Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Droppede grillen, da den skal ha en gennemgribende rengøring, efter en vinter i skuret, og det gad jeg ikke.

    Men, der er en culotte i ovnen med bagte kartofler og en overrørt flødeskum med hvidløg, scarlotteløg og persille, og nok noget af det der salat til. Her dufter ihf. rimeligt godt. 

    davenport17-04-21 17:28

  • ★★★★★★0

    Har høvlet 2 kyllinger i ovnen med masser af hvidløg. Nu prøver jeg at lave panerede kartofler, som jeg lige kom på. Og vores gæst har lavet syltede agurker, så det bliver godt, med en brun kyllingesovs. 

    davenport18-04-21 16:44

  • ★★★★0

    Har lavet en røvfuld grillspyd med alverdens grøntsager, samt soya/honning marineret kyllingestykker, og gule ris til (kogt i bullion med gurkemeje, spidskimmen, løg og hvidløg).

    dyg18-04-21 17:56

  • ★★★★★★1

    Der er hjemmeskoling, og vi har vores ekstra datter på besøg (Min ældstes bedste veniende, der nærmest bor her!), så jeg lavede brunch til dem. Skramlede æg, Bacon, pølser, pøllehorn, 3 slags frugt, toast, ost, hønsesalat, juice og cacao. Dén faldt sgu i god jord! 

    davenport20-04-21 09:31

  • ★★0

    spidskimmen

    Lyder lækkert

    Igår grillede vi hotdogish, kålpølser fra den lokale hjemmeslagter, brød, agurkerelish (købt, det er da alt for vammel på en alt for god måde, 2 mand x 2 måltider, 1/3 af de store tuber) og toppet med hjemmelavet salsa (tomat løg avokado bladselleri og MEGET korriander) det blev særdeles lækkert

    HelmerJ21-04-21 07:06

  • ★★★★★★2

    Konen havde 4 monster stykker kalv med hjem fra madspildsfryseren på arbejde, så den står på wienerschnitzel, brasede, bearnaise og ærter.

    davenport22-04-21 16:42

  • ★★★★★★0

    Havde en posefuld jomfruhummere i fryseren, så har lavet suppe med hvidvin og cognac. Den smager sgu godt. Det er første gang jeg prøver at lave det. Men der er ikke meget kød at tygge i. Der blev vel 15 haler, der får i kort tur i smør. Så et par stykker til hver. Dertil oste/tomat brød.  

    davenport24-04-21 19:09

  • ★★★★★★0

    I dag bliver det paprikagryde og en mos af tofler, søde kartofler og gulerod 

    Guldager25-04-21 15:28

  • ★★★★★★0

    Har lavet hjemmelavet pizza. Der er altid problemer med fyld, så det blev til tre forskellige: pep og Bacon, Oksekød, pølser, Bacon, og min datter sværger til Hawaii, så én af dem også. 

    davenport25-04-21 18:11

  • ★★★★★★1

    Årets første grill aften

    Wayne25-04-21 19:29

  • ★★★★★★0

    Min kommer når jeg gider gøre den ren fra sidste sæson. Troede jeg havde gjort det, men der har samlet sig noget mug, så det er bare på med knofedtet. 

    davenport25-04-21 19:32

  • ★★★★★★0

    Årets første grill aften

    Vi har grillet flere gange allerede. Jeg kan nu også finde på at grille om vinteren. Vi grillede en cuvette i går, som min mor kom med. 

    God fornøjelse.

    T. Nielsen25-04-21 19:35

  • ★★★★0

    Vi griller også året rundt, det er dig lidt irriterende at grille med en lommelygte eller pandelampe.

    dyg25-04-21 20:19

  • ★★★0

    Vi griller også året rundt, det er dig lidt irriterende at grille med en lommelygte eller pandelampe.

    Jeg har købt sådan en lille lampe til at sætte på håndtaget til låget på min grill. Men det fungerer selvfølgelig kun med en grill, hvor man vipper låget op og ikke tager det helt af.

    HonoDelLoce25-04-21 20:38

  • ★★★★0

    Jeg har købt sådan en lille lampe til at sætte på håndtaget til låget på min grill. Men det fungerer selvfølgelig kun med en grill, hvor man vipper låget op og ikke tager det helt af.

    Det kunne være en god mulighed, jeg vipper også låget op på min.

    dyg25-04-21 20:54

  • ★★0

    Min kommer når jeg gider gøre den ren fra sidste sæson. Troede jeg havde gjort det, men der har samlet sig noget mug, så det er bare på med knofedtet. 

    .... Og det er din .... vi snakker om? :D

    MadMartigan25-04-21 21:18

  • ★★★★★★1

    Ja, jeg gør pik rent ca. hver april. Så er der lige en stram skorpe, der let kan pilles af, og så har vi diller igen..... :D 

    davenport25-04-21 21:26

  • ★★0

    Ja, jeg gør pik rent ca. hver april. Så er der lige en stram skorpe, der let kan pilles af, og så har vi diller igen..... :D 

    Hahaha :D

    MadMartigan25-04-21 22:19

  • ★★★★★★1

    Jeg kom lige til at købe en ny pande...:)

    En toughened non-stick Le Creuset sauterpande. Den kostede 750 kr - sat ned fra 1300 kr. 

    Den kan også komme i ovnen, og det har jeg manglet en lille smule. Jeg skal dog af med en anden pande, før jeg har plads til den, men jeg har også 2 støbejernspander og en hard face pande, hvilket er en for meget, for har kun plads til to på komfuret.

    Le Creuset er dyrt, men det er eddermame også holdbart. Så nu har jeg følgende pander:

    • Fiskars Hard Face Pande
    • Le Creuset Støbejernspande
    • Støbejernspande af ukendt mærke - den har holdt i 22 år
    • Le Creuset Sauterpande
    • Le Creuset Grillpande
    • Støbejerns blinispande
    • Le Creuset æbleskivpande
    • Pandekagepande
    • Scan Pan wokpande

    Men nok om pander :)

    ----

    Nu har jeg haft min thermomixer i et års tid, og jeg har slet, slet ikke udforsket den nok endnu. Men jeg bruger den 3-5 gange om ugen. Meget af det kunne jeg snildt klare med røremaskine og bare en normal gryde, men man har meget friere hænder. Så af kraft af, hvor meget jeg bruger den, så er den næsten pengene værd (og mangler at prøve virkeligt mange funktioner) - men det er kun få gange, hvor jeg har udnyttet den til fulde.

    Guldager26-04-21 21:30

  • ★★★0

    Nu har jeg haft min thermomixer i et års tid, og jeg har slet, slet ikke udforsket den nok endnu. Men jeg bruger den 3-5 gange om ugen. Meget af det kunne jeg snildt klare med røremaskine og bare en normal gryde, men man har meget friere hænder. Så af kraft af, hvor meget jeg bruger den, så er den næsten pengene værd (og mangler at prøve virkeligt mange funktioner) - men det er kun få gange, hvor jeg har udnyttet den til fulde.

    Jeg har en idé om, at når vi flytter i noget større (forhåbentligt snart), så kunne jeg godt tænke mig sådan en krabat.

    Jo jo, den kan ikke noget, jeg ikke kan i forvejen med andre redskaber. Men kombinationen af de ting og nemheden ved dem, det er s'gu smart.

    Men det er også et ordentligt stykke værktøj, så det bliver denondelyneme ikke mens vi bor i vores nuværende gemakker.

    HonoDelLoce27-04-21 07:56

  • ★★★★0

    Jeg købte et par Mauviel M'Stone3 pander (sauter og stege) sidste år, og er virkeligt glad for dem. Derudover købte jeg et par små 20cm Le Creuset TNS pander (stege og sauter), samt Le Creuset pandekage- og grill-pande, som jeg også alle er godt tilfreds med. Jeg elsker at have et par små pander til lidt småting.

    I dag prøvede jeg for anden gang at bage et surdejsbrød. Første gang var virkeligt vellykket, med en god svampet krumme, og dejlig syre. I dag havde min surdej måske lige nået at peake lidt for tidligt, for den er blevet lidt surere end jeg havde ønsket, omend den stadigvæk smager rigtigt godt. Dog mangler jeg at få strammet min dej ordentligt op inden den ryger i gryden, for den flader lidt for meget ud.. Men det skal jeg nok få styr på engang.

    dyg27-04-21 08:44

  • ★★★★★★0

    Jo jo, den kan ikke noget, jeg ikke kan i forvejen med andre redskaber

    Nej, men du kan nøjes med den ene maskine :)

    Guldager27-04-21 15:23

  • ★★★0

    Tacos! 

    Er hvad jeg skal have til aftensmad. Leftovers. Skal også have det samme i morgen. Det passer mig fint. 

    Essal27-04-21 18:50

  • ★★★★★0

    Jeg kom lige til at købe en ny pande...:)

    En toughened non-stick Le Creuset sauterpande. Den kostede 750 kr - sat ned fra 1300 kr. 

    Den kan også komme i ovnen, og det har jeg manglet en lille smule. Jeg skal dog af med en anden pande, før jeg har plads til den, men jeg har også 2 støbejernspander og en hard face pande, hvilket er en for meget, for har kun plads til to på komfuret.

    Le Creuset er dyrt, men det er eddermame også holdbart. Så nu har jeg følgende pander:

    • Fiskars Hard Face Pande
    • Le Creuset Støbejernspande
    • Støbejernspande af ukendt mærke - den har holdt i 22 år
    • Le Creuset Sauterpande
    • Le Creuset Grillpande
    • Støbejerns blinispande
    • Le Creuset æbleskivpande
    • Pandekagepande
    • Scan Pan wokpande

    Men nok om pander :)

    ----

    Nu har jeg haft min thermomixer i et års tid, og jeg har slet, slet ikke udforsket den nok endnu. Men jeg bruger den 3-5 gange om ugen. Meget af det kunne jeg snildt klare med røremaskine og bare en normal gryde, men man har meget friere hænder. Så af kraft af, hvor meget jeg bruger den, så er den næsten pengene værd (og mangler at prøve virkeligt mange funktioner) - men det er kun få gange, hvor jeg har udnyttet den til fulde.

    Nu pander jeg dig snart en :)

    Elwood27-04-21 20:14

  • ★★★★★★0

    Jeg er lidt nervøs, for igen at træde ind i restaurantionsbranchen. Jeg har det nemlig med at sige " JA, TAK!" og så egentlig ikke høre beskeden, det ligger ligesom bare på ens backbone. Det tror jeg lige jeg skal ha øvet ind igen. Men shit, jeg glæder mig. Det bliver hårdt for familien, da jeg kun har hver 3. weekend fri, men jobbet i sig selv er zatisfeing! "JA, TAK!" 

    davenport27-04-21 23:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen