noget selv. I sidste måned blev en australsk BD-udgave baseret på en ny restaurering dog annonceret, så de fleste havde nok forventet, at den også ville komme fra et amerikansk selskab snart. Mon ikke vi ser nogle europæiske udgaver inden for kort tid, enten fra Paramount selv eller en af deres lokale samarbejdspartnere?

    thomsen16-04-20 09:30

  • ★★★★0

    www.mondo-macabro.com/ lancerer i dag officielt deres nye hjemmeside og fejrer det med et udsalg på alle lagervarer. 

    Udsalget starter 9 AM Pacific Time, hvilket sådan ca. må være kl. 18 dansk tid, hvis ellers jeg kan regne rigtigt?

    thomsen16-04-20 09:41

  • ★★★★0

    Indicator har et 24 timers tilbud på deres to William Castle-bokse fra i dag til i morgen formiddag kl. 10 (GMT). Køb den ene eller begge og få 35% rabat ved at bruge kuponen CASTLE, når du skal betale. 

    thomsen24-04-20 19:53

  • ★★★★★★1

    www.twilighttimemovies.com/news/its-twilight-time-for-us/

    Twilight Time lukker.

    Zero Cool11-05-20 11:05

  • ★★★★★0

    www.twilighttimemovies.com/news/its-twilight-time-for-us/

    Twilight Time lukker.

    Og nu er de blevet opkøbt af Screen Archives Entertainment, og kan derved fortsætte deres eksistens.

    mobile.twitter.com/dawnofthediscs/status/1261010492979585024

    Kruse14-05-20 22:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen