Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Det svinger meget her. Min mellemste kunne, da han var yngre, spise ALT. Han kunne finde på, at fange græshopper, lige dræbe dem, og så spise dem. (Så lidt kræsen var han!!) Nu er der mange ting han ikke kan lide, men han smager dog altid på noget nyt. Den lille kan ikke lide noget som helst, andet end medister. Men jeg tager ikke specielle hensyn. Jeg er opdraget med "man spiser hvad der kommer på bordet!"

    davenport14-05-20 14:30

  • ★★★★★★0

    Det svinger meget her. Min mellemste kunne, da han var yngre, spise ALT. Han kunne finde på, at fange græshopper, lige dræbe dem, og så spise dem. (Så lidt kræsen var han!!) Nu er der mange ting han ikke kan lide, men han smager dog altid på noget nyt. Den lille kan ikke lide noget som helst, andet end medister. Men jeg tager ikke specielle hensyn. Jeg er opdraget med "man spiser hvad der kommer på bordet!"

    Jeg er for så vidt ikke uenig med dig. Min kone er dog ikke, eller jo. Hvis det er noget HUN kan lide:D Men uanset, så ville det ikke give mening, uden ganske få gange, at lave mad som jeg ved kun jeg spiser. Min kone hører til typen, der dårligt kan overtales til blot at smage noget nyt eller noget hun er sikker på hun ikke kan lide. Så det er en tabt kamp. Hun er så også vokset op med, at mad stort set ikke smager af noget. Hendes mors mad (det er kun hendes mor der laver mad) smager stort set aldrig af en skid og er ofte meget typisk “bedsteforældre” mad. En flæskesteg med brun sovs og kartofler og den slags gammeldags retter. Aldrig salat til, feta eller noget andet “specielt”. 

    T. Nielsen14-05-20 14:43

  • ★★★★★★0

    Jeg har fundet noget Knorr ting bagerst i skabet. Helle soße. Jeg må ha købt det i Tyskland engang. Men pakningen er væk, så ved kun det er lys sovs. Nogen tyskkyndige, der ved hvad det bruges til?

    davenport14-05-20 17:46

  • ★★★★★★0

    Jeg tror, det er en hvid sovs til grøntsager, frikasse eller hvid fisk. Du ved, opbagt mælk nærmest. En kedeligere udgave af bechamel :) 

    Guldager14-05-20 18:05

  • ★★★★★★0

    Jeg har gang i hjemmelavet pizza igen. Bare tomatsauce, ost og Pepperoni. Jeg er ikke gode venner med min bagesten dog. 

    Guldager14-05-20 18:06

  • ★★★★★★0

    Ok, tak :)

    Jeg laver pasta og rød kødsovs. Efter ønske er alm. løg (igen) erstattet af perleløg, hvilket jeg ikke er fan af, så dem sorterer jeg fra. Nogle gange må man jo krybe til korset. 

    davenport14-05-20 18:29

  • ★★★★★★0

    Det lyder også mærkeligt med perleløg i kødsauce... 

    Det gik fint med pizzaen, men bundet bliver melet, fordi jeg måske kommer lidt for meget mel på bagestenen. Hvis jeg ikke kommer mel på brænder den dog fast... 

    Guldager14-05-20 19:26

  • ★★★★0

    Det lyder også mærkeligt med perleløg i kødsauce... 

    Det gik fint med pizzaen, men bundet bliver melet, fordi jeg måske kommer lidt for meget mel på bagestenen. Hvis jeg ikke kommer mel på brænder den dog fast... 

    Jeg har altid bagepapir under pizzaerne på min bagesten.

    dyg14-05-20 19:36

  • ★★★★★★0

    Jeg har altid bagepapir under pizzaerne på min bagesten.

    Ja, det slog mig også lige i dag, at det nok var smart :)

    Guldager14-05-20 19:49

  • ★★★★0

    Ja, det slog mig også lige i dag, at det nok var smart :)

    Jeg bruger heller aldrig nogen pizzaspade, det er så nemt at flytte både ubagt og bagt pizza, når det ligger på bagepapir.

    dyg14-05-20 19:54

  • ★★★★★★0

    Jeg skal også snart ha min grill ud af skuret. Problemet er, at den der gærdesmutte der har bygget rede ved skuret, stadig er der. Så jeg kan ikke gå derhen. På den positive side, så står tørretumbleren derinde, så den opgave må jeg sige nej til :D

    davenport14-05-20 20:22

  • ★★★0

    Hvid sovs? er det ikke bare smør, mælk og mel, med lidt salt og peber? Hvordan kan det betale sig med pulver, når det er så enkelt? 

    Aranyhajú Nyárszépe15-05-20 06:15

  • ★★★★★★0

    Så står den på klar suppe med flutes. Den plejer at rent ind. Ved godt det er sommer.ish, men vejret indbyder til det.

    davenport16-05-20 16:53

  • ★★★★0

    Lavede en hurtig daahl med verdens nemmeste Naan brød til. Det passede også til vejret!

    dyg16-05-20 17:28

  • ★★★★★★0

    Vi får pølser, pasta og ketchup i aften... :) - har 4 forskellige pastaslatter, der lige kan bruges her 

    Guldager16-05-20 17:41

  • ★★★★★★0

    Jeg laver deller. Fuldstændig klassisk med et kilo flæskefars, to poser frikalet og lidt mælk. Til det serveres der pandesteg frostgrønt, et hjemmebragt hvidløgsflutes (fra Føtex) og en blanding af bølgefritter og fritter af sødekartofler, også købt som Frost i Føtex;-P

    T. Nielsen16-05-20 17:42

  • ★★★★★★0

    Hvordan smager frikalet. Har aldrig prøvet det?

    davenport16-05-20 17:44

  • ★★★★★★0

    Hvordan smager frikalet. Har aldrig prøvet det?

    Som frikadeller alle kan lide, uden at blive udfordret:) Er det svar nok? 

    T. Nielsen16-05-20 18:17

  • ★★★★★★0

    Ja, det tror jeg :) 

    davenport16-05-20 19:06

  • ★★★0

    Herhjemme skal frikadeller laves på blandet fars 

    HonoDelLoce16-05-20 19:31

  • ★★★★★★0

    Herhjemme skal frikadeller laves på blandet fars 

    Da jeg var ung, sagde man altid at fars er bedst når mor har rørt den;)

    T. Nielsen16-05-20 20:07

  • ★★★0

    Som frikadeller alle kan lide, uden at blive udfordret:) Er det svar nok? 

    Her undre jeg mig igen lidt over at det kan betale sig. Den mest besværlig del ved at lave en frikadellefars, er vel at hakke løget. Hvori ligger fordelen med det der frikalet?

    Aranyhajú Nyárszépe16-05-20 20:45

  • ★★★0

    Jeg har lavet millionbøf med kartoffelmos. Billigt og nemt. 

    Aranyhajú Nyárszépe16-05-20 20:46

  • ★★★★★★0

    Her undre jeg mig igen lidt over at det kan betale sig. Den mest besværlig del ved at lave en frikadellefars, er vel at hakke løget. Hvori ligger fordelen med det der frikalet?

    Et brev fylder intet og er hurtigt håndteret. Det sparer mig da 5-10 min;-) Men ellers hjælper smagen, så alle æder frikadeller uden brok:D

    T. Nielsen16-05-20 20:55

  • ★★★★0

    Jeg har lavet millionbøf med kartoffelmos. Billigt og nemt. 

    Se det er en ret jeg ikke har fået i omkring 20 år, siden jeg flyttede hjemmefra. Jeg hader den ret med hele mit hjerte!

    dyg16-05-20 21:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen