Trailer: Kort forsmag på morgendagens "Dune"-trailer

I morgen får vi omsider den første ægte trailer til en af årtusindets mest ventede sci-fi-film. Her er en bitte appetizer!

Instruktøren Denis Villeneuve ("Blade Runner 2049") kæmper netop nu en brav kamp for at færdiggøre "Dune" op til filmens planlagte premieredato: 17. december i år.

Selvom premieren blot ligger tre måneder ude i horisonten, så har vi indtil nu kun set ganske få billeder fra filmen, og en kort teaser blev for nylig frigivet i udvalgte biografer i forbindelse med udgivelsen af Christopher Nolans "Tenet".

Men i morgen får vi omsider en ægte, længere trailer til "Dune", og Warner Bros. har netop frigivet nedenstående teaser, som kan dulme vores smertelige utålmodighed et døgns tid.

Læs også: David Lynch: Jeg har ingen interesse i den nye "Dune"

"Dune" foregår i en fjern fremtid og fortæller historien om Paul Atreides, hvis familie accepterer kontrol over ørkenplaneten Arrakis – bedre kendt som Dune. Her finder man et helt særligt krydderi, der gør det muligt at rejse gennem galaksen, og derfor kommer Atreitis-familien hurtigt under angreb.

"Dune" lander forhåbentlig i biograferne den 17. december, medmindre coronapandemien får Warner Bros. til at udskyde filmen. Vi bliver formentlig klogere på filmselskabets tankegang i morgen, når den komplette trailer lander. Her er teaseren:

Kommentarer

Kort forsmag på morgendagens "Dune"-trailer

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen