Jar Jar Binks-skuespilleren Ahmed Best er klar på mere Star Wars

Trods den hårde medfart afviser Ahmed Best ikke at gøre comeback i rollen som den klodsede gunganer.

Jar Jar Binks hører ikke just til blandt fan-favoritterne i Star Wars-mytologiens storslåede persongalleri. Faktisk medførte introduktionen af den computeranimerede karakter så hård kritik, at skuespilleren Ahmed Best på et tidspunkt overvejede at tage sit eget liv som følge af de ubehagelige og personlige tilsvininger.

Se også: "Star Wars"-skuespiller overvejede selvmord efter "Den usynlige fjende"

Best lagde krop og stemme til den klodsede gunganer i George Lucas' prequel-trilogi, og det var især Jar Jars fremtoning og ret så fremtrædende rolle i "Star Wars: Episode I – Den usynlige fjende", der fik sindene i kog hos visse hardcore-fans.

Tiden læger som bekendt alle sår, og på spørgsmålet om, hvorvidt Best har mod på måske at gentage rollen i et kommende Star Wars-projekt, svarer skuespilleren på Twitter: "Jeg vil gerne vende tilbage som Jar Jar Binks, men det afhænger meget af historien."

Tiden må vise, om Jar Jar vender tilbage, men der har været rygter fremme om, at gunganeren måske dukker op i serien til Disney+ om Obi-Wan Kenobi – med fuldskæg! Læs mere om det her.

Kommentarer

Jar Jar Binks-skuespilleren Ahmed Best er klar på mere Star Wars

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen