Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★0

    Jeg ved ikke om det er noget, I konsolspillere kan bruge til noget, men Fallout 4 Season Pass er åbenbart gratis på UK-udgaven af PS Store:

    PS Store

    Jeg havde (desværre) selv købt det inden prisstigningen 1. marts, men et par venner formåede da at gafle det. Det var åbenbart en fejl, for PSN lukkede for muligheden 1-2 timer efter.

    Anyway, for mange spændende spil ude i øjeblikket. Online-vennerne er opslugte af The Division, og jeg har også overvejet det. Men dels er de allerede nået langt, og dels er jeg stadigvæk vildt optaget af FO: New Vegas, så jeg ender nok med helt at springe over det. 

    Jeg mangler også stadigvæk at anskaffe mig Bloodborne og Just Cause 3, og så faldt jeg for den lille arkade-racer Trackmania, der havde åben beta forleden. Hvis prisen ellerser rimelig, så skal jeg have det. I næste uge kommer også den første DLC til FO4, og så er der jo ikke mindst den remasterede udgave af Day of the Tentacle, der er et must for mig. Der er alt for få timer i døgnet!

    thomsen19-03-16 19:27

  • ★★★★0

    Jeg har spillet virkeligt mange timer TrackMania i årenes løb, og regner da også med at skulle have nyeste udgave. Det er bilspil efter mit hoved!

    dyg20-03-16 15:41

  • ★★★★★★0

    33 timer inde i Stardew Valley og jeg er først lige kommet igennem det første år - efter år tre kommer der en slags afslutning på spillet, men man kan fortsætte derfra. Det lader umiddelbart til, at der er minimum 80-100 timers spilletid, selv hvis man ikke bruger dagene helt optimalt og endda udsætter en del af den sociale komponent i spillet. Det er sgu ret godt klaret af et spil der koster cirka 100 kr.

    Zero Cool20-03-16 16:44

  • ★★★★★0

    Ser ud til Naugthy Dog er gået over til Facial Recording med Uncharted 4 (det var ikke min overbevisning før, da jeg smed anden video op) jeg kan huske tidligere (de sidste 3 Uncharted somde også selv nævner) der var de "modstander" af det, fordi med manual animation af munden gav det dem en frihed når det kom til og ændrer små linjer af dialog undervejs, når de senere hen gennemgik tingene igen. Men de må ha overbevist sig selv om det var rigtigt og bruge den her gang, eller også bruger de det i kombination med manual animation af munden.

    Uncharted 4 Tech: Part 1

    Elwood26-03-16 09:26

  • ★★★0

    Nåh, jeg hoppede på MGS V: The Phantom Pain, og det er jeg pænt glad for!

    Det her med at bruge to timer på en mission, fordi der lige skal scoutes ordentligt, det knuselsker jeg (fordi man kan mærke, at det er nødvendigt - ganske vist kan man da godt prøve full-on-attack, men det er dæleme ikke at anbefale!)

    Eneste ting: jeg er pænt overrasket over det overnaturlige aspekt. De der gutter med gassen (jeg har kun oplevet dem i den første mission indtil videre, så husker ikke lige deres navn), de er dæleme immersionbreaking for mig. Det er bare så langt fra resten af spillets stil, at det lidt ødelægger det for mig. Jeg indrømmer, at jeg ikke er inde i MGS-historien, men jeg har dog læst ret meget op på den, og der fik jeg overhovedet ikke indtrykket af noget overnaturligt...

    HonoDelLoce26-03-16 21:38

  • ★★★★★0

    MGS serien har dog altid haft nogle lidt ud over det sædvanlige skurke, og fjender.

    MGS 3 SNake eater havde en bosskamp med en gammel gut der hed The end, du ku skyde ham i starten når du så ham første gang, før han blir en boss, eller du ku save dit spil, når du mødte ham han er en sniper, så man sneg sig rundt, gå ud af spillet og sætte din system cklok på PS2'en frem, starte spillet igen, og nu var han så død af alderdom.

    Pschomantis, læste dine savegames og kommenterede på det, han sku defeates ved og bytte controller port på din playstation.

    Så er der Vamp så ja er Vampyr, så jo der er lidt af hvert, og Phantom Pain har også en hel del flere overraskelser i vente...

    Historien heri er dog ikke nær så crazy som de gamle spil (det savner jeg lidt) men gameplayet er der, hvor det klart vinder, der er det bare bedre, som jeg har nævnt før.

    Men god fornøjelse med det :)

    Elwood26-03-16 23:15

  • ★★★★★0

    Damm glæder mig til igen og løbe rundt.

    Mirrors Edge Catalyst

    Elwood14-04-16 18:50

  • ★★★0

    Der bliver afholdt EVE Fanfest 2016 i Reykjavik i disse dage og det forlyder at der fortsat er liv i ideen om at lave en tv-serie over spillet.


    CCP Games is 'actively working' on an EVE Online TV series

    Aranyhajú Nyárszépe23-04-16 23:24

  • ★★★1

    Uncharted 4 kan købes/forudbestilles til 399 kr. hos Føtex: www.foetex.dk/elektronik-spil/konsoller-spil/playstation-4-spil/ps4-uncharted-4-a-thief-s-end/p/100234675

    Essal 6-05-16 17:09

  • ★★★0

    Sidste års objektivt bedste spil får sin sidste expansion pack d. 31 maj:

    www.youtube.com/watch

    Uncharted 4 og mere The Witcher 3 i samme måned. Ikke ringe. Faktisk de to udgivelser jeg har set mest frem til i år.

    Essal10-05-16 22:52

  • ★★★★★0

    Uncharted 4: A theif's end

    Fik lige spillet et par kapitler for lige og få det ind under huden eller, hvad man siger. Naugthy Dog er de rene troldmænd!

    Best animated faces jeg har set længe, især scener mellem Elena og Nathan er hel igennem fantastiske.

    Jeg ved godt Naugthy dog er gået over til og bruge det her med face cam's også når der optager ansigts memikken, hvor de før håndanimerede det. Men andre eksempler på og bruge den her face recording og overføre det til spillet har ikke altid imponeret mig så meget, men kombineret med texture arbejdet på ansigterne, damm jeg sad og flere gange blot og tænkte på Uncharted The movie, det er den vi spiller her, vi har ikke brug for nogen freaking Biograf film.


    Obs! jeg opfordrer til at hvis man kommentere scener eller  andet fra spillet, at man gør det i en spoiler, spillet har formået og undgå og spoile alt for meget, på nær det vi evt. har set i trailerne, og så en E3 demo.

    Lad mig sige det sådan her starten overraskede mig, og jeg synes det skal være sådan for alle, og så har spillet et af de bedste easter eggs, hel skjult er det nu ikke, men jeg sad og storsmilede :)

    Easter Egg fra  et tidligt kapitel

    At spille Crash Bandicot Naugthy dogs egen spil, med ja kald det commentary track var hel fantastisk.

    Elwood11-05-16 01:38

  • ★★★★★0

    Scene fra tidlig i starten, jeg synes var ret fin lavet fordi den for mig både er en god scene for nytilkomne, men os der har fulgt serien fra start af, vil få lidt mere ud af scenen, det gjorde jeg hvert fald.

    Det er scenen hen i mod starten, hvor vi ser Nathan dykke rundt efter "skatte" vi finder så ud af det ikke er skatte som sådan, og det slet ikke er noget eventyrligt sted han er ude og dykke, men det afsløres først lidt senere i scenen, han kommer op på landtil sine arbejdskollegaer, som ikke er Elena, eller Sully, og vi ser han er i storbyens hav om man vil.

    De har fået nogle kasser op fra havet, og Nathan får så æren i at åbne dem, og se, hvad der er i, og jeg ku ikke lade være med hele tiden og tænke på, første gang vi introduceres for Nathan Drake og Elena Fisher, der på båden i forb. med jagten på Francis Drake's skat. Men den her gang hvor Nathan har trukket sig tilbage, så er det hel andre "skatte" han dykker efter.

    Elwood11-05-16 08:32

  • ★★★★★0

    Jeg har desværre ikke tid i øjeblikket til at kaste mig over spillet. Det bliver nok først om en måneds tid eller sådan noget, men jeg glæder mig i hvert fald!

    Kruse11-05-16 09:32

  • ★★★★★0

    Kan du roligt gøre, held og lykke med og undgå spoilers, jeg er glad for jeg har undgået det, hvertfald, udover det vi havde set i forvejen.

    Elwood11-05-16 09:33

  • ★★★★★0

    Med det sagt jeg prøver dog også og fordele min tid over længere periode, for at det ikke skal slutte hurtigt, kan huske Uncharted 2 ku jeg stortset ikke lægge fra mig, så jeg blev hurtigt færdig i løbet af par dage.

    Elwood11-05-16 09:42

  • ★★★★0

    Det lyder fint og godt med de store flotte spil, men for tiden er der kun to spil, som jeg rent faktisk spiller: TrackMania Turbo og Golf With Friends!

    dyg11-05-16 10:20

  • ★★★0

    Jeg har sådan set glædet mig ret meget til Uncharted 4, men har bestemt mig for at vente med det. Jeg er stadig i gang med MGSV (det spil er jo massivt!), og når jeg er færdig med det regner jeg med at vil have gang i et nyt spil Fallout 4. Har season pass dertil, men ikke prøvet DLC'er fordi jeg har ventet på Survival Mode. Nu passer det nok med, at det først bliver når næste DLC er udkommet, jeg får det prøvet.

    Har også købt full edition af Hitman, men kun prøvet første episode. Så det kommer s'gu nok til at passe med, at næsten alle seks er kommet ud, før jeg får det spillet igen, og når jeg er færdig med det, så kan jeg tænke på Uncharted :-D

    HonoDelLoce11-05-16 10:45

  • ★★★★★0

    Deus Ex: Mankind Divided kommer jo også snart, ja vi kommer ikke til og mangle spil :)

    Og snart er det jo E3...

    Elwood11-05-16 12:35

  • 0

    Hjælp til køb af gamer bærbar..

    Min lillebror på 13 år har 8000,- han har møntet på en ny computer. Det skal være en bærbar, da den også skal bruges til skolebrug, men primært skal den kunne køre spil.

    Han har selv fået foreslået følgende Acer-computer fra SharkGaming af en ven han gamer med over PS4, men jeg kan ærlig talt ikke se om det er en god eller dårlig computer.

    Acer Aspire V Nitro 7 572g 580b

    Råd modtages med kyshånd!

    FrankDrebin11-05-16 19:20

  • ★★★★★★2

    Det er umiddelbart ud til at være et meget godt bud for pengene. Jeg ville nok vælge en af disse i stedet for:

    www.computersalg.dk/i/1194486/lenovo-y50-70-8gb-core-i7-gtx960

    www.computersalg.dk/i/1416004/acer-aspire-v-nitro-7-792g-56wu

    Begge har et stærkere grafikkort end den han har fundet, hvilket er en kæmpe fordel. Lenovoen har en stærkere CPU, hvilket gør den til et bedre køb, da den er lidt billigere. Og den Acer jeg linker til, har en større skærm end modellen, han selv har fundet.

    Skal han slæbe rundt på den, er Lenovoen det mest optimale valg, da en 17,3" skærm er noget uhandy.

    Zero Cool11-05-16 19:40

  • ★★0

    Elwood: Så det er vær at købe hvis man er vild med serien? Tror jeg må have fat i det idag :) 

    Wangsgaard14-05-16 09:25

  • ★★★★★0

    Hell yeah! Wangsgaard.

    Elwood14-05-16 13:39

  • ★★★★★0

    Grafikken er self. noget af det første du vil bemærke, men udover den, så er der bare alle de små detaljer, de små samtaler de har indbyrdes, og face-expressions er de bedste jeg har set i lang tid, især Elena og Nathan i deres små stille stunder er hel igennem godt lavet. som jeg har skrevet i detaljer om i en spoiler, er der en del guf for os der har fulgt serien fra starten af, på forskellige måder, man dog selv skal ha lov og opleve.

    Kamp delen er også blevet bedre, der er stealth muligheder, og Nathan er mere dynamiske i hans kamp muligheder, f.eks. kan jeg godt li at man nu kan stealth knockout en person uden man skal være over ham eller hænge nedeunder, hvis du er croushet, og en vagt nærmere sig, kan Nathan hoppe op og slå ham ned i en bevægelse. Og så er der rebet, men kan svinge go skyde fra, men det har man jo set i video'en med f.eks. Madagaskar, men det er noget hel andet og spelv styre det. for dælen det fungere godt.

    Og ja det hele føles bare endnu mere filmisk, ikke mindst fordi nu er cutscenes 100% lavet in engine, så overgangen er hel flydende, hvor cam'et blot lige zoomer ud, når man skal til og være aktiv, og ligeledeliges zoomer ind når der kommer en cutscene.

    Jeg synes også det er fin detalje at det klassiske Uncharted Theme høre du først for alvor i Madagaskar, der er en anden version af det tidligere, men her høre man det først, så vidt jeg har lagt mærke til.

    Jeg holder en pause nu her efter og ha kommet til Madagaskar, det ingen spoiler da vi har set det i videoer, men jeg vil gerne ha det vare ved det her, så jeg tager det i små bider :) Selv om det er umuligt og lægge fra sig.

    Elwood14-05-16 14:29

  • ★★0

    Hell yeah! Wangsgaard.

    Var udsolgt i Elgiganten og nu når der ikke er Fona mere så er det sgu lidt svært bare at købe :/

    Wangsgaard14-05-16 18:32

  • ★★★★★0

    Ahh øv :(

    Ja det ikke nemt når man ikke har de her go to butikker.

    Elwood14-05-16 18:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen