Trailer: Det regner med zombier - bogstaveligt talt - i traileren til "Z Dead End"

Så har vi set det med...

Alt imens de store filmselskaber enten har travlt med den fyrretyvende superheltefilm eller at remake, reboote eller på anden måde pille ved en gammel klassiker, så er der stadig nogle modige sjæle derude, som tør tage chancer og bevæge filmhistorien ud på ukendt land.

Senest har vi set sygdomsramte dinosaurer og kæmpehvepse, og før det var vi forbi vaskebjørne med maskingeværer. Nu har endnu en film i so-bad-it's-good-genren set dagens lys, og denne gang er det frem med den store paraply, for det kommer til at regne... med zombier.

Se også: Trailer: Zombier har overtaget Las Vegas i Zack Snyders "Army of the Dead"

I filmen med den meget lidt mundrette titel "Z Dead End" begynder det pludselig at regne fra himlen med levende døde, og det er vel sådan cirka det hele, vi behøver at kende til det plot.

På et punkt adskiller filmen sig dog fra andre b-film, for "Z Dead End" kan nemlig bryste sig af at have en vaskeægte James Bond på listen. Rollen som den amerikanske præsident skal nemlig spilles af ingen ringere end George Lazenby.

Efter sigende er filmen endnu ikke færdigindspillet, så hvornår vi kan nyde løjerne er endnu uvist, men den første teaser-trailer kan i hvert fald ses her:

Kommentarer

Det regner med zombier - bogstaveligt talt - i traileren til "Z Dead End"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen