Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Enig med Bruno mht Saxo - det er en rigtigt god deal at blive plusmedlem hos Saxo. Også hvis du vil købe andet end tegneserier, da man får rigtigt gode rabat på bøger i det hele taget. Efter jeg er blevet plusmedlem bruger jeg ikke Amazon til køb af fysiske bøger, hvor de ellers var billigst.

    Dolphinfriendly 8-04-16 16:24

  • ★★★2

    Jeg har lige haft, hvad jeg tror er den værste arbejdesdag til dato. Det startede egentligt i går, hvor vi havde et stort møde med ledelsen om identitet og virksomhedsprofil og alt sådan noget godt. Bølgerne går altid lidt højt til den slags, men det endte i korte vendinger med at direktøren decideret gjorde nar af mig for at rejse en vigtig pointe, hvilket igen resulterede i at jeg med hævet stemme og i meget skarpe vendinger sagde min mening om den behandling og forlod mødet.

    I dag havde min nærmeste leder, helt urelateret i øvrigt, så besluttet at vi skulle ommøblere kontoret. Det er vel og mærke et sted som jeg igennem mange år har været med til at sætte mit præg på. Hans lodrette ordre var dog at alle de personlige præg vi i tidens løb har sat på vores arbejdsplads skulle fjernes og gøre plads for IKEA-lamper og billedrammer som han nok skal organisere indholdet af. Men nu hvor jeg ikke længere måtte have min plastic-dinosaur kunne jeg godt få lov at få et billede af én.
    Jeg er selv relativt imponeret af, at min adstadige stemmeføring til dette møde. Ikke desto mindre har jeg nu pakket hver eneste personlige genstand ned i en kasse og taget den med hjem.

    Bundlinjen, som jeg føler det, er at mine to nærmeste ledere på kun to dage, uafhængigt af hinanden, har formået at sætte to fede streger under præcis hvor lidt jeg betyder for den arbejdsplads jeg har investeret 12 år af mit liv på.

    Jeg kan godt se hvordan disse ting udefra måske lyder lidt tamme, men det hænger selvfølgelig sammen med en større virkelighed og dagligdag, som jeg dårligt kan forklare. Jeg havde bare lige brug for at lufte det.

    Måske er det tid til at finde på noget nyt?

    gi-jones 8-04-16 16:54

  • ★★★★★★0

    Det lyder unægteligt som tid til at lede efter noget nyt. Husk hvad Riskær sagde - man bør skifte bil, job og kæresten hvert 5. år. :)

    Zero Cool 8-04-16 17:05

  • ★★★0

    Så er der sendt en klage afsted til min ejerforenings bestyrelse om viceværten. Efter et større møde fandt vi alle ud af, at der ikke var nogen der hverken er glade eller tilfredse med vores nuværende vicevært og sådan har det egentlig været i en del år nu. Han har altid en grov tone, og når man har brug for hjælp får man nærmere skæld ud end den hjælp man søgte eller en anden form for løsning på sit problem. Han sløser med sine opgaver at rense rister, ordne utætte rør, holde bygningen pænt og rydeligt og gøre rent. Han har allerede en advarsel, og bestyrelsen har vidst også selv nogle problemer med ham, så han hænger i en meget tynd tråd.

    Så Jonas, der er måske en mulighed for at blive vicevært, hvis det var noget "helt nyt" du kiggede efter :)

    MOVIE1000 8-04-16 17:11

  • ★★★★★★0

    Lyder fuct GI ! Og som en rigtig dårlig ledelse. Er det nye chefer, der ikke fatter kulturen, eller gamle der ryster posen, efter de har ligget hjemme og kedet sig, og fundet på et eller andet?

    Lige modsat har jeg været til personalemøde i dag, hvor nye vinde også blev fremlagt. Nu er jeg HELT ny, så det forekom mig meget positivt, men kunne godt mærke at der var nogen modstand fra de gamle.

    davenport 8-04-16 17:14

  • ★★★★★★2

    "Nye vinde"? Det var ikke bare fordi du serverede kål til frokost?

    Zero Cool 8-04-16 17:15

  • ★★★0

    Lyder fuct GI ! Og som en rigtig dårlig ledelse. Er det nye chefer, der ikke fatter kulturen, eller gamle der ryster posen, efter de har ligget hjemme og kedet sig, og fundet på et eller andet?

    Nej, det er et familieforetagende. Min nærmeste leder har været der lige akkurat et halvt år længere end jeg har.

    gi-jones 8-04-16 17:18

  • ★★★0

    Jeg har netop været ude at kigge på nyt kontor i Kødbyen, og sidder nu og hygger mig på "Debatforum" på Facebook - et sted, hvor debatten er forbavsende ensidig og præget af en idé om at fakta er noget fra Den Korte Avis.

    Derfor fik jeg mig også lidt af en varm velkomst. :)

    Dolphinfriendly 8-04-16 17:29

  • ★★0

    Har været tilbage fra barsel i en uge og har allerede en klump i maven (og det har intet med den lille at gøre, men mere arbejdsopgaverne. Brugte allerede noget af min barsel på at tænke på det), så har været ved at forhøre mig et andet sted i virksomheden. Men jeg har selvfølgelig også været i mit nuværende job i 5 år, måske derfor jeg trænger til ny luft :D

    Tiany 9-04-16 07:34

  • ★★★★★1

    Obama trækker Præsidentkortet, i forb. med GOT

    Elwood14-04-16 21:45

  • ★★★★★0
    Seriens skabere har i øvrigt sagt, at de i fald Donald Trump bliver valgt til præsident ikke har tænkt sig at give ham de samme privilegier som Obama for så vidt angår serien.

    Lars!14-04-16 22:25

  • ★★★★★0

    Jeg synes sku det i orden i sin sidste tid som Præsident, at "misbruge" embedet på den her måde, det gir da også blot folkene bag serien en god historie og fortælle, som man kan se.

    Elwood14-04-16 22:44

  • ★★0

    Er her nogen som har erfaring med at lease biler og hvad har været oplevelsen?

    Wangsgaard16-04-16 08:29

  • ★★0

    Jeg skal til koncert med Hans Zimmer i morgen aften i Hamborg. Er der nogle herfra der også skal det? :)

    Michael Andersen17-04-16 21:44

  • ★★★★★★0

    Efter at have spist skidesundt(ift kolesterol) i 4 uger, var jeg til konfirmation. Fik flødekartofler, feta, grillet kød, is, kage og chokolade - det var sgu rart :) - men holdte mig til 2 portioner, hvoraf kun den ene var med flødekartofler.

    Guldager17-04-16 21:50

  • ★★★★0

    Ser lige det åndssvage fodboldhold Barcelona. Forfanden hvor er det ringe. 

    Babo17-04-16 22:22

  • ★★★★★0

    Hvor må det være hårdt. Du skulle prøve at være en Arsenal-fan. Det er en fest uden lige.....

    Kruse17-04-16 23:39

  • ★★★★0

    :)

    Babo18-04-16 00:40

  • ★★★★★★2

    Har sommerfugle i maven. Skal stege næsten 3 kilo Bacon i morgen..

    davenport18-04-16 18:06

  • ★★0

    Er blevet syg igen... Har kun været tilbage på arbejde i 2 uger og er nu lagt ned med 40 i feber :(

    Tiany18-04-16 19:21

  • ★★★★0

    Ny Godzilla

    m.youtube.com/watch

    Babo18-04-16 20:05

  • ★★★★★0

    Jeg synes at det ser ret skidt ud.

    Kruse18-04-16 20:25

  • 0

    Ser ud til at min arbejdsplads muligvis bliver ramt af en strejke, hvilket så vil være første gang for mit vedkommende. Det er dog ikke noget jeg har noget imod, da jeg egentlig er ret træt af min arbejdsgiver.

    Whispering Horse18-04-16 20:59

  • ★★★★★★0

    Hvad arbejder du med? Kan huske engang, da jeg arbejdede på Skoletavlefabrikken, og vi strejkede i en uge, fordi ledelsen ikke ville give os 25 øre mere i timen :D (Det var det hele værd, og vi havnede på et kompromis, der lød på 15 øre. - De var satme også nogle gnatterøve!!)

    davenport18-04-16 21:10

  • ★★★★0

    Er her nogen som har erfaring med at lease biler og hvad har været oplevelsen?

    En lille bitte smule, vi leasede en bil fra Leasplan (igennem GoMore) i første halvår af 2015, og det var rigtigt fint for os. Vores grund til at lease var mest af alt for at finde ud af, om vi overhovedet havde brug for en bil, så derfor var en kort (og dengang billig) leasing den rette løsning.

    Men da bilen egentligt mest blev brugt til at gøre os selv mere dovne, så valgte vi ikke at forlænge den :)

    dyg19-04-16 09:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen