Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Har lige opdaget vores lokale bagers slogan. “Vi bager kager om dagen og boller om natten”

    MadMartigan 2-01-21 19:19

  • ★★★★★★0

    Nøj det blev godt (og stærkt:D Konen brugte en halv liter cremefraiche på at komme igennem en lille portion:)

    Husk tricket med at smide chilierne hele i, og når der er så er den ønskede styrke, tager man chilierne op. Det er en god måde at styre det på.

    Guldager 2-01-21 19:28

  • ★★★★★★0

    Husk tricket med at smide chilierne hele i, og når der er så er den ønskede styrke, tager man chilierne op. Det er en god måde at styre det på.

    Det kendte jeg ikke, så hakkede blot en chili fint, som jeg havde læst mig til man skulle. Men tak, det må jeg forsøge mig med næste gang, for fruens skyld. Personligt fandt jeg det fremragende.

    T. Nielsen 2-01-21 20:05

  • ★★★★★★0

    Det er især en god ide, hvis man nu bruger habanero eller stærkere.

    Guldager 2-01-21 20:28

  • ★★★★★★0

    Kødbiks:D

    I liked it a lot ;-D

    Wayne 2-01-21 21:14

  • ★★★★★★0

    Jeg laver chili sin carne

    - kødbix ;-)

    Wayne 2-01-21 21:15

  • ★★★★★★0

    - kødbix ;-)

    Jeps:)

    T. Nielsen 2-01-21 21:40

  • ★★★★★★1

    Mous hønsekødssuppe med Mous kødboller og hjemmebagt brød til

    Guldager 5-01-21 17:52

  • ★★★★★★0

    Paneret kotelet med bearnaise. Ris til de andre, kartofler til mig. Og så med en forårsblanding af grønt til.  

    davenport 5-01-21 19:10

  • ★★★0

    Pulled Pork burger og hjemmelavet jordbær grød til dessert :D

    MadMartigan 5-01-21 19:45

  • ★★★★★★0

    Chili con Carne - står og simrer..

    Wayne 6-01-21 16:31

  • ★★★★★★0

    Medister, klassisk. Men konen har købt en grillkylling fordi hun ikke gider ha medister, og skal så ha både grøntsager og bearnaise til. Jeg skal bare ha kogt porre også. Det elsker jeg. Men jeg får nok den brune sovs for mig selv :D 

    davenport 6-01-21 17:06

  • ★★★★★★0

    Halloumiburgere med hjemmelavet fritter og agurkesalat til. 

    T. Nielsen 6-01-21 17:12

  • ★★★★★★0

    Har lavet tagliatelle caponata til aften. Masser af “grønt” i med løg, peberfrugt, timian, aubergine og hvidløg. Smagte godt. Pyntede med reven ost og lidt chili skåret i tynde skiver. 

    T. Nielsen 7-01-21 17:20

  • ★★★★★★0

    Konen er jo i Rema, så de har en køler, hvor varene der går på dato kommer i. Så hun havde 6 koteletter (øko) med hjem.  De er nu i en ratatuie gryderet som jeg laver med kartoffel/porre mos. Jeg er spændt på, om børnene vælger rugbrød...

    davenport 7-01-21 17:48

  • ★★★0

    Fik intet at spise i går overhovedet, da jeg var på druk. I dag bliver det til Chili sin carne. Jeg bruger Carolina Reaper, som jeg køber hele og tørret. Herefter pulverisere jeg dem i en morter. Har desværre fundet ud af at det hvirvler chili støv op, hvilket får mig til at hoste kraftigt. Bliver nød til at investere i en eller anden form for kværn.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-01-21 18:06

  • ★★★★★★0

    De er nu i en ratatuie gryderet som jeg laver med kartoffel/porre mos.

    Ratatuie er da en vegetarret?

    Guldager 7-01-21 19:24

  • ★★★★★★0

    Jeg lavede noget hurtigt, simpelt, smagfuldt og meget usundt:

    En bund af ærter i fad, et par koteletter ovenpå, der lige har fået lidt stegeoverflade, og på panden efterfølgende er der kommet løg og ½ l fløde og smagt til med bouillon, salt, peber og lidt eddike. Blandingen kom i fadet og så i ovnen. Dertil det hvideste hurtigkogte pasta.

    Så basalt set hvid pasta med fløde :)

    Retning kan selvfølgelig laves meget sundere med grov pasta, mindre fløde og mere grønt, men altså...

    Guldager 7-01-21 19:27

  • ★★★★★★0

    Det var bare en ratatuie fra rema i retten. Bare for at få grøntsager i. Men det smagte godt. 

    davenport 7-01-21 19:46

  • ★★★★★★0

    Har bestilt mad fra en thai-food truck et par km herfra. 

    Forårsruller og indbagte rejer

    Og en mild kylling-Panaeng til fruen og en stærk okse-Panaeng til herren. Sønnike skal være hos bedsteforældrene, så han får nok bare slik og kage :)

    Guldager 8-01-21 11:00

  • ★★★★★★0

    I aften står den på kødboller i tomatsauce med blomkålssalat til. Nå ja og så pandekager til dessert/filmhygge.

    T. Nielsen 8-01-21 11:23

  • ★★★★★★0

    Jeg tror måske, jeg giver sønnike lidt for meget slik :) - men vi har ikke så meget hygge om aftenen. Til gengæld har jeg altid et eller andet til ham, når han kommer hjem fra børnehave. Saltstænger, boller, popcorn eller noget snack, som ikke er fyldt med sukker (jeg er ikke imod sukker overhovedet, men det kan give nogle dårlige vaner) - og så hygger vi på sofaen med film eller serier. Det har givet en langt mere tilfreds dreng senere på dagen, og det er megahyggeligt. Så længe det er noget med handling i, og så længe vi snakker om det, så gør det mig ikke noget, at han sidder i 1½ time og ser en film. Især ikke i disse coronatider, hvor de er ude hele tiden.

    Guldager 8-01-21 11:26

  • ★★★2

    I dag er det Hakke dreng, Bearnaise, Bønner, Ærter, Majs og pommes. Dertil Minimælk til kids og en rød Zinfandel til de voksne.

    MadMartigan 8-01-21 17:32

  • ★★0

    I dag er det Hakke dreng, Bearnaise, Bønner, Ærter, Majs og pommes. Dertil Minimælk til kids og en rød Zinfandel til de voksne.

    Lækkert!

    Weird_J 8-01-21 17:41

  • ★★★★★★0

    Ja, det lyder sgu ikke helt tosset :)

    Vi skal ha rester fra i går.

    davenport 8-01-21 18:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen