Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Men det gør huset ikke...

    Guldager21-04-16 18:09

  • ★★0

    Sidder og hygger mig foran pc'en ... mens min kone ser et af de amerikanske "person skal tabe sig på et år"-programmer (fra tv-arkivet) hvor en slags coach jager rundt med en hr. eller fru Almindelig, så vedkommende kan få det bedre med sig selv fysisk og mentalt.

    Jeg har virkelig svært ved at klare den baggrundsstøj, så jeg ender som regel med at lukke døren ind til stuen. Al respekt for folk der gennemfører sådan et projekt. Men hold fast hvor jeg hader når de med hysteriske synthesizer-strygere og -blæsere, samt trommer skal gøre forløbet dramatisk og spændende, eller når selvsamme strygere går i sukkersød selvsving for at understrege hvor følelsesladet det hele er! Og så alle de der åh så oprigtige taler fra coachen med først pep-talk og senere skamros af de nu slanke (eller slankere) deltagere.

    Jeg hader virkelig reality-programmer med deres kunstige "naturlighed". Jeg ved ikke, om producenterne tror, at vi er så dumme, at vi ikke kan regne ud, at der også i den slags programmer er en høj grad af iscenesættelse og redigeret virkelighed.

    BN21-04-16 18:58

  • ★★★★★★0

    Læser lige at Prince er død. De gamle legender falder som fluer i disse måneder:-(

    T. Nielsen21-04-16 19:24

  • ★★0

    Prince :'(

    Tiany21-04-16 19:24

  • ★★★0

    Jeg hader virkelig reality-programmer med deres kunstige "naturlighed". Jeg ved ikke, om producenterne tror, at vi er så dumme, at vi ikke kan regne ud, at der også i den slags programmer er en høj grad af iscenesættelse og redigeret virkelighed.

    Desværre tror jeg at producenterne har fandt i den lange ende, og at folk er dummere, end du tror. :)

    Dolphinfriendly21-04-16 20:31

  • ★★★★★★0

    fandt i den lange ende, og at folk er dummere, end du tror. :)

    Sødt:-D

    T. Nielsen21-04-16 20:43

  • ★★★★★★0

    Jeg ser Luksusfælden og elsker hvert minut af det! #noshame

    Zero Cool21-04-16 20:44

  • ★★★★0

    Enig med Bruno, Luksusfælden er god spas. Og jeg har også altid haft en forkærlighed for Big Brother, indrømmet

    chandler7521-04-16 20:49

  • ★★★★★★0

    Varmer konen op med lumre bemærkninger, så vi måske eller måske ikke, skal have rigtig beskidt sex i aften, når Mads er blevet puttet. (Det ender sandsynligvis med at jeg sover på sofaen, men i det mindste har jeg rene fødder!)

    davenport21-04-16 21:07

  • ★★★★★2

    Nu kommer der snart børn/barn i huset. Jeg skal være beredskabsforælder / krisefar. Når det norske Barnevernet tager børn ud af deres oprindelige hjem (fx pga. vold) og de skal have et (midlertidigt) sted at være, så havner de (måske) hos mig og min kone. Jeg skrev under på kontrakten i dag, og ansættelsen begynder på mandag. En rar følelse ikke længere at være arbejdsløs, men det skal nok også blive et krævende job at sørge for traumatiserede unger. 

    Lars!21-04-16 22:31

  • 1

    Så kan man sige du gør noget godt også oveni så det vel ikke helt skidt Rigon :)

    Geekalot22-04-16 06:57

  • ★★★0

    Den længste spillefilm jeg har set, er Sátántangó. Den varer 450 minutter, så det er jo næsten længden på den trailer der. Hvis jeg regner dokumentar med, har jeg set Shoah. Den varer 566 minutter. Den er dog delt op i kapitler og kan ses ligesom en serie.

    Ved ikke om jeg overhovedet kan se meningen i at lave en 72 timer lang film. Man kan alligevel ikke se den i en sitting. Så kan man lige så godt lave det som en serie.

    Aranyhajú Nyárszépe22-04-16 07:20

  • ★★★★3

    Har lige sendt en mail til Criterion.

    De annoncerede deres line-up for juli mandag nat, og blandt dem er en BD-opdatering af Carnival of Souls fra 1962. Det er en stemningsmættet lille B-skrækfilm, der længe har været blandt mine yndlings Criterions.

    Der er dog et lille aber dabei ved BD-opdateringen: Criterion har kun anført spilletiden for den forkortede biografudgave, hvor den gamle dvd også indeholder den 4-5 minutter længere director's cut. 

    Så jeg, og sikkert også en masse andre, skrev fluks til dem for at høre, om der var tale om en fejl. Det ville nemlig ikke være første gang, at det gik lidt for hurtigt for dem med at lægge ting op på hjemmesiden. Men Criterion skrev tilbage, at det ikke var en misforståelse, og at BD'en til gengæld ville komme til at indeholde de vigtigste deleted scenes. 

    Problemet er tilsyneladende, at director's cut kun eksisterer på en gammel 1" video-master, og da director's cut ikke kun har enkelte sammenhængende scener til forskel, men et større antal forlængede scener og ekstra kameraindstillinger, så er det nærmest umuligt at klippe en ny master baseret på en blanding af videobåndet + det restaurerede kameranegativ, som biografudgaven er taget fra.

    Director's cut er dog vigtig, fordi det rent faktisk er den originale udgave og ikke en senere, smart marketingsøvelse. Filmen blev oprindeligt klippet ned uden instruktørens viden for at få den til at passe ind i et dobbeltprogram til drive-in-biograferne. Anekdoter fortæller, at director's cut faktisk spillede i enkelte biografer, før producenterne fandt saksen frem. Samtidigt ser det ud til, at den blev anvendt, da Carnival of Souls havde repremiere i amerikanske biografer i 1989. Og endeligt er der historien fra Wikipedia, om at de amerikanske tv-stationer fik tilsendt uklippede 16mm-kopier, så de selv kunne tilpasse dem til deres timeslots, og at nogle af disse tv-stationer i årevis viste den originale version. 

    Derfor undrede mig lidt, at Criterion påstod, at director's cut kun eksisterede som en gammel video-master. Jeg skrev derfor til dem for at høre, om de vidste, hvorvidt det var rigtigt, at director's cut var blevet anvendt til repremieren i 1989. Og i min jagt for at finde beviser, så lykkedes det mig faktisk at finde, hvad der ser ud til at være den fulde 84 min.-udgave gennem bibliotekssøgemaskinen WorldCat. Den befinder sig tilsyneladende på to gamle 16mm-ruller i The National Film and Sound Archive i Canberra, Australien. 

    Det har jeg naturligvis gjort Criterion opmærksom på, så nu håber jeg, at der kommer noget ud af det. Og selv hvis det skulle vise sig at være en blindgyde, så håber jeg, at de i det mindste inkluderer den gamle SD-udgave af director's cut som bonus på BD'en. En 84 min. kort sort/hvid-film burde ikke optage meget ekstra plads.

    thomsen22-04-16 11:47

  • ★★★★1

    Godt detektivarbejde :)

    chandler7522-04-16 11:44

  • ★★★★★★0

    Ja godt arbejde!!! En film jeg også selv gerne ville eje.

    T. Nielsen22-04-16 12:59

  • ★★1

    Jeg har fundet et klip fra Hans Zimmer-koncerten i mandags.

    Lyden i videoen er selvfølgelig ikke i nærheden af hvad den var i hallen, men ellers giver klippet et meget godt billede af hvordan det ikke var en helt normal filmmusik-koncert :D

    The Dark Knight + Rises

    Michael Andersen22-04-16 18:28

  • ★★★★0

    Var der noget fra Interstellar, Michael? 

    Babo22-04-16 18:39

  • ★★0

    Det var der til allersidst (før ekstranumre). Hop hen til 22:00 i videoen hvis du vil se noget af det. "No Time for Caution" var også bad-ass live.

    Michael Andersen22-04-16 18:47

  • ★★★★0

    Tak. Tjekker lige. 

    Babo22-04-16 19:31

  • ★★★0

    Min Optoma projektor bliver ved med at slukke, hvilket er pænt irriterende. Jeg håber det er pga støv, så er ved at se om jeg kan finde værktøj i en post-rodet lejlighed, hvor der ikke ligefrem er system med den slags endnu.

    Dolphinfriendly22-04-16 20:13

  • ★★★★★★1

    Har brugt hele dagen med at rense de grås have for lort. Der var for ca. 1000,- i brugt aluminium og flasker. Nej, nu lyder det som om de drikker meget, men det gør de også. Hold kæft der hober sig meget op, når man bor på Tysklands Odde! Men nu er haven pæn igen og klar til min mors 60års næste uge, og ungerne havde et blast i haven hele dagen, da vi fik fjernet hundelortene. (Det er ikke så slemt som det lyder, men jeg er jo nødt til at hævde mig ind imellem...)

    davenport22-04-16 23:26

  • ★★★★★★0

    Jeg er lige hjemvendt fra min mosters bisættelse. En sej dame, der døde i mandags efter en længere kamp med kræft og som havde planlagt hele sin bisættelse ned til mindste detalje - det eneste min onkel skulle klare, var at booke det lokale forsamlingshus og købe blomster til kisten.

    Selvsagt har det ikke været en god dag, men i det mindste var vejret godt helt indtil vi skulle hjem.

    Zero Cool23-04-16 20:44

  • ★★★★0

    Civil War får ret gode anmeldelser. Gider ikke læse noget forinden, men ser frem til den på torsdag. 

    Babo26-04-16 15:48

  • ★★★★★★1

    Ehm, det der med stjerner... På min profil har jeg 200.. Jeg har aldrig selv givet en stjerne, jeg vidste faktisk ikke man kunne. Er der noget præmie involveret, for jeg er ved at løbe tør for ammo, og i ved jo godt hvilken tid der nærmer sig..

    davenport29-04-16 17:08

  • ★★★★0

    Kun æren :-)

    gi-jones29-04-16 17:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen