Forum - Forum-tråd: Heads-up - go'e filmtilbud mv.

Heads-up - go'e filmtilbud mv.

  • ★★★★1

    Øv. Ja, så er det i hvert fald slut med at købe direkte fra dem for mit vedkommende. Man skal i hvert fald købe en del ved deres udsalg, før postens importgebyr udlignes af besparelserne. 

    Det bliver spændende at se, om de fastholder den model, når de nye EU-regler træder i kraft den 1. juli, eller om de hopper med på vognen og begynder at forhåndsopkræve moms. 

    Så vidt jeg har forstået, så er meningen med de nye regler netop, at det skal være meget nemt for forretninger at registrere sig og afregne digitalt (de skal kun registrere sig i ét EU-land mod nu, hvor de skal registrere sig i alle modtagerlande), og at man gerne ser alle, der handler med EU-lande registrerer sig ogforhåndsopkræver moms. 

    thomsen30-01-21 13:28

  • ★★★★1

    Apropos momsopkrævning, så fik jeg lige en sms om, at min pakke fra Severins Black Friday-udsalg var blevet fanget i tolden. 

    Jeg lagde mærke til, at når man logger på, så får man også muligheden for at gøre indsigelse, hvis man mener, at toldbehandlingen er forkert.

    Jeg vil klart anbefale folk at bruge den mulighed og argumentere med sin faktura i hånden, hvis man nu har købt noget fra amazon.co.uk og kan se, at man har betalt 25% dansk moms for varen. 

    thomsen30-01-21 13:33

  • ★★★★★★1

    Jeg kan se at Second Sight gør klar til at udgive "standardudgaven" af Dawn of the Dead, hvilket sker i marts måned. Hvor giver det bedst mening at bestille den fra?

    Zero Cool 3-02-21 16:06

  • ★★★★★★0

    MUBI har 24 timers gratis streaming. Kan desværre ikke udnytte det, men vil da få set en enkelt film.

    Guldager14-02-21 13:05

  • ★★★★★0

    MUBI har 24 timers gratis streaming. Kan desværre ikke udnytte det, men vil da få set en enkelt film.

    Dur det i Danmark? Kan ikke helt finde ud af det, men der er da en overflod af gode film, kan jeg se.

    David Lund14-02-21 13:11

  • ★★★★★★0

    Ja, det virker vist i hele verden. Har aldrig betalt for det, men overvejer det lidt. Filmene er dog kun på i 30 dage, så forsvinder de igen. 

    Men hvis man når at se 2-4 film om måneden, så er det vel pengene værd. Også fordi det er ikke nødvendigvis film, der kommer på DVD eller andre streaming-services.

    Guldager14-02-21 13:15

  • ★★★★★★0

    Min ven "don" kører det og er glad for det. Han har ofte anbefalet mig det. Men desværre ved jeg at jeg ikke finder tid til at udnytte det nok. 

    T. Nielsen14-02-21 13:32

  • ★★★★★0

    Ja, det virker vist i hele verden. Har aldrig betalt for det, men overvejer det lidt. Filmene er dog kun på i 30 dage, så forsvinder de igen.

    Den model bruger de ikke længere. Der er stadig en ny film hver dag, men nu har de et “Library”, hvor et større katalog af film kan tilgås og hvor dagens film ender op. Nogle af deres film har måske stadig en kortere tidsfrist, men der er mange film, som har været en del af MUBI’s katalog i månedsvis.

    Kruse14-02-21 13:41

  • ★★★★2

    SEVERIN FILMS sætter igen fokus på exploitation-genren med nyt bokssæt.

    Amerikanske SEVERIN FILMS vakte en del opsigt sidste år, da de satsede butikken og sendte en både meget stor og temmelig dyr boks på gaden med næsten alle film af den obskure exploitation-instruktør Al Adams. Boksen blev en succes og blev hurtigt udsolgt, til stor ærgrelse for mange, inkl. mig selv, der nok havde håbet på at kunne gafle den lidt billigere på et udsalg henad vejen. 

    Til marts forsøger SEVERIN at følge op på successen med et nyt, lidt mindre bokssæt, denne gang med omdrejningspunkt i Andy Milligan. 

    Andy Milligan instruerede op gennem 1960'erne og 1970'erne en række sexploitation og horror/ exploitation-film. Han påtog sig ofte flere roller under produktionen, og hans noget amatøragtige film regnes derfor ofte også som bundskrabere. Men det kan være at SEVERINS nye boks kommer til at give ham en renæssance. I hvert fald har filmforfatteren Stephen Thrower, ham med den fantastiske bog NIGHTMARE USA (2007) om amerikansk exploitation-film, skrevet en hel lille ny bog om Milligan til udgivelsen og talt varmt om ham flere gange på sin FB-side. 

    The Dungeon of Andy Milligan udkommer den 16/3. Boksen indeholder Milligans 14 overlevende film, fordelt på 8 blu-rays, i nye transfer og flere af dem i aldrig før udgivne director's cuts. Dertil kommer en bonus-cd med soundtracks, en 128 siders bog om Milligan af Stephen Thrower og mere end 10 timers ekstramateriale. 

    The Dungeon of Andy Milligan Collection [9-Disc Blu-ray/CD Box Set] PRE-ORDER 3/16 – Severin Films (severin-films.com)

    thomsen14-02-21 14:39

  • ★★★★1

    Fra amerikansk exploitation til europæisk. And Milligan er ikke den eneste, der får sit helt eget bokssæt af SEVERIN FILMS.

    Til maj udsender de nemlig The Eurocrypt of Christopher Lee - en boks med fem af Christopher Lees europæiske produktioner fra 1960'erne og en sjælden tv-serie fra starteb af 1970'erne.

    Boksen indeholder:

    Castle of the Living Dead (1964) - i mange år en sjælden set gotisk fransk-italiensk co-produktion, der dog for nogle år siden endeligt udkom på en (nu udgået) engelsk dvd. Filmen indeholder bl.a. Donald Sutherlands filmdebut, der oven i købet er en dobbeltrolle. 

    SEVERIN byder på en ny 4K-scanning fra negativet, to kommentarspor, to interviews, bl.a. med den italienske genrefilmekspert Roberto Curti, samt en cd med soundtracket.

    Challenge the Devil alias Katarsis (1963) - boksens nok mest obskure film, der aldrig har været udgivet på disk før. Det skulle være en sær blanding af neoralistisk kriminalfilm og gotisk skræk. Nyt 2K-scan fra negativet samt to interviews. 

    Crypt of the Vampire (1964) - inspireret af Sheridan le Fanus berømte (og ofte filmatiserede) novelle Carmilla. Christopher Lee spiller grev Karnstein, og hvis navnet lyder bekendt, så er det måske, fordi engelske Hammer Film også producerede deres egen lille "Karnstein-serie" med tre film, der var meget løst inspireret af samme kilde.

    Filmen er en spansk-italiensk co-produktion og instrueret af Camillo Mastrocinque, der også stod bag den udmærkede An Angel for Satan med Barbara Steele. Manus er skrevet af giallo-eksperten Ernesto Gastaldi. 2K-scan fra et "fine-grain print".

    Sherlock Holmes and the Deadly Necklace (1962) - tysk produktion, der var Christopher Lees eneste livtag med rollen som den kendte detektiv. Instrueret af selveste Terence Fisher, der stod bag en række af Hammer Films største successer. 2K-scan fra det tyske negativ, flere lydspor og undertekster samt nyt kommentarspor.

    Theatre Macabre (1971-1972) - boksens nok største sjældenhed, en polsk-produceret (!) antologi-serie i stil med Alfred Hitchcock Presents og Boris Karloff's Thriller. Christopher Lee er værten, der introducerer hver af de 22 episoder. Serien har efter sigende ikke været set, siden den blev vist på amerikansk fjernsyn i starten af 1970'erne. Historierne er baseret på bl.a. Poe, Dostojevskij, Ambrose Pierce m.fl., og blandt instruktørerne finder man bl.a. Andrzej Wajda (Kanal) og Andrzej Zulawski (Possession). 

    The Torture Chamber of Dr. Sadism (1967) har jeg skrevet lidt om før. Denne gotiske, tyske skrækfilm med Christopher Lee som en vanvittig adelsmand, blev nyrestaureret fra negativet forrige år og udkom sidste år for første gang på blu-ray i Tyskland. SEVERINs udgave indeholder den samme restaurering samt nogle nye extras. Forhåbentligt gør SEVERIN også noget ved det engelske lydspor, for den tyske udgivelse fik en del kritik for at indeholde et dårligere lydspor på engelsk end den gamle dvd-udgave. 

    Relics From the Crypt - en hel bonus-blu-ray fyldt med både gamle og nyere interviews og dokumentarfilm om og med Christopher Lee. Indeholder bl.a. den første udgivelse nogensinde af en schweizisk dokumentarfilm fra 1964. 

    Endeligt får man et 88 siders hæfte om Lee, skrevet af Jonathan Rigby, der bl.a. er kendt for sin række af fremragende bøger om gotiske skrækfilm.

    thomsen14-02-21 15:18

  • 2


    Sherlock Holmes and the Deadly Necklace (1962) - tysk produktion, der var Christopher Lees eneste livtag med rollen som den kendte detektiv. 

    Han havde æren igen i et par tv-film fra hhv. 1991 og 1992 - dog ikke nogle synderligt mindeværdige produktioner.

    Boksen ser jo helt fantastisk ud! Bliver den mon låst til region A? 

    gorzelak14-02-21 18:51

  • ★★★★1

    Han havde æren igen i et par tv-film fra hhv. 1991 og 1992 - dog ikke nogle synderligt mindeværdige produktioner.

    Boksen ser jo helt fantastisk ud! Bliver den mon låst til region A? 

    Min fejl. Severin skriver egentligt også ordret, at det er Christopher Lees eneste "feature film portrayal of the world's greatest detective," så de har dækket sig ind. Jeg vidste ikke det med tv-filmene. Tak for rettelsen. :)

    Mht. region, så ser det ud til at blive blandet. Crypt of the Vampire er anført som region A, resten skulle være regionsfri. 

    Og ja, det er en lækker boks. Jeg skal klart have forudbestilt den. Gamle, gotiske skrækfilm er min "comfort food of the soul."

    Jeg er noget mere lunken omkring Andy Milligan-boksen, fordi jeg har set så mange skrive dårligt om hans film gennem tiden (jeg er ikke sikker på, om jeg nogensinde har set noget af ham). Men på den anden side lokker Stephen Thrower-bogen mig lidt.

    thomsen15-02-21 08:52

  • ★★★★4

    Et par smånyheder fra Warner Archive, som jeg ikke har fået skrevet om.

    Warner udgiver Boris Karloff-filmen Isle of the Dead. WAC plejer at annoncere deres titler kort tid før udgivelsen, så jeg vil forvente den allerede i denne eller næste måned. 

    Isle of the Dead var den Val Lewton-produktion, som Scream Factory først annoncerede forrige år for derefter at aflyse igen - angiveligt fordi Val Lewton-filmene ikke solgte godt nok. 

    På Criterionforum var der en historie om, at Warner forsøgte at sælge Lewton-filmene til andre labels, men ingen har åbenbart bidt på - heller ikke Criterion, der ellers allerede har udgivet Cat People. Så nu ender de sidste hos Warner Archive og i stedet for en samlet boks som på dvd, må fans selv stykke samlingen sammen fra forskellige labels. 

    Udgivelsen skulle have et kommentarspor med filmeksperten Dr. Steve Habermann, som i sin tid blev lavet til den aflyste Scream Factory-udgivelse.

    Der er også nyt om en anden, længe ventet klassisk skrækfilm: Michael Curtiz' Doctor X

    Doctor X er speciel, fordi den er en af meget få horrorfilm, der blev produceret i det tidlige to-farve-system fra Technicolor. 

    I mange år troede man, at kun en sort/ hvid-udgave havde overlevet, men da Jack Warner døde sidst i 1970'erne, fandt man en flot farvekopi blandt hans ejendele-

    Sidste år udgav WAC en anden to-farve-Technicolor-produktion The Mystery of the Wax Museum, flot restaureret af et team fra UCLA og det amerikanske filmakademi, og det er samme team, der nu skulle være færdige med Doctor X

    WAC skriver, at Doctor X udkommer i "foråret 2021," og at disken vil indeholde både den restaurerede udgave i to-farve Technicolor samt udgaven i sort/ hvid.

    Det sidste er vigtigt, for udgaven er sort/ hvid er nemlig ikke blot den samme film kopieret over på sort/ hvid-film. Pga. kontrastforholdene for to-farve Technicolor, så kunne man ikke bruge det samme negativ til begge versioner, men måtte optage den sort/ hvide udgave med sit eget kamera, og derfor er sort/ hvid-udgaven af Doctor X en særskilt udgave med alternative vikler og takes. 

    thomsen19-02-21 11:56

  • ★★★★★0

    Et par smånyheder fra Warner Archive, som jeg ikke har fået skrevet om.

    Warner udgiver Boris Karloff-filmen Isle of the Dead. WAC plejer at annoncere deres titler kort tid før udgivelsen, så jeg vil forvente den allerede i denne eller næste måned. 

    Isle of the Dead var den Val Lewton-produktion, som Scream Factory først annoncerede forrige år for derefter at aflyse igen - angiveligt fordi Val Lewton-filmene ikke solgte godt nok. 

    På Criterionforum var der en historie om, at Warner forsøgte at sælge Lewton-filmene til andre labels, men ingen har åbenbart bidt på - heller ikke Criterion, der ellers allerede har udgivet Cat People. Så nu ender de sidste hos Warner Archive og i stedet for en samlet boks som på dvd, må fans selv stykke samlingen sammen fra forskellige labels. 

    Udgivelsen skulle have et kommentarspor med filmeksperten Dr. Steve Habermann, som i sin tid blev lavet til den aflyste Scream Factory-udgivelse.

    Der er også nyt om en anden, længe ventet klassisk skrækfilm: Michael Curtiz' Doctor X

    Doctor X er speciel, fordi den er en af meget få horrorfilm, der blev produceret i det tidlige to-farve-system fra Technicolor. 

    I mange år troede man, at kun en sort/ hvid-udgave havde overlevet, men da Jack Warner døde sidst i 1970'erne, fandt man en flot farvekopi blandt hans ejendele-

    Sidste år udgav WAC en anden to-farve-Technicolor-produktion The Mystery of the Wax Museum, flot restaureret af et team fra UCLA og det amerikanske filmakademi, og det er samme team, der nu skulle være færdige med Doctor X

    WAC skriver, at Doctor X udkommer i "foråret 2021," og at disken vil indeholde både den restaurerede udgave i to-farve Technicolor samt udgaven i sort/ hvid.

    Det sidste er vigtigt, for udgaven er sort/ hvid er nemlig ikke blot den samme film kopieret over på sort/ hvid-film. Pga. kontrastforholdene for to-farve Technicolor, så kunne man ikke bruge det samme negativ til begge versioner, men måtte optage den sort/ hvide udgave med sit eget kamera, og derfor er sort/ hvid-udgaven af Doctor X en særskilt udgave med alternative vikler og takes. 

    Det lyder rigtig fedt med "Doctor X". Jeg har længe gerne ville se den film, så godt at se den endelig dukker op på BD og så tilmed i to versioner. :) 

    NightHawk19-02-21 14:06

  • ★★★★★0

    Der er et par filmnørder i USA som jeg følger på YouTube, der gjorde opmærksom på et par udgivelser, som jeg tænkte havde interesse. :)

    D. 30 marts sender Sony nemlig for første gang James Mangolds semi-klassiker Girl Interrupted ud på BD. Filmen har længe været udgået på DVD, så derfor kan man nu endelig igen få mulighed for at tilføje den til sin samling.

    www.blu-ray.com/news/

    D. 23 februar udgiver Paramount en helt ny John Hughes Collection på BD. Det indeholder hhv. "Ferris Buellers Day Off", "Planes, Traines and Automobiles" og "Pretty In Pink" plus to film som aldrig før har været på BD, hvilke er "She's Having a Baby" og "Somekind of Wonderful". Alle filmene indeholder desuden alt ekstramatetiale fra tidligere BD og DVD udgivelser. 

    www.blu-ray.com/movies/John-Hughes-5-Movie-Collection-Blu-ray/282254/

    NightHawk19-02-21 14:33

  • 0

    Der er et par filmnørder i USA som jeg følger på YouTube, der gjorde opmærksom på et par udgivelser, som jeg tænkte havde interesse. :)

    D. 30 marts sender Sony nemlig for første gang James Mangolds semi-klassiker Girl Interrupted ud på BD. Filmen har længe været udgået på DVD, så derfor kan man nu endelig igen få mulighed for at tilføje den til sin samling.

    www.blu-ray.com/news/

    Mangold har på Twitter givet udtryk for, at han er lidt ærgerlig over, at han ikke har fået lov at være med ind over Blu Ray-udgivelsen af Girl, Interrupted. Sony har ikke engang informeret ham om, at de ville udgive den.

    Men bortset fra det, så er det uden tvivl også en film, som skal hjem i min samling.

    Herrguth19-02-21 15:12

  • ★★★★★0

    Mangold har på Twitter givet udtryk for, at han er lidt ærgerlig over, at han ikke har fået lov at være med ind over Blu Ray-udgivelsen af Girl, Interrupted. Sony har ikke engang informeret ham om, at de ville udgive den.

    Men bortset fra det, så er det uden tvivl også en film, som skal hjem i min samling.

    Deter også tåbeligt af Sony ikke at høre ham ad først, og jeg havde da også meget gerne set, at der var blevet lavet noget nyt ekstramateriale eller et nyt transfer i samarbejde med James Mangold.

    Det er desværre ret typisk, at Sony gør det på denne måde med deres katalog titler, så det er ærgerligt at det lige skulle være dem, som har rettighederne til filmen. 

    Men nu er den da i det mindste endelig på vej på BD. :) 

    NightHawk19-02-21 17:18

  • 0

    Power.dk

    Power kører med et tilbud på 15% på LG CX OLED tv indtil midnat. 

    Popeye25-02-21 21:09

  • 1

    Jeg ved ikke, om andre allerede selv har gjort sig erfaringen, men en af mine bekendte har netop modtaget en filmforsendelse fra Amazon UK, som gik igennem uden bøvl med Toldstyrelsen. Værdien var cirka £30. Så i hvert fald i dette tilfælde ser det ud til, at Amazons forudbetaling af moms + lille importafgift har virket efter hensigten. 

    gorzelak26-02-21 12:34

  • ★★★★2

    En lille hurtig nyhed fra Kino:

    Fans har længe sukket efter at få tv-serien Kolchak - The Night Stalker (1974-75) ud på blu-ray, og Kino har netop annonceret, at det sker senere på året. Der vil være masser af nyt ekstramateriale og hele serien får nye 2K-transfers. 

    Kolchak er baseret på to utroligt populære tv-film, The Night Stalker fra 1972 og The Night Strangler fra 1973, og handler om en detektiv med fokus på overnaturlige sager. Den regnes for at være en stor inspirationskilde til bl.a. X-Files.

    thomsen26-02-21 16:49

  • ★★★★★0

    Jeg opdagede lige via en filmnørd, som jeg følger på YouTube, at den herlige ungdomsklassiker med Christian Slater, Pump Up The Volume endelig er udkommet på BD fra Warner Archive her d. 23 februar. Billed og lydkvaliteten skulle være helt i top. :) 

    www.blu-ray.com/movies/Pump-Up-the-Volume-Blu-ray/42394/

    NightHawk10-03-21 13:53

  • ★★★★2

    Indicator har startet et lille tredages udsalg på powerhousefilms.co.uk, hvis nogen mangler noget fra dem.

    Det mest interessante er nok, at de har en del rester af ellers udsolgte titler tilgængelige. Der er tale om returvarer fra nogle af de engelske kædebutikker.

    Desværre skulle man være ualmindeligt hurtigt ude. Jeg loggede på ni minutter efter udsalgets start i går, og den første titel (limited edition af Night of the Demon) var allerede helt væk.

    Jeg fandt dog hurtigt seks almindelige limited editions (altså bare dem med booklet), som jeg gerne ville have. Men inden jeg nåede frem til betalingen, var de tre af dem også udsolgte. Og da jeg kort klikkede tilbage og frem til kurven igen for at se, om det kunne være rigtigt, var en fjerde titel væk. Så jeg endte med at droppe det helt. Jeg gad ærligt talt ikke betale dansk moms + importgebyr blot for at få to ekstra booklets. 

    thomsen12-03-21 10:14

  • ★★★1

    CDON har Tenet i 4K til 129,- for tiden.

    gi-jones18-03-21 22:17

  • ★★0

    ... Og de har ikke kun Tenet, men også masser af gode film på tilbud ;)

    Michael Andersen18-03-21 23:56

  • ★★★0

    ... Og de har ikke kun Tenet, men også masser af gode film på tilbud ;)

    Bl.a. Druk til 69 kr.

    Steffan Rasmussen19-03-21 00:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen