Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Det kan være hun har rullet dig en let balloutine, med en dyb sauce og stegt årtidens grønt?

    davenport15-01-21 18:24

  • ★★★★★0

    Tarteletter.

    Elwood15-01-21 18:31

  • ★★★★★★0

    Det kan være hun har rullet dig en let balloutine, med en dyb sauce og stegt årtidens grønt?

    Nej, hun har smidt kogt pasta, hakket svinekød og æg sammen i en bradepande, drysset med reven ost og puttet lidt tomat og hvidløg i og bagt det i ovnen. Det kunne sikkert smage fint nok. Det smagte dog ikke rigtigt af ret meget. Men så “åd” ungerne det tin gengæld uden brok.

    T. Nielsen15-01-21 19:07

  • ★★★★★★0

    Bare ungerne er mætte :)

    Det lyder ellers som en ok ret, hvis den lige blev piftet lidt op.

    davenport15-01-21 19:56

  • ★★★0

    Men æggeblommerne kan da ikke holde sig i længere tid, bare fordi de bliver til mayo?

    Nå, så skulle jeg nok have lavet noget andet ud af det. Fandt ud af at det faktisk er fryse egnet, så det kunne jeg bare have gjort. 

    Igår blev det til grøntsagslasange. idag laver jeg en hurtig bolognese og dertil squash spaghetti. Vægten er igen på vej nedaf, så det er positivt. 

    Aranyhajú Nyárszépe16-01-21 14:23

  • ★★★★★★0

    Min kone insisterer på at jeg spiser morgenmad, som jeg virkelig hader. Jeg skal helst have kaffe når jeg står op. Så hun lavede scrambled egg og ristet rugbrød med peberskinke. (Jeg fik det klemt ned)

    davenport17-01-21 12:11

  • ★★★0

    Jeg spiser heller ikke morgenmad. Er ikke sultet om morgenen. Der går gerne flere timer og så er det alligevel ved at være tid til frokost.

    Så vidt jeg ved, er der heller ikke videnskabelig belæg for at det skulle være usundt at springe over.

    Aranyhajú Nyárszépe17-01-21 14:33

  • ★★★★★★0

    Hun insisterer fordi jeg er diabetiker, og helst skal spise noget, så jeg ikke får ketoner (syre i blodet). Det giver jo god mening, jeg hader bare morgenmad.

    davenport17-01-21 15:50

  • ★★★0

    Grov pastasalat med kylling. Snackgulerødder og frugt, hvis jeg bliver småsulten senere på aftenen.

    Overvejer at gå i gang med at tælle kalorier igen, nu hvor det ikke er muligt at motionere. Det er frygtligt besværligt og tidskrævende, men det er en effektiv nødløsning. Vil gerne have stoppet den periode med vægtøgning jeg er inde i.

    Aranyhajú Nyárszépe18-01-21 16:54

  • ★★★★★★0

    Hæng i, A.N.! 

    Det vigtige er ikke at sige "nu har jeg ødelagt det, så kan det også være ligemeget". Du har tabt dig en gang, og du kan gøre det igen. Selvom corona gør det ret svært og er demotiverende.

    Guldager18-01-21 17:20

  • ★★★★★★0

    En, min svigermor arbejdede med, er fra Thailand, og hun havde rullet to poser forårsruller, som vi fik til aften. Det var de der små nogle, så jeg er stadig sulten. Jeg synes ikke de var så gode, da hun havde brugt svinekød i. Og der var ikke gjort noget ved det forud, så det var fersk. Jeg havde nok krydret det en del op. 

    davenport18-01-21 18:37

  • ★★★0

    Jeg lavede spaghetti med kødboller efter denne opskrift og det smagte virkelig godt. 

    Til gengæld har jeg nok leftovers nu til de næste 3 dage. 

    Essal18-01-21 21:48

  • ★★★★★★0

    Nu kommer konen hjem fra arbejde om lidt, så har lavet hot-dogs. Synes det passer godt til vejret, lige at sidde og få et par lune pølser. Det bliver ungerne nok også glade for. 

    davenport19-01-21 12:22

  • ★★★0

    Hæng i, A.N.! 

    Det vigtige er ikke at sige "nu har jeg ødelagt det, så kan det også være ligemeget". Du har tabt dig en gang, og du kan gøre det igen. Selvom corona gør det ret svært og er demotiverende.

    Tak for opbakningen :) Skal nok for styr på det.

    For tiden er jeg ret hook på lasagne. Der er også rigtig mange forskellige opskrifter (også sunde) og så er det jo nemt at fryse ned. I dag laver jeg endnu udgave med spinat.

    Aranyhajú Nyárszépe19-01-21 14:44

  • ★★★★★★0

    Problemet med lasagne er bare, at en hjemmelavet ostesauce smager megagodt! Sådan en med smør, mel, sødmælk og megameget parmesan ;)

    Guldager19-01-21 14:47

  • ★★★★★★0

    Vi skal have klar suppe, kogt på kylling med noget oste flute til. 

    davenport19-01-21 17:28

  • ★★★★0

    Vi fik ruller med trukken kylling til aften.

    Smed en flok kyllingepatter i SV'en i dag, 3 timer ved 80 grader, smuldrede derefter kyllingen i posen, og hældte væden fra, som jeg kogte ind og hældte over kyllingen igen. Tilsatte så lidt bbq sauce (som jeg laver selv næste gang), og spiste det med rød spidskål, agurk, og guacamole i en tortilla. 

    dyg19-01-21 18:21

  • ★★★★★★0

    Brunkål - med kålpølser

    Wayne19-01-21 18:44

  • ★★★★★★0

    Det må jeg ikke servere herhjemme, men elsker det :D 

    davenport19-01-21 18:46

  • ★★★★★★0

    Det må jeg ikke servere herhjemme, men elsker det :D 

    Whaat - de unger skal bindes og tvangsfodres med det - til de har lært det :-D

    Wayne19-01-21 18:49

  • ★★★0

    I dag bliver det vegetarisk: Pasta med linsesauce.

    Aranyhajú Nyárszépe20-01-21 11:09

  • ★★0

    En kammerat kommer forbi med en dyreryg til aftensbordet, kender ikke den den fysiske form, så ved ikke helt hvordan jeg skal tilberede den endnu. Tilbehøret bliver nok nogle bagte rodfrugter og en freestyle på waldorfsalat med eddermame bønner og korriander

    HelmerJ21-01-21 07:01

  • ★★★★★★0

    I går blev det til kyllingebryst (i sous viden), sprøde ovnkartofler, honninggulerødder, stegt grønkål og en paprikasauce. Sønnike fik en makrelmad...

    Guldager21-01-21 07:12

  • ★★★★★★0

    Mous suppe med kødboller og friskbagt bondebrød.

    Guldager21-01-21 16:03

  • ★★★★0

    Forel og Dorade på en seng af urter og citron, og så på grillen. Med sous videde grøntsager til.

    dyg21-01-21 16:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen