Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Der blev lige lavet om i planen. Det kød dér lugter fanme vammelt. Der er et eller andet krydderi i, som jeg ikke kan få ned. Så det bliver en familiepizza nede fra pusheren. 

    davenport18-12-20 17:46

  • ★★★★★★0

    (Det klagede ingen iøvrigt over...)

    davenport18-12-20 17:46

  • ★★0

    Altid godt med udendørsmad, som Amalie ville sige :-D

    Weird_J18-12-20 17:51

  • ★★★★★★0

    Telefonpigen havde ikke fattet, at der var tale om en mega i stedet for deres familiepizza. (Medium) Så det beklagede de, og vi fik 2 familiepizzaer :D Der er næsten en hel tilbage efter endt måltid! 

    davenport18-12-20 18:59

  • ★★★0

    Skal ha en pochetta til aften. Har vidst ikke lavet det før. Jeg tænker at køre den som en flæskested. Nogen af jer der har erfaringer med den slags?

    Nu er det jo lige sent nok. Men jeg har gode erfaringer med at smide sådan en på rotisseri på grillen. Men jeg er stoppet med at købe dem "færdigrullet", fordi jeg har prøvet nogle gange, hvor kødet simpelthen nærmest var rent fedt - og det er svært at se udenpå.

    HonoDelLoce18-12-20 19:01

  • ★★0

    Telefonpigen havde ikke fattet, at der var tale om en mega i stedet for deres familiepizza. (Medium) Så det beklagede de, og vi fik 2 familiepizzaer :D Der er næsten en hel tilbage efter endt måltid! 

    Fedt så er der til frokost i morgen!!

    Weird_J18-12-20 19:01

  • ★★★★★★0

    Har lige lukket alle køkkenpriveligier for den mellemste. Han sviner og har bunker af beskidt service på værelset. Og så ville han ikke sætte en skål og en tallerken i opvaskeren, for det havde han ikke brugt. Den går bare ikke! Det betød, at der heller ikke var fredagsslik, men han er fanme så pisse stædig. Men jeg har det bare sådan, at her gælder mine regler, for jeg har køkkenet, og jeg gider ikke alt det svineri. Hvis man vil lave mad, må man også lære at rydde op efter sig. Jeg mener, vi har en opvasker. Hvor svært er det lige? Det er en bevægelse fra bordet ned i maskinen. So be it, jedi! 

    davenport18-12-20 21:17

  • ★★★★★★0

    Nu er jeg lidt på hans side ;)

    Hvad fa'en har fredagsslik at gøre med ikke at rydde op? 

    Guldager18-12-20 21:18

  • ★★★★★★2

    At man ikke belønnes, når man ikke gider være en del af fællesskabet. Han accepterede det også bare, som i "jeg gider ikke at gøre det, så fuck om jeg får slik!" 

    davenport18-12-20 22:00

  • ★★★★★★0

    Jojo, tænkte bare det var en lidt arbitrær straf :)

    Hvor gammel er det nu, han er?

    Guldager18-12-20 22:03

  • ★★★★★★0

    Han er 10. Det er i min verden rigeligt i alder, for at kunne rydde op. Man kan ikke få noget, hvis man ikke gider gøre noget. Og sådan er det bare! 

    davenport18-12-20 22:08

  • ★★★0

    Dåsetomater er rent faktisk sundere end friske. Det skyldes at varmebehandlingen gør at man bedre kan optage mange af de gode næringsstoffer. Blandt andet antioxidanten lycopene. Man kan vist også sagtens få nogle dyre mærker, hvis man har fine smagsløg. Og så er det jo bare praktisk at de kan holde sig i 100 år i sit køkkenskab. Så kan man leve af tomatsuppe i 3 måneder, hvis man blive isoleret på grund af Corona :)

    Jeg var druk i går, så spiste resten af min marokkanske kalkungryde. Første dag var den serveret som en suppe, men synes ikke rigtig det fungerede. Denne gang kogte jeg nogle brune ris til og det var bedre.

    I dag ved jeg ikke hvad jeg finder på. Det kommer an på hvor træt jeg bliver op ad dagen. Hver gang jeg laver mad, fryser jeg resterne ned. Nu kan der snart ikke være mere i fryseren, så skal til at i gang med få noget af det spist.

    Aranyhajú Nyárszépe19-12-20 07:52

  • ★★★★★★0

    Har marineret noget flanksteak, som senere i dag skal skæres i skiver og wokkes med noget grønt, citrongræs og nudler.

    Guldager19-12-20 12:12

  • ★★★0

    Har købt en grøntsagslasagne og en pose frosne grøntsager i Spar. Dejlig nemt. Så har jeg taget hvad jeg tror er en vegetarisk karrysuppe op af fryseren.

    Aranyhajú Nyárszépe19-12-20 13:49

  • ★★★★★★0

    Min svigermor fylder 60, så vi skal over og mæske os i smørrebrød. Vi skulle have været på restaurant, men corona.

    davenport19-12-20 15:33

  • ★★★★★★0

    Jeg respekterer totalt folks kærlighed til smørrebrød - men jeg er godt nok ikke vild med det. En af mine værste oplevelser var til en bring-selv-mad-julefrokost, hvor svigerforældrene købte smørrebrød til os dagen i forvejen. 

    Guldager19-12-20 16:00

  • ★★★0

    Jeg er blevet træt af det, da jeg har fået det for meget af det til festlige sammenkomster. Sild er jeg også stoppet med, men genovervejer det, da fisk jo er sundt.

    Skal til julefrokost her 1. juledag, men det er med alle de lune retter så som frikedeller, medisterpølse, lun leverpostaj osv. Det er første og eneste traditionelle julefrokost i år, så det glæder jeg mig meget til, selvom det nok ikke bliver godt for min vægt.

    Aranyhajú Nyárszépe19-12-20 16:06

  • ★★★★0

    Jeg respekterer totalt folks kærlighed til smørrebrød - men jeg er godt nok ikke vild med det. En af mine værste oplevelser var til en bring-selv-mad-julefrokost, hvor svigerforældrene købte smørrebrød til os dagen i forvejen. 

    Har du prøvet ordentlig smørrebrød? Selma er en af mine favoritter, og de laver kun smørrebrød, men en luksuriøs gourmet udgave deraf. Vildt lækkert.

    I går fik jeg fra Aamanns og det var bestemt også ganske godt.

    dyg19-12-20 16:12

  • ★★★★★★0

    Fyldet er jeg ikke så vild med - saltkød, sky, remoulade, kolde "varme" ting såsom deller og rødspætte, men især de forbandede rå løg!

    Og så proportionerne er også alt for meget. Og hvis jeg ser det ligge i en køledisk, så er det absolut no-go. Der er jeg lidt mærkelig :) - men det allerklammeste indenfor mad for mig, er sandwich, salater og andet, der ligger i en køleskab. Hvis det ikke er frisklavet, synes jeg det er megaulækkert. Det samme med færdigkøbt kartoffelsalat og sådanne ting.

    Men jeg kan godt se, at Aamanns ser indbydende ud.

    Guldager19-12-20 17:03

  • ★★★★★★0

    Vores kro har noget virkelig lækkert. Det er helt udenfor traditionen, med hjemmebagt brød osv. Men jeg kan ikke stå for en dyrlægens. Det er min favorit! 

    davenport19-12-20 21:23

  • ★★★★★★0

    Har bagt julefigur kager og rullet havregrynskugler med pigerne. Hyggeligt, selv om mor var savnet.

    T. Nielsen20-12-20 16:06

  • ★★★★★★0

    Har rester af kold skinke. Så laver nogen ovnkartofler og salat til. NB: ingen sovs...

    davenport20-12-20 17:24

  • ★★★★0

    Biksemad. Jeg bliver aldrig stor fan, men resterne passede lige til det.

    dyg20-12-20 17:47

  • ★★★★★★0

    Det elsker jeg. Især med bearnaise og masser af friskhakket persille. Jeg laver det som ret, ikke af rester som sådan. Ofte af svinemørbrad. 

    davenport20-12-20 18:01

  • ★★★★0

    Hader bearnaise af hele mit hjerte!

    dyg20-12-20 18:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen