Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    De var kun på dansk dengang i Bog & Idé i Kolding. Det var også der jeg købte mine figurer. Min mor fandt aldrig ud af, at hvis jeg solgte 3 af mine bøger fra Disneyklubben i Læsehesten, gav det 15,- til en figur. (De kostede en formue fra ny de bøger!) 

    Tror ikke de holder i dag, men savner da lidt Flint, Sturm, Raistlin og alle de andre ;) 

    davenport12-02-21 17:13

  • ★★★★★★0

    Tror vist stadig de bliver læst og nydt. Men det er jo fantasy light, så det er nok mest til yngre mennesker end os...

    Startede også selv på dansk ved at låne den på Skjern Bibliotek. Har læst Krøniker, Legender, The Meeting Sextet, Heltesagaer og 2nd Generation-bøgere.

    Apropos mad: det blev også til sushi herfra. 573 kr kom vi af, men har måske også bestilt lidt for meget. 9 starters og 45 stk sushi til 2 personer. Det gode er selvfølgelig, at det kan snackes af løbende.

    Guldager12-02-21 17:42

  • ★★★★★★0

    Det var ikke den helt store succes her i aften. Mine unger er blevet for forvente med "lækkert mad". Tror det har noget med at gøre, at de altid får "rigtigt" mad, hvor jeg kan høre, at mange har flere rugbrødsdage i ugen. De gider heller ikke oksemørdbrad mere. Det er faktisk ved at være et problem at finde på noget de gider at have. Men vi fik da spist ca 75 stk. sushi, så de er da mætte :) 

    davenport12-02-21 19:03

  • ★★★★★★0

    Så er der spist brunch, med æg, Bacon, baked beans, frugt og toast. Dejligt at have ferie :) 

    davenport13-02-21 10:00

  • ★★★★★★0

    Min mor og hendes kæreste kommer til aftensmad, så vi skal ha lidt lækkert:

    • Appetizer: Hjemmelavet hønsesalat med ristede svampe, Bacon og friskhakket persille på hjemmebagt, smørstegt brød
    • Forret: Tyk suppe af høns og tomat med et porcheret æg og frisk oregano
    • Hovedret: Chateau Briand med ovnbagt rodfrugtemos og indkogt rødvin + bløde løg på siden
    • Drikkevaren er en Zinfandel

    Hopper dessert over. Tror jeg tallerkenserverer det hele. 

    davenport13-02-21 15:21

  • ★★★★★★0

    Min mor og hendes kæreste kommer til aftensmad, så vi skal ha lidt lækkert:

    • Appetizer: Hjemmelavet hønsesalat med ristede svampe, Bacon og friskhakket persille på hjemmebagt, smørstegt brød
    • Forret: Tyk suppe af høns og tomat med et porcheret æg og frisk oregano
    • Hovedret: Chateau Briand med ovnbagt rodfrugtemos og indkogt rødvin + bløde løg på siden
    • Drikkevaren er en Zinfandel

    Hopper dessert over. Tror jeg tallerkenserverer det hele. 

    Har i et kæmpe madbudget? Eller er du bare god til at få det til at lyde af ualmindeligt meget?

    T. Nielsen13-02-21 15:27

  • ★★★★★★2

    Nope! Konen arbejder i fleksjob i Rema, og tjener 640,- i måneden, men må så tage vare fra deres madspildsfryser med hjem. Det betyder at vi altid har nok kød og smør osv. Og lige i dag, havde vi en kylling tilovers, der gjorde, at jeg kunne udnytte det hele. Dvs. lave en hønsesalat af bryst og koge suppen på skroget. Mørbraden var fra "fryseren" og det betød at det eneste jeg skulle købe var creme fraise og en flaske rødvin til saucen. Jeg er så også ekstrem god til at strække ALT til sit yderste, og få noget lækkert ud af det. Jeg har altid været fattig, hvilket betyder, at jeg ved hvad man skal med mad, for at det både er lækkert, sundt og ser godt ud. Du ved, nødt lærer... ;) 

    davenport13-02-21 21:31

  • ★★★★★★0

    Nope! Konen arbejder i fleksjob i Rema, og tjener 640,- i måneden, men må så tage vare fra deres madspildsfryser med hjem. Det betyder at vi altid har nok kød og smør osv. Og lige i dag, havde vi en kylling tilovers, der gjorde, at jeg kunne udnytte det hele. Dvs. lave en hønsesalat af bryst og koge suppen på skroget. Mørbraden var fra "fryseren" og det betød at det eneste jeg skulle købe var creme fraise og en flaske rødvin til saucen. Jeg er så også ekstrem god til at strække ALT til sit yderste, og få noget lækkert ud af det. Jeg har altid været fattig, hvilket betyder, at jeg ved hvad man skal med mad, for at det både er lækkert, sundt og ser godt ud. Du ved, nødt lærer... ;) 

    Åh ja...Men en god evne at have!

    T. Nielsen13-02-21 21:37

  • ★★★★★★0

    Det hjælper at være kok ;)

    davenport13-02-21 21:51

  • ★★★★★★0

    No shit:)

    T. Nielsen13-02-21 21:56

  • ★★★★★★0

    Har en hel mørbrad til overs fra i aftes, så vil lave nogle Philly-steak burgere ud af det. Det kunne gå hen og blive helt godt! 

    davenport14-02-21 16:43

  • ★★★★★★0

    No shit:)

    Prøv med svedskegrød - det hjælper på afføringen :-)

    Wayne15-02-21 06:36

  • ★★★★★★0

    Prøv med svedskegrød - det hjælper på afføringen :-)

    Høhø

    T. Nielsen15-02-21 06:51

  • ★★★★★★0

    Høhø

    Nej - hø giver nok bare en slem gang forstoppelse :-D

    Wayne15-02-21 06:54

  • ★★★★★★0

    Nej - hø giver nok bare en slem gang forstoppelse :-D

    Gå i seng:D

    T. Nielsen15-02-21 06:56

  • ★★★★★★0

    Gå i seng:D

    Potten er bedre, hvis du skal af med noget :-D

    Wayne15-02-21 07:00

  • ★★1

    Prøv med svedskegrød - det hjælper på afføringen :-)

    Er lidt træt i hovedet og ved ikke hvor alle bogstaverne kom fra, men jeg læste det som 

    Prøv med Svenskpølsegrød... 

    Det lyder ikke som noget rart

    HelmerJ15-02-21 07:12

  • ★★★★★★0

    Er lidt træt i hovedet og ved ikke hvor alle bogstaverne kom fra, men jeg læste det som 

    Prøv med Svenskpølsegrød... 

    Det lyder ikke som noget rart

    Det kunne godt lyde som noget der kom ud, den forkerte vej.

    Wayne15-02-21 07:33

  • ★★★★0

    Fik en Færøisk lakseside foræret af min onkel i går, som vi fortærede en tredjedel af i aftes. For helvede, hvor er der bare stor forskel på ordentlig laks, og så det biprodukt som mange af supermarkederne kalder "Laks".

    dyg15-02-21 08:16

  • ★★★★★★0

    Tomatsuppe med kødboller og suppehorn. Trænger til suppe! 

    davenport17-02-21 15:29

  • ★★★★0

    Ovnstegte kartofler. Og så laver jeg nok lidt tilfældigt kød fra køleren - Tror der stod noget med Stripper-Line og Wagga something.

    dyg17-02-21 16:37

  • ★★★★★★1

    Elsker strippere. Især hende jeg mødte i Ft. Lauderdale. Mørk, kæmpe kasser og en trutmund, der lod til at elske mig - især for mine dollars! ;) 

    davenport17-02-21 18:37

  • ★★★★0

    Den her stripper kostede også kassen, men hun var i den grad alle pengene værd!

    dyg17-02-21 18:48

  • ★★0

    Tirsdag lavede jeg chicken cashew med bagt selleri, hokkaido og sød kartoffel.

    Onsdag blendede Anita resterne med hvidløgsost og støbte massen ind i butterdej og sesam ala skinkestang

    Torsdag bliver noget hakket okse med pasta, muligvis 1.000.000 bøf

    HelmerJ18-02-21 07:11

  • ★★★★★★0

    Tror det ender med, at jeg henter en familiepizza til aften. Problemet er, at vi kan lide forskellige slags pizza. De andre vil have det der forfærdelige kebab og salat på, hvor jeg mere er til noget rigtigt kød og noget stærkt. Måske jeg bare køber en burger til mig selv. Vores snedker laver en fantastisk dobbelt Bacon burger. 

    davenport18-02-21 14:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen