Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★0

    En time ved 180? Så er den hund sgu også død.

    dyg28-02-21 18:16

  • ★★★★★★0

    Grød på en søndag?? Fattes Riget penge? :D 

    Nej, men havde nogle halvfesne æbler, og vidste ikke lige hvordan jeg ellers kunne bruge dem :)

    Guldager28-02-21 18:37

  • ★★★★★★0

    Æggene skal jo sætte sig :)

    davenport28-02-21 18:43

  • ★★★★0

    Æggene skal jo sætte sig :)

    Bruger du et lasagne-dybt ildfast fad til tærter? Jeg laver dem normalt enten ved 160 grader de første 30-35 minutter, og så et kvarters tid ved 180. Eller bare ved 180 i 35-40 minutter.

    dyg28-02-21 19:29

  • ★★★★★★0

    Bruger gerne et tærtefad :D 

    davenport28-02-21 19:58

  • ★★★0

    Jeg vil lave den omgang Chili sin Carne som jeg skal skulle have lavet i fredags, men hvor jeg gik på druk i stedet.

    Butikkerne åbnede jo i mandags, så har været rundt i alle genbrugsbutikkerne. Det var dejligt at kunne komme i en fysisk butik igen. Fik købt en kogebog og hvis alt går som præsten prædiker, så bliver det til Tandorikylling i morgen.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-03-21 14:19

  • ★★★★★★0

    Tomatsuppe med pølser og groft brød.

    T. Nielsen 2-03-21 14:26

  • ★★★★★★0

    Tomatsuppe med pølser og groft brød.

    Altså - med sådan en flok langelændere i? Det lyder altså lidt mærkeligt :) - men det er måske en god tyk suppe?

    Har lavet flødestuvet porre/spinat med mørksej og frisk pasta i dag. Fiskebilen er på besøg hver tirsdag, så fik også købt en skalddyrssalat, en krabbesalat, en røget pebermakrel og en varmrøget laks - så er der til frokost de næste par dage :)

    Guldager 2-03-21 19:22

  • ★★★★★★0

    Altså - med sådan en flok langelændere i? Det lyder altså lidt mærkeligt :) - men det er måske en god tyk suppe?

    Har lavet flødestuvet porre/spinat med mørksej og frisk pasta i dag. Fiskebilen er på besøg hver tirsdag, så fik også købt en skalddyrssalat, en krabbesalat, en røget pebermakrel og en varmrøget laks - så er der til frokost de næste par dage :)

    En god gang wienerpølser skåret i skiver og ja, det er (var) en dejlig tyk suppe. Pølserne fik lidt farve i en klat smeltet smør før de røg i suppen til sidst. 

    T. Nielsen 2-03-21 20:40

  • ★★0

    I går stod den på rester, tomat porre tærte og en færdig blandet salat fra bones dertil en røget makrel plukket af benene og et stykke varmrøget laks med dild.

    Til aften skidenæg

    HelmerJ 3-03-21 07:26

  • ★★★★★★0

    Her skal vi have sous vide-kylling med sovs, kartofler og grøntsager - ved ikke lige, hvad grøntsagerne skal være i...

    Jeg synes, at en normal salat er virkelig, virkelig kedelig og den tilføjer intet til min spiseoplevelse...så skal helst have dem tilberedt på en eller anden måde.

    Guldager 3-03-21 08:49

  • ★★★0

    Jeg synes heller ikke jeg gider salat, men kan godt lide grøntsager. Tilbereder gerne nogle til, enten kogt eller i wok.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-03-21 09:37

  • ★★★★★★0

    Elsker generelt grøntsager og visse salater, men sådan en grøn salat med lidt tomat, agurk og dressing-sjask, det gider jeg ikke.

    Guldager 3-03-21 09:40

  • ★★★★★★0

    Vi fik nogle schnitzler som jeg ikke har prøvet før. De var lavet med mandler og paprika. Det smagte ganske godt. Dertil ovnkartofler,  kogt broccoli, porre og gulerødder. Alle spiste med i dag, så en 5/5 :O

    davenport 4-03-21 17:55

  • ★★★0

    Har været på druk siden torsdag, så det har ikke været så sund kost. I dag står den dog på frikadeller og stuvet spidskål. Det er jo klassisk og lige til.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-03-21 11:37

  • ★★★★★★0

    Lavede lige en omgang flødelapper til familien, som en afslutning på weekenden. Det var de svært begejstret for. Aftalen var at man så lægger sig til at sove efterfølgende, hvilket ikke lader til at overholdes. Jeg skulle have serveret broccoli...

    davenport 7-03-21 22:09

  • ★★★★★★0

    Tofler, champignonflødesovs, honningbagte gulerødder, brocollifritter og kotelet

    Guldager 8-03-21 18:29

  • ★★★0

    Vegetarisk karrygryde med kikærter. Dertil fuldkornsbrød.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-03-21 19:31

  • ★★0

    I aftes stod den på steak og slaw, er ved at udvikle en ultimative opskrift så der kommer nok til at står på kål i smat jævnlig den næste periode.

    I aften pita med tun og ting

    HelmerJ 9-03-21 07:27

  • ★★★0

    Jeg tror jeg vil have startet op i min spiralizer i dag, så det bliver til Zucchini bolognese med squashspaghetti.

    Har også fået købt mig en rigtig chilikværn til mine pods, men hoster sgu stadigvæk når jeg giver den gas. Det kan nok ikke helt undgås, når det er så stærke sager. Underligt at det ikke også kan mærkes i næse og øjne.

    Aranyhajú Nyárszépe 9-03-21 10:53

  • ★★1

    Zucchini bolognese med squashspaghetti

    Er der ikke 2 sek. fra at være agurkesalat med ketchup ?

    HelmerJ10-03-21 07:24

  • ★★★0

    I dag laver mørbrad i fad. Det er i en sundere udgave med kalkunbacon. Dertil grønne bønner og brune ris.

    Er der ikke 2 sek. fra at være agurkesalat med ketchup ?

    Nej, det kan jeg ikke se har meget med hinanden at gøre. Det handler også om at det skal være sundt. Både agurkesalat og ketchup indeholder en masse sukker.

    Aranyhajú Nyárszépe10-03-21 10:38

  • ★★★★★★1

    Men sukker er ikke usundt ;)

    Har købt tre skrubber i går, som jeg skal panere i rugmel i dag med kartofler og persillesovs til. Jeg har dog aldrig prøvet at rense dem, så det skal jeg lige bruge Youtube til...

    Guldager10-03-21 10:56

  • ★★★★0

    Men sukker er ikke usundt ;)

    Jeg skulle lige til at skrive det samme!

    dyg10-03-21 10:56

  • ★★★0

    Jo, i store mængder får sukker Triglycerid til at stige. Et stor kalorieindtag fører også til overvægt, hvilket i sig selv er skadeligt. Højst 10 procent af kalorierne bør komme fra tilsat sukker og 4 ud af 10 danskere får for meget. I stedet for er det bedre at få det fra sunde kilder som frugt, bær, osv. Så får man også sunde vitaminer og mineraler, i stedet for at det bare er "tomme kalorier".

    Aranyhajú Nyárszépe10-03-21 11:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen