Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Har været lige ved at falde i. Har rørt min egen mayonnaise og den smagte jo fantastisk. Var lige ved at farer ned i byen efter pommes frites at dyppe i den. Modstod fristelsen, men nu må jeg se om den overlever weekenden i mit køleskab.

    Til aften en chili-suppe med rød peber. Det var meningen det skulle være vegetarisk, men har nogle Mou kødboller i min fryser som jeg gerne vil slippe af med. 

    Aranyhajú Nyárszépe10-12-20 15:39

  • ★★★★★★0

    I aften bliver det flødekartofler med en kylling i svøb. Ganske simpelt.

    Guldager10-12-20 15:51

  • ★★★★★★0

    Håndsnitter du kartoflerne eller på food processor? Jeg kan godt lide dem helt tynde, så jeg bruger food processoren.

    Vi skal bare have noget tomatsuppe, hvilket passer mig fint, da jeg er død træt. 

    davenport10-12-20 15:58

  • ★★★★★★0

    Håndsnitter du kartoflerne eller på food processor? Jeg kan godt lide dem helt tynde, så jeg bruger food processoren.

    Vi skal bare have noget tomatsuppe, hvilket passer mig fint, da jeg er død træt. 

    Håndsnitter.

    Mandolinjern er jo bedst, men den er så træls at gøre rent :)

    Guldager10-12-20 16:00

  • ★★★★★★0

    Jeg er oprigtig bange for mandolinjern. Jeg tør ikke at bruge det, og har smidt to ud, fordi de bare lå og fyldte. Før jeg blev kok, var jeg også bange for knive, men så bliver det sgu lidt svært i længden ;)

    davenport10-12-20 16:13

  • ★★★0

    Jeg er oprigtig bange for mandolinjern. Jeg tør ikke at bruge det, og har smidt to ud, fordi de bare lå og fyldte. Før jeg blev kok, var jeg også bange for knive, men så bliver det sgu lidt svært i længden ;)

    Jeg aner intet om mandolinjern, men er der ikke sådan nogle "holdere" man kan bruge, så man ikke snitter fingrene af? Ligesom på det her billede:

    bomagasinet.dk/wp-content/uploads/2019/06/bedste-mandolin-jern-770x515.jpg

    Aranyhajú Nyárszépe10-12-20 16:16

  • ★★★★0

    Mandolinjern er jo bedst, men den er så træls at gøre rent :)

    Især når man skal samle sin tommelfingerspids op fra køkkenbordet...

    chandler7510-12-20 16:19

  • ★★★★0

    Jeg aner intet om mandolinjern, men er der ikke sådan nogle "holdere" man kan bruge, så man ikke snitter fingrene af? Ligesom på det her billede:

    bomagasinet.dk/wp-content/uploads/2019/06/bedste-mandolin-jern-770x515.jpg

    Jo, men de er ikke praktiske til alle typer grøntsager. Da min finger røg ind i den, var jeg ved at snitte en agurk på langs...

    chandler7510-12-20 16:20

  • ★★★★★★0

    Av, for satan! Jeg chringede faktisk, da jeg så det billede!

    Jeg er i øvrigt faldet i aromat-fælden. Nu skal det bare på ALT. Man skal lade være med at købe det skidt. Det er sgu værre end chrystal-meth!

    davenport10-12-20 16:32

  • ★★★★0

    Av, for satan! Jeg chringede faktisk, da jeg så det billede!

    Spidsen blev faktisk ikke helt cuttet af, så på skadeskuen lavede de blot en forbinding uden at sy, da der så var en chance for, at den ville "re-attache". Den gjorde den så bare ikke. Billedet er taget ca. tre uger efter, hvor der så i stedet er groet en ny fingerspids frem

    chandler7510-12-20 16:43

  • ★★★0

    Av, for satan! Jeg chringede faktisk, da jeg så det billede!

    Jeg er i øvrigt faldet i aromat-fælden. Nu skal det bare på ALT. Man skal lade være med at købe det skidt. Det er sgu værre end chrystal-meth!

    Det har jeg også været engang. Det består hovedsageligt af salt, så pas på blodtrykket.

    Aranyhajú Nyárszépe10-12-20 16:47

  • ★★★★★★0

    Mandolin er bedst til store grøntsager. Der er en vis mængde spil også.

    Guldager10-12-20 17:15

  • ★★★★★★0

    Blodtryk tager jeg medicin for, så det går nok ;)

    davenport10-12-20 18:00

  • ★★★0

    Blodtryk tager jeg medicin for, så det går nok ;)

    Jo, men medicin har jo ofte bivirkninger og det koster penge. Det kan også være irriterende at være afhængig af. Arbejder selv på at slippe af med det ved hjælp af sund kost og motion.

    Aranyhajú Nyárszépe10-12-20 19:06

  • ★★★★★★0

    Det blev til en hurtig lasagne i aften. Kom lidt sent i gang, så fik den lavet på en halv time. Det må være rekord. Nu er den i ovnen. (Er selv med børnene, da den kraftige er i biografen.)

    davenport11-12-20 17:41

  • ★★★★1

    Vegetarisk butter chicken med blomkål i stedet for kylling.

    dyg11-12-20 17:53

  • ★★★★★★1

    Så butter blomkål, ik?

    davenport11-12-20 18:44

  • ★★★★0

    Så butter blomkål, ik?

    Jo, sådan ca.

    dyg11-12-20 21:40

  • ★★★0

    Havde sørget for at have sund mad i køleskabet der var nem at varme op i, da jeg ved af erfaring at jeg ofte falder i når jeg drikker, fordi jeg ikke gider rode med mad i en brandert. Der var rigeligt og det var heldigt da jeg uplanlagt endte med at få nogle sultne gæster på besøg. Det synes vidst min chilisuppe var lidt stærk, men jeg elsker jo chili og synes det skal krydres lige til grænsen.

    Aranyhajú Nyárszépe12-12-20 05:30

  • ★★★★0

    Havde sørget for at have sund mad i køleskabet der var nem at varme op i, da jeg ved af erfaring at jeg ofte falder i når jeg drikker, fordi jeg ikke gider rode med mad i en brandert.

    Det er også en dårlig idé - især hvis det involverer, at man skal skære/hakke...

    chandler7512-12-20 11:23

  • ★★★★★★0

    Skal have lidt plads i fryseren, og havde noget krondyr i fryseren. Det er ikke noget vi spiser, så gav de 3 pakker til min lillesøster. Tog en mørbrad op til aften, da vi har for meget oksemørbrad liggende. Har lavet nogle knuste kartofler til og en rødvinsglaze. Kødet er inde med et helt, delt hvidløg og et par tomater. Glazen er lavet på en rest Zinfandel jeg havde stående, og jeg har en teskefuld Madagaskar-peber i.

    davenport12-12-20 17:53

  • ★★★★★★0

    Det er ikke noget vi spiser, så gav de 3 pakker til min lillesøster

    Hvorfor ikke? Det smager tovlig godt :)

    Guldager12-12-20 19:30

  • ★★★★★★0

    Har fået mad hos svigermor i dag.

    Underkogte kartofler, smattede grøntsager og en pulver-champignonsauce. Men karbonaderne var fine :)

    Guldager12-12-20 19:31

  • ★★★★★★0

    Den der svigermor... :D 

    Jeg bryder mig ikke om vildt. Jeg synes det smager for meget af blod og jord. Jeg kan godt lide en god vildtsovs, men det er nok mere det sødelige i det. Jeg er heller ikke meget for and, selvom jeg da spiser det de to gange om året. 

    davenport12-12-20 19:59

  • ★★★★★★0

    Vi valgte hot dogs i dag. Både den klassiske og den franske variant. Den klassiske er klart bedst.

    T. Nielsen12-12-20 20:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen