Forum - Forum-tråd: Legends of Tomorrow + ArrowWerset Serier

Legends of Tomorrow + ArrowWerset Serier

  • ★★★★★0

    @ Elwood - 

    Tillykke med fødselsdagen i fredags. Håber du/i havde en hyggelig dag. :)

    Nu er det en del dage siden efterhånden, at jeg så afsnit 8, så jeg skal lige have det genset inden, jeg kommenterer på dit review. :) 

    NightHawk 2-04-20 23:50

  • ★★★★★0

    Hehe takker. 

    Som du kan se her, var det blot mig, og så ja min kreativitet :)

    youtu.be/beHYk4qUUYo

    Og med hensyn til LOT ja det afsnit kan sagtens ses igen, det er ikke sæsonens sjoveste men er rimelig sikker på det er det bedste indtil videre efter min mening.

    Elwood 3-04-20 08:18

  • ★★★★★0

    Hehe takker. 

    Som du kan se her, var det blot mig, og så ja min kreativitet :)

    youtu.be/beHYk4qUUYo

    Og med hensyn til LOT ja det afsnit kan sagtens ses igen, det er ikke sæsonens sjoveste men er rimelig sikker på det er det bedste indtil videre efter min mening.

    Hehe, det er nu meget sjovt lavet selv om, jeg også synes det er træls at du skal sidde der helt alene på din fødselsdag. Men samtidig synes jeg det er cool,  at du tager det med en humoristisk indgangsvinkel. :)

    Mht. sangen så manglede du lige at lave en trommesolo. Så havde det været spot on med en reference til Bridget Jones Dagbog. :) 

    Jeg var faktisk lige i gang med en anden anmeldelse, så jeg skriver først nogle kommentarer på søndag eller mandag. :)

    NightHawk 3-04-20 19:20

  • ★★★★★0

    Oh boy du har ting i vente med Tom Cavanagh ikke med Sherloque men senere hen, fordi ja der sker ting og sager, ja Sherloque er ret genial, og han løser et "problem" med at mange af Team flash er så godtroende og blir nemt narret SHerloque er den som hvis han ikke har gennemskuet, hvad der er galt, så ved han i de mindste at something is up.

    Nå det var LOT vi kom til jeg havde li en en føsdag i Corona krisen der lige sku fejres i Fredags, og så lidt andre ting.

    Nå det trak lidt ud, men nu tror jeg at jeg er færdig, jeg havde en del at sku sige :)


    Romeo V. Juliet: Dawn of Justness
    Clever lille wordplay på noget DC comics og så en af de vel mest legendarisk/berømte kærligheds historier

    Vi ser Ray står og mindes lidt omkring hans tid som Legen, og vi ser ting fra hans mange eventyr.


    Ray har besluttet sig at følge Damian's råd om at tage hans datter med sig til et liv uden for The Waverider, alle er glade på hans vejne, som han fortæller om med lidt hjælp fra Mick der også poitere at de kneppede som kaniner last night, til stor fortrydelse for Nora kan man se hehe, da de alle står uden for det eneste badeværelse på The Waverider, og venter på New Zari får færdiggjort sit hår, og ansigt.

    Der er bare lige det lille men at Ray ikke kan få sig selv til at fortælle det til hans best bud Nate...
    så kærlighedshistorien omkring Romeo og Juliet blir ikke så meget en kærligheds historie om Ray og Nora, men blir brugt på clever vis til at fortælle om forholdet mellem Ray og Nate og deres ja følelser for hinanden.
    nåja og no talk about MacGuffin Talk before Sara has finished her Coffe, haha det er så clever en lille writers joke der.

    Jeg småfniste hele tiden efter de gentagende forsøg fra Sara og de andre på at få Ray til at fortælle Nate sandheden selv Giddion joiner ind, men Ray som godt ved, hvad de prøver på fordrejer sætningerne så Nate intet får at vide, højdepunktet i den ping pong, er da Ray ber Sara om at give en af hendes briefings peptalk, der hvor hun så begejstret fortæller om den mission de nu skal til og på, her er det så Old London, så hun bryder ud i den mest forfærdelige London accent, der tydeligvis lyder meget som om det parodiere en vis person blandt mandskabet, og jep vi laver et cam turn over på Constantine der bare står og stirre hende dybt ind i øjnene, og tænker på hvilken horrible curse han kan giv hende And Frankly offensive, jeg var så færdig af grin! :)

    Så teamet'ets mission den her gang er at få første del af The Loom, som er kamufleret som en fingrering, som Charlie har givet til sin ven William Shakespeare. Ray har tænkt det her sku være hans sidste mission med teamet, nåja og Nate, så Ray, Behrad, Constantine og Nate trække i det mest bedårende tidstypisk outfit mens de joines af Charlie, jeg ved ikke engang hvad det outfit hedder, men det er så morsomt.

    De finder så ud af ved en ret morsom "forhørsscene" at Willam Shakespeare har givet ringen til hans producer for at få mere tid til at finish his new play Romeo and Juliet, så mens drengene sidder og diskutere hvordan de skal gøre det, Mick vil gerne slå produceren hårdt, under en afledning, så vil Ray dog ha det skal være en epic mission, han prøver tydeligvis at vil gøre den mindeværdig, da det er hans sidste, hvorefter Nate joiner ind og fortælle om en broficeret almost Mission impossible plan med Nate og Ray i centrum, og Behrad skal ordne håndlangerne med hans totem og vindpust, hvorefter han self. laver en silly sejrsdans hehe. Og Constantine siger noget Mambo jambo og kaster en curse på folk så de tror de er dyr, Constantine vender hovet stille i den her snak, og sender øjne til Nate for helvede det ku ha været en sjov plan at se, men mens de sad og snakkede Stajl Charlie den blot fra Produceren mission succesfull, og det var det afsnit!

    Men nej, fordi selv om Ray ikke får fortalt Nate at han og Nora rejser væk, så får han det twistet over til de skal på deres honeymoon, og Nate blir ellevild, og de skal da self. holde en fest for at fejre ham, så Drengene sammen med Charlie, lyver over for Sara, om missionens forløb, og at de ikke er færdige endnu.

    Det som drengene ikke ved er at under indvielsen af The Bookclub for New Zari, beslutter de at holde en ja polterabend for Nora inden hun skal rejse, så de lyver så at sige også for drengene, så mens Sara og Company, Mona er lige forbi for en bemærkning også, holder en Polterabend med El løbehjul, Pony og en Brandmands-stripper, fester drengene og Charlie i old London.

    Imens er Astra henne ved hennde, som kommer til at bide hende bagi senere hen er stadigvæk min forudsigelse, hvor hun forklare, hvorfor Constantine ikke er død endnu, jeg ved ikke om hende den anden er en Fate, men jeg nægter at tro hun ikke kender til The Loom of Fate, som Astra ikke gør, men hun giver hende en chance for at spy on Constantine, og her er det at til trods for Constantine er hammered, så lader han sig ikke narre, så han mærker straks nogen er med på en kigger, og sends her back, Nåja og han får startet en slagsmål i baren, som Charlie og de andre joiner ind, mens Shakespeare sidder og ser det hele, og ja timey whimey blimy, Shakespeare skriver superhero plays pludselig, og den bedste reaktion kommer da den strippene Brandmand udtaler "Oh that's gonna be a problem"

    herlig humor, at tage den her klassiske kliche med en brandmandsstripper og give ham mere dybde :)


    Så Legends tager tilbage til Shakespeare og ser nu hans første opførelser af Superhero plays Shakespeare style :)

    Brandon Routh er virkelig i sit Es her, hvor han indleder en samtale med Shakespeare, der ikke kan finish hans Rome and Juliet, fordi han er bange for hvad der sker efterfølgende, det kædes på smukt vis sammen med Ray's sitution, som han godt er klar over, men han kan endnu ikke få sig selv til at sige sandheden til Best bud Nate. Han får dog overbevist Shakespeare om at gøre det rette, og finish his play, med andre ord siger han også til sig selv at han er nødt til at tell Nate...

    Men classic old Reveal problem, Nate står i baggrunden og høre hele samtalen, og ved nu hvad der er på færde, heartbroken, før Ray har fået sagt det ham selv.

    Scenerne mellem Brandon Routh og  Nick Zano er rigtig gode, ja det er en whimsickel saturdaynight morning action show, men vores kendskab til de to og deres forhold, gør altså vi blot blir påvirket af det.

    Og det ender ud med Shakespeare mister sine penge fra producer der blev sur på ham så nu er der no play or actors, igen vi laver en tydelig sammenligning med Ray og hans situation de har begge given up hope now.

    Sara sidder og prøver at give lille peptalk, mens de snakker om Ray og hvor savnet vil være for alle, for at træste NAte lidt, og det er så her hun får den geniale idé som også munder ud i nogen af dette afsnits bedste scener emotionel!

    Legends skal opføre Rome and Juliett som det er tænkt rigtig for at vise Shakespeare at der er håb endnu, mens de opføre den mest fantastiske udgave af stykket, hvor Constantine er Romeo, og Juliett er ehmm ja Nate, indser han under hans fremførelse af replikkerne, at han har handlet forkert, og skynder sig tilbage til The Waverider for at sige farvel til Ray, som er ved at pakke sammen med Nora.

    Så Ind træder New Zari som Juliett, og hun fyre en replik af med hun har lavet teater før, man tænker blot jaja det fint, nu blir det komisk, men nope Matt Ryan og Tala Ashe, har begge spillet Shakespeare i deres karrier, så de går begge all in på en fremførelse af stykket, damm det er godt, og mens de gør dette krydsklippes der mellem deres scener og Ray, Nora og Nate, kærligheden og Venskabet ah men for pokker det er godt!

    Og da Ray tager afsked med Giddion, laver hun lige sin egen digital Tear details!
    Jeg er ikke den store Shakespeare kender, ord for ord, så der er sikkert details jeg overser, men jeg fangede essensen af det hele.

    Ray's lille "tale" til Nate var også very moving :)
    Mona og Mick snakker lidt om hans datter, og der lægges vidst om til at nu er det Bonding time mellem ham og hans datter.


    Astra blir led astray af hendes ja "ven", hvilket blot forstærke den med garanti vemodig ending af sæsonen.

    For pokker det her afsnit var brilliant, jeg er imponeret over de formår at få så meget ind, Mona og MIck delen var måske det eneste kinda fill, men ok det skal jo ligge over til en ny story arch.

    Men hele Shakespeare koblingen med Ray og Nate var freaking genial!

    Og så må der kommenteres! :)

    Jeg skriver ikke helt så meget denne gang, da jeg synes du har skrevet et super godt review, som kommer godt i dybden med historien og karaktererne, samt hvorledes de to ting hænger sammen med afsnittets temaer. :)

    Men lige et par korte kommentarer:

    Scenen i starten med badeværelset var virkelig godt sat op i bedste screwball stil, hvor castet spillede rigtig godt og klukkende morsomt op til hinanden. Den kommentar med at Mick i irritation over New Zaris lange ophold på toilettet havde brændt Rays toilet- skema, lå jeg flad af grin over. :D

    Sara's overdrevent elendige gammel-engelske accent og John Constantines reaktion herpå var også helt genialt sat op. Her fik jeg også et mindre grineflip. :D Oh ja og stakkels Ray der hele tiden skulle holde sin afsked med teamet hemmelig for Nate. Det var rigtig godt spillet af Brandon Routh.

    Alle scenerne på kroen i Shakespeare-perioden var også forrygende god underholdning med Nates Mission Impossible-plan, og der hvor de har drukket sig i hegnet som de to absolutte højdepunkter. Nates beskrivelse af planen med high five i luften med Ray og så Behrads gøgler dans, samt Constantines hokuspokus rant var helt genialt lavet. Og da de så senere er fulde, hvor Rays Atom-dragt løber løbsk og rammer en af deres modstandere lige i bollerne, var jeg færdig af grin.

    Da Ray og Co så vender tilbage til The Waverider står den så ellers på skideballe fra Sara, som dog selv er skidefuld og på rulleskøjter efter tøsernes polterabend. Herlig detalje da Charlie afslører hende, og Sara i sin brandert ikke kan finde ud af at udtale hissstorriesss. :D

    Den lille sidehistorie med Mick og Mona synes jeg nu egentlig var meget sød selvom, at du også har ret i at det føltes lidt overflødigt ved første øjekast. Men cool nok da Mick lod Mona give ham en krammer. :)

    Den store finale med genopførelsen af "Romeo og Juliet"  - der så blev afspejlet samtidig i form af Nate og Rays bromance - var også rigtig godt tænkt og eksekveret. Jeg anede ikke, at Matt Ryan og Tala Ashe havde spillet Shakespeare før, men man kunne godt se at de følte sig hjemme i de roller, så nu gav det da bedre mening, at de gjorde det så godt.

    Alle spillede fremragende  i dette afsnit, dog med Brandon Routh som den med den allerbedste præstation. Jeg synes godt man kunne mærke på ham, at han var virkelig ked af at skulle tage afsked med serien og sin rolle og det smittede også af på hans præstation, som var meget rørende og hjertevarm fra start til slut.

    Ja, det var bare et super fedt afsnit på alle måder også selv om, at det var mega trist at tage afsked med Brandon Routh.

    Mht. "The Flash" - sæson 5 og Tom Cavanaugh var der en lige en teaser til sidst i afsnit 8, hvor Nora besøger ham i fremtiden, hvor han spiller Eobart Thawne. Bliver spændende at se hvad det går ud på og om Nora har rent mel i posen. :)

    NightHawk 5-04-20 20:00

  • ★★★★★1

    hvor Nora besøger ham i fremtiden, hvor han spiller Eobart Thawne. Bliver spændende at se hvad det går ud på og om Nora har rent mel i posen. :)

    I'm not telling, men jeg kan afsløre at Nora, Jessica Parker Kennedy som ehmm jeg mest kender med væsentlig mindre tøj på fra serien Black Sails er 6 år ældre end Grant Gustin, det synes jeg er ret sjov at tænke på hvergang han irettesætter hende :)


    Elwood 5-04-20 20:47

  • ★★★★★0

    I'm not telling, men jeg kan afsløre at Nora, Jessica Parker Kennedy som ehmm jeg mest kender med væsentlig mindre tøj på fra serien Black Sails er 6 år ældre end Grant Gustin, det synes jeg er ret sjov at tænke på hvergang han irettesætter hende :)


    Ja, man kan godt se, at hun er nogle år ældre. Men det gør jo ikke så meget tænker jeg, når hun kommer fra fremtiden. :)

    Men spøjst er det da bestemt samtidig at se, at hun får skældud af en der er yngre end hende. :) 

    NightHawk 6-04-20 20:39

  • ★★★★★0

    Så fik jeg lige i "Legends" pausen set resten af The Flash - sæson 5 færdig og det var faktisk en rigtig god sæson, hvor selve hovedhistorien med Barry og Iris datter Nora fra fremtiden og hendes mystiske mission blev blandet overbevisende og effektivt sammen med de to sidehistorier med meta-kuren/Caitlins søgen efter sin far, og så superskurken Cikadas mission med at slå alle meta-mennesker ihjel.

    Synes det var rigtig fedt lavet den måde historien hang sammen med den store finale i sæson 4 og Devoe/The Thinkers forsøg på at erobre verden, og hvor udfaldet af duellen mod The Flash var med til at skabe både den første og anden Cikada og deres had til verden. Det var i den sammenhæng også fedt, at vi igen fik en anderledes skurk og ikke bare endnu en speedster ala de tre første sæsoner. 

    Det jeg også godt kunne lide ved Cikadas skabelsesberetning var at den var så personlig på et helt simpelt niveau med familien og hævn som omdrejningspunktet for deres motivation. Dette hang så igen flot sammen med Barrys konflikter med Nora, samt det tidligere opgør med Eobart Thawne og traumet med moderens død.

    Kemien imellem skuespillerne er stadig forrygende god - særligt iblandt trekløveret der spiller Cisco, Ralph og Sherloque Welles. Her er der virkelig mange sjove øjeblikke og kommentarer, som er ren comedy gold. Og Sherloque Welles synes jeg desuden er den sjoveste version af Harrison Welles, som Tom Cavanaugh har spillet indtil videre. Jeg håber meget på, at han får lov at vende tilbage i den version af karakteren.

    Mit yndlings-afsnit i sæson 5 var "Cause and XS" , hvor Nora bliver kastet ind i et tidslomme loop i stil med "Groundhog Day", og hvor de forskellige medlemmer af team Flash skiftevis bliver slået ihjel af Cikada indtil Nora lærer at lave den rette kombination med assistance fra resten af teamet.

    Og sikke en finale i øvrigt med Eobart Thawne i fremtiden. Det var ret gåsehudsfremkaldende på sådan en temmelig creepy Hannibal Lecter agtig facon. Bliver spændende at se konsekvenserne af det i sæson 6. 

    Og så vender team Legends jo tilbage på skærmen igen i morgen. Wiuhuu, så bliver alting godt igen. :) 

    NightHawk19-04-20 15:52

  • ★★★★★0

    Blir lige en kort kommentar måske mere senere men jeg synes virkelig at Cikada både faren og datteren overspillede max når de var skurke, der er en grund til Tom Cavanaugh er så frygtindgydende tilbageholdenhed, tilbageholdenhed.

    Cikada 1 og 2 eneste de kunne var at stirre vredt trække vejret hidsigt og skule ondt No I don't belive you, you must all die hiss hiss hissss stare stare stare, historien var måske fin, nok, men jeg hadet virkelig den måde de var fremstillet på, jeg lå nærmest flad af grin hver gang de sagde noget :)

    Det jeg allerbest ku li ved Sherloque, var at han ikke var den her type der ikke rigtig ku narres, ku godt være han ikke havde gennemskuet ting men han vidste somethings was up, og det var bare så befriende at de ikke alle er sådan omg det havde vi slet ikke set komme, som er standard reaktionen fra dem.


    Oh yeah about E... naa lad os ikke sige mere her.

    Elwood19-04-20 16:20

  • ★★★★★0

    Blir lige en kort kommentar måske mere senere men jeg synes virkelig at Cikada både faren og datteren overspillede max når de var skurke, der er en grund til Tom Cavanaugh er så frygtindgydende tilbageholdenhed, tilbageholdenhed.

    Cikada 1 og 2 eneste de kunne var at stirre vredt trække vejret hidsigt og skule ondt No I don't belive you, you must all die hiss hiss hissss stare stare stare, historien var måske fin, nok, men jeg hadet virkelig den måde de var fremstillet på, jeg lå nærmest flad af grin hver gang de sagde noget :)

    Det jeg allerbest ku li ved Sherloque, var at han ikke var den her type der ikke rigtig ku narres, ku godt være han ikke havde gennemskuet ting men han vidste somethings was up, og det var bare så befriende at de ikke alle er sådan omg det havde vi slet ikke set komme, som er standard reaktionen fra dem.


    Oh yeah about E... naa lad os ikke sige mere her.

    Jeg er faktisk ikke uenig, når det kommer til selve skuespillet fra de to der spilede de to versioner af Cikada - når de skulle spille skurke-delen.

    Jeg trak da også et par gange på smilebåndet her, især under en scene på hospitalet, hvor Cikada 1 står og stirer ondt ind i kameraet mens han siger "Im gonna kill Them all"....og så tror man der bliver klippet, men nej 

    Og så bliver instruktøren ellers ved med at holde kameraet på sin skuespiller indtil, at han nærmest har krampe i ansigtet. Der grinte jeg sgu også fordi, at det både var så meget over the top og fordi det afsluttende moment bare blev ved med at trække ud. :D

    Men selve Cikada karakteren/karakterene, deres evner og deres alter ego, samt deres bevæggrunde for at slå metaer ihjel, synes jeg var glimrende skrevet.

    Er helt enig i det du har skrevet om Sherloque Welles. :)

    NightHawk19-04-20 17:54

  • ★★★★★0

    Ralph i øvrigt får nok sit sjoveste afsnit, hvor han er på mission med Barry, hvis du lagde mærke til Goldface afsnittet så var det også et afsnit der viste Barry som værende ude af sit element og Ralph på hjemmebanen, dette blir brugt til fulde i et afsnit i Sæson 6 jeg har nævnt før, hvor der går ren James Bond i den, måske ikke så vigtig et afsnit historie mæssigt, men det er dælme underholdende :)

    Elwood19-04-20 17:57

  • ★★★★★0

    Ralph i øvrigt får nok sit sjoveste afsnit, hvor han er på mission med Barry, hvis du lagde mærke til Goldface afsnittet så var det også et afsnit der viste Barry som værende ude af sit element og Ralph på hjemmebanen, dette blir brugt til fulde i et afsnit i Sæson 6 jeg har nævnt før, hvor der går ren James Bond i den, måske ikke så vigtig et afsnit historie mæssigt, men det er dælme underholdende :)

    Ja, det var ret sjovt det afsnit, hvor Barry og Ralph gik undercover. Bliver fedt at se de to teame op på den måde igen, hvor det er Ralph som er på hjemmebane. :)

    NightHawk19-04-20 18:58

  • ★★★★★1

    Nå, der stod ellers tidligere, at "Legends" skulle vende tilbage i dag d. 20 april, men det er desværre blevet ændret, så næste afsnit nu først bliver tilgængeligt d. 27 april. Øv...:(

    Så vil jeg se videre på "Black Lightning" - sæson 2 indtil da. :) 

    NightHawk20-04-20 18:42

  • ★★★★★0

    @ Elwood - 

    Jeg har et review af afsnit 9 - "Zari, Not Zari" klar til i aften. :) 

    NightHawk28-04-20 14:40

  • ★★★★★1

    @ Elwood - 

    Jeg har et review af afsnit 9 - "Zari, Not Zari" klar til i aften. :) 

    Hehe ja tænkte nok også du måtte, nu det er Super Natural :)

    Bare en skam det kun var bilen :(

    Elwood28-04-20 15:52

  • ★★★★★0

    Legends of Tomorrow : S5, afsnit 9

    Zari, Not Zari 

    Et par år tidligere og lige efter at Charlie har sluttet sig til legenderne på The Waverider, dukker hendes søster - den brutale gudinde Anthropos - op til en koncert i London, hvor Charlies punkband netop skal til at gå på scenen. Men musikken får hurtig en morderisk klang, da Anthropos går på blodigt besærkertogt i sin jagt på skæbnens væv og sin søster, hvem  hun mener har svigtet sit hverv som skæbnens gudinde ved at blive en del af de vantro Legends.

    Imens på The Waverider er New Zari kommet i problemer, da hun er havnet i sengen hos Nate uden at vide det. Efterfølgende bliver det hele blot endnu mere pinligt, da hende og Nate render på de øvrige Legends ude på gangen. Alt det romantiske nonsens har Mick dog ikke tid til, da han er i færd med at vinde sin datters respekt, hvilket ikke går helt efter bogen.

    Charlie læser pludselig om den forfærdelige massakre og har bare lyst til at drikke sig i hegnet, og har hverken overskud til Ava og Saras trøstende ord eller Constantines iver efter at finde den anden del af skæbnens væv. Så den gæve magiker sætter selv fut under kedlerne og finder via en medaljon frem til den anden dels lokation i Vancouver, som han straks  sniger sig afsted til før end, ar de andre blander sig for meget.

    Mens Constantine er på farten, aner Sara og Charlie hvad han har gang i og optager jagten på ham. Samtidig har Atropos - efter et besøg i helvede hos sin søster Larhesis - fundet ud af forbindelsen mellem Charlie og Constantine og drager ligeledes hastigt afsted til Vancouver. Ava derimod er blevet hjemme for at støtte Mick og kommer på en genial idé via en række tidsrejser, som kan binde far og datter tættere sammen.

    I Vancouver bliver Constantine, Sara og Charlie genforenet ved hvad der viser sig at være settet til tv-serien "Supernatural", hvis crew  Atropos har forvandlet til en flok frådende zombier, der skal hjælpe hende til at overvinde de tre legender og sikre hende delen af skæbnens væv. Imens på The Waverider er Zari blevet mere og mere overbevist om, at hun har en anden fortid og via assistance fra Behrad gennemgår han den alternative tidslinje og sender Zari ind i totem-verdenen, hvor hun møder sit gamle jeg.

    Tilbage i Vancouver må Constantine, Sara og Charlie sande at de er oppe imod overmagten, da Atropos smadrer sig tværs igennem dem og sikrer sig skæbnens vævs anden del, blot for kort tid efter at spore første ring til The Waverider som netop er ankommet som backup. Det afsluttende opgør mod den tilsyneladende ustoppelige gudinde bliver en drabelig kamp til det sidste, som desværre får fatale konsekvenser for én af legenderne...

    ----

    Man kunne næsten ikke ønske sig en bedre start på andel del af sæson 5 end med det super underholdende, actionfyldte og til tider ganske rørende afsnit "Zari, Not Zari", som på medrivende vis både holder dampen oppe angående den overordnede arc og jagten på skæbnens væv, samt leverer to sidehistorier som begge giver yderligere oplysninger og tyngde til hhv. Zari og Micks karakter-udvikling.

    I den overordnede arc lægges der barsk ud med den blodige massakre i London i hvad der næsten må være en reference til John Constantines tragiske fortid og massakren i Newcastle skønt dette aldrig nævnes i dette afsnit på nogen måde. Jeg tænker her, at det ville være oplagt at fremhæve senere hen, da det uden tvivl danner en forbindelse både personligt og i det større billede mellem Constantine og Charlie.

    Ovre i den mere muntre og lumre afdeling kommer Charlie desuden - inden jagten på væven går i gang - med den næstsjoveste replik, da hun kommenterer på Zari og Nates "seksuelle eskapader". Netop delen med Zari er virkelig godt skrevet og hvor der bliver lagt ud med et par herlige detaljer med bl.a. Gideoens snooze mode, som hænger ved resten af afsnittet og så selvfølgelig en cameo af Beeboo, som Nate har stående ved sin seng. :D

    Efterfølgende er Zaris arc og anerkendelse af,  at hun har haft en alternativ fortid også ganske interessant at følge.  Jeg er vild med de mange små detaljer hertil - såsom de sukkersød donuts, katten og videospillene -  der agerer brødkrummer frem til den store forløsning i den alternative totem-verden, hvor hun nærmest kommer i terapi hos sig selv og lærer at forstå, hvor meget mere hun selv har at tilbyde ikke bare til Team Legends men også til den verden, som hun selv lever i uden om alt den kulørte ramasjang.

    Og hvor var det dog herligt at følge Mick og Ava i den del, hvor han kæmper en brav kamp for at blive accepteret af sin datter. Jeg kan meget bedre lide denne udvikling af karakteren end den, hvor Mick skriver erotisk litteratur til kvinder. Med det vakkelvorne forhold til datteren er der kommet en væsentligt mere interessant vinkel på Mick, som gradvist lægger til at han bliver et bedre menneske. Hertil elskede jegt montagen, hvor Mick laver sit fotoalbum med datteren ved at ham og Ava rejser rundt i tid. Og herlig detalje ved Halloween da datteren har klædt sig ud som Captain Cold. :)

    Tilbage til jagten på skæbnens væv igen fik man dæleme smæk for skillingen i Constantine, Sara og Charlies sammenstød med gudinden Anthropos, som jeg synes var en super fed skurk. Duellen mellem hende og Sara af to omgange var forrygende at se på og Constantine bidrog desuden gevaldigt til underholdningen i den første kamp, da han undervejs samler ingredienser til en formular mens de kæmper. Det var herligt koreograferet, ja nærmest helt i Jackie Chans ånd.

    Desværre var selve crossoveren med "Supernatural" ikke særlig vellykket selv om, at jeg da fik gåsehud på armene da Impalaen pludselig dukkede op. Jeg synes dog, at det var en fed detalje, da de finder Deans lig i bagagerummet og at Sara siger at Dean er hendes hallpass - hvis hun nu skulle hoppe på en mand - inden hun lige kækt låner Winchester brødrenes taske fyldt med våben. De blev i øvrigt brugt ganske effektivt i kampen mod zombie-crewet.

    Men for pokker hvor var det dog ærgerligt, at hverken Jensen Ackles eller Jared Padelecki var med. Det havde da været helt genialt at se dem enten i deres vante roller, eller i en selvparodi hvor de havde været helt skræmte over at skulle slås mod zombier. Så crossoveren var ok, men det kunne sagtens have været gjort meget mere opfindsomt.

    Så alt i alt - trods en lille skønhedsfejl - var det endnu et super fedt afsnit og jeg glæder mig meget til at se, hvad de forskellige arcs udvikler sig til i de kommende afsnit. :)

    NightHawk28-04-20 22:58

  • ★★★★★1

    Er fuld igang med skriveri.

    Med ja med Supernatural, kan lige give lidt info, det var faktisk ikke den rigtige bil fra serien, men en som en fan har lavet, de havde lånt. Jensen Ackles eller Jared Padelecki ku ikke være med på grund af schedule konflikt med ja deres eget show, der er også små musical cues fra serien, hvis man lytter efter.

    ew.com/tv/legends-of-tomorrow-supernatural-car-photos-explained-phil-klemmer/

    OG så bare lige lidt for at mindes Brandon Routh igen, her lidt om hans exit, og det sidste afsnit med ham.

    ew.com/tv/dcs-legends-of-tomorrow-brandon-routh-last-episode-ray-nate/

    Og her et længere exit Interview omkring hans tid, så er du lidt beskæftiget mens jeg skriver videre :)

    At høre Kaity Lotz ikke lyde complete drunk, og Dominic Purcvell som hel normal stemme og calm is a bit weird.

    ew.com/tv/legends-of-tomorrow-brandon-routh-exit-interview/

    Elwood 9-05-20 15:08

  • ★★★★★0

    Jeg har tidligere set en dokumentar om nogle af de "Supernatural" fans, der har bygger kopier af Impalaen. Det er ret vildt, hvor præcist, helt ned i bitte små detaljer, de kan få deres bil til at ligne originalen. 

    Jeg bed godt mærke i de små bidder fra "Supernatural" scoret undervejs, men man skal have fulgt serien fast og desuden høre rigtig godt efter, for ellers så fanger man det ikke lige med det samme. 

    Og tak for links. Det vil jeg lige få læst i løbet af i dag. Glæder mig desuden til at læse, hvad du synes om afsnit 10. :)

    Der skulle vist også snart dukke et afsnit op, som er en hyldest til "Star Trek". Det ser ret underholdende ud. :)

    NightHawk 9-05-20 15:33

  • ★★★★★0

    Går ud fra du har set Hillywood, der fik Jared og Jensen med ombord, samt andre.

    youtu.be/tCZy8cAgBlM

    Elwood 9-05-20 15:40

  • ★★★★★0

    Går ud fra du har set Hillywood, der fik Jared og Jensen med ombord, samt andre.

    youtu.be/tCZy8cAgBlM

    Jep, den har jeg set en del gange. Det er ret genialt lavet. :) 

    NightHawk 9-05-20 15:45

  • ★★★★★0

    2'eren er også go, hvor de fik mere af castet med aktivt, elsker Death udklædt som pizzabud :)

    Kan slet ikke huske så meget fra serien, eller hvor jeg røg, af, da den kørte i tv, den er stadigvæk igang crazy nok.

    Deres bedste er dog stadigvæk Sherlock Holmes, den har fedt beat og så er den bare så genial og morsom lavet.

    Elwood 9-05-20 15:58

  • ★★★★★0

    2'eren er også go, hvor de fik mere af castet med aktivt, elsker Death udklædt som pizzabud :)

    Ja, det var ikke lige ham man allerhelst ville have leveret en pizza af. :D

    Det er ret mponerende hvordan, at de to søstre har fået hele holdet til at medvirke i de to videoer, men det forstår man egentlig gerne at de vil, når man ser, hvor talentfulde de to søstre er.

    Parodi nr 2 med "Ghostbusters" temaet er også ret sjovt, men jeg foretrækker nu den første video med Taylor Swift sangen. :)

    Kan slet ikke huske så meget fra serien, eller hvor jeg røg, af, da den kørte i tv, den er stadigvæk igang crazy nok.

    Ja, de var jo igang med sæson 15, da de måtte holde pause grundet corona-virussen. Sæson 15 bliver så også den sidste. Det er helt vildt, at de har lavet så mange sæsoner.

    Det havde jeg bestemt ikke set komme, særligt da sæson 7 var virkelig skidt kørende. Faktisk var det her, at jeg selv var tæt på at stå af, men jeg valgte alligevel at fortsætte med sæson 8 og den var overraskende god.

    Jeg mener også, at der kom nye forfattere og en ny showrunner til på det tidspunkt, så det hjalp jo bestemt en hel del på at bringe serien tilbage på det niveau, som den havde de første 5 sæsoner.

    I seriens jubilæums-afsnit nr. 200 lavede de det som en delvis musical. Det var ret cool lavet med nogle glimrende sange undervejs. Særligt da der blev sunget en acapella version af "Carry On My Wayvard Son", fik jeg sgu gåsehud på armene. :)

    youtu.be/nZBBNxm9tFA

    Du burde også se de afsnit, hvor Felicia Day er med. Hun er ret så fantastisk i alt, hvad hun laver. :)

    youtu.be/eCo0eV1xCbE

    "Peace out, Bitches!" :D

    Deres bedste er dog stadigvæk Sherlock Holmes, den har fedt beat og så er den bare så genial og morsom lavet.

    Den havde jeg faktisk ikke set før. Fed rytme og måde teksten bliver fremført på. Og så elsker jeg deres dans ved poolen. Så vidt jeg husker, var det vist der i den rigtige serie, at Holmes og Watson første gang møder Moriaty. :)

    youtu.be/ArdWL2uKf7k

    NightHawk 9-05-20 18:33

  • ★★★★★0

    Det er nemlig det de møder ham første rigtig eller ja dvs. Sherlock har mødt ham før blot uden at vide hvem han var.

    Felicia Day kender jeg skam godt, do you wanna date my avatar, og så self. Fra Dr. Horribles sing-along-Blog

    Elwood 9-05-20 21:14

  • ★★★★★0

    Det er nemlig det de møder ham første rigtig eller ja dvs. Sherlock har mødt ham før blot uden at vide hvem han var.

    Felicia Day kender jeg skam godt, do you wanna date my avatar, og så self. Fra Dr. Horribles sing-along-Blog

    Jeg ved godt, at du ved hvem hun er. :)

    Jeg skrev det nu også kun i forbindelse med de afsnit, hun medvirker i ifht. "Supernatural", som er det jeg har linket til. :)

    NightHawk 9-05-20 22:17

  • ★★★★★1

    Lad os få gang i det her igen, det her Corona har virkelig optaget en del tid og udsat ting, så vi starter meddet forsinket big time review.

    The Great british Bakeoff

    Elevatorpitch: Bonnie and Clyde, Brutus, Black Ceasar, and Jack The Ripper, a dinner to kill for

    Story time Charlie fortæller, hvordan hun fik hjælp way back til at gemme a piece of The loom of fate af Enchantress, hvor Nate self. lige skal afbryde midt i historien The Princess bride style like :)

    Begivenhederne fra sidste gang har sat sine spor, og New Zari er nu all business dressed up like, fordi hun kun har et mål nu at få Behrad back to life (jeg begynder at få en idé om at hvad blir "twistet" mod slutningen more on that later)

    Så hun er straight up in Constantines ansigt konstant for at få ham til at finde det næste stykke af væven.

    "So figure it out magic man" hvor vi lige cutter til et dammmm! shot af Sara, Ava og Nate.

    Sara er stadigvæk påvirket af hendes møde med Athropos, en ting vi hel sikkert vil få mere at vide om i senere afsnit, men for nu er det blot et lille tease jeg morede mig lidt over hendes Assasins Honor gesture, som var en cut your head of hilsen :)

    Og vi er tilbage i Constantines house, come on kan de ikke snart bare kalde det for The House of mystery, det må da være det som der ligges op til, håber jeg hvertfald, da det konstant er i fokus, og det ku også være et fint send off til Constantine hvis han fortrækker sig til the house i slutningen, men synes dog og ha hørt han også er ombord på næsten sæson.

    Men ja Constantine skal ha hjælp fra de andre legends for at misbruge deres aura, Gary er også tilbage :)

    Ava: Is this safe? I feel like it itsn't

    Constantine: It isn't any more questions

    Den her rapid fire question answer cracks me up.

    Sara ser Ava's sjæl eller aura forlade hendes krop og det får hende til at bryde sammen i et coma, igen tease tease til ting senere i sæsonen, og Ava er jo en klon så hmm, ikke hel sikker men håber they are going somewhere with that.
    jeg tænker måske Sara skal til og ha powers som i for real, efter hendes møde med one of the fates

    Constantine og New Zari blir sendt back in time i The House, som nu er blevet et boarding house, som bestyres af en gammel dame, hvor Constantine og New Zari skal forgive af være newly engade for at finde ringen (loom of fate piece)

    Og det er her selve meat of the story kommer til at foregå, for sammen med dem, tjekker en hr. Doktor ind, hmm let's see old england, doctor, jep hello mr. Jack The Ripper, den havde jeg nu set komme med det samme han trådte ind af døren :)
    Constantine og New Zari skændes og kan ikke udstå hinanden så det blir de jo nok ved med hele tiden, now where have I seen that setup before...

    Ku godt se ud som om Nate igen ikke får hvad han vil, sorry Nate, jeg ved ikke om John og New Zari ender op, men jeg tror ikke at Nate får en happy ending uanset hvad.

    Constatine får gjort Jack The Ripper bevistløs, og "låner" hans identitet for at blande sig med de netop ankommende Encores i form af Bonnie and Clyde, Black Ceasar, Brutus, og så går jagtens ellers på en del af the fate of the loom, med skyderier og backstabbing, og jep der er 2 ganske munter Brutus and Ceasar referencer, Brutus som reagere p navnet Black Ceasar, og så brutus der i konfretationen ender med at stå med en dagger peget mod Constantines back (a bit on the noose there ay Brutus :)


    New Zari kommer og redder situationen forklædt som Cleopatra
    Astra opdager at surprise suprise hendes ven gennem alle årene er en af the sisters of fate sammen med mr. surmule :)
    Så Astra joiner The Legends i sidste øjeblik, det fælles udbud fra Astra og Garay What! fik mig til at grine højlydt :)
    Constantine og New Zari finder så ud af at den spell som enchantres kastede i starten gjorde at man kun ku finde det man søgte, når man ikke søgte efter det så øhhh, let's get drunk to forget!
    Og det er så her New Zari og Constantine får et lille quiet moment, før Encores'ne er efter dem igen, de slipper fri til sidst da New Zari igen gør brug af sin nyopdagede powers som hendes bror også havde.

    Ava og Nata der kommer styrtene ind efter alt er ordnet var også sjovt, Guys! we here to save you!

    Og det viser sig at Bestyren af Boarding house var self. Enchantress som Constantine self. havde gennemskuet.

    Så vi slutter afsnittet af med at ha Astra ombord ved The legends, og Astra nærmest nyder at introducere sig for Constantine til sidst også :)


    Herligt afsnit, højdepunktet var klart The Encores, men her udover var der også flere små dele der var godt.

    Elwood27-05-20 21:33

  • ★★★★★0

    Fedt at du fik skrevet det færdigt.

    Da der er gået et stykke tid siden sidst og jeg i mellemtiden har set andre serier og film, bliver jeg dog lige nødt til at tage et gensyn med afsnittet før end, at jeg kan kommentere på det. :) 

    NightHawk28-05-20 14:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen