Forum - Forum-tråd: Legends of Tomorrow + ArrowWerset Serier

Legends of Tomorrow + ArrowWerset Serier

  • ★★★★★0

    Fedt at du fik skrevet det færdigt.

    Da der er gået et stykke tid siden sidst og jeg i mellemtiden har set andre serier og film, bliver jeg dog lige nødt til at tage et gensyn med afsnittet før end, at jeg kan kommentere på det. :) 

    Hel ok, det er heller ikke mit bedste skriv, men så kan jeg da gå igang med afsnittet efter det du skriver, men ja tænkte nu måtte jeg bare se at blive færdig, nu vi nærmer os finalen Swan Thong :)

    Elwood28-05-20 16:43

  • ★★★★★0

    Lad os få gang i det her igen, det her Corona har virkelig optaget en del tid og udsat ting, så vi starter meddet forsinket big time review.

    The Great british Bakeoff

    Elevatorpitch: Bonnie and Clyde, Brutus, Black Ceasar, and Jack The Ripper, a dinner to kill for

    Story time Charlie fortæller, hvordan hun fik hjælp way back til at gemme a piece of The loom of fate af Enchantress, hvor Nate self. lige skal afbryde midt i historien The Princess bride style like :)

    Begivenhederne fra sidste gang har sat sine spor, og New Zari er nu all business dressed up like, fordi hun kun har et mål nu at få Behrad back to life (jeg begynder at få en idé om at hvad blir "twistet" mod slutningen more on that later)

    Så hun er straight up in Constantines ansigt konstant for at få ham til at finde det næste stykke af væven.

    "So figure it out magic man" hvor vi lige cutter til et dammmm! shot af Sara, Ava og Nate.

    Sara er stadigvæk påvirket af hendes møde med Athropos, en ting vi hel sikkert vil få mere at vide om i senere afsnit, men for nu er det blot et lille tease jeg morede mig lidt over hendes Assasins Honor gesture, som var en cut your head of hilsen :)

    Og vi er tilbage i Constantines house, come on kan de ikke snart bare kalde det for The House of mystery, det må da være det som der ligges op til, håber jeg hvertfald, da det konstant er i fokus, og det ku også være et fint send off til Constantine hvis han fortrækker sig til the house i slutningen, men synes dog og ha hørt han også er ombord på næsten sæson.

    Men ja Constantine skal ha hjælp fra de andre legends for at misbruge deres aura, Gary er også tilbage :)

    Ava: Is this safe? I feel like it itsn't

    Constantine: It isn't any more questions

    Den her rapid fire question answer cracks me up.

    Sara ser Ava's sjæl eller aura forlade hendes krop og det får hende til at bryde sammen i et coma, igen tease tease til ting senere i sæsonen, og Ava er jo en klon så hmm, ikke hel sikker men håber they are going somewhere with that.
    jeg tænker måske Sara skal til og ha powers som i for real, efter hendes møde med one of the fates

    Constantine og New Zari blir sendt back in time i The House, som nu er blevet et boarding house, som bestyres af en gammel dame, hvor Constantine og New Zari skal forgive af være newly engade for at finde ringen (loom of fate piece)

    Og det er her selve meat of the story kommer til at foregå, for sammen med dem, tjekker en hr. Doktor ind, hmm let's see old england, doctor, jep hello mr. Jack The Ripper, den havde jeg nu set komme med det samme han trådte ind af døren :)
    Constantine og New Zari skændes og kan ikke udstå hinanden så det blir de jo nok ved med hele tiden, now where have I seen that setup before...

    Ku godt se ud som om Nate igen ikke får hvad han vil, sorry Nate, jeg ved ikke om John og New Zari ender op, men jeg tror ikke at Nate får en happy ending uanset hvad.

    Constatine får gjort Jack The Ripper bevistløs, og "låner" hans identitet for at blande sig med de netop ankommende Encores i form af Bonnie and Clyde, Black Ceasar, Brutus, og så går jagtens ellers på en del af the fate of the loom, med skyderier og backstabbing, og jep der er 2 ganske munter Brutus and Ceasar referencer, Brutus som reagere p navnet Black Ceasar, og så brutus der i konfretationen ender med at stå med en dagger peget mod Constantines back (a bit on the noose there ay Brutus :)


    New Zari kommer og redder situationen forklædt som Cleopatra
    Astra opdager at surprise suprise hendes ven gennem alle årene er en af the sisters of fate sammen med mr. surmule :)
    Så Astra joiner The Legends i sidste øjeblik, det fælles udbud fra Astra og Garay What! fik mig til at grine højlydt :)
    Constantine og New Zari finder så ud af at den spell som enchantres kastede i starten gjorde at man kun ku finde det man søgte, når man ikke søgte efter det så øhhh, let's get drunk to forget!
    Og det er så her New Zari og Constantine får et lille quiet moment, før Encores'ne er efter dem igen, de slipper fri til sidst da New Zari igen gør brug af sin nyopdagede powers som hendes bror også havde.

    Ava og Nata der kommer styrtene ind efter alt er ordnet var også sjovt, Guys! we here to save you!

    Og det viser sig at Bestyren af Boarding house var self. Enchantress som Constantine self. havde gennemskuet.

    Så vi slutter afsnittet af med at ha Astra ombord ved The legends, og Astra nærmest nyder at introducere sig for Constantine til sidst også :)


    Herligt afsnit, højdepunktet var klart The Encores, men her udover var der også flere små dele der var godt.

    Herligt at vi nu for første gang får The Enchandres på banen. Hun kunne muligvis godt gå hen og blive hovedskurken i sæson 6. Jeg synes lidt det bliver lagt op til det i måden, hun bliver præsenteret på. 

    Dermed tror jeg også, at man roligt kan regne med at se John Constantine tilbage i næste sæson, når nu modstanderen er en magiker af den kaliber. 

    Det er i øvrigt en meget sjov indledning med Charlie som historie-fortæller. Men hvad pokker sker der lige for hendes nye rastafari look med blå dreadlocks. Det er næsten for meget af det gode, men det viste sig jo heldigvis ikke at være permanent. Badabum-Tish! ;)

    Det bliver desuden spændende at se, hvad Saras nye super-kræfter udvikler sig til og hvorfor at lige netop hun er blevet udvalgt med disse ekstra evner. 

    Og fedt lille nærmest Agatha Christie-agtige plot hvor Constantine og Zari i jagten på ringen havner i hans hus i fortiden, der her er indrettet som hotel for diverse skurke. Jeg kunne rigtig godt lide de to der spillede Bonnie & Clyde. De havde en rigtig fed energi og galskab over sig, som jeg så til gengæld savnede hos ham, der spillede Jack The Ripper. Han var desværre temmelig fesen.

    Fed detalje her med Zari der - symboliseret via sin forklædning som Kleopatra - understreger at hendes selvtillid ér vokset, og at hun mere og mere er klar til at træde i karakter som superhelt. Jeg er i den forbindelse også ret vild med den pingpong dialog og flirt, som hun har kørende med Constantine, hvor det er tydeligt at se at kemien imellem Matt Ryan og Tala Ashe er helt perfekt.

    Forrygende kamp som duoen har tilsidst med de forskellige Encores og især Bonnie & Clyde der først får en solid afklapsning, da Zari lærer at bruge sine nye/gamle kræfter. 

    Der hvor jeg grinte mest denne gang var dog under Ava, Mick og Garys tur i helvede, hvor Micks herlige mangel på tålmodighed kommer dem til gavn i sporet på Lethia og Athropos. Og helt genialt da de så klipper tilbage til The Waverider, hvor Nate og Charlie imellemtiden ikke har lavet andet end at drikke sig i hegnet og snuppe en morfar på trods af, at de skulle holde vagt ved de andre ringe. :D

    Og så bliver trådende lige fornemt samlet i finalen, hvor de manipulerende søstre afsløres og nye alliancer opstår alt imens Enchantress lurer i kulisserne. Bliver spændende at se hvad det hele ender med. :)

    NightHawk30-05-20 21:22

  • ★★★★★0

    @ Elwood - 

    Jef er netop blevet færdig med et gensyn af afsnit 11 og har taget nogle noter hertil. Så i morgen har jeg et review klar. :) 

    NightHawk31-05-20 21:30

  • ★★★★★0

    @ Elwood - 

    Jef er netop blevet færdig med et gensyn af afsnit 11 og har taget nogle noter hertil. Så i morgen har jeg et review klar. :) 

    No rush, du kan jo se, hvor længe jeg var om det :)

    Elwood 1-06-20 18:51

  • ★★★★★0

    Legends of Tomorrow : S5, Afsnit 11

    Ship Broken 

    Under en tur i parken, nær hendes college, får Micks datter Lita uventet besøg af sin fader, da den brovtende superhelt dukker op for at overraske hende med et weekend ophold på The Waverider. Liza er straks helt oppe og ringe over udsigten til en tur i tidsrejsemaskinen og Mick føler endelig, at han bliver værdsat som far.

    Ombord på skibet opstår der dog hurtigt problemer, da alle vil have Charlie til at hjælpe dem først via skæbnevævens magi - Constantine og Astra med at bringe hendes moder tilbage fra de døde, Zari vil have Behrad vakt til live igen, og Ava vil have Sara kureret fra hendes sammenstød med Antropos. Alt imens Charlie endegyldigt beslutter sig for at hjælpe Zari først, introducerer Gary dem for sin nye hund Gary Jr., han har købt som hjælp til at dulme sine dårlige nerver.

    Under ritualet med væven går noget dog grueligt galt, hvilket ender med en voldsom eksplosion der sender hele teamet i midlertidig trance og The Waverider på stand-by, da teknikken går i baglås og kortslutter. Da tidsrejser lige pludseligt er en umulighed, må Mick nu tænke i helt  nye baner for at imponere sin datter og han får i stedet Nate til at assisterer med en rask historieundervisning,dog med visse forbehold da Lita har et godt øje til Nate.

    Imens er Sara vågnet op fra sit koma men er stadig blind og må derfor have hjælp af Ava til at navigere rundt på skibet. Undervejs støder hun ind i Mick og Constantine og opdager til sin skræk at hendes nye evner gør det muligt at se en fremtid, hvor hele holdet er slået ihjel. Ved kommandobroen bliver Zari og Astra enige om at begrave stridsøksen og samarbejde, da Gary tilb alles skræk informerer at vævens tre ringe er forsvundet eller blevet stjålet under alt virakken.

    Alt imens Ava og Charlie lærer om Saras nye clairvoyance - da Gideon ligeledes er sat ud af spillet grundet de tekniske problemer - bliver teamet enige om, at der må være en sabotør ombord på skibet. Mistanken falder straks på Astra, der straks bliver sat bag lås og slå, men det er dog ikke med Constantines gode vilje, da han er sikker på Astras uskyld.

    I Micks afdeling ser Lita hans enorme skatkammer og bliver atter mindet om hendes faders tidligere negative meritter som tyveknægt indtil, at Nate får sat det ind i en kontekst med Micks betydning for Legenderne.

    Under jagten på sabotøren erfarer Zari og Sara via overvågningsbilleder og drømmesyn, at det er Garys hund der står bag sabotagen, da den viser sig at være helvedeshunden Marchisio - som også var den berygtede seriemorder Son of Sams førerhund - der har hypnotiseret teamet til at lave ulykker. Da bæstet efter afsløringerne endelig viser sit sande og skræmmende jeg, må Mick, Sara og Constantine med hjælp fra Astra kæmpe til sidste blodsdråbe for at besejre den galpende køters frådende galskab, så teamet atter kan få skuden på ret køl igen.

    ---

    "Ship Broken" fortsætter med sammenligneligt  og herligt kreativt overskud direkte fra forrige afsnits glohede konfrontation i helvede, hvor Ava, Mick og Gary var på overarbejde ud i at få overtalt Astra til at indgå i en alliance. Men hvor man tror fokus denne gang udelukkende er rettet mod Astra, bliver man som tilskuer snedigt kørt ud på et sidespor og tænker derfor ikke nærmere over at alt kaoset denne gang skyldes en umiddelbar uskyldige handling fra Gary, der blot har haft brug for et kæledyr.

    Men typisk for ham som karakter går det selvfølgelig helt galt grundet hans utrolige naivitet, og det bindegale plot med en hypnotisk talende hund kan begynde alt imens, at det i første omgang skjulte plot trækker tråde af mistro og paranoia blandt legenderne. Det er så herlig fucked up den del med hunden og den grove og beskidte måde den snakkede på, fik mig til at grine højt flere gange.

    Og det bekymrede blik som Ava har da Gary - efter hunden er sendt retur til helvede - fortæller at han i stedet har købt en kanin fra en gøgler med en reference til "Gremlins" var også klukkende morsomt skrevet. Man forstår bestemt Avas bekymringer her. :D Og virkeligt klam scene til sidst da Gary møder Ava og Sara efter, at han har været en tur i kloakken for at lede efter de tre ringe. :D

    På den anden side var det samtidig fedt at se holdet stå så stærkt sammen trods deres udfordringer og konfrontationer, hvilket er en af de væsentligste årsager til, at jeg elsker denne ofte rablende vanvittige og uforudsigelige serie. Særligt var den del med Mick og hans forståeligt nok skeptiske datter Lita rigtig godt og rørende skrevet uden, at det på nogen måde blev for sentimentalt eller virkede forceret og kunstigt sat op. Denne udvikling som Mick gennemgår for tiden, er jeg helt vild med og jeg håber virkelig, at de får bundet trådene godt sammen her.

    Så alt i alt igen et fedt afsnit og så må vi se om Gary hiver endnu en kanin op ad hatten i de kommende episoder. :)

    NightHawk 1-06-20 19:14

  • ★★★★★1

    skyldes en umiddelbar uskyldige handling fra Gary, der blot har haft brug for et kæledyr.

    Intet Gary gør ender med at være uskyldigt, men ja herligt afsnit, grinte også lidt da hornyness i Ava og Sara blusser op igen da de snakkede om at Ava sku blindfoldes høhø.

    Nate's meget frembrusende selvtillid, overfor Lita var også pæn morsom, og referenchen til The Flash mod slutningen.

    Demon dog dog også ganske ok effekt for en serie af den her grad.

    Elwood 7-06-20 13:08

  • ★★★★★1

    Er næsten færdig med review af Afsnit 12, så senere i aften ryger det op, er lidt over halvejs.

    Elwood 8-06-20 20:31

  • ★★★★★0

    Intet Gary gør ender med at være uskyldigt, men ja herligt afsnit, grinte også lidt da hornyness i Ava og Sara blusser op igen da de snakkede om at Ava sku blindfoldes høhø.

    Nate's meget frembrusende selvtillid, overfor Lita var også pæn morsom, og referenchen til The Flash mod slutningen.

    Demon dog dog også ganske ok effekt for en serie af den her grad.

    Hehe, ja man kan være sikker på, at tingene altid ender i total kaos, når Gary foretager sig noget også selv om, at han selv har de bedste intentioner med sine gerninger. Gad vide hvad der sker med den kanin, som han har købt? :D

    Ja, Sara og Ava er skønne sammen. Deres kommentarer til hinanden er ofte fyldt med lumre undertoner. :)

    Jeg tror Nate skal træde varsomt, hvis han har tænkt sig at lægge an på Lita. Jeg ville i hvert fald nødigt ghave Mick som min svigerfar. :P

    Helt enig med effekterne ifht helvedeshunden. Det var ganske fedt lavet og herlig duel den havde mod Sara og Constantine. :) 

    NightHawk 9-06-20 20:04

  • ★★★★★0

    Er næsten færdig med review af Afsnit 12, så senere i aften ryger det op, er lidt over halvejs.

    Det lyder rigtig godt. Jeg glæder mig til at læse dit review.:)

    NightHawk 9-06-20 20:07

  • ★★★★★0

    Og hey vi tager os blot den tid det tager selv om sidste afsnit i den her sæson er løbet over skærmen, men vi snakker om det til sidst, så lad mig lige lave et sidepsring for lige at fjerne fokus lidt, det ser ud til Elongated Man is no more.

    Hartley Sawyer er blevet fyret fra CW efter at ha fået James Gunn turen, tweets af racial og andet ikke tilpassende karakter fra 2012 er surfaced, og det har resulterede i at han er blevet fyret.

    Det er self. ikke god stil, og jeg vil nødigt bringe en stor diskousion om det herind, men ville lige kommenter på det kort, det ligner så meget James Gunn turen igen, men jeg tror ikke Hartley har hel samme pull til at ku vende tilbage, virkelig en skam da han var et frisk og sjovt pust til The Flash.

    Jeg mener folk skal ha lov til at ku forbedre sig hvis de ikke har vist tegn på den samme adfærid i lang tid, og virker ikke som om der har været noget siden 2012, men ja han kommer ikke tilbage igen, og BLM har hel sikkert også haft sin ting at sige her, og de snakker også om det er family show igen også som Disney, så fra deres side af forstår jeg det hel fint.

    Elwood 9-06-20 20:22

  • ★★★★★0

    Og hey vi tager os blot den tid det tager selv om sidste afsnit i den her sæson er løbet over skærmen, men vi snakker om det til sidst, så lad mig lige lave et sidepsring for lige at fjerne fokus lidt, det ser ud til Elongated Man is no more.

    Jamen, jeg er helt enig. Du skal bare tage den tid du har brug for. Vi skal nok nå det alligevel, og om vi blev færdig med vores reviews sideløbende med sæson 5 eller om det hele bliver lidt forskudt betyder heller ikke noget for mig. :)

    Hartley Sawyer er blevet fyret fra CW efter at ha fået James Gunn turen, tweets af racial og andet ikke tilpassende karakter fra 2012 er surfaced, og det har resulterede i at han er blevet fyret.

    Det er self. ikke god stil, og jeg vil nødigt bringe en stor diskousion om det herind, men ville lige kommenter på det kort, det ligner så meget James Gunn turen igen, men jeg tror ikke Hartley har hel samme pull til at ku vende tilbage, virkelig en skam da han var et frisk og sjovt pust til The Flash.

    Jeg mener folk skal ha lov til at ku forbedre sig hvis de ikke har vist tegn på den samme adfærid i lang tid, og virker ikke som om der har været noget siden 2012, men ja han kommer ikke tilbage igen, og BLM har hel sikkert også haft sin ting at sige her, og de snakker også om det er family show igen også som Disney, så fra deres side af forstår jeg det hel fint.

    Det var da trist at høre med Harley Sawyer. Jeg synes han var super fed i den rolle og også meget morsom.

    Ved du noget om, hvad det helt præcist er han har skrevet? 

    NightHawk 9-06-20 21:38

  • ★★★★★0

    Altså de er bad no doubt About it, og siger heller ikke han bare skal tilgives, men man sku da også tro at folk der hyre actors tjekker tingene, det her blir ikke sidste gang vi ser det her.

    Among the tweets users surfaced in the past two weeks are one from 2012 in which Sawyer wrote "The only thing keeping me from doing mildly racist tweets is the knowledge that Al Sharpton would never stop complaining about me." In 2014, he wrote, "Enjoyed a secret boob viewing at an audition today." Several tweets refer to assaulting women, and one reads, "Date rape myself so I don't have to masturbate."

    At han så ikke står frem emd det er en anden ting, men det gjorde James Gunn nu heller ikke rigtig, han var dog vidst lidt hurtigere ude med en undskyldning, men ja det er en weird ting der pludselig er dukket op med udtalelser fra meget lang tid siden skal ramme en igen.

     Sounds like han ku ha brugt The Book of Ralph ham selv noget mere, for lige at slutte en mere mere referene tone.

    Elwood 9-06-20 22:04

  • ★★★★★0

    Ja, ok. De er givet ikke særlig smarte de jokes, men alligevel synes jeg det er hysterisk at fyre ham 8 år efter, at de er skrevet, samt det at han jo også har givet en officiel undskyldning.

    Og det virker noget hyklerisk taget i betragtning af hele James Gunn situationen, særligt med tanke på at hans tweets var langt værre end det Harley Sawyer har skrevet. 

    Men sådan er det jo desværre, når der bliver pisket en stemning op og selskaberne - CW - herefter begynder at tænke i seertal og økonomi. 

    NightHawk 9-06-20 23:23

  • 0

    Jeg er lige gået i gang med Arrowverse-serierne, mest fordi jeg har hørt godt om Legends of Tomorrow, Constantine og Supergirl. Jeg er dog typen, som bliver nødt til at se det hele, og bryder mig ikke om, at springe noget over. Så jeg har siddet og læst lidt op på det, og jeg kan se, at Arrowverse er ret omfattende, og jeg satte mig derfor ned og startede fra starten med sæson 1 af Arrow.

    Jeg må indrømme, at det var en noget tung sæson at komme igennem. Den var forudsigelig, fuld af klicheer, dårligt skuespil og en hovedrolle med personlighed og udstråling som en papkasse.

    Jeg håber virkelig, at sæson 2 bliver bedre ellers er jeg bange for, at jeg går lidt død i det.

    Herrguth 6-07-20 16:35

  • ★★★★★1

    Haha Oh boy, ja så kan jeg godt se det blir lidt en kamp, da LOT klart er det bedste.

    Jeg faldt dog også ud af det med Arrow fra tid til anden især CW romance år i hyper gear i den her serie.

    der er lidt af det i LOT især sæson 1 er rigtig slem, med det.

    Men ellers så spring alt sammen over og blot se Constantine det er en selvstændig serie, som ikke refere CW på nogen måde, da det heller ikke var dem som havde den serie til at starte med, de tog blot karakteren over fra den desværre canclede serie og fik Matt Ryan med ombord.


    Elwood 6-07-20 17:14

  • ★★★★★1

    Og før Nighthawk joiner in, jeps review er på vej igen jeg kom blot lidt væk fra det :)

    Men Herrguth, som sagt hvis du går død i CW universet, så blot erkend det ikke lige var dig (jeg har også hoppet lidt i Arrow fordi jeg simpelthen ikke ku klare dele af dens story arch, og The Flash er det klart sæson 1 der stadigvæk er den bedste) og så se Constantine, det er også en noget anden stemning end hans måde at være på i Arrowverset, jeg nyder blot at ha Matt Ryan med igen fordi han er så pokkers god, men det var klart i Constantine serien jeg faldt for ham (Efter AC Black Flag altså)

    Manden er stor Hellblazer fan ham selv, og det ses tydeligt.

    Elwood 6-07-20 17:28

  • 0

    Tak for svaret, Elwood.
    Jeg giver lige sæson 2 en chance, og så må vi se, hvad jeg gør.
    Jeg kan se, at hvis jeg kommer igennem sæson 2, så kan jeg begynde at se Constantine (som jeg godt har læst ikke oprindeligt var en del af Arrowverse), men også det The Flash.

    Noget af det jeg godt kan lide ved superhelte er hele temaet om at være anderledes, føle sig udenfor, at opdage nye sider af sig selv, og så er Arrow-serien "bare" en serie om hævn og en love triangle, hvor ingen af delene er særligt interessante. Og så er der bare ikke meget superhelt over selve Green Arrow, og figuren er kedelig (højst sandsynligt også pga. Stephen Amell, som bare ikke er kariskmatisk).

    Herrguth 6-07-20 17:56

  • ★★★★★0

    The Flash er klart bedst i de første sæsoner, sæson 1 den bedste, men der er stadigvæk gode afsnit senere hen også, men en tendens som især The Flash er meget skyldig i er det her med, når man har regnet noget ud, så trækker de revealet i serien i ekstrem lang drag, og det har altid gået mig en del på når de gør.

    Men Tom Cavanagh har godt nok reddet meget for mig, samt Carlos Valdes som den store geek.

    Elwood 6-07-20 19:12

  • ★★★★★0

    Jeg er lige gået i gang med Arrowverse-serierne, mest fordi jeg har hørt godt om Legends of Tomorrow, Constantine og Supergirl. Jeg er dog typen, som bliver nødt til at se det hele, og bryder mig ikke om, at springe noget over. Så jeg har siddet og læst lidt op på det, og jeg kan se, at Arrowverse er ret omfattende, og jeg satte mig derfor ned og startede fra starten med sæson 1 af Arrow.

    Jeg må indrømme, at det var en noget tung sæson at komme igennem. Den var forudsigelig, fuld af klicheer, dårligt skuespil og en hovedrolle med personlighed og udstråling som en papkasse.

    Jeg håber virkelig, at sæson 2 bliver bedre ellers er jeg bange for, at jeg går lidt død i det.

    Første sæson af "Arrow" er ikke super god, men jeg synes det blev markant bedre i sæson 2, hvor man bliver introduceret for Deathstroke, som er en forrygende karismatisk skurk. Hans duel med Green Arrow og det had/respekt forhold de har kørende, er noget af det bedste i serien. Senere bliver det dog også rigtig underholdende, når Green Arrow krydser klinger med både  Damian Darhk, samt Ra's Al Ghul og Leagues of Assassins, hvilket byder på nogle ret så medrivende opgør.

    I de senere sæsoner ligger seriens styrke i det nye team Arrow, som Oliver Queen får stablet på benene. Her bliver man introduceret for karakterer som Mr. Terrific, Ragman og Wild Dog, som alle er meget anderledes tænkende end Green Arrow, hvilket fører flere interessante konflikter med sig internt på holdet. Men samtidig er det også fedt at se hvordan, at de udvikler sig til at blive en familie, som vil gå gennem ild og vand for hinanden.

    I sæson 6 får team Arrow så en af deres værste modstandere i skikkelse af gangsterbossen Ricardo Diaz, som bliver forrygende spillet af Kirk Acevedo, der ligner en gusten blanding af Robert De Niro og Armand Assante. 

    Sæson 7's første halvdel er også superfed, hvor Oliver Queen skal forsøge at overleve i et af de mest brutale fængsler. Desværre er anden halvdel knap så god men slutter dog af med en storslået finale med reference til det store crossover-plot "Crisis On Infinite Earths" fra de øvrige CW serier.  8 og sidste sæson mangler jeg dog stadig at se.

    Mht. Steven Armell så er han rigtig nok lidt af en træmand i sæson 1. Men jeg synes han bliver væsentlig bedre i de efterfølgende sæsoner særligt, når han bliver mere udfordret af det øvrige nye cast. 

    Noget af det jeg godt kan lide ved superhelte er hele temaet om at være anderledes, føle sig udenfor, at opdage nye sider af sig selv, og så er Arrow-serien "bare" en serie om hævn og en love triangle, hvor ingen af delene er særligt interessante. Og så er der bare ikke meget superhelt over selve Green Arrow, og figuren er kedelig (højst sandsynligt også pga. Stephen Amell, som bare ikke er kariskmatisk).

    Nu skriver du, at Green Arrow er en kedelig karakter, men det synes jeg nu ikke han er og ret beset er Green Arrow jo tæt beslægtet med en karakter som Batman, som ligeledes kæmper mod skurke på samme måde via kampsport og tekniske hjælpemidler og som har sin identitet som millionær og playboy kørende ved siden af jobbet som superhelt.

    Der kommer også langt mere kød på Oliver Queen som karakter i de efterfølgende sæsoner, hvor han både bliver viklet ind i politik, da han bliver borgmester og senere bliver fader med flere interessante dilemmaer til følge.

    Jeg skal i øvrigt lige høre, om du er kommet i gang med "Buffy" og "Angel" tegneserierne. Jeg er nysgerrig efter at høre, hvad du synes om dem?  :)

    NightHawk 6-07-20 21:47

  • ★★★★★0

    Og før Nighthawk joiner in, jeps review er på vej igen jeg kom blot lidt væk fra det :)

    Helt i orden. :) Du har jo også haft rigeligt travlt med dit arbejde og Corona, så det gør bestemt ikke mig noget, at det er blevet udskudt. Vi skal nok nå det alt sammen alligevel. Og jeg glæder mig til at læse dit kommende review. :) 

    NightHawk 6-07-20 21:54

  • ★★★★★0

    Jeg synes dog virkelig at karakteren Smoak blir behandlet dårligt, CW  havde en "unik" mulighed for at vise en side man ikke ser så tit i deres superhelte shows, så de laver en drastisk ændring, og jeg var oprigtig intresseret i at se, hvordan de ku finde på nyt matriale til hende, men det holdte jo ikke til deres always pretty, and perfect image, og det er jo comics så self. kan vi da skrive os ud af den situation, vi har bragt os i og det synes jeg var virkelig ærvligt.

    Og det var for mig lidt af en F-finger til dem som lever den tilværelse til dagligt, ved godt det jo kun er underholdning, men aligevel, de havde en unik chance og jeg synes they blew it. 

    Det samme sker lidt med karakteren Iris, som i comics'ne er ret cool skrevet men i CW sker der hurtigt en ændring med hende, og hun blir ekstrem unlikeable som karakter, og hun får nogle virkelig weird karakter træk, der kommer længere og længere væk fra hendes oprindelig form.

    Stephen Amell i TMNT filmen er dog styg, hans dialog er virkelig cringe, han er en cool person i virkeligheden, hans Ninja warrio skills er impressive, og hans lange forløb med at skaffe en særlig fan noget hel unikt fra showet, er så freaking sødt og bevægende for mig.

    Arrow serien er også der vi rigtig stifter bekendtskab med Brandon Routh i rollen som Ray Palmer, og ham nød jeg nu rigtig meget deri, en rolle han får lov til at tage med sig til LOT.

    Elwood 6-07-20 22:08

  • 0

    Nu skriver du, at Green Arrow er en kedelig karakter, men det synes jeg nu ikke han er og ret beset er Green Arrow jo tæt beslægtet med en karakter som Batman, som ligeledes kæmper mod skurke på samme måde via kampsport og tekniske hjælpemidler og som har sin identitet som millionær og playboy kørende ved siden af jobbet som superhelt.

    Der kommer også langt mere kød på Oliver Queen som karakter i de efterfølgende sæsoner, hvor han både bliver viklet ind i politik, da han bliver borgmester og senere bliver fader med flere interessante dilemmaer til følge.

    Jeg skal i øvrigt lige høre, om du er kommet i gang med "Buffy" og "Angel" tegneserierne. Jeg er nysgerrig efter at høre, hvad du synes om dem?  :)

    Jeg er glad for at høre, at serien udvikler sig mod det bedre, og at der kommer lidt flere nuancer til Oliver Queen. Jeg kan godt se, at Green Arrow og Batman har nogle paralleller, men Batman er en mere interessant figur (synes jeg). Det har måske også noget at gøre med, at det er en karakter jeg kender bedre. Jeg kender intet til Green Arrow.

    Jeg er desværre ikke kommet vildt godt i gang til trods for, at jeg har meget af serien stående. Jeg har dog fået læst Angel: After the Fall.
    Jeg har ikke læst tegneserier siden jeg læste Anders And og He-Man i mine barndomsår, og lidt Tintin og Valhalla i mine teenageår, så jeg synes faktisk, at det var lidt svært at komme igang.

    Jeg kunne dog godt lide After the Fall, selvom det virkede lidt rodet. det var ret sjovt, hvordan de havde "leget" med karaktererne og deres rollefordeling.

    Herrguth 7-07-20 06:31

  • ★★★★★0

    Jeg synes dog virkelig at karakteren Smoak blir behandlet dårligt, CW  havde en "unik" mulighed for at vise en side man ikke ser så tit i deres superhelte shows, så de laver en drastisk ændring, og jeg var oprigtig intresseret i at se, hvordan de ku finde på nyt matriale til hende, men det holdte jo ikke til deres always pretty, and perfect image, og det er jo comics så self. kan vi da skrive os ud af den situation, vi har bragt os i og det synes jeg var virkelig ærvligt.

    Og det var for mig lidt af en F-finger til dem som lever den tilværelse til dagligt, ved godt det jo kun er underholdning, men aligevel, de havde en unik chance og jeg synes they blew it. 

    Jeg er helt enig i det meste du skriver her, og netop dette eksempel med Felicity Smoak og Oracle situationen er en typisk måde at agere på fra CW. De har generelt - dog med "Legends" som undtagelsen - meget svært ved at bryde med deres faste formel og ramme for deres historier, og når de så bevæger sig uden for det faste regelsæt plejer der at gå 2-3 afsnit max inden, at man er tilbage i vante rammer igen.

    Den tryghed er der så nogen som godt kan lide, mens andre vil finde det for trivielt. Jeg står nok et eller andet sted midt imellem, da jeg jo helst ser, at de eksperimenterer så meget som det er muligt uden dog helt at bryde med deres grund-koncept.

    Mht. om det er fuck-finger til folk med handicap, kan jeg godt følge dig ud fra den synsvinkel. Men jeg tror ikke det er noget, som CW har gjort bevidst eller med noget andet formål end at vende tilbage til de trygge rammer for karakterene og historien igen.

    Det samme sker lidt med karakteren Iris, som i comics'ne er ret cool skrevet men i CW sker der hurtigt en ændring med hende, og hun blir ekstrem unlikeable som karakter, og hun får nogle virkelig weird karakter træk, der kommer længere og længere væk fra hendes oprindelig form.

    Jeg kan helt ærligt slet ikke hvordan Iris West er i tegneserierne, så hvordan er det du mener, at hun bliver unlikable i tv-serien?

    Stephen Amell i TMNT filmen er dog styg, hans dialog er virkelig cringe, han er en cool person i virkeligheden, hans Ninja warrio skills er impressive, og hans lange forløb med at skaffe en særlig fan noget hel unikt fra showet, er så freaking sødt og bevægende for mig.

    Arrow serien er også der vi rigtig stifter bekendtskab med Brandon Routh i rollen som Ray Palmer, og ham nød jeg nu rigtig meget deri, en rolle han får lov til at tage med sig til LOT.

    Ja, Stephen Amell er bestemt en skuespiller som er dybt afhængig af at folkene omhing ham er på et højt niveau før han selv bliver god og han er imodsat kke en type, der selv kan trække en film eller afsnit op i niveau. Det er det jeg plejer at kalde for Mark Wahlberg effekten.

    Men ellers er han, som du siger, en utrolig sympatisk person og meget gavmild overfor sine fans. Jeg tror kun jeg har ser noget lignende i forbindelse med den måde, som Jensen Ackles og Jared Padelecki fra "Supernatural" plejer deres fans på.

    Ja, Palmer Tech og Ray Palmer mener jeg bliver introduceret i sæson 2. Det var her hvor Atom-dragten stadig havde sine problemer og gav ham en del bøvl inden, at han endelig lærte at kontrollere processen. Ray Palmer er klart en af mine yndlings-karakterer i Arrowverset. :)

    NightHawk 7-07-20 17:58

  • ★★★★★0

    Jeg kan helt ærligt slet ikke hvordan Iris West er i tegneserierne, så hvordan er det du mener, at hun bliver unlikable i tv-serien?

    Unlikeable er måske lidt stærkt sagt, men hele den der måde emd at hun nærmest overtager kommando'en og hendes we are team flash, oh boy, det er jeg godt nok ikke fan af, det er lidt en skam fordi Iris ku sagtens være skrevet ebdre i serien, men writerne har nærmest bare en vej de går med hende.

    Nej jeg tror heller ikke det er noget CW gør bevist med hensyn til Smoak, men det var bare lidt sådan her har du en Deus Ex Machina kinda gave der får dig ud af den her situation writerne havde puttet dig i :)

    Elwood 7-07-20 18:10

  • ★★★★★0

    Jeg er glad for at høre, at serien udvikler sig mod det bedre, og at der kommer lidt flere nuancer til Oliver Queen. Jeg kan godt se, at Green Arrow og Batman har nogle paralleller, men Batman er en mere interessant figur (synes jeg). Det har måske også noget at gøre med, at det er en karakter jeg kender bedre. Jeg kender intet til Green Arrow.

    Jeg kan også bedst lide Batman af de to, men når man lærer Green Arrow karakteren bedre at kende, så er det en  meget fascinerende superhelt, synes jeg.

    Jeg er desværre ikke kommet vildt godt i gang til trods for, at jeg har meget af serien stående. Jeg har dog fået læst Angel: After the Fall.

    Jeg har ikke læst tegneserier siden jeg læste Anders And og He-Man i mine barndomsår, og lidt Tintin og Valhalla i mine teenageår, så jeg synes faktisk, at det var lidt svært at komme igang.

    Det kender jeg godt det der med at skulle starte op igen på at læse tegneserier, hvilket kan vlrke lidt op af bakke især, hvis man har holdt en længere pause fra dem.

    Jeg plejede at læse superhelte-tegneserier op til midten af 90'erne og begyndte så ført at læse tegneserier igen i 2009, da "Buffy" og "Angel" tegneserierne udkom. Men da jeg så først var kommet i gang, kunne jeg ikke slippe dem igen og jeg endte med at blive så glad for at læse tegneserier på ny, at jeg sideløbende fik lyst til at samle på superhelte-comics igen. :)

    Fedt at høre du kunne lide "After The Fall". Det er en væsentlig anderledes stil end "Buffy" tegneserien, men jeg var også vild med historien, samt måden "After The Fall" er tegnet på.

    Netop sidstnævnte diskuterede jeg en del med Slayer om i de gamle Buffy-tråde på Filmz og vi var bestemt ikke enige til at starte med. Jeg kunne dog rigtig godt lide tegneren Franco Urrus stil fra start af, da jeg synes den havde noget meget fængende og dynamisk over sig. 

    Kunne du lide Franco Urrus stil? 

    NightHawk 7-07-20 18:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen