Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★0

    Man kan få nogle bordmodeller. Min søster havde en, og det virkede fint, når hun huskede at bruge den...

    Der er bare ikke plads på bordet... Det er et lille køkken :)

    chandler7511-11-20 18:02

  • ★★★★★★0

    Så sæt den ind i den store spisestue, ikke den lille :D 

    davenport11-11-20 18:06

  • ★★★★0

    Så sæt den ind i den store spisestue, ikke den lille :D 

    Der er 50 kvm at gøre godt med alt i alt - det er op ad bakke

    chandler7511-11-20 18:08

  • ★★★0

    I dag står den på fiskefrikadeller med bagte porrer.

    Aranyhajú Nyárszépe14-11-20 15:48

  • ★★★★★★0

    Glaseret hamburgryg med grønlangkål og brunede kartofler.

    Wayne14-11-20 15:51

  • ★★★★★★0

    Jeg er ved at tænke over nytårsmenuen. Det er lidt nogle kræsne folk, der kommer på besøg, så det er altid en udfordring.

    Jeg tænker noget i denne stil:

    Forret:

    • Blinis med to slags rillette af laks og torsk samt en fed urtecreme

    Hovedret:

    • Steaks af kalvemørbrad, bearnaise, halve kartofler, bønner i vinaigrette og forskellige gulerødder

    Dessert:

    • Hvid chokoladeis, hindbærpuré, crumble og en cremeux af amber-chokolade

    Guldager14-11-20 21:50

  • ★★★★★★0

    Jeg hader kræsenhed. Det er sådan en utaknemmelig brist. Jeg spiser selv ikke ost, men hvis det serveres, så spiser jeg det. Jeg har lært mine børn ikke at være kræsne. Man smager, og hvis man ikke kan lide det, så er det ok, men man siger ikke bare nej til at starte med.  

    davenport15-11-20 07:25

  • ★★★★★★0

    Jeg hader kræsenhed. Det er sådan en utaknemmelig brist. Jeg spiser selv ikke ost, men hvis det serveres, så spiser jeg det. Jeg har lært mine børn ikke at være kræsne. Man smager, og hvis man ikke kan lide det, så er det ok, men man siger ikke bare nej til at starte med.  

    Så eventuelt en gang, når du kommer på besøg her, så laver vi en god gang ristaffel! ;)

    Men er ellers enig. Den ene af gæsterne er dog så kræsen, at jeg ikke gider tænke over det.

    Guldager15-11-20 08:43

  • ★★★★★★0

    Ris er jo ikke mad! I aftes var jeg nødt til at spise lidt af det, da vi fik sushi, men der var heldigvis masser af frituremad til at fjerne den grimme smag :) 

    davenport15-11-20 08:55

  • ★★★★0

    Ris er jo ikke mad!

    Ris var noget af det, vi oftest fik, da jeg boede hjemme, og måske af den grund spiser jeg det meget sjældent, selvom jeg nu meget godt kan lide det kombineret med noget andet.

    Men måske meget sigende, at resterne altid blev brugt til hundemad...?

    chandler7515-11-20 12:26

  • ★★★★★★0

    Præcic - det er mad for fattige dyr!!

    Har sendt Obersten ud i butikkerne. Jeg har skrevet andebryst på indkøbssedlen, så hvis der er gevinst, vil jeg prøve at putte dem i sous vide. Det har jeg ikke prøvet med and. Jeg har også bestilt ande-fond, så vi kan få en ordentlig sovs til. Normalt spiser jeg and to gange om året, men fik pludselig lyst til det i dag. (Jeg er ikke vild med.. Ja, vildt egentlig)

    davenport15-11-20 12:41

  • ★★★★★★0

    Uncle Roger er skuffet over jer alle.

    Zero Cool15-11-20 12:47

  • ★★★0

    Ris er sundt og godt, især hvis man vælger fuldkornsudgaven. Det indeholder blandt andet B-vitamin, E-vitamin og kalium, magnesium, fosfor, jern, zink og jod.

    I dag står den på hvidkålssuppe med hvide bønner.

    Aranyhajú Nyárszépe15-11-20 13:31

  • ★★★★★★0

    Og så indeholder det en hulens masse kulhydrat. Jeg har kæmpet med både min og min søns blodsukker siden i aftes. Det er sindsygt svært at styre, da blodsukkeret først stiger efter 4 timer, så det starter med, at man falder helt vildt, og lige pludselig ligger totalt højt. Endnu en grund til, at jeg helst ikke æder det. 

    davenport15-11-20 13:39

  • ★★★★★★2

    Nøj, her dufter godt. Har andesovs over, rødkålen simrer og de brunede kartofler står stille og roligt og tager farve, med lidt andesved i blandingen. Der går lige 1½ time før anden er klar, men jeg hygger med et glas vin, og kører det bare stille og roligt frem. Det her blir´ godt!

    davenport15-11-20 17:13

  • ★★★★★★0

    ... Og det blev det. Duften hænger ved, og det er næsten det bedste. Hvis man kunne få den her som deo, så ville jeg lugte af jul hele året! 

    davenport15-11-20 20:03

  • ★★★★★★0

    Mandagen fejres med medister!

    davenport16-11-20 15:29

  • ★★★★★★0

    Vi fik pariserbøf i går, men et brist i kommunikationen gjorde, at vi begge havde taget kød op. Vi skulle have haft kalv i dag, men det er så lavet om til lasagne med noget salat. 

    davenport19-11-20 16:17

  • ★★★★★★0

    Får leveret ny ovn idag, om ca. 20 minutter - satser på at smide en lakseside i den for at få den indviet.

    Sidste del der manglede efter projekt "nyt køkken og bryggers" blev sat igang for 4 uger siden - hvor jeg har opsat nye køkkenskabe, bordplader, armatur, lamper - og lagt nyt gulv.

    Wayne19-11-20 16:27

  • ★★★★★★0

    Vi skal have brændende kærlighed med bagt porre og rødbederelish. 

    T. Nielsen19-11-20 16:28

  • ★★★★★★1

    Vi skal have brændende kærlighed med bagt porre og rødbederelish. 

    Lyder bedre end laks :-)

    Wayne19-11-20 16:28

  • ★★★★★★1

    Lyder bedre end laks :-)

    Vi fik honning/soja glaseret laks i går. Det smagte nu ganske godt, trods alt. 

    T. Nielsen19-11-20 16:33

  • ★★★★★★1

    Vi fik honning/soja glaseret laks i går. Det smagte nu ganske godt, trods alt. 

    Men der er ikke ret meget der overgår brændende kærlighed, med rødbeder, bløde løg og bacon :-D

    Wayne19-11-20 16:34

  • ★★★★★★1

    Men der er ikke ret meget der overgår brændende kærlighed, med rødbeder, bløde løg og bacon :-D

    Nej det er simpelt, men hamrende lækkert. Enig:-)

    T. Nielsen19-11-20 16:41

  • ★★★★1

    Fiskefilet med ovnfritter, kapers, gulerødder og hvidløgscreme. Jeg er pjattet med kapers.

    Jeg har glemt at købe rugmel til fiskefileten, men mon ikke det går med hvedemel...

    chandler7519-11-20 16:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen