Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • 1

    Hvad er folks seneste erfaringer med amazon.co.uk? Jeg ved, at Nighthawk har fået sine pakker igennem med den dyreste forsendelsesmetode. Men er der andre, der har positive oplevelser og med hvilken metode?

    Kan man vælge forsendelsesmetode på engelsk amazon?

    Jeg har selv kun bestilt ting, der lå under bagatelgrænsen (og de er nået frem uden problemer), men har en kammerat, der i morgen modtager en pakke med tre stumfilm fra Amazon UK. De ligger over grænseværdien, og de er gået igennem uden ekstra gebyrer.

    gorzelak18-03-21 20:30

  • ★★★★0

    Kan man vælge forsendelsesmetode på engelsk amazon?

    Ja, sagtens. Man kan vælge ml. tre forskellige (fire hvis man regner Amazon Prime med). Den normale, billige, og så to dyrere metoder, som jeg ikke helt kan gennemskue forskellen på. Dem er der nemlig kun et par punds forskel imellem, men leveringstiden ser ud til at være nogenlunde identisk.

    Bestilte i øvrigt lige en lille stak filmbøger fra amazon.de, deriblandt en engelsk bog, jeg har fået anbefalet. Jeg kan se, at amazon.de har delt forsendelsen op og sender den for sig selv og de tyske bøger i en anden pakke. Det betyder som regel, at de kommer fra hvert sit lager. Men jeg håber da godt nok ikke, at den engelske bog bliver sendt fra UK. Jeg har trods alt bestilt den hos .de og ifølge fakturaen handlet med Amazon EU. 

    thomsen19-03-21 19:30

  • ★★★★0

    Jeg spurgte i øvrigt lige Eureka, om de trækker engelsk VAT fra for købere udenfor EU. Men de skriver, at det har de ingen planer om, og at de mener, at deres gratis porto opvejer det. 

    thomsen19-03-21 19:29

  • ★★★★0

    Bestilte i øvrigt lige en lille stak filmbøger fra amazon.de, deriblandt en engelsk bog, jeg har fået anbefalet. Jeg kan se, at amazon.de har delt forsendelsen op og sender den for sig selv og de tyske bøger i en anden pakke. Det betyder som regel, at de kommer fra hvert sit lager. Men jeg håber da godt nok ikke, at den engelske bog bliver sendt fra UK. Jeg har trods alt bestilt den hos .de og ifølge fakturaen handlet med Amazon EU. 

    Har lige kigget på trackingen, og det ser ud til, at den engelske bog er afsendt fra UK, på trods af at jeg har handlet med amazon.de (resten af bøgerne i bestillingen bliver sendt fra Tyskland).

    Det bliver jo spændende at se, hvordan det forløber.

    Ifølge fakturaen har jeg jo sådan set handlet med Amazon EU S.A.R.L., og man må da formode, at de afregner moms for deres varer med et eller andet EU-land. 


    thomsen21-03-21 11:12

  • ★★★★★1

    Modtog i dag endnu et par pakker fra Amazon.UK. :)

    • El Camino - A Breaking Bad Movie (BD)
    • The Nightingale - Limited Edition (BD)
    • The Strangers - Limited Edition (BD)
    • The Cowboys (BD)
    • Big Jake (BD)
    • El Dorado (BD)
    • The Cloverfield Trilogy Box (BD)
    • Paris, Blues (BD)
    • Il Postino (BD)
    • Toy Story 4 (BD)
    • About a Boy (BD)
    • The Neverending Story (BD)
    • Arrow - Season 8 (BD)
    • Stir Crazy (DVD)

    NightHawk25-03-21 14:41

  • ★★★★1

    Lækkert. Jeg kigger også på både The Strangers og The Nightingale. Jeg er lidt tøvende omkring den sidste, fordi jeg forestiller mig, at den er virkelig hård at komme gennem. 

    Jeg går ud fra, at du blot har anvendt den dyreste forsendelse, ligesom du skrev om sidst?

    Lige nu er jeg mest frustreret over amazons politik om ikke at tillade forudbestillinger for folk udenfor UK. Det er åbenbart blevet sådan, at folk i UK kan forudbestille nye udgivelser, så snart de lægges op, mens folk udenfor UK må vente til udgivelsesdatoen.

    Jeg har forgæves forsøgt at få fat i Eurekas nye udgave af den gamle russiske skrækfilm Viy. Men den har ikke været til salg på noget tidspunkt fra amazon selv siden udgivelsen for mere end 14 dage siden. 

    Man kan sagtens købe den fra markedssælgere, men det hjælper jo ikke ligefrem på toldsituationen. 

    Det ser simpelthen ud til, at amazon har solgt hele deres tildelte antal eksemplarer som forudbestillinger. Og nu ser det oven i købet ud til, at udgivelsen allerede er ved at være udgået. Den står endda som "out of stock" hos Eureka selv.

    Jeg har spurgt Eureka, og de siger, at de regner med at få et lille antal ind fredag, så nu tror jeg bare, at jeg bider i det sure importgebyrsæble og bestiller det direkte fra dem. Så kan jeg jo samtidigt lægge en bestilling på den udgivelse af gamle Boris Karloff-film, som de udgiver i næste måned. 

    thomsen25-03-21 16:01

  • ★★★★★★1

    Jeg er lidt tøvende omkring den sidste, fordi jeg forestiller mig, at den er virkelig hård at komme gennem. 

    Det er den. God, men ikke sådan en opløftende oplevelse...

    Guldager25-03-21 17:25

  • ★★★★3

    ADVARSEL! WALL-OF-TEXT fordi jeg har lyst til at skrive lidt i dag.

    Jeg fik selv nogle bøger fra amazon.de i dag:

    De to første er fra min enorme "bucket list" over bøger, jeg forlængst burde have købt, og som jeg har sat mig for at tynde grundigt ud i det næste års tid.

    Olaf Brill: Das Caligari-Komplex (2012, indb.)

    Jeg kender ikke så meget til Olaf Brill. Han er freelance-filmhistoriker og kritiker, og så står han bag den lille, men meget nyttige, tyske hjemmeside filmhistoriker.de. Hvis man kan se gennem fingrene med dens 1990'er-agtige design, så er det en guldgrube for historieinteresserede horrornørder som mig, for Brill har transkriberet en lang række originale presseklip og anmeldelser af klassiske tyske stumfilm. Vil man fx gerne vil læse, hvordan Nosferatu blev anmeldt i samtidens Tyskland, så er det her, man skal kigge, medmindre man da selv har mulighed for at tage til Tyskland og rode i arkiverne. 

    Og rode i arkiverne er lige netop, hvad Olaf Brill har gjort med Das Caligari-Komplex. 

    Doktor Caligaris Kabinet er jo nok den mest berømte tyske stumfilm overhovedet. Den var en verdensomspændende succes i sin samtid, og dens ekstreme, ekspressionistiske stil med skæve kulisser og påmalede skygger inspirerede andre filmkunstnere i lang tid efter (selvom der aldrig igen var nogen, der gik helt så ekstremt til værks som den).

    Der findes naturligvis allerede flere udmærkede (og korte) monografier om filmen på engelsk. Men fælles for dem er, at de alle baserer sig på de samme kilder, bl.a. Lotte H. Eisners klassiske bog om tysk stumfilm The Haunted Screen og nogle gamle interviews, og de viderebringer ukritisk de samme skrøner om tilblivelsen.

    Olaf Brill har derimod haft fingrene dybt nede i de støvede, tyske arkiver og fundet et væld af originale tekster, både hvad angår tilblivelsen og om modtagelsen, og han skulle derfor bl.a. gøre op med nogle af de mere kendte historier om filmen og dens skabere eller i det mindste perspektivere dem.

    Det er en ret stor bog på mere end 400 sider og indbunden. Den eneste ulempe er naturligvis, at den er på tysk, så det skal man kunne. 

    Rudolf Kurtz: Ekspressionismus und Film (1926, 2007)

    Det her er et af mine helt store efterslæb. 

    Jeg lånte den første gang på DFI's bibliotek i anden halvdel af 1990'erne, da jeg startede med at læse Film- og Medievidenskab og skulle skrive en opgave. Allerede dengang forsøgte jeg at finde den til mig selv, men jeg måtte hurtigt opgive. Den har været mere eller mindre uopdrivelig i årtier. Der kom ganske vist et genoptryk engang i 1960'erne, men selv det var vanskeligt at få fat på. Så jeg endte faktisk med at betale et par hundrede kroner for at fotokopiere hele bogen og få den bundet ind med en limryg. 

    Heldigvis udsendte et lille schweizisk forlag en faksimile-udgave af bogen tilbage i 2007. Dermed er prisen for genoptrykket fra 1960'erne også faldet, så det igen er til at betale. 

    Førsteudgaven derimod er selvfølgelig en anden sag. Jeg er selv kun stødt på den to gange, og man skal berede sig på at betale i omegnen af 3000 kr. for bare et halvdårligt eksemplar. 

    Det, der er så udsædvanligt ved den, er, at dels er den en af de første filmvidenskabelige bøger, men endnu mere så handler den om tysk ekspressionistisk stumfilm, og som den eneste bog om emnet, så er den skrevet i samtiden. Dvs. her får man direkte adgang til nogle af de tanker og idéer, der florerede dengang, filmene rent faktisk blev lavet.

    Forfatteren Rudolf Kurtz var selv manuskriptforfatter og på skrivetidspunktet også kritiker og chefredaktør på det store, tyske filmblad Lichtbild-Bühne (hvor Lotte H. Eisner senere gjorde karriere). 

    Jeg har overvejet lidt for og imod, hvilken udgave jeg skulle bestille, for faksimile-udgaver har ikke nødvendigvis den bedste gengivelse af billedmaterielet. Det kan nogle gange være gengivet bedre i de ældre udgaver, hvor man har indsat rigtigt fotopapir til billederne mellem siderne med tekst. Men det nye genoptryk skulle have den fordel, at det reelt er to bøger i én - udgiverne har nemlig tilføjet et langt efterord på omkring 100 sider, hvor de går i dybden med hele bogen, forfatteren og samtidens kunstdiskussioner. 

    Som den forrige bog er den naturligvis på tysk, og denne gang oven i købet på et tysk, der er næsten 100 år gammelt. Så man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med de snørklede sætningskonstruktioner. 

    Henrik Larsen: Kanal Obskuriøst De Luxe - Monopol-tv i udvalg 1980-88 (2019)

    Lidt usædvanligt har jeg også valgt at bestille en dansk udgivelse fra Amazon i Tyskland - ene og alene fordi jeg blev gjort opmærksom på, at den stadigvæk kunne købes der, og at forfatteren forlængst havde solgt alle sine egne eksemplarer.

    Henrik Larsen er en af de halvgamle drenge på den danske fanzine-scene og har i årevis med ujævne mellemrum udgivet sit blad Obskuriøst om samlermani og monopol-tv og alt, hvad han nu lige kastede sin interesse på. 

    Jeg har før købt en håndfuld blade af ham, når han har haft sin stand på samlermarkedet under Blodig Weekend. 

    En af hans helt store fortjenester er, at han løbende gennem bladet har opdateret de gamle klassiske opslagsværker om Film og TV i 1970'erne. Begge går nemlig kun op til slutningen af årtiet, og derfor har der længe manglet noget tilsvarende for os, der er vokset op i monopoltiden og har brug for oplysninger om, hvad der blev sendt hvornår

    Kanal Obskuriøst De Luxe er en lille hjemmeudgivet sag på 170 sider, som koger meget af opdateringsprojektet sammen, dvs. omtaler og visningsdatoer for alt det, der blev vist på DR i 1980'erne, så man ikke længere behøver at bladre flere numre at Obskuriøst igennem for at finde svar.

    Dvs. sådan da, for jeg har allerede opdaget mangler. Fx kan man læse, at De syv samuraier første gang blev vist på dansk tv (i den forkortede version) torsdag den 20. marts kl. 12.15. Men der står intet om, atr den senere blev vist igen, formentligt i den længere udgave, engang i sidste halvdel af 1980'erne, hvilket er den visning jeg selv kan huske.

    Bortset fra den slags småting, så er det stadigvæk et nyttigt opslagsværk, hvis du fx gerne vil finde ud af, hvornår Eksorcisten eller Stjernekrigen første gang blev vist på dansk fjernsyn. Og til prisen på sølle €11 er der ikke meget at betænke sig på.

    Eksorcisten og Stjernekrigen? Nå Ja, de blev vist henholdsvis 31/5-1986, kl. 00.00 og 21//4, kl. 20.45. 

    thomsen25-03-21 19:41

  • ★★★0

    Fra CDon:

    • Romeo and Juliet (1968)
    • Weathering With You
    • Baywatch - Extended Cut
    • The Big Bang Theory - Season 12
    • Demolition Man
    • Greenland
    • The Night Clerk

    Alle på BD

    Fra Deepdiscount:

    • Family Ties - Season 3 (DVD)

    Steffan Rasmussen25-03-21 20:23

  • ★★★★★★0

    Lidt tilfældig DVD:

    Den irske Good Vibrations

    Den kontroversielle Coonskin

    Og Xtro - en B-scifi/horror

    Guldager25-03-21 20:35

  • ★★★★★1

    Lækkert. Jeg kigger også på både The Strangers og The Nightingale. Jeg er lidt tøvende omkring den sidste, fordi jeg forestiller mig, at den er virkelig hård at komme gennem. 

    Jeg går ud fra, at du blot har anvendt den dyreste forsendelse, ligesom du skrev om sidst?

    Lige nu er jeg mest frustreret over amazons politik om ikke at tillade forudbestillinger for folk udenfor UK. Det er åbenbart blevet sådan, at folk i UK kan forudbestille nye udgivelser, så snart de lægges op, mens folk udenfor UK må vente til udgivelsesdatoen.

    Jeg har forgæves forsøgt at få fat i Eurekas nye udgave af den gamle russiske skrækfilm Viy. Men den har ikke været til salg på noget tidspunkt fra amazon selv siden udgivelsen for mere end 14 dage siden. 

    Man kan sagtens købe den fra markedssælgere, men det hjælper jo ikke ligefrem på toldsituationen. 

    Det ser simpelthen ud til, at amazon har solgt hele deres tildelte antal eksemplarer som forudbestillinger. Og nu ser det oven i købet ud til, at udgivelsen allerede er ved at være udgået. Den står endda som "out of stock" hos Eureka selv.

    Jeg har spurgt Eureka, og de siger, at de regner med at få et lille antal ind fredag, så nu tror jeg bare, at jeg bider i det sure importgebyrsæble og bestiller det direkte fra dem. Så kan jeg jo samtidigt lægge en bestilling på den udgivelse af gamle Boris Karloff-film, som de udgiver i næste måned. 

    Ja, det er virkelig nogle fede udgivelser Second Sight de laver og der er masser af nyt ekstramateriale med på begge film. Jeg har ikke fået set "The Nightingale" endnu men har også hørt, at den skulle være temmelig barsk. Og "The Strangers" er tilmed en ret nihilistisk film, så man skal helt klart være i et ekstra positivt/godt humør inden, man går igang med at se dem. Jeg har ikke set extended cut af "The Strangers", så det bliver i den udgave, jeg ville se filmen i denne gang.

    Ja, jeg valgte igen den dyreste forsendelses-metode lige som sidst og det virker helt perfekt på den måde, så det ryger helt uden om told processen hos Post Nord. Så jeg bruger bare den metode fremover selvom, at  det koster lidt ekstra. Jeg ser på det på den måde, at det så bare betyder, at det i sidste ende bliver på bekostning af at kunne købe et par film, en serie osv. mindre end jeg plejer, så det kan jeg fint leve med.  Det vigtigste for mig er, at min ordre bliver leveret hurtigt og uden at skulle bøvle frem og tilbage med Post Nord. Det har jeg nemlig slet ikke tålmodighed til. 

    Det med preorders kan jeg sagtens følge dig i og er helt enig i, at det er mega frustrerende. Jeg oplevede det samme med Second Sights Limited udgivelse af "Walkabout", som jeg virkelig gerne ville have haft i den serie. Men den var også revet væk på udgivelsesdatoen og efterfølgende umulig at få fat på andet end nogle få steder på marketpkace , som solgte den til en vanvittig høj pris. Så det måtte jeg desværre opgive igen.

    Det lyder spændende med "Vly", så jeg håber for dig at det kan lykkes at få den hjem til samlingen. :)

    NightHawk25-03-21 20:51

  • ★★★★0

    Pis! 

    Eureka skrev til mig for nogle dage siden, at de fik en lille stak af Viy Limited Edition til salg igen på deres hjemmeside i dag. Jeg har forsøgt at bestille en (+ lidt ekstra) siden 11-tiden. Men af en eller anden grund ville min konto først ikke anerkende mit kodeord. Så forsøgte jeg at logge ind via FB-linket. Det gav blot en fejlmeddelelse. Til sidst skiftede jeg kodeord - og så fik jeg pludseligt besked om, at jeg var blevet fuldstændigt blokeret, og at jeg skulle kontakte sidens administrator. 

    Jeg skrev til deres kundeservice, og efter et par timer fik jeg svar om, at spærringen automatisk skulle gå væk igen. 

    Det gjorde den ikke.

    Så fik jeg at vide, at den eneste løsning var at sende min IP-adresse til dem, så deres sysadmin kunne slette den fra listen over blokerede adresser.

    Jeg kom endeligt i tanke om at forsøge fra min telefon uden wi-fi, så jeg ville få en ny IP-adresse fra teleselskabet, og det virkede. Men selvfølgelig ... her mange timer efter var Viy naturligvis udsolgt igen. 

    Nu venter jeg svar på, om de får flere ind ad døren. 

    Håber det virkeligt, for det her er ved at være latterligt.

    Jeg kan selvfølgelig også bare bide i det sure æble og betale 300 kr. for den hos Faraos. Men det er stort set dobbelt op på prisen, og jeg har ikke den vilde lyst til at støtte Faraos grådighed. 

    thomsen26-03-21 16:27

  • ★★★★★1

    Pis! 

    Eureka skrev til mig for nogle dage siden, at de fik en lille stak af Viy Limited Edition til salg igen på deres hjemmeside i dag. Jeg har forsøgt at bestille en (+ lidt ekstra) siden 11-tiden. Men af en eller anden grund ville min konto først ikke anerkende mit kodeord. Så forsøgte jeg at logge ind via FB-linket. Det gav blot en fejlmeddelelse. Til sidst skiftede jeg kodeord - og så fik jeg pludseligt besked om, at jeg var blevet fuldstændigt blokeret, og at jeg skulle kontakte sidens administrator. 

    Jeg skrev til deres kundeservice, og efter et par timer fik jeg svar om, at spærringen automatisk skulle gå væk igen. 

    Det gjorde den ikke.

    Så fik jeg at vide, at den eneste løsning var at sende min IP-adresse til dem, så deres sysadmin kunne slette den fra listen over blokerede adresser.

    Jeg kom endeligt i tanke om at forsøge fra min telefon uden wi-fi, så jeg ville få en ny IP-adresse fra teleselskabet, og det virkede. Men selvfølgelig ... her mange timer efter var Viy naturligvis udsolgt igen. 

    Nu venter jeg svar på, om de får flere ind ad døren. 

    Håber det virkeligt, for det her er ved at være latterligt.

    Jeg kan selvfølgelig også bare bide i det sure æble og betale 300 kr. for den hos Faraos. Men det er stort set dobbelt op på prisen, og jeg har ikke den vilde lyst til at støtte Faraos grådighed. 

    Øv, det var da mega irriterende, at du skulle have så meget bøvl med den bestilling. 

    Jeg har lige set, at du kan få filmen for 229 kr hos CDON. Så det er trods alt lidt billigere. 

    NightHawk26-03-21 16:57

  • ★★★★1

    Øv, det var da mega irriterende, at du skulle have så meget bøvl med den bestilling. 

    Jeg har lige set, at du kan få filmen for 229 kr hos CDON. Så det er trods alt lidt billigere. 

    Jeg har godt set prisen hos CDON, men den ser ikke ud til at være på lager. Så hvis det viser sig, at den allerede er udgået, så kan det jo have lange udsigter med at få den hjem. Det samme gælder for Laserdisken, der sælger den til 249 kr, og iMusic, der skal have 220 kr.

    Faraos har den i det mindste hjemme. Men de 300 kr. er godt nok at stramme den, synes jeg, når originalprisen er £19,99. 

    thomsen27-03-21 10:36

  • ★★★★★1

    Jeg har godt set prisen hos CDON, men den ser ikke ud til at være på lager. Så hvis det viser sig, at den allerede er udgået, så kan det jo have lange udsigter med at få den hjem. Det samme gælder for Laserdisken, der sælger den til 249 kr, og iMusic, der skal have 220 kr.

    Faraos har den i det mindste hjemme. Men de 300 kr. er godt nok at stramme den, synes jeg, når originalprisen er £19,99. 

    Ok, det havde jeg ikke lagt mærke til. Jeg så det som om, at de havde den på lager. Jeg tænkte også bare, at det måske var en bedre løsning end Faraos, men hvis det er usikkert om de kan skaffe den hjem, så er det selvfølgelig mest fornuftigt at købe den hos Faraos. :)

    Men jeg er helt enig med dig i, at prisen er for høj både mht denne udgivelse men også mere generelt hos dem. Nogle gange kan de dog have nogle gode tilbud, men jeg foretrækker klart at købe mine film et andet sted fra.

    NightHawk27-03-21 14:13

  • ★★★★★★0

    Hajbogen "Fra gud til filmskurk".

    • The Allnighter (BD)
    • Die Hard 1-3 (BD) - opgraderinger
    • Terminator: Dark Fate (BD)
    • The Stand  (BD) - den gamle serie, da den nye er lort
    • Marked for Death (BD)
    • Hollow Man (BD)
    • Striptease (BD) - opgradering
    • Kalifornia (BD)
    • Escape from L.A. (BD)
    • The Fog (BD)
    • They Live (BD)
    • Virus (BD)
    • Serial Mom (BD)
    • Navy Seals (BD)
    • Maniac (BD) - opgradering, den originale
    • Barbarella (BD) - opgradering
    • Tank Girl (BD)
    • Darkman - The Return of Durant (BD)
    • Darkman - Die Darkman Die (BD)
    • Betrayal (DVD) - en actionfilm med Erika Eleniak, må være stor kunst

    Zero Cool29-03-21 09:43

  • ★★★2

    Dagens høst

    Steffan Rasmussen 6-04-21 16:48

  • ★★★★★1

    Modtog i dag fra Amazon.UK:

    • Grosse Point Blank (BD)
    • A Quiet Place (BD)
    • The Longest Day (BD)
    • Dawn of the Dead 1978 - Second Sight Digipack (BD)

    Sidstnævnte er den såkaldte standard udgave. Men det er egentlig ikke passende at kalde den det, da der er tale om en super fed udgivelse, som hæver den langt over at være standard. Alt sammen skal selvfølgelig ses i lyset af Second Sights tidligere Deluxe udgave med bøger og soundtrack, men alligevel er denne udgave så god så den burde kaldes noget andet end standard. :)

    youtu.be/tutCGokrH24

    NightHawk 6-04-21 18:48

  • ★★★★0

    Har fået den sidste af mine filmbogsbestillinger fra amazon.de. Denne her blev, modsat resten, sendt fra UK i stedet. Men jeg kan se ud fra trackingen, at den er blevet toldbehandlet i Belgien, så jeg slap for en ekstra regning. 

    Sean Hogan: England's Screaming (2020)

    For en gang skyld ikke en gammel bog fra min endeløse liste, men noget næsten nyt. Desværre viste det sig også at være et direkte fejlkøb.

    Jeg købte den, fordi filmhistorikeren og skuespilleren Jonathan Rigby anbefalede den varmt på FB for et par uger siden. Han var nok ikke helt upartisk, for han har skrevet bogens forord, men hans anbefaling fik den til at lyde spændende.

    Jeg forstod, at det skulle være en slags genrehistorie over britisk horror, men med fokus på troper og karakterer, hvordan de havde påvirket hinanden og udviklet sig fra hinanden. 

    Det var sådan set nogenlunde det samme, jeg kunne læse mig til ud fra omtalen på Amazon.

    Så jeg blev lidt overrasket over at opdage, at det er en fiktionsbog. Eller sådan da, for den blander fiktion og genrehistorie på sin helt egen måde.

    Sean Hogan har taget udgangspunkt i en anden filmkritikers bog, nemlig David Thomsons Suspects fra 1985. Med Suspects har Thomson skrevet en fiktiv baggrundshistorie for figurer fra en lang række hårdkogte kriminalfilm. Her er Rick og Ilsa for Casablanca, Travis Bickle fra Taxi Driver, Jack Gittes fra Chinatown osv. - og alle render de på besøg hos hinanden, kender hinanden, er i familie med hinanden og er filtret ind i hinandens liv på kryds og tværs.

    Hogans bog gør det samme, blot med 60 års britisk horrorproduktion. Her er Duc de Richleau (The Devil Rides Out) forbundet med Damien Thorne (The Omen) og Carol Leduox (Repulsion) med Dr. Chanard (Hellbound: Hellraiser II) osv.

    Det lyder alt sammen meget finurligt og underholdende, men det var jo desværre slet, slet ikke det, jeg havde sat næsen op efter. 

    Jeg beholder den dog, for det er alligevel for dyrt at sende noget retur til Amazon, og så er jeg også lidt nysgerrig. Bogen har fået utroligt gode anmeldelser på både Amazon og Goodreads, og den har åbenbart solgt så godt, at Sean Hogan allerede har fået udgivet en opfølger, Three Mothers, One Father, der på lignende vis behandler de kontinentale europæiske horrorfilm. 

    Så må jeg jo bare skrive mig bag øret, at næste gang skal jeg lægge mærke til, om bogen står under fagbøger eller "genre fiction" hos Amazon. :-)

    thomsen 8-04-21 18:36

  • ★★★★★0

    Fra Powerhousefilms.co.uk:

    • Christine (BD)
    • Vampires (BD)
    • Hardcore (BD)

    Kruse15-04-21 10:56

  • ★★★★★★0

    Fra Arrow:

    Den japanske punk dystopiske Burst City

    80'er post-apocalyptiske In the Aftermath 

    Hotel du Nord af Marcel Carne

    Gyseren The Woman

    Film noir-film So Dark the Night

    Jesus Shows You the Way to the Highway - en mærkelig film

    ---'

    Fra diverse Amazon-traders:

    To film af Cathrine Breillat: Bluebeard og Anatomy of Hell

    Og to film i lidt samme genre: Sleeping Beauty og Jeune & Jolie

    ----

    Fra Amazon.com:

    The Irishman 4K

    Offspring - forløberen til The Woman

    ----

    Fra en obskur finsk sælger:

    Showtime. Storytime - en Nightwish live+docu fra 2013.

    Guldager15-04-21 17:22

  • ★★1

    Bestilte "Light Sleeper" fra Indicator/Power House til 130 kr, som var inklusiv forsendelse. Har nu modtaget SMS fra PostNord, som kræver 188 kr. for import og gebyr. Det var så endegyldigt slut med at handle med England for mit vedkommende. :)

    Mikkel Abel16-04-21 11:31

  • ★★★★★0

    Bestilte "Light Sleeper" fra Indicator/Power House til 130 kr, som var inklusiv forsendelse. Har nu modtaget SMS fra PostNord, som kræver 188 kr. for import og gebyr. Det var så endegyldigt slut med at handle med England for mit vedkommende. :)

    Jeg modtog også importopkrævning for nyligt på en ordrer fra Powerhousefilms, og i dag modtog jeg en fra Arrowfilms. Jeg holder mig også fra at købe fra England fremover.

    Kruse16-04-21 14:01

  • ★★0

    Jeg modtog også importopkrævning for nyligt på en ordrer fra Powerhousefilms, og i dag modtog jeg en fra Arrowfilms. Jeg holder mig også fra at købe fra England fremover.

    Ja, det er sgu godt nok træls. For mig var det netop også en test, for at se hvor galt det reelt stod til og når én sølle film skal op i de priser kan det vist bedre betale sig med overpriser hos Faroes Cigarer - eller de mange andre online pushere, som ikke er i England. :) 

    Mikkel Abel16-04-21 16:53

  • ★★★★0

    Jeg holder mig også mest til at bestille de få limited editions, jeg bare MÅ have, og som jeg gerne vil betale importgebyret for at være sikker på at få. Det er til gengæld heller ikke ret mange.

    Lige nu har jeg fx kun Viy LE og Karloff at Columbia LE på vej fra Eureka, og så regner jeg med at bide i det sure æble og lægge en bestilling på Irreversible + lidt ekstra fra powerhouse. 

    Jeg tænker, at jeg også skal have forsøgt NightHawks trick med amazon.co.uk med at anvende den dyreste forsendelsesmetode. Men det haster ikke. 

    Jeg er faktisk begyndt at se frem til, at de nye momsregler træder i kraft den 1. juli, hvor bagatelgrænsen jo forsvinder helt. Jeg håber bare, at Skat gør alvor af det, de skrev med, at de ville forsøge at lave systemet sådan, så vi selv kunne indberette og forudbetale moms på import, så vi slipper for importgebyret.

    Så kan det godt være, at vi mister tricket med at få (især de amerikanske) forhandlere til at nedskrive værdien for at komme under bagatelgrænsen, men på den anden side vil det gøre alt anden handel så meget nemmere. 

    thomsen17-04-21 11:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen