Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★0

    Kigger lige på castet til "Dunkirk" og udover fire stjerner, der eftersigende blot skulle have små roller i filmen, består det hele af skuespillere jeg intet kender til. Men dejligt de satser på de rigtige nationaliter. 

    Babo23-06-16 09:59

  • ★★★★★★1

    Harry Styles kender du da! Ham fra One Direction :)

    Guldager23-06-16 10:29

  • ★★★★0

    Jeg hører jo ikke den slags :) Kan det virkelig passe han skal spille? 

    Babo23-06-16 11:47

  • ★★★★★★0

    Han er hvert fald på listen. Men han kan jo sagtens være en fin skuespiller. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at man gider spille i et band som One Direction, når man er oppe i 20'erne. Lidt ligesom Justin Bieber, der stadig skal spille Baby til hans koncerter...

    Guldager23-06-16 12:07

  • ★★★★0

    Det kan også være et smart træk at bruge ukendte som Greengrass i United 93. Kommer an på hvad man ønsker at opnå. 

    Babo23-06-16 12:12

  • ★★0

    parken endnu en gang leverede du elendig lyd.

    men heldigvis leverede bossen en fest !

    Bruce glæd dig til Paris!

    Tiany23-06-16 12:33

  • ★★★0

    Sidder i Heathrow og er på deres free wifi. Af alle mine fortrukne sider, er EB den eneste der er bloked, selv youtube virker...

    De har sikkert skrevet noget dårligt om Murdoch eller Brexit hehe..

    MadMartigan23-06-16 16:17

  • ★★★★★★0

    Ønsker alle en glædelig Sankte Hans... Her styrter det ned, og yr.no lover torden og lyn fra kl. 21. Godt jeg ikke skal ud og tænde op under folks udgaver af deres svigermødre!

    davenport23-06-16 16:41

  • ★★★0

    Det ser ud til at det er nordjyderne der får det meste.

    Bryder mig ikke så meget om det der med hekseafbrænding. Syntes det er en underlig makaber tradition. Specielt set i lyset af at man faktisk engang brændte mennesker levende, blot fordi de var anderledes og på grund af overtro. Har istedet tænkt mig at gense Dryers klassiker "Vredens dag".

    Aranyhajú Nyárszépe23-06-16 18:04

  • ★★★0

    I Esbjerg regnede det lidt i starten på aftenen, men omkring halv otte klarede det op, så det blev til skyfrit og vindstille. Deltager dog ikke selv i sang, druk og afbrændinger. Så har bare set Sommeren 92 og  nu maler jeg en hylde.

    MOVIE100023-06-16 21:49

  • ★★★0

    Ja, Det tog så også revanche på sydfyn, specielt ærø og langeland. huse uden tag, væltede træer og oversvømmede kloaker.

    Aranyhajú Nyárszépe24-06-16 07:40

  • ★★★★★★0

    Nå, så forlod UK sgu EU. Udover alle de andre problemer, det sikkert vil skabe i fremtiden, så betyder det vel i praksis, at man skal være forsigtig, når man bestiller varer fra den britiske Amazon.

    Zero Cool24-06-16 08:12

  • ★★★★★★0

    Nå, så forlod UK sgu EU. Udover alle de andre problemer, det sikkert vil skabe i fremtiden, så betyder det vel i praksis, at man skal være forsigtig, når man bestiller varer fra den britiske Amazon.

    Til gengæld bliver det billigere (i første omgang), da pundet sikkert falder (og verden ikke går under...På begge sider har det lydt som det kunne ske uanset selvfølgelig;) Men ja, så kommer der vel told på igen, medmindre der laves særlige aftaler.

    T. Nielsen24-06-16 08:57

  • ★★★★★★0

    Jeg kan næsten ikke forestille mig andet, end at der kommer en aftale på plads, måske en ny EU-traktat, designet til at få UK med ombord igen, men på andre betingelser.

    Skotland og vistnok Nordirland stemte stærkt for at blive i EU, og Sinn Fein slår hårdt på trommer for at genforene Nordirland med resten af Irland, så England og Wales kunne potentielt stå i en situation, hvor de er ikke er medlemmer, mens Skotland og Irland er.

    Zero Cool24-06-16 09:12

  • ★★★★★0

    Det er dog en længerevarende proces at blive meldt ud af EU, så der kommer nok til at gå flere år, før at vi ser told på ordrer fra Amazon.co.uk.

    Kruse24-06-16 10:19

  • ★★★★0

    De værste accent på film og hvorfor det er vigtigt at ramme det rigtigt :)

    m.youtube.com/watch

    Babo24-06-16 10:25

  • ★★★★★★0

    Jeg er slet ikke nok inde i EU-politik til, at jeg kan sige noget om konsekvenserne af nej'et...så min første tanke var "bare det ikke går udover told fra amazon" :)

    Guldager24-06-16 13:57

  • ★★0

    Har ikke rigtig sovet så meget da der har været krig over København i nat. 

    Det lader til UK er på vej i opløsning, da Skotland snakket igen om at blive selvstændigt og forblive i EU. 

    Wangsgaard24-06-16 16:27

  • ★★★★★★0

    Hah, ja, tordenvejret i nat var helt ude af kontrol. Jeg måtte op et par gange for at checke om det regnede ind, og vågnede op til 75% fugtighed i lejligheden, selvom alle vinduer stod åbne.

    Det var endnu værre i motioncentreret i dag, jeg begyndte at svede, ligeså snart jeg trådte ind for døren og nåede igennem 1½ liter vand på den times tid, jeg var der, men var alligevel dehydreret, da jeg kom hjem.

    Zero Cool24-06-16 16:23

  • ★★★1

    Har tidligere været tilhænger af at forlade EU, men har revideret min holdning.

    Hvis vi forlader EU tror jeg ikke at det bliver en anledning til mere åbenhed og mellemstatslig sammenarbejde. Højrefløjen vil inkassere den sejr og det vil være ensbetydende med at bygge mure op, isolere os og se stort på menneskerettigheder og konventioner. 

    Den vej går det allerede, men det vil være en katalysator.

    Aranyhajú Nyárszépe24-06-16 17:03

  • ★★★★0

    parken endnu en gang leverede du elendig lyd.

    men heldigvis leverede bossen en fest !

    Bruce glæd dig til Paris!

    I will :-) Tak

    Bruce24-06-16 17:42

  • 0

    Så er det blevet midsommer igen og en masse fulde svenskere. For mig betyder det bare ekstra godt betalt, da der så er helligdagsbetaling.

    I øvrigt lidt sjovt at se svenskernes reaktion når man fortæller dem at vi brænder en heks af på et stort bål. Det har de lidt svært ved at forstå.

    Whispering Horse24-06-16 21:56

  • ★★★★★★0

    Regn og torden igen her til aften, med tropevarme, klamt og ulideligt....Hvordan skal jeg dog sove, når jeg sveder som bossen efter 3,5 timers koncert:-/

    T. Nielsen24-06-16 22:00

  • ★★★★★★0

    Jeg for første gang siden 2003 besluttet mig for ikke at tage til Roskilde Festival. Kan mærke rastløsheden begynder at komme...det bliver hårdt onsdag-lørdag bare at skulle tulle rundt herhjemme velvidende, at mine venner er på festival...

    Guldager27-06-16 20:38

  • ★★★0

    Sidder og kigger efter ferie i næste uge. Konen og jeg havde 1 års bryllupsdag i går, så vi besluttede os for at smutte på en lille ferie, når vi nu begge har fri i næste uge.

    Det er desværre slemt begrænsende, at vi er meget afhængige af at rejse på mandag og komme igen mandagen efter (vi skal begge arbejde nu på søndag og tirsdag en uge efter).

    Hvis vi vil fra Aalborg, ser det ud til, at vi er begrænset til Tyrkiet og Bulgarien - der er lidt flere muligheder fra Billund, men jeg vil så gerne slippe for køreturen derned (eller - egentlig mest køreturen hjem, når vi lander igen).

    Jeg har aldrig været i hverken Tyrkiet eller Bulgarien før, så jeg har absolut ingen idé om, hvad jeg skal forvente mig. Alle hotellerne på de gængse hjemmesider er selvfølgelig lige midt i turistområder, som jeg lidt frygter betyder, at alt er for dyrt (i forhold til normalprisen de givne steder) - og ydermere ser det ud til, at det alt sammen er langt væk fra byer, hvor man rent faktisk kan opleve andet end hotellet og stranden.

    Jeg er fandeme godt nok en bitter, gammel mand.!

    HonoDelLoce28-06-16 14:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen