Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Jeg har satme også kæmpet for det! Siden september har jeg hængt dem i haserne, og det gav det pay-off jeg sigtede efter: godt mad 3 gange om dagen, borgerinddragelse og et fornuftigt budget.

    (De bad mig faktisk downsize min morgenbuffet, da det var på niveau med hoteller, og at det ikke var sjovt at tage på weekendophold, når man var vant til bedre til hverdag ;D )

    davenport30-06-16 18:39

  • ★★★★0

    Hatten af davenport, det er sku godt gået! Næste skridt må vel så være at starte en franchise? :)

    chandler7530-06-16 18:49

  • ★★★★★★0

    Nope, jeg har det som blommen i et æg :)

    davenport30-06-16 19:04

  • ★★★★★★0

    Altså lidt fugtigt og klistret?

    Zero Cool30-06-16 19:08

  • ★★★★★★0

    Nærmere som en omgang tøranal fra en kraftig tysk turist, hvilket jo også kan være godt..

    davenport30-06-16 19:51

  • ★★★0

    Har i dag brugt alt for mange timer på at ændret mit TV abonnement hos stofa til et billigere abonnement, da jeg meget sjældent ser tv og oftest kun er noget jeg har kørende i baggrunden, men det er dog rart at have muligheden, men af en eller anden årsag kan jeg ikke for "Mit TV" fordi jeg kun har master card. Sjovt nok har de ingen problemer med tage penge fra mig, på mit master card, når jeg skal betale for deres åndssvage pakke.

    Har ligeledes haft det sjovt med at ændre mit bredbåndsabonnement og er endt ud hvor jeg startede. Så har derfor ikke skiftet dette endnu. 

    Konklusion: Alle TV og teleselskaber er lort. Men Stofa er lidt mere lort end de andre.

    Så undgå for alt i verden Stofa, de er det mest inkompetente selskab jeg nogensinde har haft med at gøre. Nu gider jeg ikke bruge mere tid på det i dag, men jeg skal i hvert fald have rykket mit bredbåndsabonnement væk fra Stofa og over til et selskab, hvor man faktisk kan betale på månedsbasis og ikke i kvartalet. Det er det mindste af mine problemer med Stofa. Men gider ikke gå mere i detaljer.

    Utroligt at det skal være så svært at skifte bredbåndsabonnement.   

    Samme kan jeg sige om Telenor, som min mor og jeg også har bøvlet med mhs til bredbånd, i ca 2 uger. Dårlig kundeservice både over telefon og deres butik, får 3 forskellige forklaringer på hvordan 1 abonnement er, og bilder os ind at vi maks kan få 20 mbit, uanset om vi vælger at skifte, også prøver de også at sælge et helt andet mobil abonnement til mig, som jeg slet ikke havde brug for, med deres begrundelse for at jeg kunne få en eller anden samsung til 2300 tror jeg det var, som jeg heller ikke har brug. Og skulle forklare 4 ansatte hvorfor vi ikke gad at bruge tid på dem mere og hvorfor vi ville skifte, telefon sælgere er ikke engang så irreterende som de var.

    Fedt davenport, snart får du også dit eget mad program. Moovy tv må hellere skynde sig at få fat i dig.

    MOVIE100030-06-16 22:33

  • ★★★0

    Haha, Criterion udgiver to af Russ Meyers film. Det var noget jeg havde forestillet mig, at Shout Factory eller et tilsvarende firma ville stå for, men ok.

    Den ene med manus af Roger Ebert hvis jeg husker ret. Det er dog hans mest "seriøse" film der kommer. Håber stadigt på udgaver af hans exploitation film, da billedkvaliteten på min Meyer-boks er leverpostej. 

    Steffan Rasmussen30-06-16 22:54

  • ★★★★★★0

    Jeg har vist kun set en eller to af Russ Meyer's film så vidt jeg husker. Hvilken husker jeg ikke, men Charles Napier var med og han har vist kun medvirket i to af Meyer's film. 

    Husker jeg havde "Faster, Pussycat! Kill! Kill!" På VHS tilbage i 90'erne, men mener aldrig jeg fik den set (det var tiden hvor widescreen tv kom frem og dvd'en samtidig tog over. I skiftet var der en del film jeg desværre ikke fik smidt i VHS'en og set.

    T. Nielsen30-06-16 23:12

  • ★★★★★1

    Suk. Min storebrors kæreste har lige lavet et indlæg på sin Facebook-væg med en direkte dansk oversættelse af kædebrevet om Facebooks "kommende ændringer af privathedsindstillinger", der gør at alt du nogensinde har skrevet bliver offentligt med mindre du kopier teksten på din væg. Den giver ingen mening på engelsk og giver endnu mindre på dansk.

    (...) "Kanal 13 nyhederne snakkede om ændringen"

    (...) "Hvis du ikke offentliggør en erklæring mindst én gang, vil det være taktisk tillader at bruge dine fotos, samt oplysningerne i profilen status opdateringer."

    Det irriterer mig at sådan noget bliver delt så ukritisk, og så af folk jeg kender.

    Kruse30-06-16 23:34

  • ★★★0

    Kædebreve på facebook er næsten altid løgn eller stærkt manipulerende. At der ligefrem sidder nogle og oversætter det til dansk, er godt nok også idiotisk.

    Hvis bare de ville være lidt mere kritisk. Det tager normalt kun få minutter at undersøge det, men det kan eller vil mange åbenbart ikke.

    Aranyhajú Nyárszépe 1-07-16 07:35

  • ★★★★★1

    Jeg undersøger aldrig den slags selv. Jeg går bare ud fra, at det er løgn.

    David Lund 1-07-16 08:14

  • ★★★0

    Har jeg tid, så undersøger jeg det og informerer personen der poster det.

    Har så også lige set et familiemedlem poste den Kruse nævner, så den er måske i heftig cirkulation igen. Den er ellers flere år gammel.

    Aranyhajú Nyárszépe 1-07-16 08:21

  • ★★★★★0

    Kædebreve på facebook er næsten altid løgn eller stærkt manipulerende.

    Jeg er næsten enig. Jeg havde roligt sagt "altid". 

    Jeg har bare set én ven dele den nævnte meddelelse, og jeg vidste allerede om denne persons naivitet, så intet chok her. 

    Lars! 1-07-16 08:28

  • ★★★★★0

    Okay, her til morgen er endnu flere af mine venner hoppet på den... Folk mangler en grundlæggende forståelse af, hvordan internettet og sociale medier fungerer, tror jeg. 

    Lars! 1-07-16 08:59

  • ★★1

    Har været afsted til en afslappet fejring af at de gamle begge fylder 60 i år og har været gift i 40år!!!

    40 år og tænk sig de havde kun kendt hinanden i 10 måneder da de blev gift :D

    Tiany 2-07-16 18:55

  • ★★★0

    Jeg har mistet min location til den kortfilm jeg skulle optage om 1½ uge. Vi har prøvet at skaffe en erstatning, men det går ikke godt, så jeg har nu været nød til at aflyse optagelserne. Har hældt mange timer i det allerede og både cast og crew har lagt deres sommerferie til rette efter det.

    Virkelig. Dårlig. Dag.

    gi-jones 2-07-16 22:37

  • ★★★★0

    Michael Cimino død :(

    Babo 3-07-16 00:34

  • ★★★★★★0

    Hvilken location skulle i have brugt GI?

    davenport 3-07-16 10:47

  • ★★★0

    Et stort gammelt, og helst tomt, hus på landet. Det skal være lidt mere end bare et almindeligt stuehus - helst lidt herskabsvilla. Du ved et godt spøgelseshus. Men da vi skal optage der i det meste af en uge, indendørs, går man ikke bare op og banker på et sted :)

    gi-jones 3-07-16 15:04

  • ★★★★★★0

    Det er klart. I kunne godt have lånt vores hus i næste uge, men der er ikke meget spøgelsesagtigt ved det. Mest problemer med myrer og den slags, som i sig selv er uhyggeligt nok. Ved "herskab" kommer jeg sgu nok også til kort...

    davenport 3-07-16 17:00

  • ★★★0

    Et stort gammelt, og helst tomt, hus på landet. Det skal være lidt mere end bare et almindeligt stuehus - helst lidt herskabsvilla. Du ved et godt spøgelseshus. Men da vi skal optage der i det meste af en uge, indendørs, går man ikke bare op og banker på et sted :)

    Kunne i ikke bruge Jims hus? 

    MOVIE1000 3-07-16 17:50

  • ★★★★1

    Haha, Criterion udgiver to af Russ Meyers film. Det var noget jeg havde forestillet mig, at Shout Factory eller et tilsvarende firma ville stå for, men ok.

    Arrow har faktisk allerede udgivet Beyond the Valley of the Dolls i UK (m- Seven Minutes som en bonus på deres limited edition).

    Jeg har læst, at det er de eneste to af Russ Meyers film, der er tilgængelige for selskaberne, for efter Russ Meyers død sidder arvingerne, der skulle være hans gamle husbestyrerinde og en chauffør, tungt på de mest kendte titler. I hvert fald kunne Arrow ikke få fornyet rettighederne til deres gamle dvd-boks eller få lov til at opgradere den til BD.

    Men i det mindste er arvingerne efter en del års stilhed nu endeligt selv begyndt at røre på sig. De udgav Faster, Pussycat! Kill! Kill! på BD tidligere på året. Den har ingen extras whatsoever og er halvdyr. Til gengæld står den rimeligt pænt. Kan kun købes fra deres eget website og fra diabolikdvd.com. 

    thomsen 3-07-16 20:34

  • ★★★0

    Kunne i ikke bruge Jims hus? 

    Det var det, der kiksede :(

    gi-jones 4-07-16 08:47

  • ★★★★★★0

    Jeg har en kammerat, der har 1500-2000 exploitation, splat, gore og b-film...har lige givet ham en liste med 18 film, han skal finde frem til mig..

    H.G. Lewis
    Blood Feast
    Two Tousand Maniacs
    Color Me Blood Red
    Wizard of Gore

    Lucio Fulci
    Zombie Flesh Eaters
    City of the Living Dead
    The Beyond
    The House at the Cemetary

    Jess Franco
    99 Women
    The Demons

    Nazisploitaion
    SS Experiment Love Camp
    The Last Orgy of the Third Reich

    Nunsploitation
    Killer Nun
    Flavia, the Heretic

    Kannibalfilm
    Eaten Alive!
    Cannibal Ferox

    Women in prison
    Bamboo House of Dolls
    Sadomania

    Han havde set alle af dem, og han mente, at han havde de fleste.

    Guldager 4-07-16 13:33

  • ★★★★0

    Vild liste, Skelo! Hvilke kriterier har du valgt ud fra? Jeg tænker, at jeg selv ville have valgt nogle helt andre titler af Franco fx, men det er jo nok smag og behag. Da Franco mere eller mindre har stået bag 10% af ALLE film nogensinde, så spænder hans repertoire selvfølgelig utroligt vidt.

    Lewis er uomgængelig, selvom hans billige skrækfilm til drive-in-biograferne både dengang og nu er nærmest amatøragtige. 

    Med Fulci har du valgt de store, sikre titler. 

    Jeg går ud fra, at du allerede har set Kannibalmassakren, siden den ikke er med blandt kannibalfilmene? Det bliver kun værre. :-)

    WIP og nazisploitation er stort set blanke områder for mig, når vi kommer forbi Ilse-filmene. Det burde jeg egentligt gøre noget ved. 

    thomsen 4-07-16 17:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen