20th Century Fox fjerner kontroversiel "X-Men: Apocalypse"-plakat

20th Century Fox er kommet i fedtefadet pga. en plakat til "X-Men: Apocalypse", der har fået en række aktivister og skuespillere op i det røde felt.

Plakaten, der har kunnet ses på en række billboards i USA, viser superskurken Apocalyse tage kvælertag på Mystique, spillet af Jennifer Lawrence. Det er ikke faldet i god jord hos førnævnte personer, der mener, at plakaten er en indikation af samfundets trivialisering af vold mod kvinder.

Skuespilleren Rose McGowan siger således, at "der er et kæmpe problem, når mændene og kvinderne hos 20th Century Fox synes, at tilfældig vold mod kvinder er måden at markedsføre en film på. Der er ingen kontekst i reklamen, bare en kvinde, der bliver kvalt... Når I (20th Centuryn Fox, red.) nu ikke kan finde ud af at hyre kvindelige instruktører i de næste to år, kan I måske i det mindste fjerne jeres reklame?"

20th Century Fox har nu valgt at fjernet plakaten og har udsendt en undskyldning: "I vores iver efter at vise, hvor stor en skurk Apocalypse er, indså vi ikke med det samme, hvilken effekt dette billede kunne have i trykt form."

Kommentarer

20th Century Fox fjerner kontroversiel "X-Men: Apocalypse"-plakat

  • ★★★★0

    For dumt og dum plakat.

    Babo 5-06-16 15:43

  • ★★2

    Jeg kan virkelig ikke se problemet. (Hvis nu et af de mange klip fra filmen havde indeholdt ovenstående scene hvor Mystique er i knibe, havde man så også kaldt det en "trivialisering af vold mod kvinder"???) Nej, det eneste jeg kan se, er endnu en omgang tidstypisk kvalmende politisk korrekthed.

    Der er mange måder at bekæmpe vold mod kvinder på - det her er IKKE en af dem.

    BN 5-06-16 18:55

  • ★★★2

    Eller hvis hun havde forvandlet sig om til en mand.

    Ville det så stadig være vold mod en kvinde?

    MOVIE1000 5-06-16 20:21

  • ★★★2

    Hold da kæft, hvor åndssvagt ...

    HonoDelLoce 5-06-16 22:36

  • ★★★★0

    2016! Året hvor ikke engang halv-guder må røre ved kvinden?

    Gasivodo 6-06-16 04:16

  • ★★★0

    Der vel mange film der trivialisere vold i det hele taget.

    Aranyhajú Nyárszépe 6-06-16 16:42

  • ★★★★★0

    Er det ikke en "Darth Vader" trope

    Lars! 6-06-16 20:59

  • ★★★★0

    Det er i øvrigt lidt spøjst, at der er så stor forskel på billedet øverst til nyheden (som stammer fra filmen) og så det omtalte billboard (som man kan se midt i nyheden her).

    Billedet til nyheden viser en meget arrig Apocalypse, der holder Mystique højt op i kvælertag, og Mystique er tydeligvis i stor ubehag og ved at blive kvalt.

    På billboardet ser Apocalypse nærmest ud, som om han keder sig. Han har fat i Mystique, men ser ikke ud til at løfte hende op, og Mystique ser ikke særlig berørt ud ved situationen...

    chandler75 7-06-16 11:36

  • 0

    Indenfor vores levealder ender det med, at alle hvide heteroseksuelle mænd, skal have dilleren skåret af, eller også går de direkte til nakkeskud.

    Hvorfor klager de selvsamme feminister kun, når det er en kvinde der udsættes for vold. Det er set utallige gange før på filmplakater, at mænd udsættes for vold, men der hører man så ikke fra dem.
    Så det de siger er, at vold mod kvinder er værre end vold mod mænd?
    Tja, i mine øjne er vold forkert uanset hvad. Og sådan er loven nu også engang.
    Men i mine øjne er det endnu mere forkert, når man ikke kan skelne mellem fiktion og virkelighed, og derfor tror ens syge tankegang skal presses ned over hovedet på alle andre. Det lyder næsten som religion.

    Og virkelig vatpikket af FOX, at det bare bøjer sig forover, og lader de strap-on beklædte kvinder køre den ind :(

    Nagash 7-06-16 20:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen