Forum - Forum-tråd: Moovys top James Bond film ...

Moovys top James Bond film ...

  • ★★★★★★2

    Hvis du ofte bliver misforstået - så er det måske din kommunikation som du skal gøre mere klar? :-)

    Nej,du tillægger mig motiver, som jeg har ikke har givet udtryk for.

    Og kom da gerne med eksempler på, hvor det har været uklart

    Guldager16-01-21 19:57

  • ★★★★★★3

    Nej,du tillægger mig motiver, som jeg har ikke har givet udtryk for.

    Og kom da gerne med eksempler på, hvor det har været uklart

    Det var såmænd bare dit eget udsagn om at du bliver misforstået - så er den ikke længere.

    God weekend :-)

    Wayne16-01-21 20:29

  • ★★★★★1

    Nej,du tillægger mig motiver, som jeg har ikke har givet udtryk for.

    Og kom da gerne med eksempler på, hvor det har været uklart

    Det er sjovt det som regel oftest slutter her :)

    Kruse16-01-21 20:59

  • ★★★★1

    Nu er det ikke for at starte en ny diskussion, men jeg har ofte undret mig over, at det tilsyneladende er meget værre at vise en uskyldig kvinde blive voldtaget end at vise en uskyldig kvinde blive myrdet.

    Det er selvfølgelig voldsomt traumatiserende at blive voldtaget, men er det ikke værre at blive myrdet?

    Den eneste forklaring jeg kan finde på må være, at man er bange for at voldtægt på film kan anspore folk til at begå voldtægt i virkligheden. Men at man ikke på samme måde forventer at mord på film medfører flere mord i virkligheden.

    S. Rico16-01-21 22:23

  • ★★★0

    Sendt!

    MadMartigan17-01-21 20:10

  • ★★★0

    Herrguth ... du skal lige have lavet din liste public.

    Steffan Rasmussen18-01-21 11:54

  • ★★★0

    MadMartigan ... du skal også lige have gjort din liste public.

    Steffan Rasmussen18-01-21 12:02

  • ★★★★★★0

    Det er selvfølgelig voldsomt traumatiserende at blive voldtaget, men er det ikke værre at blive myrdet?

    Det er svært at være traumatiseret, når man er død ;-)

    Jeg tror nok jeg forstår, hvad du mener. Død er selvfølgelig det værste, men også så ultimativt - at det er de efterladte som er traumatiserede. Og det flytter jo fokus, ret meget.

    Men du har ret i at voldtægt meget sjældnere beskrives på film - selvom det utvivlsomt forekommer mere end drab, i den virkelige verden.

    Det er næppe for ikke at anspore til noget - det er sandsynligvis fordi de fleste mennesker ikke bryder sig om at se på det, der er vel endnu færre film som behandler misbrug af børn... Selvom det burde være et vigtigt emne.

    Wayne18-01-21 12:09

  • ★★★★★0

    der er vel endnu færre film som behandler misbrug af børn... Selvom det burde være et vigtigt emne.

    Spotlight gjorde det, hvertfald, fantastisk film.

    Elwood18-01-21 12:24

  • ★★★0

    MadMartigan ... du skal også lige have gjort din liste public.

    Done :)

    MadMartigan18-01-21 12:52

  • ★★0

    pis glemte at sende ind:-(

    Weird_J18-01-21 15:48

  • ★★★1

    pis glemte at sende ind:-(

    Hvis du afleverer listen inden kl. 20 så tager vi dig med.

    Steffan Rasmussen18-01-21 19:06

  • ★★0

     Den så jeg så ikke før nu, sorry:-(

    Tak for tilbudet ellers :-).

    jeg må bare kigge med spænding på hvordan listen ender:-)

    Weird_J19-01-21 07:18

  • ★★★★★★1

    At en film indeholder et element at voldtægtskulter er ikke det samme som en voldtægtsfilm. Det har Guldager forsøgt at forklare adskillige gange nu.

    Lige så vel, som jeg synes det er forkert at pådutte filmen en voldtægtskultur er det naturligvis ikke en voldtægtsfilm. Det var ren provokation/sarkasme og for at lave et eksempel ud af, at man pådutter film intentioner de absolut ikke har (i mine øjne). Voldtægtskultur anser jeg som et ord opfundet eller hevet frem af et segment indenfor en bevægelse, fordi det er så følelsesladet (eller jeg vil kalde det følelsesporno) at man kan udskamme med det, pådutte en film eller andet et label og udstille folk. Kan du lide den film, den repræsenterer en voldtægtskultur....Nå, men så kan man jo nærmest ikke tillade sig at sige at man finder den fremragende (ikke at jeg finder Grease fremragende). Og ja, når jeg har hørt nok på den slags pis, så bliver jeg faktisk irriteret og gider ikke længere være saglig. Men jeg er også vokset op i en "voldskultur" hvor drenge tævede hinanden, når de blev irriterende at høre på. Så det nok der du kan parkere min kommentar til dig....Og nej, det er naturligvis ikke et trussel om tæsk, så primitiv er jeg trods alt ikke.

    Men jo, jeg forstod godt Guldagers kommentar. Men han forstod så ikke min. Den er hermed forklaret. Så tænker jeg at denne her er lukket nu:-)

    T. Nielsen24-01-21 11:56

  • ★★★★★0

    Kan du lide den film, den repræsenterer en voldtægtskultur....Nå, men så kan man jo nærmest ikke tillade sig at sige at man finder den fremragende (ikke at jeg finder Grease fremragende).

    Ikke for at åbne op for nogen større diskussion, men bare give mine egne følelser til denne pointe, så genererer det personligt ikke mig, hvad folk tilægger en film, og jeg føler aldrig at det er nogen kritik af mig som person, hvis de finder en film jeg kan lide problematisk. Jeg har intet problem med at kalde “The Birth of a Nation” en god film på trods af hvor racistisk den er eller kalde “I am Cuba” en fantastisk film, selvom den også indeholder en vis mængde Sovjetisk propaganda. Jeg kan godt forstå at andre måske står af på sådanne ting, men jeg har aldrig følt, at jeg bliver bedømt fordi jeg synes om film, som de finder problematisk. Dine følelser er absolut lige så valide som mine, men det er klart at der kan opstå et clash, når det at kritisere elementer i en film, kan blive opfattet forskelligt af de involverede parter i en diskussion. Hvis du føler jeg er helt galt afmarcheret med min tolkning, så sig endelig til. Det er ikke min intention at tillægge dig noget forkert. Det er et komplekst emne, og jeg prøver bare at forstå.

    Kruse24-01-21 12:36

  • ★★★★★★1

    Det er ikke min intention at tillægge dig noget forkert.

    Det gør du heller ikke. Guldager har nok ret i, den kommentar han kom med om at jeg tolkede i en større sammenhæng end bare herinde. Hvad folk vil synes om en film, må de naturligvis selv om. Men når ord bruges aktivt rettet mod andre som en indirekte kritik af dem, syner jeg det bliver problematisk. På samme tid, synes jeg så ærligt også, man er ved at begynde at se "spøgelser". Det er selvfølgelig en ret subjektiv holdning, men sådan tænker jeg.

    Jeg elsker gamle Tarzan film. Er de racistiske set med dagens øjne? Ja, bestemt. Var de ment sådan? Måske. Med vore dagens øjne, er de dog unægteligt. Gør det mig til racist at jeg elsker dem? Nej, naturligvis ikke. Det ved jeg godt, at du og andre herinde heller ikke mener. Men det er den tendens til censur og udskamning, som jeg synes man render på. Mht Grease, så havde jeg også lige læst om en shitstorm mod BBC (var det dem?), fordi den var blevet vist. Jeg er så også vokset op med gamle film og har nok altid kunne afkode dem. Jeg sad ikke som barn og så en ældre western med John Wayne og så tænkte at han var et moralsk kompas for vore dage. Nå, jeg ved egentlig ikke hvad jeg vil sige eller hvor jeg vil hen. Tak for din tilbagemelding.

    T. Nielsen24-01-21 12:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen