Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • 1

    Riqon: Jeg er helt enig i forhold til Inside Out. Min kone og jeg sad som pædagog studerende og så muligheder i den film. Den er helt vildt interessant og smuk. En vidunderlig fortælling, der var meget rørende og så er figurerne gode i sig selv. Særligt Triste, som godt nok er sjov!

    [b]Krigen (2015, Lindholm):[/b]

    Er ligeledes en rigtig god film. Den starter med stilhed og benytter kontraster i både lydmiljøer og i det hele taget, fremragende gennem sin fortælling. Filmen føles uhyggeligt virkelig og har en meget nuanceret etisk problemstilling, i centrum for historien. Pilou Asbæk er helt enormt dygtig, særligt når han ikke taler, men blot viser og spejler den tvivl publikum også placeres i.

    Collateral14-09-15 08:30

  • ★★★★★★0

    Candyman (1992)

    Jeg er sådan lidt splittet med hvad jeg skal mene om denne gyser. Så den første gang da den kom frem og fandt den ikke specielt god. I dag synes jeg den har sine momenter. Den plages ikke så voldsomt, af trængte klicheer som måske flertallet af de mere tilgængelige gysere fra dengang og det er en ganske flot og gennemført produktion, rent teknisk. I første halvdel er den endda ret skræmmende og selve ideen med at tage en på mange måder klassisk horrorfortælling, af den slags man normalt har set i mere episke gysere, og lade den foregå i sin samtid i en ghetto, er egentlig god og da en smule original. Men hvor de første 30-40 minutter fungerer solidt, begynder det at smuldre mere og mere, des mere Candyman manifesterer sig tydelige og tydeligere. Han er ganske enkelt næsten mere komisk end skræmmende og som med så ofte før, når vi snakker om gys, så er det der antydes og sætter vores egen fantasi i gang, en bedre psykologisk faktor til uhygge, end det der smides for direkte i ansigtet på os.

     

    Bedømmelse: 6/10

    T. Nielsen14-09-15 15:45

  • ★★★★★0

    Uf, jeg er ellers meget glad for Candyman, som jeg har set en del gange. Især den melankolske stemning, og den form for empati instruktøren formår at opbygge til sin skurk, gør den til en rigtig fin film i mine øjne. Er også glad for tvetydigheden omkring hans egentlige eksistens. Tror jeg ville give den 8/10.

    David Lund14-09-15 15:53

  • ★★★★★0

    Fordi jeg ser The Fall med konen, og har ligget syg i dag, gik jeg i gang med Better Call Saul i dag. De første 4 afsnit røg sateme hurtigt ned! Virkelig god start med tilpas tilsat humor, spænding, særhed og referencer uden at nogle af delene på noget tidspunkt tager overhånd. Jeg glæder mig allerede til at fortsætte i nat og imorgen!

    David Lund14-09-15 15:56

  • ★★★★★★0

    Candyman har bestemt også sine momenter som jeg skrev og psykologisk fungerer den overraskende fint.

    T. Nielsen14-09-15 16:00

  • ★★★★★★0

    Altså psykologisk i forhold til vores hovedpersons karakter og tvetydigeden, ikke til gyset! Der er den ikke specielt subtil.

    T. Nielsen14-09-15 16:02

  • ★★★★★0

    Næhø, har aldrig rigtigt fundet den uhyggelig, men den har den der dejlige melankolske stemning som også Sometimes They Come Back besidder, og det er jeg helt tosset med.

    David Lund14-09-15 16:06

  • ★★★★★★1

    ...Og så ser man Vagina Madsens patter...

    davenport14-09-15 16:23

  • ★★★★★0

    Gode serier du har igang i for tiden, Lord Beef Jerky! "Better Call Saul" er en rigtig fed serie.

    Kruse14-09-15 17:07

  • 0

    Burying The Ex (netflix usa)

    Endnu en af de dersens kærlighedszombiefilm. En rom-zom? Joe Dante's film er meget Dante og det er bar' dejligt.

    4/6

    Body, dvd.

    Tre veninder, en juleaften og en nøgle til en mennesketom herregård. Tøsehyggen er i gang indtil den bliver afbrudt af en nabo hvilket får fatale konsekvenser, men hvis ingen vil ta' ansvaret, hvem skal så være sorteper?

    En thriller med stemning.

    4/6

    misuma15-09-15 21:42

  • ★★★★1

    #Candyman(1): Tør/Hvorfor dog løbe risikoen - stadig ikke sige noget til spejlet;-(

    God film = blå'(mnjah, vel egentlig ik')

    Blev jeg traumatiseret af den = Nej, nej-na-nej da

    Fakta: Er en af dem, jeg husker i dag!! Noget må ha' virket..

    Gasivodo15-09-15 21:52

  • ★★★★1

    30 min Furious 7

    1/10

    Bruce15-09-15 22:12

  • ★★★★★★2

    Hvis du havde set resten, havde du ramt de 11/10, Bruce!

    Zero Cool15-09-15 22:20

  • ★★★★★1

    Bruce - fedt at du prøver at se filmen igen 2 dage efter, igen slukker efter 30 min og igen giver samme karakter!!!

    Hint - side 4 i denne tråd.... nudge nudge wink wink 'nome sayin'?!

    David Lund15-09-15 22:40

  • ★★★★1

    Jeg har lige set de to første afsnit af Blunt Talk(2015-?)

    Er faktisk en smule mundlam.. Måske det er noget for "Insider" samt andre trekkies.  og Måske IKKE;-DDD 

    Men Han/hun var altså 21 Jean-Luc - Det kunne selv jeg se.

    Gasivodo16-09-15 01:02

  • ★★★★0

    32 min af Furious 71/10

    Bruce16-09-15 17:16

  • ★★★★★1

    wow, det var meget. 

    Lars!16-09-15 17:31

  • ★★★★★2

    Lovelace

    En lidt utilsigtet pun, men denne film går ikke dybt nok.

    Der er egentlig en god historie her om Linda (Lovelace) Boreman, men filmen er desværre ikke særlig effektiv. Den vælger at strukturere fortællingen ukronologisk i et forsøg på at overraske sit publikum med "hvad som i virkeligheden foregik". Problemet er, at hvis man allerede har hørt historien i grove træk, så har det meget lidt shock value, og de opnår ikke den "aha-effekt", som jeg fornemmer, at de sigter efter. På en måde forstår jeg dog, hvad de har prøvet på ved at vise os hvad verden og offentligheden så, og efterfølgende vise den virkelighed man ikke kendte til. Denne måde at fortælle historien på virker dog samtidig distancerende og er, sammen med middelmådigt skuespil, skyld i, at jeg bare ikke blev særlig rørt. 2/6. 

    Lars!17-09-15 08:48

  • ★★★★★★0

    Ja, man får nok mere ud af at se "Inside Deep Throat" i stedet.

    Zero Cool17-09-15 08:59

  • 1

    Akira (1988) på Blu-ray:

    Hold da op, hvor er denne film dog ultra fed! Universet er uhyre mørkt, jeg elsker historien og jeg troede på et tidspunkt at denne film var Michael Bay på steorider. Jeg vil ikke fortælle noget om historien da jeg synes at man burde opleve denne film for sig selv.

    Jeg kan godt forestille mig at Nolan instruere live-action udgaven, men jeg synes ikke han burde gøre det. Som producer, manusforfatter eller executive prouder, så ok, men hvis han absolut kommer til at instruere denne film, så vil jeg da selvfølgelig glæde mig meget! Håber dog på at han laver en original film (hvilket jeg selvfølgelig forventer).

     Så den på Japansk med Engelske undertekster.

    6/6 herfra!

    Ericmase17-09-15 21:22

  • ★★★★★★0

    Ericmase: Jeg troede Michael Bay var Michael Bay på steroider:-)

    Her en enkelt fra mig:


    Dragonslayer (1981)

    Denne ellers flotte fantasy film hæmmes af at der sker for lidt, en fortælling der ikke rigtigt gider blive fortalt og hvis tone stritter lidt i flere retninger. Billedsiden og lydbilledet er dystert, middelalderagtigt, truende og gennemført så det er en fryd. Men alvoren ryger af for mange fjollerier der ikke fungerer, fra filmens i øvrigt kedelige persongalleri. Særligt er jeg ikke vild med Peter MacNicol i hovedrollen, selv om det til hans forsvar skal nævnes at rollen også virker svagt skrevet. Dragen er til gengæld ret flot lavet for sin tid og man kunne ønske sig den havde fyldt mere, for den er tiden værd.

     

    Bedømmelse: 5/10

    T. Nielsen17-09-15 21:35

  • ★★★★★0

    Hold da op, noget pis jeg får set på Netflix for tiden.

    Time Lapse - 3/10

    Jeg ser gerne alle film om tidsrejser, og denne her har da en sjov lille ide. Dog reagerer vores karakterer åndssvagt på situationen samtidig med at skuespillet er helt i bund. Det gjorde det ret svært for mig, at holde fokus på filmen, der i øvrigt snegler sig afsted. Slutningens twists var forudsigelige og virkeligt dumme.

    Area 51 - 2/10

    Ikke den største fan af found footage, men jeg anerkender at det kan fungere, og instruktøren her instruerede også Paranormal Activity, så jeg gav den en chance. Opbygningen fungerede nogenlunde, men pludselig kærer filmen helt af sporet. Den bliver et utroværdigt rod ret hurtigt, og slutningen på Area 51 var spækket med uoriginale ideer og tandløs spænding. Vanvittig langtrukken film - og den varer kun 90 min.

    David Lund17-09-15 21:59

  • ★★★★★★0

    Jeg gik også i gang med Time Lapse. På et eller andet tidspunkt får jeg nok set den færdig, men jeg er noget træt af dendér kliché i mange film, hvor hovedpersonerne sættes overfor et valg, at melde noget til politiet, som er helt åbenlyst, men vælger at lade være.. og får vennerne med på idéen samtidig.

    Man må sgu kunne finde på en bedre idé, som kan drive plottet fremad.

    Zero Cool17-09-15 22:06

  • ★★★★★0

    Åh, der er mange værre ting i den film end lige præcis det kliché.

    David Lund17-09-15 22:07

  • ★★★★★★0

    Jep, men det var præcis hvor jeg stoppede filmen og begyndte at spille XCOM i stedet. :p

    Zero Cool17-09-15 22:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen