Forum - Forum-tråd: Heads-up - go'e filmtilbud mv.

Heads-up - go'e filmtilbud mv.

  • ★★★★★★0

    Arrow har annonceret deres november-udgivelser:

    UK only - Crash LE

    Hvordan er det med Arrow, plejer de ikke at udgive en standard-udgave af deres film senere? Jeg gider godt Crash, men jeg er ikke sikker på, at jeg nødvendigvis gider at hoste op for en LE.

    Zero Cool30-08-20 02:19

  • ★★★★0

    Er det den gode Crash?

    Nu kender jeg jo din smag, så jeg tør godt at svare ja.  ;-)

    thomsen30-08-20 11:40

  • ★★★★0

    Hvordan er det med Arrow, plejer de ikke at udgive en standard-udgave af deres film senere? Jeg gider godt Crash, men jeg er ikke sikker på, at jeg nødvendigvis gider at hoste op for en LE.

    Jo, det er i hvert fald deres normale fremgangsmåde.

    thomsen30-08-20 11:41

  • ★★★★★★0

    Jo, det er i hvert fald deres normale fremgangsmåde.

    Noice!

    Zero Cool30-08-20 11:52

  • 0

    Arrow har i øvrigt et Fright Fest 2020 Sale:

    arrowfilms.com/shop/frightfest-sale-2020

    gorzelak30-08-20 18:02

  • ★★★★★★0

    Arrow har i øvrigt et Fright Fest 2020 Sale:

    arrowfilms.com/shop/frightfest-sale-2020

    Har 8 film i kurven, men:

    Phone Number does not match the required format.

    Det ved jeg ikke lige, hvad jeg skal gøre ved... 

    Guldager30-08-20 19:04

  • ★★★★★0

    Har 8 film i kurven, men:

    Phone Number does not match the required format.

    Det ved jeg ikke lige, hvad jeg skal gøre ved... 

    Prøv at sætte +45 foran. Det mener jeg var løsningen, da jeg i sin tid havde problemet.

    Kruse30-08-20 19:31

  • ★★★★★★0

    Det kunne jeg heller ikke...men det virkede til sidst :) 

    Guldager30-08-20 19:57

  • ★★★★0

    En hurtig heads-up:

    Scream Factory har skrevet på Twitter, at deres udgivelse er From Beyond udgår og kun kan fås så længe lager haves. 

    For mig er From Beyond en af de bedste H.P. Lovecraft-filmatiseringer, og jeg var lidt overrasket, da jeg fandt ud af i eftermiddags, at jeg faktisk ikke havde købt blu-ray'en. Så den er nu bestilt hjem. 

    thomsen 1-09-20 19:31

  • ★★★★3

    Lidt smånyt:

    Second Sight har meddelt, at deres udgivelse af Dawn of the Dead bliver skubbet fra oktober til 16. november. 

    Oktober er i forvejen fuld af spændende (og dyre) udgivelse, så jeg har det fint med at skulle vente en ekstra måned. Men det er selvfølgelig ærgerligt, hvis man har regnet med at skulle fejre Halloween i selskab med Romeros zombier.

    Scream Factory har offentliggjort den endelige liste over ekstramateriale på deres store Fredag den 13.-boks, der kommer i næste måned. Blandt de store overraskelser er, at de har fået fat i et næsten 40 år gammelt videobånd med alle de ucensurerede mord fra film nummer to i serien. Som alle film i serien blev del nummer to kraftigt beskåret af censuren, men videobåndet er oprindeligt lavet som showreel til filmens effektmand og derfor lavet, inden mordene blev klippet i stumper og stykker. 

    Båndet måtte gennem en større proces for at blive reddet, fordi magnetstrimlen klistrede sammen efter ikke at have været afspillet i flere årtier. Men det lykkedes, og de ucensurerede drabscener ligger nu som ekstramateriale på skiven.

    Og apropos Scream Factory, så har de netop annonceret deres første 4K UHD BD-udgivelse. Det bliver John Carpenters They Live

    They Live er i forvejen ude på UHD i EU fra StudioCanal, og mon ikke SF anvender samme master til deres udgave?

    thomsen10-09-20 12:35

  • ★★★★★★0

    Årets udgivelse er fundet!

    www.blu-ray.com/movies/Deep-Throat-Blu-ray/212539/

    Zero Cool14-09-20 14:22

  • ★★★0

    Årets udgivelse er fundet!

    www.blu-ray.com/movies/Deep-Throat-Blu-ray/212539/

    Du mener 2018s.

    Steffan Rasmussen14-09-20 15:31

  • ★★★0

    Føtex har "udvalgte" film til 50 %

    MOVIE100018-09-20 18:54

  • 0

    Eureka holder et lille "martial arts sale", hvis man er til den slags:

    eurekavideo.co.uk/promotions/martial-arts-sale/

    gorzelak24-09-20 13:16

  • ★★★★★★0

    Det er man! Dog ikke så meget Jackie Chans film, men har ikke set The Fate of Lee Khan og de to film i John Woo-boksen, så de blev bestilt.

    Guldager24-09-20 21:30

  • ★★★★2

    Lidt smånyt:

    Unearthed Films udsender en ny blu-ray af den famøse A Serbian Film i USA i januar.

    Der er IKKE tale om den nye director's cut, som de sidste år fortalte, at de samarbejdede med instruktøren om. I stedet bliver det den første, amerikanske blu-ray-udgave af den "almindelige" uklippede biografudgave. Den sidste amerikanske blu-ray-udgave var nemlig censureret med et minut, og den komplette biografudgave har kun været tilgængelig på dvd derovre indtil nu.

    Den lovede director's cut skulle stadigvæk være på vej. Faktisk skriver Unearthed, at de regner med at have den klippet færdig i løbet af de næste par uger. Men derefter venter et stort arbejde med at klippe og oversætte interviews og bagom-kameraet-materiale til en ny timelang dokumentar om filmen, dens tilblivelse og skandalen i dens kølvand.

    Unearthed satser forsigtigt på at have director's cut-udgaven klar til april 2021, men lad os nu se.

    --

    I den lidt mere bløde boldgade udkommer den gotiske skrækfilm Die Schlangengrube und das Pendel fra 1967 endeligt på blu-ray syd for grænsen den 23. oktober.

    Die Schlangengrube er udenfor Tyskland bedre kendt under den noget mere kulørte titel The Torture Chamber of Dr. Sadism. Herhjemme blev den i sin tid sendt ud i biograferne med titlen Skrækborgen. Der er tale om en stemningsfuld og MEGET løs filmatisering af Edgar Allan Poe med bl.a. Christopher Lee i en af hovedrollerne.

    Hidtil har den eneste blu-ray-udgave været en skrækkelig farveløs version taget fra et par gamle, slidte 16mm-prints, der var inkluderet som bonus i Severin Films Hemisphere of Horror-boks.

    Heldigvis kom tyskerne selv til undsætning med en splinterny restaurering sidste år, så filmens normalt meget farverrige billeder (tænk Mario Bava på tysk!) igen kommer til deres ret.

    I første omgang udkommer der en limited 4-disk-udgave (limited til 1000 eksemplarer) med hæfte, blu-ray, dvd, en bonusdisk og en cd med soundtrack til lige omkring de 50 Euro. I november udkommer så en billigere "mediabuch"-version kun med hæftet, blu-ray og dvd, og formentlig følger der en billig standardudgave efter på et tidspunkt.

    Kan forudbestilles hos bl.a. amazon.de nu: www.amazon.de/-/en/gp/product/B08HTYTTHN

    thomsen25-09-20 12:57

  • ★★★★1

    Lidt mere nyt.

    Arrow har annonceret deres december-udgivelser:

    Versus (2000) - crazy zombie-action fra Japan. Ny restaurering der er godkendt af instruktøren og indeholder både bio-udgave og en director's cut fra 2004.

    Tremors (1990) - limited edition - fremragende, moderne opdatering af den klassiske monsterfilm fra 1950'erne, serveret med et glimt i øjet. Limited edition der indeholder det sædvanlige gejl med hæfte, plakat og fotos, men også et nyt transfer og en bonus-disk med interviews og kortfilm.

    Tremors (1990) - limited edition 4K UHD BD - samme som ovenstående, bare i 4K. 

    --

    Meir Zarchis kontroversielle rape-revenge-film I Spit on Your Grave (1978) har været svær at opdrive uklippet, siden Anchor Bays gamle blu-ray-udgave udgik for år tilbage, men nu udgiver Scorpion Releasing den igen i en 3-disk Collector's Edition.

    I Spit on Your Grave har fået et nyt 4K-transfer fra det originale negativ og fået restaureret det originale mono-lydspor. Filmen kommer i en slipcase med hæfte, mini-posters og fotos samt Meir Zarchis egen og efter sigende ikke særligt gode sequel I Spit on Your Grave: Deja Vu (2019) og en splinterny dokumentar af Zarchis søn Growing Up wit I Spit on Your Grave.

    Foreløbigt kan den kun bestilles hos roninflix.com/products/i-spit-on-your-grave-3-disc-set, som desværre ikke sender ud af landet. Så enten må man altså anvende en re-shipper eller også håbe på, at diabolikdvd.com får den på et tidspunkt.

    --

    Lidt mere 4K UHD BD:

    Scream Factory er kommet til at afsløre, at de arbejder på en 4K UHD BD af Army of Darkness til næste år.

    Blue Underground har også sagt, at Maniac Cop 2 og 3 er på vej til formatet. 

    thomsen26-09-20 18:12

  • ★★★★0

    Den famøse filminstruktør og -producent Charles Band og hans Full Moon Productions har endeligt udgivet den gamle slasher-film Tourist Trap i en ucensureret udgave på det amerikanske marked.

    For nogle år siden var der ellers en del ballade, da Band udsendte den første, amerikanske blu-ray af filmen, og den viste sig at indeholde en version, der var klippet i forhold til den gamle dvd-udgave.

    Desværre er der ingen grund til at juble højt, for Charles Band har (igen-igen) snydt på vægten.

    Hvis jeg ikke husker helt forkert, så påstod Band sidst,  at den klippede version var den eneste, der eksisterede på film. Men et tysk selskab udsendte ikke så længe efter deres egen version på  blu-ray, hvor de havde hentet fraklippene fra et komplet biograf-print. 

    Charles Band har desværre ikke valgt at gøre det samme med sin seneste blu-ray-udgave, men i stedet blot hentet de censurerede scener fra en gammel videokopi - med tydeligt kvalitetstab til følge. 

    Det bliver heller ikke bedre af, at rygterne vil vide, at der faktisk eksisterer en komplet, amerikansk kopi i hænderne på et filmlaboratorium. Efter sigende vil de blot ikke udlevere det til Band, så længe han ikke har betalt sin gæld til dem. 

    Charles Band er berygtet for at omgås sandheden temmelig lemfældigt. For nogle år siden påstod han fx, at han havde fundet en hel palle af ubrugte originale vhs-bånd fra 1980'erne på sit lager, som han så satte (dyrt) til salg på sin hjemmeside. Men i fankredse blev der hurtigt fundet huller i historien, og der i dag ret bred enighed om, at Band i virkeligheden blot havde fået genoptrykt de originale covers og solgt dem som gamle, fordi han havde set det voksende marked for gamle videokassetter. 

    --

    Universal har også gjort i nællerne med deres splinternye BD- og 4K UHD-BD-udgaver af Hitchcocks Psycho. Det har nemlig vist sig, at de - i stedet for at inkludere det originale mono-lydspor, som coveret lover - kun har inkluderet et mono down-mix af det moderne remixede lydspor.

    Fans og purister har selvfølgelig klaget, og man må i det mindste give Universal ros for at tage problemet alvorligt. I følge The Digital Bits har Universal lavet et bytteprogram, hvor amerikanere kan få byttet begge diske til nye med det korrekte lydspor.

    Som Europæere ser det desværre ud til, at vi hænger på den. Umiddelbart vil Universal nemlig ikke sende til andre end USA og Canada, og det ser foreløbigt ud til, at de europæiske udgivere blot håber på at ignorere sagen. 

    thomsen29-09-20 14:29

  • ★★★★1

    @thomsen, du skriver altid så langt og godt.

    Men lad os se det i øjnene, det bliver først rigtig interessant når du kommer med nyt om "The Abyss" og "True Lies" ;)

    Åkepool29-09-20 14:54

  • ★★★★★★1

    @thomsen, du skriver altid så langt og godt.

    Men lad os se det i øjnene, det bliver mindre interessant når du kommer med nyt om "The Abyss" og "True Lies" ;)

    FTFY.

    Zero Cool29-09-20 15:07

  • ★★★★0

    FTFY.

    Sorry, jeg er altså ikke så god til alle de forkortelser?

    Men jeg tror det første F står for Fixed måske?

    Åkepool29-09-20 15:10

  • ★★★1

    Sorry, jeg er altså ikke så god til alle de forkortelser?

    Men jeg tror det første F står for Fixed måske?

    Fixed That For You

    Steffan Rasmussen29-09-20 15:31

  • ★★★★★★0

    Fixed That For You

    Korrekt.

    Zero Cool29-09-20 17:30

  • ★★★★0

    Fixed That For You

    Korrekt.

    Ja okay. Jeg ville have haft at T'et var et I, som it i stedet for That, så jeg var da i nærheden.

    Åkepool29-09-20 19:05

  • ★★★★★1

    Hvis man er fan af horror-filmen The Strangers med Liv Tyler og Scott Speedman i hovedrollerne som et hårdt prøvet ægtepar, der bliver terroriseret af tre galninge, har Second Sight netop udgivet filmen d. 28 september som en del af deres Limited Hardcase serie med plakat og mini-bog. Udgivelsen byder også på to forskellige cuts samt en masse nyt ekstramateriale. :)

    youtu.be/KAJkVXj6cf4

    NightHawk 4-10-20 15:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen