Altså den eneste grund jeg kan komme på til at købe en dehydrator er at reducere væske indholdet i ting....
Jeg bruger den meget til når jeg laver salte, først blender jeg smagsgiveren også vender jeg salt i og dehydrere, det giver for mig et bedre produkt end at blande salt med urter tørre separat, det bliver mere homogent hvis først er vådt sammen også tørres.
Urtepulver/tørrede krydderurter, ramsløg, purløg, løvstikke, eller hvad man lige har i haven, jeg har en nød-vakuumpakke-tørret-ramsløg
Grønt rester, selleri+pastinak+løvstikke+gulerod, kør det hele på rivejern, dehydrer, blend = grøntsagssuppe uden vand.
Eller lav den egen kryddermix, løvstikke+bladselleri+tomat+citronskal+chili+champignon
Hvis du samler svampe, eller bare finder et godt tilbud på champignon, super til steaksalt
fyld den med hele pærer, riv på en dessert
Te... solbørblade med knust lakridsrod + alle de andre te muligheder
Bær til dessert pynt
Kylling i strimler eller lever i strimler = godbider til hunden der ikke er 50/50 af e-numre og sukker
Pynt til... pynt, æbleskiver på snor
Kan man bruge en ovn? ja, men er det fedt? NEJ!