Ny "Phineas og Ferb"-film på vej til Disney+

"Mooaar, Phineas og Ferb laver en ny film!"

Disney har løftet sløret for en helt ny animationsfilm med den populære brødreduo Phineas og Ferb, der i årevis fredag efter fredag har underholdt børn og barnlige sjæle i serieform i "Disney Sjov" på DR 1.

Serien finder sted i Phineas og Ferbs meget lange sommerferie, hvor brødrene bruger fritiden på projekter og opfindelser, som er noget ud over det sædvanlige. Dette til stor irritation for deres jaloux teenagesøster Candace, som gang på gang forsøger at stikke en kæp i hjulet på brødrenes projekter ved at sladre til drengenes mor - uden held, da brødrenes projekter har det med at forsvinde på mystisk vis, netop som moderen dukker op.

I "Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe" føler Candace sig som sædvanlig overset af sin familie, da hun pludselig bortføres af rumvæsner, som tilsyneladende forguder hende. Det bliver begyndelsen på et vildt, intergalaktisk eventyr, der naturligvis også byder på et gensyn med næbdyret Perry, som ud over at være drengenes kæledyr i al hemmelighed fører et dobbeltliv som den hemmelige Agent P.

"Phineas and Ferb the Movie: Candace against the Universe" får premiere 28. august og ligger således klar, når Disney+ lander i Danmark den 15. september.

Kommentarer

Ny "Phineas og Ferb"-film på vej til Disney+

  • ★★★★★0

    Jeg har også hørt Doofenshmirtz i meget andet. Jeg kan forestille mig, at der er sådan en fast gruppe på måske 15-20 personer, der lægger stemme til rigtig meget?

    Der er nemlig rigtig mange som går igen, jeg var over at besøge SDI MEDIA hvor alt fra Disney Sjov og de store Disney film dubbes, det var en ret fed oplevelse, at se hvordan de lavede det. ved en anden lejlighed har jeg også mødt og snakket med Lars Thiesgaard og Nis Bank-Mikkelsen som er to af de nok mest garvede i faget.

    Hvis man pauser rulleteksterne på Disney Sjov og andre danske tegnefilm, vil man se en del navne gå igen, og når man har set en masse tegnefilm er der også stemmer som går igåen, tag f.eks. Joachim Von And fra Ducktales (kortere at skrive end den danske titel) det er John Hahn-Petersen der lagde stemme til ham, men hans er så samtidig også skurken Fyrst Igor fra ja Bubbi Bjørnene og her bruger han den samme stemme til de to karakter.

    Og jeg har altid more mig over det aspekt i dubbing, fordi selv om de virkelig har et range, så sker det nogen gange at en stemme går igen.

    Elwood 3-07-20 15:46

  • ★★★★★0

    Milos Verden kan også anbefales også lavet af skaberne bag Phinias og Ferb, her er det Weird Al som f.eks. er Milo i den originale version.

    Skaberne Dan Povenmire (den opriginale stemme bag Heinz Dorf og Jeff 'Swampy' Marsh, har også lavet indtil flere sange omkring deres erhverv.

    Animatin' Rap Video

    We’re Gonna Do It Again | Milo Murphy’s Law

    Dan Povenmire lavede også den her Karantæne sang med en del andre velkendte ansigter der er med i deres shows.

    How's Your Quarantine?


    Og så skriver de nogle ganske catchy sange  til deres serier f.eks. Ingen Rytme, hvor Phinias og Ferb prøver at samle et gammelt band sammen igen for at få dem til at spille for deres forældrer, trommeslageren i bandet er blevet Bibliotekar, og har for længst glemt alt om rytme...

    Ingen Rytme

    Elwood 3-07-20 15:59

  • ★★★★★0

    Og nu jeg lige nævnte Ducktales, ja det gode gamle er nostalgisk og rigtig hygsomt og godt, men jeg er nu også ret vild med det nye reboot, serien er godt skrevet og de har nogle virkelig stærke stemmer bag, både på den danske og originale, David Tennat som Scroodge McDuck f.eks. er nok den mest geniale casting, og så er Kate Micucci herlig i rollen som Webby.

    Og så får serien besøg af virkelig mange klassiske karakter fra Disney Sjov.

    Elwood 3-07-20 16:07

  • ★★★★1

    jeg var over at besøge SDI MEDIA hvor alt fra Disney Sjov og de store Disney film dubbes, det var en ret fed oplevelse, at se hvordan de lavede det. ved en anden lejlighed har jeg også mødt og snakket med Lars Thiesgaard og Nis Bank-Mikkelsen som er to af de nok mest garvede i faget.

    Fedt! Det gad jeg også godt.

    Og så skriver de nogle ganske catchy sange  til deres serier

    Jeg kan kun tale med om Phineas og Ferb og der kan jeg kun stemme i. Det er nemlig noget selv min kone bemærker, at deres sange bare er så gode og også de danske versioner.

    Åkepool 3-07-20 19:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen