Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Det var satme underligt!!

    davenport27-11-20 09:05

  • ★★0

    Fik lov til at komme ind på det lokale bryghus før åbning, lidt fordele er der åbenbart i at vælte på en af deres stole i sommers :-D. Drikker mazarin kage øl, det smager virkelig godt:-p

    Weird_J27-11-20 13:46

  • ★★★★0

    Fik lov til at komme ind på det lokale bryghus før åbning, lidt fordele er der åbenbart i at vælte på en af deres stole i sommers :-D. Drikker mazarin kage øl, det smager virkelig godt:-p

    Nej. Bare absolut nej! Over søde pastry stouts med alt for mange adjuncts skal dø! Det er det værste, der findes i ølverdenen!

    dyg27-11-20 14:49

  • ★★0

    Nej. Bare absolut nej! Over søde pastry stouts med alt for mange adjuncts skal dø! Det er det værste, der findes i ølverdenen!

    Nåååh nåååh nåååh :-D

    Weird_J27-11-20 14:52

  • ★★★★★★0

    Så er julegaverne ved at være i hus. Så er opsparingen ved at bløde. 

    davenport27-11-20 15:21

  • ★★★★★★0

    Vi har lige bestilt nye vinduer og døre til hele huset. 45.000 kroner og så var det endda halv pris:-/

    T. Nielsen27-11-20 16:48

  • ★★★★★★0

    Vi har lige bestilt nye vinduer og døre til hele huset. 45.000 kroner og så var det endda halv pris:-/

    Med montering - ?

    Wayne27-11-20 17:08

  • ★★★★★★1

    Med montering - ?

    Nej for satan da, desværre ikke. Det bliver jeg nok nød til at klare selv:-0

    T. Nielsen27-11-20 17:09

  • ★★★★★★0

    Nej for satan da, desværre ikke. Det bliver jeg nok nød til at klare selv:-0

    Sejt - det har jeg ikke prøvet endnu. Men man bliver overrasket over hvad man kan gøre selv :-)

    Wayne27-11-20 17:13

  • ★★★★★★0

    Sejt - det har jeg ikke prøvet endnu. Men man bliver overrasket over hvad man kan gøre selv :-)

    Jeg hader at lege håndværker. Jeg bliver dog nød til at få hjælp. Har ikke sar vinduer i siden 2000. Jeg er blevet mega magelig:-)

    T. Nielsen27-11-20 18:18

  • 0

    Der er forskel på ikke at kunne lide det og ikke kunne finde ud af det. Jeg hører til sidstnævnte gruppe, så jeg skal have hjælp til det meste og jeg kan heller ikke lide det men det hænger nok sammen med at jeg ikke kan finde ud af det. Selv Ikea møbler vil jeg sikkert skulle have hjælp til. Jeg siger sikkert fordi jeg ikke kan huske hvornår jeg senest købte et. Noget af det vil jeg nok kunne finde ud af, men jeg vil altid have den usikkerhed om det er gjort ordentligt.

    Whispering Horse27-11-20 18:32

  • ★★★★0

    Jeg har også mest akademikerhænder, hvilket er et problem, nu hvor jeg har købt feriehus. Man kan selvfølgelig betale sig fra alt, men det er også noget utilfredsstillende - ikke mindst for ens pengepung!

    Heldigvis er min far gammel håndværker, og jeg har en lillebror, som er rigtig god til det praktiske. Og så lærer jeg bare by doing...

    chandler7527-11-20 18:38

  • ★★★★★★0

    Ok, min mellemste har lige fortalt, at en lærer på hans skole, har kaldt en mørk dreng for abe. Og min siger så "var det ikke racistisk at sige" hvor efter læreren kalder ham hen og siger, at han ALDRIG skal kalde ham racist igen. Det har jeg svært ved at sidde overhørig. 1) Han kaldte ham ikke racist, han spurgte om det ikke var racistisk 2) Det ligner da ikke noget, at en lærer sige noget i den retning, overhovedet! De kan lade deres personlige meninger blive hjemme på deres fucking matrikel! 

    Men hvordan reagerer jeg her? Han har læreren i 3 fag, og jeg kan jo ikke føle mig "krænket" på den anden drengs følelser selvfølgelig. Men det var min dreng, der fik skældud fordi han faktisk stillede et ret vedkommende spørgsmål.

    Any input?

    davenport27-11-20 18:43

  • ★★★★★★1

    Any input?

    Hvis det er et engangstilfælde, at læreren er på den eller en lignende måde, vil jeg nok lade det ligge, men snakke med din søn om, at han har ret her.

    Hvis det generelt er problemer med læreren, vil jeg skrive til klasselæreren.

    Guldager27-11-20 20:01

  • ★★★★0

    Any input?

    Jeg ville skrive til læreren, i en venlig tone og stille spørgsmålstegn ved det der er foregået.

    Og måske stille mig lidt undrende over, at en lærer kalder et barn for en abe.

    Åkepool28-11-20 18:18

  • ★★★★★★0

    Lidt af problemet ligger i, at det jo er en helt ny skole, og vi intet forhold har til dem endnu. Jeg ville nødigt have en lærer på nakken af ham i flere år. Jeg er ved at høre lidt rundt, hvordan de andre børn oplevede det. Ikke for at undskylde nogen, men børn har en livlig fantasi og hører sgu egentlig sjældent det man siger korrekt. Fx. her i huset: "Ryd dit værelse op!" tolkes som "Bare sæt dig og spil computer, og svin i øvrigt med tallerkner, nudler og sodavand, mens du ikke lufter ud og sidder og prutter!"

    davenport28-11-20 18:49

  • ★★★★★★0

    Har I en forældre-FB-gruppe? Så kan du skrive og spørge der om, hvordan han er

    Guldager28-11-20 20:51

  • ★★★★★★0

    David Prowse, manden der lagde krop til Darth Vader i den oprindelige trilogi, er død læser jeg lige.

    T. Nielsen29-11-20 09:51

  • ★★★★0

    Har lige fået at vide, at en af vores rigtigt gode "hundevenner" er død. Hun var en rigtig sød pige, som jeg har haft mange gode snakke og gåture sammen med.

    Vi har ikke set hinanden meget det sidste års tid, fordi vi er begyndt at lufte vores hunde på forskellige tidspunkter. Men jeg mødte hende for halvanden til to måneder siden, hvor vi havde en rigtig god snak. Hun havde nogle psykiske udfordringer og bad mig om at krydse fingre for hende i slutningen af oktober, fordi hun, efter at have kæmpet med et fleksjob i årevis, endeligt havde søgt pension og skulle til det afgørende møde. 

    Jeg tænkte på hende så sent som forleden, fordi jeg ikke havde set hende igen og ville høre, hvordan det var gået.

    Det nåede jeg så ikke, for hendes søstre har lagt en besked op på FB, om at hun døde i tirsdags. 

    Hun fik åbenbart konstateret kræft for kun fire uger siden, så det er virkeligt gået hurtigt. 

    Jeg er chokeret. Måske ikke over, at hun fik kræft og heller ikke, at det skete i den alder (hun var så vidt jeg husker sidst i 30'erne). Men at det gik så hurtigt. Fire uger fra beskeden og så bum, færdig!

    Jeg sidder jo selv med en søster, der lige er blevet færdig med kemo. Selvom det er frygteligt, at det har spredt sig så meget, at det ikke kan helbredes, at hun har smerter, og at hun kommer til at dø af det på tidspunkt, så er jeg pludseligt alligevel lidt taknemmelig for,  at hun da foreløbigt har fået lov til at leve syv-otte måneder med det, og at vi stadigvæk kan snakke og grine sammen. 

    thomsen29-11-20 11:34

  • ★★★★★★2

    En frygteligt sygdom, kræft og en trist besked Thomsen:-(

    T. Nielsen29-11-20 11:39

  • ★★★2

    Ser Debatten på DR2. Hold kæft, ham Henrik Vindfeld fra Veganerpartiet er en komplet idiot at høre på. Han er fuldstændig drevet af hans åndsvage ideologi, og har ikke det mindste hold p virkeligheden.

    Nu har jeg lige set det. Synes da han gjorde det overraskende godt og netop holdt sig til fakta, så hvad er det der ikke har hold i virkeligheden?

    I forbindelse med at vores lokale slagteri lukkede for nogle år siden, var jeg med i en politisk baggrundsgruppe og fik i den forbindelse sat mig lidt ind i stoffet. Han har ret i meget af det han siger. Det ville være godt for miljøet hvis vi producerede mindre kød og man ville kunne producere mere mad til mennesker, hvis man ikke fodrede det til dyrene (en ko spiser 170 gange sin egen vægt). Udover miljø/klima argumentet, er der også sådan noget som dyrevelfærd og sundhed.

    Aranyhajú Nyárszépe29-11-20 14:44

  • ★★★★★★2

    Vores krop er ikke indrettet til at være veganere. B12-vitamin er det bedste eksempel på det.

    Men - hvis man har helt styr på sin kost som veganer, så er der nærmest kun fordele ved det. Den eneste ulempe er vel næsten, at man går glip af nogle forskellige smage. Miljøet og klimaet ville elske det, hvis vi stoppede med at spise kød eller reducerede et drastisk (som I meget drastisk - i stedet for en kødfri dag, så har man måske 1 køddag om ugen i stedet).

    Det er megasvært at lægge de vaner om, så argumentet med, at man "bare" skal stoppe med at spise kød, er meget letkøbt. 

    Jeg har ikke set klippet, men generelt tænker jeg, at der er nogle ret tossede mennesker i Veganerpartiet, men det har ikke noget at gøre med veganisme generelt.

    Guldager29-11-20 15:18

  • ★★★1

    Ja, tror også det er mere realistiske at begrænse indtaget af animalske produkter. Hvad angår B12, så får mænd 270% af det anbefalede daglige indtag, så der er plads til at spare lidt på det.

    Alt kød er så heller ikke lige dårligt for klimaet eller lige usundt. Kød fra for eksempel kylling er at foretrække, sammenlignet med kød fra firbenede dyr.

    Jeg havde forventet at personen fra veganerpartiet var en flæbende oversentimental type, så blev positivt overrasket.

    Aranyhajú Nyárszépe29-11-20 16:34

  • ★★★0

    Når jeg får en lille mellemmad, er det som regel kød med rugbrød på.

    MOVIE100029-11-20 16:38

  • ★★★★★★0

    B12 optages ikke nødvendigvis gennem maden. Hvis man har bøvl med det, skal man have det som indsprøjtning. 

    davenport29-11-20 16:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen