Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★1

    I skulle alle sammen trækkes om bag laden og skydes....

    davenport10-09-20 22:17

  • ★★★1

    Min far fik klippet sin tå af hos lægen uden bedøvelse. 

    MOVIE100010-09-20 22:20

  • ★★★★★★1

    I skulle alle sammen trækkes om bag laden og skydes....

    Godt man ikke bor på landet så.

    Zero Cool10-09-20 22:22

  • ★★★★★★3

    Jeg har en historie med fire rockere og en blæselampe, men den vil jeg gerne holde for mig selv. (Det gav højt blodsukker, men også en svag orgasme..)

    davenport10-09-20 22:24

  • ★★0

    Min lillebrors ene testikel drejede sig en omgang så blodtilførslen blev stoppet, der lagde han på gulvet og kastede op det halve af natten, men vækkede først min far kl 7 for aT spørge om han ville komme over med sn pille... Det blev så direkte til skadestuen og indlæggelse istedet

    Weird_J11-09-20 06:19

  • ★★★★★★1

    Du misforstår mig, og jeg misforstår måske også dig. Jeg har aldrig påstået at du udtrykker modstand mod folks køn, hudfarve eller seksualitet. Jeg forstår slet ikke hvorfor du hiver det frem. Når jeg skriver signalværdi mener jeg ikke symbolpolitik, men i stedet at man går forrest og sætter et eksempel.

    Det kommer ind, fordi du skrev at det var en kynisk holdning. Muligt jeg ikke skal tillægge det disse tvivlsomme værdier og så beklager jeg. Men så kan jeg ganske ærligt ikke se hvor kynismen kommer ind henne? Hvis jeg havde ment, hvilket jeg ikke engang har udtrykt at det var værdiløst, også rent symbolsk, kan jeg ikke se det nødvendigvis er et udtryk for kynisme? Måske det bare er mig, der hænger mig for meget i ordret, men jeg synes det er ret negativt ladet og der er for mig at se, intet kynisk i at man kan mene at signalværdien af et sådant tiltag intet rykker (ikke dermed sagt, at det er den holdning jeg har). Jeg henholdte mig striks til filmene, som du kommenterede på, at det ingen betydning fik (noget jeg endda selv havde tænkt at de fleste film vel rent faktisk allerede kunne leve op til dette) og det var det jeg spurgte ind til. Jeg var muligvis ikke klar nok omkring dette først, men synes jeg fik det præciseret senere, hvor jeg også understregede at jeg netop ikke kommenterede på symbolpolitikken i dette tiltag (og dermed heller ikke i signalværdier underforstået).

    Skulle jeg endelig kommentere på det, så er jeg ambivalent, da jeg er helt enig med, tror det var guldager der skrev omkring rollemodeller (jeg er mere tvivlsom på tanken om tvang, hvad jeg nu heller ikke ser noget af i dette tiltag). Men til gengæld kan jeg godt have lidt modstand mod at kvoter sættes over talent (det kan man så diskuteres om det gør), men er med på at der indimellem kan være et "greater good". Jeg går jo f.eks også ind for øremærket barsel til mænd, da jeg ellers ikke tror det rigtigt vil lykkes at rykke ved den kultur omkring dette. Så mere ensidig er jeg dog ikke. Men det var altså stadig ikke dette jeg kommenterede på.

    Hvordan skal jeg så tolke det på anden måde, at du ikke tror det får nogen som helst betydning? Jeg har givet udtryk for, hvorfor jeg tror at det måske kan få en effekt, og jeg finder det bare lidt hårdt blankt at afvise dette.

    Hvad jeg jo heller ikke blankt gjorde, da jeg skrev jeg ville undlade at kommentere på dette.

    Jeg finder det ærgerligt talt lidt trist at du forfalder dig til buzzord og smider woke efter mig. Men jeg går ud fra at det bunder i en misforståelse, hvor du føler dig ramt af noget, jeg ikke har ment, så jeg tager det ikke så tungt.

    Nu det vel ikke negativt at blive kaldt woke, men skal gerne tilstå at jeg faktisk følte mig ramt og følte det krænkende, da du blev ved med at antyde at min holdning og dermed jeg var kynisk. Endda på noget jeg ikke har skrevet. Det giver mig vitterligt minder om hvorfor jeg har droppet debatter på mange netsider, fordi jeg rent faktisk oplever at man udskammes, udstilles og andet hvis man ikke lægger sig fladt ned i forhold til ekstremer (på begge sider, så at sige). Jeg er ikke et kynisk menneske. Ikke at jeg skal sætte et godhedsmærke på mig selv, men jeg er blevet overfaldet og har måtte flygte, været i slåskamp (jeg stikker heller af hvis muligt), stillet mig imellem på byture og andet, når jeg har oplevet folk er blevet moppet, chikaneret, også seksuelt og lignende. Så bliver sgu lidt ked af, hvis jeg opfattes som kynisk, for jeg har ingen kynisk holdning mod andre mennesker, uanset hvem eller hvad de ser sig selv som. Selv om jeg er opvokset i en udpræget machokultur, hvor det at vær f.eks. bøsse var ulækkert og noget man latterliggjorde (og jeg skal ikke gøre mig selv bedre, jeg er rundet af den kultur), har jeg hele livet forsøgt at sætte mig selv udover denne og være ret ligeglad med hvad andre tænkte (og det er sådan jeg opdrager min børn), i forhold til mine venskaber med folk der var homoseksuelle. Så derfor synes jeg ikke jeg har en kynisk tilgang eller tankegang og vil ikke sættes i bås som sådan, hvis det er du tror om mig.

    Nå, det blev en lang smøre og inden jeg filer for meget på violinerne, vil jeg blot sige god weekend:-) No hard feelings, håber jeg?

    T. Nielsen11-09-20 08:44

  • ★★★★★★0

    Det lyder lidt boomer-agtigt at bruge "woke" som et skældsord!

    Haha ja det kan du egentlig godt have ret i:) Jeg kan desværre ikke prale af, at tilhøre en generation der har gjort mere for lighed, frihed og demokrati end nogen generation sidenhen sandsynligvis kommer til at kunne bryste sig af (selv om man heldigvis rykker godt på området for grænseoverskridende seksuel adfærd).

    T. Nielsen11-09-20 08:49

  • ★★★★★2

    Nu det vel ikke negativt at blive kaldt woke, men skal gerne tilstå at jeg faktisk følte mig ramt og følte det krænkende, da du blev ved med at antyde at min holdning og dermed jeg var kynisk.

    Grunden til at jeg ser det som negativt i denne kontekst, er at den tolkning af dig, som du kalder woke, har jeg aldrig fortaget. Derfor kan jeg kun se det, som en kæk affærdigelse af mit indlæg, der fuldstændigt misforstår hvad jeg har argumenteret for og imod. Mine indlæg har intet haft at gøre med at være “woke”. Det er lidt ligesom når alle argumenter for at forbedre samfundsforholdene i USA derover bliver affærdiget med at kalde folk for socialister og kommunister.

    Jeg fandt det hårdt blankt at afvise, at det kunne få nogen som helst effekt på sigt. Pessimistisk var nok et mere passende ord end kynisk(og du må gerne kalde mig en håbløs naiv optimist!), og for at slå det fast igen, så var det på ingen måde rettet mod din holdning til de personer og grupper, som forslaget forsøger at hjælpe.

    Kruse11-09-20 10:39

  • ★★★★★★0

    Grunden til at jeg ser det som negativt i denne kontekst, er at den tolkning af dig, som du kalder woke, har jeg aldrig fortaget. 

    Som jeg skrev, var den jo også skrevet ud fra at jeg følte mig ramt personligt, af at du blev ved med at kalde min holdning (som stadig ikke er min holdning:) kynisk. Men fair nok, det var provokerende, indrømmet.

    Jeg fandt det hårdt blankt at afvise, at det kunne få nogen som helst effekt på sigt. Pessimistisk var nok et mere passende ord end kynisk(og du må gerne kalde mig en håbløs naiv optimist!), og for at slå det fast igen, så var det på ingen måde rettet mod din holdning til de personer og grupper, som forslaget forsøger at hjælpe.

    Hvad jeg jo heller ikke gjorde. Men ja, pessimistisk er nok mere rammende. Jeg ser nu hverken pessimistisk eller optimistisk på det. Jeg synes altid man skal inkludere og det er jo det man forsøger. Jeg kan dog også altid frygte, at det får en effekt der graver grøfter. Men nok herfra og tak for svar.

    T. Nielsen11-09-20 10:56

  • ★★★★★0

    Jeg har lige set den helt nye trailer til Woody Allens kommende film Rifkin's Festival, som har Wallace Shawn og Gina Gershon i de to hovedroller. Jeg havde egentlig fået indtrykket af, at det var Christof Waltz der var i centrum, men der er altså blot tale om en birolle, hvad hans medvirken angår.

    Der gør dog heller ikke noget, da Wallace Shawn er ret underholdende og desuden kan sine Woody Allen mekanismer til fingerspidserne eftersom, at han on/off har medvirket i Woody Allens film siden 70'erne og senest i den ret undervurderede "Melinda & Melinda" fra 2004. 

    Det ser alt i alt ganske morsomt og hyggeligt ud. :) 

    youtu.be/d11-NLbjT3M

    NightHawk11-09-20 10:58

  • ★★★★★★2

    Og nu til noget helt andet.....Min kone kunne ikke tage med min datter til ridning i går og så måtte jeg jo tage med. Så tropper man op og møder hendes ridelærer....Wow, der var lidt til husaren i mig der. Shiiit en god røv i hendes stramme cowboybukser.

    T. Nielsen11-09-20 10:59

  • ★★★★★1

    Som jeg skrev, var den jo også skrevet ud fra at jeg følte mig ramt personligt, af at du blev ved med at kalde min holdning (som stadig ikke er min holdning:) kynisk. Men fair nok, det var provokerende, indrømmet.

    Hvilket var noget du opfattede, men som jeg ikke gjorde.

    Hvad jeg jo heller ikke gjorde. Men ja, pessimistisk er nok mere rammende. Jeg ser nu hverken pessimistisk eller optimistisk på det. Jeg synes altid man skal inkludere og det er jo det man forsøger. Jeg kan dog også altid frygte, at det får en effekt der graver grøfter. Men nok herfra og tak for svar.

    Vi har måske snakket forbi hinanden fordi du har fokuseret på her og nu praktisk betydning, og jeg i stedet har tænkt på potentielle eftervirkninger i den øvrige filmindustri på sigt. Jeg tror at det kan ende i praktisk betydning, selvom at man ikke kan se det her og nu.

    Kruse11-09-20 11:26

  • ★★★★★1

    Og så er det lige blevet officielt bekræftet, at Neve Campbell vender tilbage som franchisens hårdtslående final girl, Sydney Prescott, i den kommende Scream 5. Yay! :)

    Det blev jeg sgu glad for at høre, for som der også bliver sagt i videoen, er "Scream" filmene bare ikke det samme uden hende.

    youtu.be/mPvWQye2qJc

    NightHawk11-09-20 11:18

  • ★★★★★★1

    Hun lader til at arbejde på lidt af et comeback, hvilket er ganske nice. Så mangler vi bare en efterfølger til The Craft!

    Zero Cool11-09-20 11:20

  • ★★★★★0

    Hun lader til at arbejde på lidt af et comeback, hvilket er ganske nice. Så mangler vi bare en efterfølger til The Craft!

    Jeg har altid godt kunne lide Neve Campbell, så jeg er også ret glad for, at hun gør comeback. Og ja, det kunne bestemt være fedt med en fortsættelse til "The Craft". :) 

    NightHawk11-09-20 11:36

  • ★★★★★0

    Hun lader til at arbejde på lidt af et comeback, hvilket er ganske nice. Så mangler vi bare en efterfølger til The Craft!

    Der er jo en (surprise!!!) genindspilning på vej af The Craft...

    David Lund11-09-20 11:51

  • ★★★★★★0

    Der er jo en (surprise!!!) genindspilning på vej af The Craft...

    Virkelig?

    Jeg husker at der var en slags mandeudgave af den, The Covenant, lavet af Renny Harlin.

    Zero Cool11-09-20 11:53

  • ★★★★★0

    Virkelig?

    Jeg husker at der var en slags mandeudgave af den, The Covenant, lavet af Renny Harlin.

    Yessir!

    www.google.dk/amp/s/www.denofgeek.com/movies/craft-remake-blumhouse/%3famp

    Den kommer nok til at sutte røv, men jeg ser den jo alligevel =)

    David Lund11-09-20 13:31

  • ★★★★★★2

    Sagde lige til fruen at den stores ridelærer havde en lækker røv. Så svarede hun at hun ofte også gik “udfordrende klædt”, så der var kig til hendes store kasser. Damn, jeg skal også med til ridning i næste uge:D

    T. Nielsen11-09-20 18:14

  • ★★★1

    Sagde lige til fruen at den stores ridelærer havde en lækker røv. Så svarede hun at hun ofte også gik “udfordrende klædt”, så der var kig til hendes store kasser. Damn, jeg skal også med til ridning i næste uge:D

    Min datter skal gå til ridning på Falster, selvom vi bor i Nordjylland 

    MadMartigan11-09-20 19:07

  • ★★★★★★0

    Min datter skal gå til ridning på Falster, selvom vi bor i Nordjylland 

    Hahaha:D Vi ses på torsdag så:)

    T. Nielsen11-09-20 19:08

  • ★★★★★★0

    Pigernes svømning “overstået”, så nu er resten af dagen uden planer og det er f****** fantastisk:) Fruen har heldigvis allerede fri kl 13. Så en god skidetur mens pigerne er på tablet og ellers bare almindelig “hushold”. 

    T. Nielsen12-09-20 10:49

  • ★★★★★★0

    Har lige været i Haderslev. Vi skulle ned og køre på løbehjul, og så viste det sig at der var noget konkurrence. Det gav en masse god underholdning. Kæft de unger kunne lave tricks!!

    davenport12-09-20 15:13

  • ★★★★0

    Jeg kan kun blære mig med ca. 8 galdestensangreb

    Åh ja, der har jeg også været. Dog nåede jeg ikke 8 gange før jeg fik galdeblæren fjernet, for smerterne var bare for store.

    3 huller i maven og så blev den lige hevet ud. Inden jeg blev kagt til at sove, spurgte jeg om hun (lægen) kunne fikse mit navlebrok, så det hæftede hun også lige på plads, da hun alligevel var derinde :) 

    Åkepool13-09-20 12:17

  • ★★★★★1

    Åh ja, der har jeg også været. Dog nåede jeg ikke 8 gange før jeg fik galdeblæren fjernet, for smerterne var bare for store.

    3 huller i maven og så blev den lige hevet ud. Inden jeg blev kagt til at sove, spurgte jeg om hun (lægen) kunne fikse mit navlebrok, så det hæftede hun også lige på plads, da hun alligevel var derinde :) 

    Jeg røg på hospitalet 4 gange, før de fandt ud af, at det var galdesten. Med ambulance og sirene og hele svineriet. De kunne ikke regne det ud, da de samtidig opdagede, at jeg havde en uregelmæssig hjerterytme. Så jeg mit hjerte blev virkelig gennemtestet. Åbenbart har jeg samtidig blodtryk som en topatlet, hvilket også forvirrede dem, da jeg nævnte, at jeg kun styrketræner en lille smule fra tid til anden. 

    Men ja, smerteanfaldene var i mit tilfælde så voldsomme, at jeg ofte besvimede af dem. Bare sådan lige kort. Da de så fandt ud af, at de ikke ville hasteoperere mig, fandt jeg en galdestenskur (noget med æblejuice i en uges tid, epsonsalt med olie og grapejuice til sidst) der faktisk stoppede dem. Har nu ikke haft problemer i halvandet års tid, og undgik derved operationen. Yay!

    David Lund13-09-20 12:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen