Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Hvis man er i tvivl, så lad vær. Det er en fin rettesnor.

    Guldager21-11-20 12:56

  • ★★★1

    Hvis man er i tvivl, så lad vær. Det er en fin rettesnor.

    Så hvis man er i tvivl om man skal blive hjemme, skal man bare lade være? :D

    MOVIE100021-11-20 13:00

  • ★★★★★★0

    Tak for input :)

    Nu går det stærkt. Der er lige ringet om, at 0. klassetrin også har et tilfælde. Dog i min yngstes parallelklasse. Det ender da med det rene Wuhan...

    davenport21-11-20 13:07

  • ★★★★0

    Eks'ens søsters barns skolelærer viste sig at være smittet for nylig, og der skulle både mor og barn  holde sig hjemme i nogle dage og have taget en test. Eks'en, som er sammen med dem flere gange om ugen, fik til gengæld at vide af hotlinen, at hun godt måtte gå på arbejde, fordi hun var "et led længere ude." 

    Jeg ved ikke, hvor logisk det er, for hvis barn og mor var smittet, ville der jo også være en pæn stor risiko for, at eks'en kunne være det. Men sådan er retningslinjerne åbenbart. 

    Heldigvis var ingen af dem smittede. 

    Gad i øvrigt godt have en af de der antistoftests. Men de er, så vidt jeg kan finde ud af, stadigvæk kun tilgængelige ved lodtrækning. Og dem, man kan købe selv på apoteket, skulle både være dyre og forholdsvis upålidelige. 

    Har nemlig døjet med noget småhoste de sidste 3-4 måneder. Jeg fik taget en egentlig test i sidste uge, fordi jeg fik nogle store hosteanfald, efter jeg kom hjem fra nogle dage i Sønderborg. Den var heldigvis negativ. 

    thomsen21-11-20 13:17

  • ★★★★★★0

    De to tilfælde på vores skole, er ikke relateret til hinanden, da de ikke er i familie sammen. De øvrige søskende er testet negative. Men måske forældrene ses? 

    davenport21-11-20 13:24

  • ★★3

    CDC har lige offentlig gjort tal for hvem der smitter. Folk med corona uden symptomer står for ca. 47% af alle smitte tilfældene. 

    Wangsgaard21-11-20 16:04

  • ★★★★0

    CDC har lige offentlig gjort tal for hvem der smitter. Folk med corona uden symptomer står for ca. 47% af alle smitte tilfældene. 

    Jeg ville tro, at tallet ville være langt højere, da folk med symptomer vel i langt højere grad holder sig hjemme?

    chandler7521-11-20 18:15

  • ★★★★★★1

    Nu er det ikke noget jeg normalt kommenterer på, eller for den sags skyld lægger mærke til, men jeg vil anslå Christian Cherry til lige omkring de 26 cm. 

    davenport21-11-20 18:58

  • ★★★★★★0

    Hvor er jeg træt af, at man ikke kan have to PS4 i samme netværk. Drengene spiller Fortenite på værelset, og vi vil gerne se film i stuen. Vi kan se det over chromecast, men så kan jeg ikke bruge forstærkeren, og dermed kun tv-lyd. Det er satme irriterende! 

    davenport21-11-20 19:27

  • ★★★★★★0

    CDC har lige offentlig gjort tal for hvem der smitter. Folk med corona uden symptomer står for ca. 47% af alle smitte tilfældene. 

    Men det tal siger vel ikke så meget for sig selv? Hvis 50% af alle smittede er uden symptomer, så ville symptomatiske og symptomfrie smitte lige meget. 

    Eller skal man tage højde for alt det snot og host, som folk med symptomer også har? Det er faktisk et reelt spørgsmål - en person med symptomer har vel mere mulighed for at smitte end en symptomfri, fordi der er mere spyt, snot og host?

    Guldager21-11-20 19:29

  • ★★★★★★2

    Jeg slap igennem et afdelingsmøde i byggeriet, uden at hænge mig.

    Vi skulle informeres og stemme om en voldsom renovering til 200 millioner, hvilket vil kræve at nogle beboere bliver flyttet fra deres lejligheder, fordi nogle af dem skal slås sammen. Naturligvis var disse beboere ret bekymrede om at skulle flytte, men de blev ved med at stille det samme spørgsmål igen og igen, uden at lytte til hvad der blev sagt, hvilket er pænt trættende. Heldigvis viser det sig, at de får tilbud om at flytte til en lignende eller større lejlighed i byggeriet, får flyttehjælp og alt sådan noget, så problemet var pludselig ikke så stort.

    Der var dog alligevel en vis portion mennesker som stemte imod, selvom det reelt ville betyde at deres husleje ville stige eksplosivt, fordi vi ikke kommer udenom at skulle skifte tag og den slags i løbet af de næste år og ikke kan få de samme fordelagtige muligheder for støtte og lån.

    Men det blev gennemført og vi får nyt tag, altaner, vinduer, ekstra isolering, etablering af dørtelefoner og en masse andet for cirka 100 kr. ekstra om måneden i husleje.

    Pludselig har jeg endnu mindre grund til at flytte tættere på København.

    Zero Cool22-11-20 12:24

  • 1

    Det er ekstremt billigt for de renoveringer der bliver foretaget.

    Whispering Horse22-11-20 12:45

  • ★★★★★★1

    Jeg pis-fryser. Har lige stået i 2½ time i en kold skolegård, for at få testet ungerne. De havde så arrangeret det sådan, at der kom mennesker fra en anden skole fra den anden side af fjorden. Virkelig smart at blande folk på den måde... :/

    davenport22-11-20 12:49

  • ★★★★★★0

    Det er ekstremt billigt for de renoveringer der bliver foretaget.

    Jep, vi får virkelig meget støtte til det, mod at etablere nogle lejligheder som er handicap-venlige og får muligheden for nogle ret billige lån, som skal betales af over 30 år.

    Zero Cool22-11-20 12:52

  • 0

    Jeg skulle lige se noget på DR, hvilket jeg ikke har gjort i lang tid. De har nu indført Nem ID validering, således at du kan se alle deres udsendelser hvis du er udenfor Danmark. Så nu behøver jeg ikke længere at anvende VPN. Jeg går udfra at det er fordi at de er statsejet at de har mulighed for det, men egentlig ganske smart.

    Whispering Horse22-11-20 19:40

  • ★★★★0

    Jeg synes, det er blevet noget lidt underligt noget med Black Friday. Det var allerede blevet lidt underligt, da der pludselig også var Cyber Monday, men nu har mange butikker allerede tyvstartet Black Friday - og/eller annonceret, at det vil køre i en 1-2 uger, angiveligt for at forhindre kødannelse.

    Det gør dog også, at jeg pt. har svært ved at gennemskue, om der der vitterligt er tale om gode tilbud eller blot "almindelige" tilbud...

    chandler7522-11-20 19:42

  • ★★★★★★0

    Så har skoleinspektøren lige skrevet ud, at der er 2 elever mere i 5. og 7. klassetrin der er smittet. Det betyder at 16 lærere er sendt hjem, så der kun er 10 lærere tilbage til slat. Tror bare vi bliver hjemme denne uge. Fuck 2020, så må de jo blive det år dummere, og så må vi holde dem op på at læse og lave matematik. Det går vel nok? 

    davenport22-11-20 19:42

  • ★★★★0

    Fuck 2020, så må de jo blive det år dummere, og så må vi holde dem op på at læse og lave matematik. Det går vel nok? 

    Ja. I fremtiden er der alligevel ingen, der hverken læser eller laver matematik (det er der dårligt i dag)...

    chandler7522-11-20 19:46

  • ★★★★★★0

    "Alexa - what is 72 X 45?" :D 

    davenport22-11-20 19:48

  • ★★★★★★1

    Fuck 2020, så må de jo blive det år dummere, og så må vi holde dem op på at læse og lave matematik.

    Jeg er helt overbevist om, at hjemsendelse omkring påske ikke har nogen betydning for elevernes niveau, når de er færdig med folkeskolen. Så om I bliver hjemme en uge eller 2 her, det har heller ingen betydning. Medmindre de går i 9. klasse, så kan der måske være noget eksamenshejs, de ikke når. Men det er også kun vigtigt, hvis de er på vippen til ikke at kunne komme videre. For er de alt for langt bagud, skal de alligevel i 10. klasse og hvis de er helt med, så er de også helt med til sommer.

    Guldager22-11-20 19:53

  • ★★★★★★0

    Jo jo, det er sgu børn der følger med, og som man sagde i 60erne "ligger i toppen af klassen" ;)

    Vi holder mellemste hjemme, da han jo går på en anden skole, og der er ingen grund til ikke at være forsigtig. Men det er ikke noget for min datter. Hun elsker at gå i skole, så hun er træt af at skulle være hjemme. Men jeg synes det er bedst på den måde.

    davenport22-11-20 21:08

  • ★★★★★★1

    Jeg er blevet min far...

    Fra min datters værelse kommer sådan noget auto-tune musik, fra min søns nogle YouTubere, der er ved at komme ud over sig selv, fordi de spiller noget ligegyldigt MineCraft. - Og mig der råber "SÅ SKRU DA NE FOR DET LÅRD!!"

    Det er hårdt at blive gammel. Men det er det samme, som da jeg skruede op for Appetite for Destrucktion på konfirmationsanlægget. Bare ikke til min fordel. Jeg fatter ikke ungdommen!

    davenport22-11-20 22:13

  • 2

    Sidder og stirrer intenst på nedtællingsuret på Ticketmaster. Om 45 minutter er jeg forhåbentlig den lykkelige ejer af 2 billetter til Elton John i Royal Arena 28. september 2021

    Camie23-11-20 09:18

  • ★★★★0

    Nu er det ikke noget jeg normalt kommenterer på, eller for den sags skyld lægger mærke til, men jeg vil anslå Christian Cherry til lige omkring de 26 cm. 

    Havde han spandex på til vejrudsigten?

    Åkepool23-11-20 09:53

  • ★★★★★★0

    Sidder og stirrer intenst på nedtællingsuret på Ticketmaster. Om 45 minutter er jeg forhåbentlig den lykkelige ejer af 2 billetter til Elton John i Royal Arena 28. september 2021

    Lykkedes det? :-)

    Wayne23-11-20 10:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen