Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Laver millionbøf med gulerødder og porrer i skiver, med fonden fra oksestegen fra i går. Den er godt nok potent i smagen, det er totalt lækkert! 

    davenport29-11-20 16:40

  • ★★★★★★0

    Har lige spist en 2xspicy ramen som en pre-dinner-snack, og begynder snart på en simpel kylling garam marsala.

    Guldager29-11-20 16:59

  • ★★★★★★0

    Jeg har nogle nudler liggende, som er så stærke, at de er uspiselige. Det var min mellemste, der synes det kunne være sjovt at smage. Det fortrød han! Jeg ved ikke engang hvad de hedder, for det står på japansk. Vi har en fed butik i Kolding, hvor jeg gerne køber en kasse nudler med ca. 50 pakker i. Tror de hedder Mi Lau Thai med kyllingesmag. Hele familien går altid nudel-amok, når der kommer en ny kasse i hus :) 

    davenport29-11-20 17:32

  • ★★★★★★0

    Jeg har nogle nudler liggende, som er så stærke, at de er uspiselige.

    Jeg tror, at de her er stærkere. De er hvert fald omtalt som den stærkeste nuddel-type. De hedder Samyang Hot Chicken Flavour 2xSpicy Ramen eller noget i den stil. Der er tæt på en milliard challenge-videoer på Youtube med dem.

    Jeg elsker stærk mad, og også virkelig, virkelig stærk mad, så jeg bruger dem egentlig til at opbygge min tolerance. De smager også virkelig godt. Det er ikke pulver, men en sauce, der er i, og så er der en pakke med tørret tang og sesam, som lige giver lidt ekstra flavour.

    Første gang kunne jeg næsten ikke spise dem, nu er jeg der, hvor jeg kan spise dem uden vand eller yoghurt til...dog vand til sidst, fordi det er noget spice, der bliver hængende i ret lang tid.

    Det er disse: danmad.dk/product/hot-chicken-flavor-ramen-2x-spicy-140g/

    Guldager29-11-20 18:09

  • ★★★★0

    Det er disse: danmad.dk/product/hot-chicken-flavor-ramen-2x-spicy-140g/

    Kan de købes i fysiske butikker? Jeg er faldet lidt af på den stærke mad på det seneste, og trænger til at mærke mit røvhul brænde igen. Jeg var på et niveau, hvor jeg gik og mini-snackede på bhut orange copenhagen fra min egen produktion, der måske ikke var så stærke som de kunne være, men helt sikkert var et langt stykke over habanero.. Men det er desværre nogle år siden.

    Dog har jeg altid masser af virkelig stærk hot sauce på arbejde, til at spice den røvsyge mad op med.

    dyg29-11-20 19:13

  • ★★★★★★0

    Kan de købes i fysiske butikker?

    Jeps. Jeg har været i to asiatiske supermarkeder i Odense, og de var i begge.

    Altså, de er ikke i nærheden af habanero. Men det er selvfølgelig noget andet at minisnacke og så kontinuerligt spise noget stærkt.

    Guldager29-11-20 19:24

  • ★★★★0

    Jeps. Jeg har været i to asiatiske supermarkeder i Odense, og de var i begge.

    Altså, de er ikke i nærheden af habanero. Men det er selvfølgelig noget andet at minisnacke og så kontinuerligt spise noget stærkt.

    Fedt, jeg daffer i den nærmeste asiatiske i løbet af ugen!

    dyg29-11-20 19:29

  • ★★★★★★0

    Altså, sådan ernæringsmæssigt er det sikkert noget lort og nok alt, alt for meget salt...men en enkelt om ugen er nok fint nok :)

    Guldager29-11-20 19:32

  • ★★★★★★0

    Dem her smager virkelig ikke af noget. Der står kylling, men det er så woller stærkt, at ingen smag kan komme igennem. Jeg kan godt lide stærkt mad, men det skal også være spiseligt, så det ikke bare er en challenge. Jeg nyder det på et mellem-niveau, så det brænder lidt, men også giver mig en smagsoplevelse. Jeg elsker nudler, især hvis jeg finder en pakke der lige rammer min smag. Der var en på et tidspunkt, hvor der var nogle frysetørrede løg i, men jeg kan sgu ikke finde den igen. Og nu er jeg rendt tør... Skal ind til min nudel-pusher i morgen, tror jeg! 

    davenport29-11-20 19:34

  • ★★★★★★0

    Har du et billede af forsiden? Jeg tror ikke på, de er stærkere end dem, jeg nævnte :)

    Det er jo en af de ting, der er helt umuligt at sammenligne. Scoville Heat Unit er også en subjektiv skala, hvor chili connoisseurer prøver at give et tal.

    Guldager29-11-20 19:51

  • ★★★0

    Jeg er også vild med chili og kommer det efterhånden på alt. Synes heller ikke jeg behøver så meget salt, når det godt krydret. Det er jo også positivt.

    Aranyhajú Nyárszépe29-11-20 20:28

  • ★★★★★★0

    Jeg tjekkede lige i skuffen, og det er de samme nudler vi snakker om :D (Jeg mente bare de så anderledes ud.)

    Her står den på mexicansk. Både Taco og de der pandekager, med masser af grønt til. 

    davenport30-11-20 16:04

  • ★★★★★★0

    Jeg tjekkede lige i skuffen, og det er de samme nudler vi snakker om :D (Jeg mente bare de så anderledes ud.)

    Jeg synes nu, de smager af noget (altså, ikke kylling...men der er sgu ingen instant noodles, der smager af det, de siger...). Men ja, de er godt stærke. Napper en af dem om ugen :)

    Guldager30-11-20 20:10

  • ★★0

    Både Taco og de der pandekager

    Har du prøvet et små 8", de er meget lettere at styre, og giver mulighed for at lege lidt mere med dosseringen af ting, især hvis man lever lidt farligt på chili mængden.

    Det kan gi lidt tåre i øjnene, når man sidder og tænker "den er hård, fyld med sovs og der er 26cm ned til den anden ende" 

    HelmerJ 1-12-20 07:52

  • ★★★★★★0

    Jeg flækker i mundvigen ved 26 cm. (Men af andre årsager)

    davenport 1-12-20 17:45

  • ★★★0

    Så det tid til første del af lægekontrollen på mandag. Det er lidt en dum dag, da jeg ikke kommer igennem weekenden uden alkohol og tobak. I det mindste må jeg prøve spise sundt og få dyrket noget motion. Derfor har jeg tænkt mig igen at lave den sunde udgave af Svensk Pølseret. Til et kilo kartofler, bruges kun 3 pølser og i stedet er der en masse gulerødder i. Så er det lige til at genvarme i en branderet og det passer sig også fint til tømmermænd. 

    Hver gang spørg de mig hvor mange genstande jeg drikker. Synes det er et underligt spørgsmål, da jeg ikke mener at det er normalt at holde styr på det. Jeg drikker blot til jeg går bevidstløst. Denne weekend vil jeg derfor gøre forsøget på at tælle det.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-12-20 12:43

  • ★★★★★★0

    Fordelen ved at min kone arbejder i Rema: Masser af gratis kød, når det går på dato. I dag havde hun 3 oksemørbrad og en roastbeef med hjem. Og en masse flødeboller og romkugler. Der var for omkring 700,- ganske gratis. Det nyder jeg!

    davenport 3-12-20 12:47

  • ★★★★0

    For første gang skal vi have en af min søns veninder med hjem fra vuggestuen, så jeg har gjort pizzadej klar, som de to unger så selv kan få lov til at hjælpe med at dekorere. Min egen pizza bliver vores klassiske kartoffelpizza, mens ungernes sikkert bliver med tomatsauce, pepperoni, og hvad de ellers lige har lyst til.

    dyg 3-12-20 13:01

  • ★★★★★★0

    og hvad de ellers lige har lyst til.

    Det kan godt blive spændende:D Fortæl endelig, hvad de vælger at smide på så.

    T. Nielsen 3-12-20 13:48

  • ★★★★★★0

    Jeg drikker blot til jeg går bevidstløst. Denne weekend vil jeg derfor gøre forsøget på at tælle det.

    Jeg vil mene, at det specifikke antal her ikke er så vigtigt igen. Det er vel mere, om det er et par hyggeøl hver dag, bingedrinking hver weekend og sådan noget. Om det lige er 15 eller 20 genstande, tænker jeg ikke er så vigtigt.

    På en foretrukken druktur drikker jeg over 20 genstande. Men en foretrukken druktur for mig er også at begynde ved en 13-14-tiden og fortsætte til jeg ikke kan mere. På en normal aften, hvor man mødes kl. 18-19 og stopper kl. 4-5 tiden, så er det nok mellem 15 og 20.

    Guldager 3-12-20 13:53

  • ★★★★★★0

    Jf. ovenst. så skal vi ha en ribeye med knuste kartofler og romanesco sauce. Tror jeg kan mønstre 4/5 på den menu :) 

    davenport 3-12-20 17:20

  • ★★★0

    Ja, høj-risikogrænsen går ved 21 genstande for mænd. Lavrisiko er ved 14. Så er der dem der tror at man bare kan drikke disse genstande på en gang og så er man home-safe, men jo mere man drikker på ad gangen, jo mere skadeligt er det. Sundhedsstyrelsen anbefaler at man ikke drikker mere end 5 genstande ved samme lejlighed.

    Stoppede med tælle efter de 7 genstande, så synes jeg det blev for bøvlet. Det var kun først på eftermiddagen og mit ur har registreret at jeg faldt i søvn 00:22. Så har jeg nok også drukket mere end 20 genstande.

    Som jeg plejer at være, så er jeg meget udkørt efter i går, så ved ikke hvad jeg finder på at lave til aften. Måske varmer jeg bare noget nemt og så en masse grøntsager til.

    Aranyhajú Nyárszépe 5-12-20 10:05

  • ★★★★★★0

    Drak bobler til aftensmaden i aftes, da vi fik en ordentlig omgang laks. Og så fik jeg rødvin bagefter. Kæft jeg er baldret i hovedet i dag. Bekæmper med kaffe...

    davenport 5-12-20 11:26

  • ★★★0

    Det ender ud med at jeg lavere en vegetarisk pastaret med hytteost og spinat.

    Aranyhajú Nyárszépe 5-12-20 14:12

  • ★★★★★★0

    O, ve! Mit køkken flyder, fordi jeg glemte at købe opvasketabs i går. Og jeg nægter at vaske andet end mine knive op i hånden. Nu kører maskinen på sit hurtigste program. Jeg simpelthen hader når køkkenet roder. Noget jeg konstant prøver at lære mine børn, men det virker ikke rigtigt.

    Ellers står den på hamborgryg og flødekartofler. Også har jeg risengrød i sous viden til risalamande. 

    davenport 5-12-20 15:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen