Forum - Forum-tråd: Bonde-rant

Bonde-rant

  • ★★★★★★6

    Nu får den sgu sin egen tråd:

    Hele dagen, og jeg mener HELE dagen, har den Tykke Bonde kørt rundt i sit støjende landbrugskøretøj ovre på marken. Jeg tror den tekniske betegnelse er "harve", men er slet ikke sikker. Noget der indvolverer en række plovskær, og som tager ufattelig lang tid. Man har næsten skulle råbe på sine kartofler med sovs, for at overdøve den kraftige zombie i traktoren.

    Men han stoppede da kl. ca. 21.00, nok fordi han var blevet sulten og skulle hjem til sin indavlede familie. Men han var jo ikke færdig med sit vigtige arbejde, så vi hører nok mere til Bonden i morgen tidlig. Og sikkert inden børnene vågner, så vi rigtig kan få en morgenfest.

    Det vi egentlig glæder os til, er at man jo ved at der snart skal køres grisselort ud, og det jo er en fest i sig selv! Så taber man sig også nogle kilo, når man ikke kan få sin aftensmad ned, når det hele stinker som et lokum for dyr.

    Det er i sandhed en velsignelse at bo på landet.

    davenport 9-09-15 23:00

  • 1

    moolighvis i skulle have boet i storbyen ? hehe

    Geekalot10-09-15 07:21

  • ★★★★★★3

    Der er alt for meget vold og kriminalitet. Det eneste vold herude er de obligatoriske øretæver til høstfesten, hvor bønderne afgører hvem der er størst og stærkest! (De er ca. lige store og stærke, da de jo er af samme avl!)

    ...Og nu kommer der gudhjælpemig et nyt køretøj og larmer...

    Dag 2, suk!

    davenport10-09-15 08:14

  • ★★★★★★2

    Så viste det sig åbentbart vigtigt, at starte sit milliondyre landbrugskøretøj op kl. 20.00 om aftenen, for at høste sin mark. Ja, det er jo ikke fordi man har haft hele dagen til den slags, men der var vel grise, der skulle frigøres fra deres afføring, så vi kan få glæde af det senere på året?

    Hvorfor er det, at den fede bonde skal køre rundt og høste, når vi andre almindelige mennesker har børn der skal sove? Hvad er det i hans degenererede genpool, der ansporer ham til at det skal være NU? Jeg mener, det har været tørt hele dagen... Er han bange for at svede? (Noget som ellers ikke skulle ligge ham fjernt, så fed som han er!)

    Næ, nej! Nu har han været hjemme og spise nogle store kartofler med tyk, brun sovs, de indavlede børn er sendt ud i skuret for at lege doktor, og så skal luften satme forpestes af et EU-betalt køretøj. Helst i bedste sendetid! Man skulle jo nødigt glemme den stolte bonde, med bremsespor i de lange underhylere, der ikke skænker omverden en tanke. Nu håber vi, at han snart skal hjem til aftenskaffen, hvor den retarderede kone (søster) har bagt en rugbrødslagkage, som han kan spise med sine beskidte og langneglede fingre. Så kan de sidde og snakke om, hvordan de kan udnytte EU noget mere, selv om det ikke er noget konesøsteren (eller bonden) overhovedet forstår sig på, eller fatter en tøddel af, når alt kommer til alt.

    davenport10-08-16 20:11

  • ★★★★0

    Jeg forstod ikke dit første indlæg, men jeg havde så også læst overskriften som "Bond-rant" og forventede en rant om 007... :)

    Kan du ikke gå over og brokke dig? Det gør vi da ofte her i KBH – hvor der altså ikke er så meget vold og kriminalitet, som man skulle tro... Til gengæld er vi meget plaget af graffiti. Vi overvejer her i min andelsforening i Vanløse at sætte et dummy-videocam op foran facaden, men har indtil videre nøjedes med et "videoovervågning"-klistermærke...

    chandler7510-08-16 20:31

  • ★★★★★0

    Hvis man vil have frisk luft og stilhed, så kan man flytte til Norge. Det fungerede for mig. :) 

    Lars!10-08-16 20:38

  • ★★★★★★1

    Virkelig? Jeg har ellers hørt, at der er trolde og blackmetallere, der render rundt og brænder kirker af.

    Zero Cool10-08-16 20:42

  • ★★★★0

    Og mega-tsunamier, jf. "Bølgen"...

    chandler7510-08-16 21:01

  • ★★★★★★1

    Jeg orker ikke lige mere i dag. Skal nok svare jer, når mit blodtryk kommer under 200 igen...

    davenport10-08-16 21:34

  • ★★★0

    Hehe, den får i hvert fald en stjerne herfra :)

    gi-jones10-08-16 21:48

  • ★★★★★0

    Og mega-tsunamier, jf. "Bølgen"...

    Den dokumentarfilm er for vild. 

    Lars!10-08-16 22:08

  • ★★★0

    Tror ham landmanden er i familie med min vicevært.

    MOVIE100011-08-16 10:08

  • ★★★★★★2

    Nu går der sikkert heller ikke lang tid, før Bonden sætter ild til alle sine marker. Det er som bekendt ulovligt, men koster kun 500 kr., som Bonden bare betaler kontant, fra sin fede pung i baglommen, der er fyldt med store sedler sponsoreret fra Bruxelles.

    Hvis jeg ser en markbrand, ringer jeg konsekvent til Brandvæsnet, for de tager 6500,- for en udrykning, og så skal Bonden spare på den brune sovs i hvert tilfælde et par dage. (Det luner i min mave!)

    Men update: De høster med de store maskiner.. Men hvorfor skulle de ikke også det? Klokken er jo snart halv ti, og hvis man vil forstyrre fredelige, almindelige mennesker, så er der jo ikke andet at gøre. Bonden kan jo ikke gøre for, at han ikke har haft tid hele dagen, hvor han har siddet og sovet i en traktor, samt været hjemme til et solidt aftensmåltid, hvor søsterkonen har oppet sig med en fed flæskesteg med æblegrød til dessert. Ja, det er altid bedst at høste, når de indavlede børn er låst inde i burene i kartoffelkælderen, og man har hentet sig et friskt lommetørklæde, så man kan tørre svedperlerne af de kødfulde kinder.

    I sandhed Danmark om sommeren!

    davenport16-08-16 21:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen