Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Lauge er en gang om ugen hjemme hos bedsteforældrene. For det meste henter de ham i børnehaven fredag og så henter vi ham lørdag til frokost. Da Pia var syg har de også haft ham en hel weekend. Men for ham er det ligesom at være herhjemme.

    Siv (niecen) skal ikke sove her i aften, men hun skal sove til middagslur. 

    Guldager24-04-21 08:43

  • ★★★★★★0

    Jeg synes det er vigtigt, at de lærer fra små at sove ude. Det giver lidt tiltrængt frihed ind imellem. Siden Mads blev syg for 2 år siden, har vi ikke været ude eller selv. Og det er fanme tiltrængt. Bare et lille kroophold på en dag ville gøre det. Det er sundt for dem at lære, at være andre steder.

    davenport24-04-21 10:57

  • ★★★★★★0

    Det gik skidegodt...Men nu har knægten 38,3 i feber og sover...

    Guldager24-04-21 12:18

  • ★★★★★★0

    Begge piger skal til fodboldstævner i dag, to forskellige steder. Den store er kørt med fruen i bil og om ikke så længe drøner den lille af sted med mig på ladcykel. Vi som forældre må dog ikke blive der grundet corona restriktioner, så påtænker at gå en længere tur alene imens hun spiller. 

    T. Nielsen25-04-21 08:51

  • ★★★★★0

    Jeg er efterhånden kommet godt videre med mit filmprojekt med at indele det i genrer og efterfølgende  indenfor genrene i alfabetisk rækkefølge. Er blevet færdig med "Horror", "80'er Klassikere", "Action", "Drama" "Fantasy", "Julefilm" og "Komedie. 

    På hylden imellem hhv. Horror og 80'er Klassikere skal der så stå noget forskelligt merchandise. Her var jeg på kig hos Faraos Cigarer forleden og fandt nogle ret fede ting.  

    Så mangler jeg kun at sortere "Krigsfilm", "Musical", "Sci-Fi", "Thriller" og "Western". :)

    NightHawk25-04-21 19:54

  • ★★★★★★2

    Og porno?

    davenport25-04-21 21:27

  • ★★★★★★1

    Jeg er efterhånden kommet godt videre med mit filmprojekt med at indele det i genrer

    Hvor er The Thing? Den rammer både sci-fi, horror og 80'er klassiker :)

    Har du lavet en prioriteret i forhold til genre?

    Guldager25-04-21 22:04

  • ★★★★5

    Bruce er åbenbart forsvundet. Jeg ved ikke helt hvorfor, men bølgerne går jo højt i de politiske disskussioner engang imellem. Han er sidst set som vaccinekonspirationsteoretiker i et af sine faste ekkokamre.

    Jeg er skam ikke forsvundet, men jeg laver bare en masse andet :)

    Jeg har en dejlig kæreste på 2. år, som jeg skulle have været gift med den 5. juni, men pga. Corona'en, så er det skudt på ubestemt tid. 

    Min datter er fyldt 21 og hun har fået et fast job som assistent i et advokatfirma og taget adgangsprøve til KU i dag for at læse jura. Så er lidt spændt :)

    Jeg sad 9 måneder "på bænken" som konsulent, efter en 5 års kontrakt. Corona'en igen havde en vis slagkraft. Jeg blev fyret og så har jeg faktisk bare nydt livet i mine 6 måneders opsigelse, hvor jeg ikke har søgt og ikke tænkt arbejde. Bare nydt ikke at lave en skid. Jeg fik så job, for 3 uger siden og starter her den 3. maj, men det var skønt ikke at lave noget i denne Corona tid.

    Jeg så lidt, hvor det gik hen sidste år og har siden da hævet 80% af mine likvider og min alderspension og sat i en aktie, hvis udfald jeg venter på, i maj måned. Jeg har en drøm om at holde op med at arbejde med IT og muligheden for at tage det skridt indenfor det næste år, er indenfor rækkevidde.

    Jeg er absolut ikke vaccinekonspirationsteoretiker. Jeg er inde i en biotech aktie, som har kørt trials på en vaccine mod hjernekræft i 18 år, og som nu står ved målstregen med fantastiske resultater. Jeg har brugt de sidste 6 måneder i et andet forum. Med voldsomt dygtige mennesker, læger, kirurger, forskere og helt almindelige dødelige som også har investeret i aktien og som har debatteret ethvert aspekt af videnskaben bag.

    Jeg forstår ret godt, hvad der udgør "trials", fase I, II og III og hvad der ligger bag at få en vaccine kvalitetssikret og godkendt i FDA regi. Derfor ved jeg også godt, at 6-8 vacciner, som kommer ud uafhængig af hinanden indenfor 15 måneder efter en pandemi udbryder, på ingen måde er testet i hoved og røv. At ingen kender til senfølgerne af disse. At ingen ved, hvorledes denne vaccine påvirker mennesker forskelligt mht. deres alder, køn, sundhed og andre biologiske data. Om 20 år kan det være, at videnskabsmænd kigger på 60% af verdens befolkning, som nu i DNA-mæssig henseende ikke har den fedeste arvemasse. 

    Der er ikke meget konspirationsteori bag at grine over, at vaccinerne opererer med 50-95% effektivitet. At man ikke ved, hvornår deres virkning ophører, men det nok allerede sker efter 3-4 måneder og så skal vi have "et boost" eller flere, eller mange, eller hele tiden. Men hov ... der er jo lige den sydafrikanske variant. Og så den brasilianske. Og så den engelske. Og nå ja, så er der vist også lige kommet en indisk. Dvs. den muterer hele tiden og så virker to af dem ... måske en smule og to andre ikke. Og nå ja, så virkede de to ikke så godt alligevel.

    Min indre konspirationsteoretiker tilsiger mig, at jeg med min alder og sundhed i mente, nok er bedre tjent med at afholde mig fra at tage vacciner pt. og så vente på noget bedre, end at tage dem. 

    Det betyder ikke, at jeg mener, at andre ikke skal tage dem. Der er folk i risikogrupper, som er udsatte og de skal absolut have tilbudt vaccinerne først.

    Jeg ved, at Bavarian er i gang med en vaccine, som viser rigtig gode takter. Jeg ved, at dansk/svenske Allarity har et produkt, som kan virke imod det. 

    Så jeg ser bare tiden an. Til jeg føler, at der kommer en vaccine, som har skullet underkaste sig lidt strengere kvalitetskrav. Og så holder jeg afstand, spritter, vasker, bruger mundbind og nyder en kaffe i det fri. Jeg klarer mig ganske fint uden pas.

    Hvad ekkokamre angår, så synes jeg det er lidt ærgerligt, at man skal polarisere folk i yderpunkterne. Jeg synes skam nok, at man kan være ræsonnabel i sin afstandtagen til at tage vaccinen/erne her og nu. At der rent faktisk kan være ligeså god videnskabelig belæg for at være kritisk, hvilket der jo må være, når rigtig mange læger rent faktisk afholder sig fra at tage vaccinerne af samme grund.

    indblik.net/laege-coronahaandteringen-er-den-stoerste-sundhedsskandale-i-min-levetid/Politisk debatterer jeg kun på Fri Debat på Facebook, fordi det er en gruppe, hvor der er en god fordeling af debattører på venstre- og højrefløjen. Det er en gruppe skabt af Jakob Mchangama (Justitia), Niels Ivar (Information), Jens Martin. Jeg har netop valgt denne, fordi det IKKE er et ekkokammer. Fordi folk frivilligt har valgt at komme og debattere indlæg som har en ytringsfrihedsvinkel. 

    Men skal jeg være ærlig, så er jeg blevet lidt ham der den defaitistiske satiriker, som ikke længere gider at se så sortsynet på det hele i andet end mine forudsigelser af apokalyptisk karakter. Og det kan være lidt en befrielse at nå til den konklusion og så blot koncentrere sig om at blive autonom og leve livet på nedsat fart og have en lille drøm om at køre rundt i Europa.

    Film? Det har jo været et lorte år af rang :-D Og jeg er godt nok ikke imponeret over Oscar udvalget, selvom jeg rigtig godt kan lide Druk, Mank, Collective og en virkelig morsom Palm Springs. Ser frem til at se Father, The Mauritanian og Quo Vadis, Aida. Mare of Easttown er startet rigtig godt på HBO. 


    Ellers blot en stor hilsen til jer alle sammen. Jeg håber I alle har det godt og livet behandler jeg fantastisk!

    Bruce25-04-21 22:25

  • ★★★0

    Fedt og høre Bruce :D

    MadMartigan25-04-21 22:35

  • ★★★★★★0

    Ellers blot en stor hilsen til jer alle sammen. Jeg håber I alle har det godt og livet behandler jeg fantastisk!

    I lige måde :-)

    Wayne26-04-21 07:30

  • ★★★★★★1

    NORM!!

    davenport26-04-21 07:53

  • ★★★★★★1

    Skal til "firmafest" kl 14. Jeg glæder mig helt vildt. Skal lige forbi testcenteret først, men her i Bjert åbner de først kl. 13. Sidst fik jeg først svar 35 min. senere, så det bliver snært på. 

    davenport26-04-21 11:16

  • ★★★0

    Jeg har fundet ud af at det er bedst at komme op af eftermiddagen/aftenen, så plejer der ikke at være megen kø. Ellers kan man her godt risikere at måtte vente en time på at komme til.

    Skal arbejde aften og havde planlagt at sove til langt op af formiddagen, man så finder jeg ud af der hænger nogle i en kran uden for mit vindue. Viser sig at de skal rense tagrender. Det synes jeg da godt lige man kunne varsko om på forhånd. Man forventer jo ikke at der lige pludselig er nogle uden for ens vindue, når man bor på 1 sal. Det kunne jo være jeg sad og fik en spiller. Heldigvis skulle de blive færdig i dag.

    Aranyhajú Nyárszépe26-04-21 11:42

  • ★★★0

    Når det kommer til test, så er det altså helt perfekt at arbejde på en jævnt stor uddannelsesinstitution - især efter, der blev indført selvtest. Hver morgen og eftermiddag er der afsat tid til, at ansatte kan komme til selvtest, hvor én supervisor holder øje med, at op til 30 ansatte tager en selvtest på samme tid. Det tager cirka fem minutter, og så er man ude igen.

    Så jeg bliver testet (eller - testet mig selv) tre gange om ugen - mandag morgen, onsdag morgen eller eftermiddag og fredag eftermiddag. Jeg skal på ethvert tidspunkt kunne fremvise en negativ test, der er max 72 timer gammel, så der skal tre til om ugen, og på den her måde slipper jeg for at komme forbi de offentlige testcentre i weekenden. Samtidigt står jeg aldrig i kø i mere end de fem minutter, jeg som regel møder op før tid.

    Og jeg gør det gladeligt, fordi WUHUU! Nu må jeg møde op på arbejde igen hver dag.

    HonoDelLoce26-04-21 13:01

  • ★★★★★0

    Jeg er skam ikke forsvundet, men jeg laver bare en masse andet :)

    Jeg har en dejlig kæreste på 2. år, som jeg skulle have været gift med den 5. juni, men pga. Corona'en, så er det skudt på ubestemt tid. 

    Min datter er fyldt 21 og hun har fået et fast job som assistent i et advokatfirma og taget adgangsprøve til KU i dag for at læse jura. Så er lidt spændt :)

    Jeg sad 9 måneder "på bænken" som konsulent, efter en 5 års kontrakt. Corona'en igen havde en vis slagkraft. Jeg blev fyret og så har jeg faktisk bare nydt livet i mine 6 måneders opsigelse, hvor jeg ikke har søgt og ikke tænkt arbejde. Bare nydt ikke at lave en skid. Jeg fik så job, for 3 uger siden og starter her den 3. maj, men det var skønt ikke at lave noget i denne Corona tid.

    Jeg så lidt, hvor det gik hen sidste år og har siden da hævet 80% af mine likvider og min alderspension og sat i en aktie, hvis udfald jeg venter på, i maj måned. Jeg har en drøm om at holde op med at arbejde med IT og muligheden for at tage det skridt indenfor det næste år, er indenfor rækkevidde.

    Jeg er absolut ikke vaccinekonspirationsteoretiker. Jeg er inde i en biotech aktie, som har kørt trials på en vaccine mod hjernekræft i 18 år, og som nu står ved målstregen med fantastiske resultater. Jeg har brugt de sidste 6 måneder i et andet forum. Med voldsomt dygtige mennesker, læger, kirurger, forskere og helt almindelige dødelige som også har investeret i aktien og som har debatteret ethvert aspekt af videnskaben bag.

    Jeg forstår ret godt, hvad der udgør "trials", fase I, II og III og hvad der ligger bag at få en vaccine kvalitetssikret og godkendt i FDA regi. Derfor ved jeg også godt, at 6-8 vacciner, som kommer ud uafhængig af hinanden indenfor 15 måneder efter en pandemi udbryder, på ingen måde er testet i hoved og røv. At ingen kender til senfølgerne af disse. At ingen ved, hvorledes denne vaccine påvirker mennesker forskelligt mht. deres alder, køn, sundhed og andre biologiske data. Om 20 år kan det være, at videnskabsmænd kigger på 60% af verdens befolkning, som nu i DNA-mæssig henseende ikke har den fedeste arvemasse. 

    Der er ikke meget konspirationsteori bag at grine over, at vaccinerne opererer med 50-95% effektivitet. At man ikke ved, hvornår deres virkning ophører, men det nok allerede sker efter 3-4 måneder og så skal vi have "et boost" eller flere, eller mange, eller hele tiden. Men hov ... der er jo lige den sydafrikanske variant. Og så den brasilianske. Og så den engelske. Og nå ja, så er der vist også lige kommet en indisk. Dvs. den muterer hele tiden og så virker to af dem ... måske en smule og to andre ikke. Og nå ja, så virkede de to ikke så godt alligevel.

    Min indre konspirationsteoretiker tilsiger mig, at jeg med min alder og sundhed i mente, nok er bedre tjent med at afholde mig fra at tage vacciner pt. og så vente på noget bedre, end at tage dem. 

    Det betyder ikke, at jeg mener, at andre ikke skal tage dem. Der er folk i risikogrupper, som er udsatte og de skal absolut have tilbudt vaccinerne først.

    Jeg ved, at Bavarian er i gang med en vaccine, som viser rigtig gode takter. Jeg ved, at dansk/svenske Allarity har et produkt, som kan virke imod det. 

    Så jeg ser bare tiden an. Til jeg føler, at der kommer en vaccine, som har skullet underkaste sig lidt strengere kvalitetskrav. Og så holder jeg afstand, spritter, vasker, bruger mundbind og nyder en kaffe i det fri. Jeg klarer mig ganske fint uden pas.

    Hvad ekkokamre angår, så synes jeg det er lidt ærgerligt, at man skal polarisere folk i yderpunkterne. Jeg synes skam nok, at man kan være ræsonnabel i sin afstandtagen til at tage vaccinen/erne her og nu. At der rent faktisk kan være ligeså god videnskabelig belæg for at være kritisk, hvilket der jo må være, når rigtig mange læger rent faktisk afholder sig fra at tage vaccinerne af samme grund.

    indblik.net/laege-coronahaandteringen-er-den-stoerste-sundhedsskandale-i-min-levetid/Politisk debatterer jeg kun på Fri Debat på Facebook, fordi det er en gruppe, hvor der er en god fordeling af debattører på venstre- og højrefløjen. Det er en gruppe skabt af Jakob Mchangama (Justitia), Niels Ivar (Information), Jens Martin. Jeg har netop valgt denne, fordi det IKKE er et ekkokammer. Fordi folk frivilligt har valgt at komme og debattere indlæg som har en ytringsfrihedsvinkel. 

    Men skal jeg være ærlig, så er jeg blevet lidt ham der den defaitistiske satiriker, som ikke længere gider at se så sortsynet på det hele i andet end mine forudsigelser af apokalyptisk karakter. Og det kan være lidt en befrielse at nå til den konklusion og så blot koncentrere sig om at blive autonom og leve livet på nedsat fart og have en lille drøm om at køre rundt i Europa.

    Film? Det har jo været et lorte år af rang :-D Og jeg er godt nok ikke imponeret over Oscar udvalget, selvom jeg rigtig godt kan lide Druk, Mank, Collective og en virkelig morsom Palm Springs. Ser frem til at se Father, The Mauritanian og Quo Vadis, Aida. Mare of Easttown er startet rigtig godt på HBO. 


    Ellers blot en stor hilsen til jer alle sammen. Jeg håber I alle har det godt og livet behandler jeg fantastisk!

    Rigtig godt at høre fra dig igen, Bruce og tillykke med dit nye job. :) 

    NightHawk26-04-21 17:21

  • ★★★★★0

    Og porno?

    Den slags underlødigt smuds har jeg aldeles ikke stående på mine højtravende hylder. :D 

    Jeg ejer faktisk ikke nogen fysiske kopier i den genre længere efter, at jeg solgte dem i Videonetto sammen med en stak almindelige film i sin tid. Men så er det jo heldigvis godt, at internettet er blevet opfundet, hvis man lige skulle være i humør til den slags action. ;P

    NightHawk26-04-21 17:28

  • ★★★★★0

    Hvor er The Thing? Den rammer både sci-fi, horror og 80'er klassiker :)

    Har du lavet en prioriteret i forhold til genre?

    "The Thing" har jeg sat under Horror, da jeg synes den del er mere fremtrædende end sci-fi delen. Men det er bare noget jeg personligt synes og er selvfølgelig ikke en endegyldig sandhed. :)

    80'er Klassiker er jo sådan en lidt spøjs "genre" jeg har lavet og i princippet kunne alle de kendte film fra dengang passe ind her. Det jeg har valgt filmene her ud fra er primært komedier eller film, der har en meget løssluppen og uforpligtende tone ala "Commando", "Highlander", "Beverly Hills Cop" eller "Repo Man". Altså sådan en typisk 80'er stemning.

    Mht. priotet har jeg sat Horror-genren først og dernæst 80'er Klassikere. Så har jeg tre hylder med hhv. Humphrey Bogart, John Wayne og Paul Newman og så er det Action, Drama, Komedie osv i den rækkefølge.

    Så har jeg to reoler med mine 25 yndlings-instruktører, som står for sig selv. De var i forvejen sorteret, så her skulle jeg heldigvis ikke igang med at rykke film rundt. 

    Min afdeling med franchises har jeg til gengæld opløst og de forskellige boxsets er nu flyttet over og står på reolerne i de forskellige genrer, de hører til. Det betyder så, at der nu er blevet flere hylder fri på den gamle reol, hvor de stod før sammen med animationsfilm. Så nu er der blevet ekstra plads til, at jeg kan udvide min samling på det område med Disney osv. :)

    NightHawk26-04-21 17:54

  • ★★★★★★1

    "The Thing" har jeg sat under Horror, da jeg synes den del er mere fremtrædende end sci-fi delen. Men det er bare noget jeg personligt synes og er selvfølgelig ikke en endegyldig sandhed. :)

    80'er Klassiker er jo sådan en lidt spøjs "genre" jeg har lavet og i princippet kunne alle de kendte film fra dengang passe ind her. Det jeg har valgt filmene her ud fra er primært komedier eller film, der har en meget løssluppen og uforpligtende tone ala "Commando", "Highlander", "Beverly Hills Cop" eller "Repo Man". Altså sådan en typisk 80'er stemning.

    Mht. priotet har jeg sat Horror-genren først og dernæst 80'er Klassikere. Så har jeg tre hylder med hhv. Humphrey Bogart, John Wayne og Paul Newman og så er det Action, Drama, Komedie osv i den rækkefølge.

    Så har jeg to reoler med mine 25 yndlings-instruktører, som står for sig selv. De var i forvejen sorteret, så her skulle jeg heldigvis ikke igang med at rykke film rundt. 

    Min afdeling med franchises har jeg til gengæld opløst og de forskellige boxsets er nu flyttet over og står på reolerne i de forskellige genrer, de hører til. Det betyder så, at der nu er blevet flere hylder fri på den gamle reol, hvor de stod før sammen med animationsfilm. Så nu er der blevet ekstra plads til, at jeg kan udvide min samling på det område med Disney osv. :)

    Det lyder næsten lige så kompliceret som mit system:)

    T. Nielsen26-04-21 17:57

  • ★★★★★1

    Det lyder næsten lige så kompliceret som mit system:)

    Så længe det bare giver mening for os nørder, så er det det vigtigste. :) 

    NightHawk26-04-21 18:02

  • ★★★★★★1

    Så længe det bare giver mening for os nørder, så er det det vigtigste. :) 

    Ha ja præcis:D Jeg har mange afdelinger/opdelinger også. Criterion, Arrow og MoC. Krigsfilm, horror, sci-fic, bokse, western, Stallone, Arnold og Van Damme. Elvis, Eastwood og John Wayne. Musicals, drama, komedier, gangster, Disney, animation/børnefilm, eventyr/fantasy, action. Udstillingerne med Bond, LOTR, SW og Indy samt Hitchcock. Asiatiske og/eller historiske/bibelske film. Nå ja og instruktører jeg har over X antal film med. Har overvejet at gå tilbage til årstal i alfabetisk!?!

    T. Nielsen26-04-21 18:09

  • ★★★★★0

    Ha ja præcis:D Jeg har mange afdelinger/opdelinger også. Criterion, Arrow og MoC. Krigsfilm, horror, sci-fic, bokse, western, Stallone, Arnold og Van Damme. Elvis, Eastwood og John Wayne. Musicals, drama, komedier, gangster, Disney, animation/børnefilm, eventyr/fantasy, action. Udstillingerne med Bond, LOTR, SW og Indy samt Hitchcock. Asiatiske og/eller historiske/bibelske film. Nå ja og instruktører jeg har over X antal film med. Har overvejet at gå tilbage til årstal i alfabetisk!?!

    Det er ret fedt den måde, du har delt det op på.

    Jeg tænkte også på et tidspunkt over, om jeg skulle forsøge med diverse labels så som Criterion og Arrow for sig selv, men her har jeg valgt bare at mikse det med de andre film.

    Årstal i alfabetisk lyder ret omfattende. Jeg har kun gjort det ift mine yndlings-instruktører, hvor filmene står i rækkefølge ift det år de er lavet. Det andet synes jeg blev for voldsomt og for stort et arbejde. Bare det at skulle sortere filmene der står i genrer i alfabetisk rækkefølge var nok til at give mig en mindre hovedpine. :) 

    NightHawk26-04-21 18:36

  • ★★★★★★1

    Fuck en firmafest i går. Jeg er stadig bagstiv. Det var virkeligt sjovt, og det var som at deltage i en familiefest, hvor alle bare kendte alle. Så dér blev jeg sgu lige sendt 100% tilbage i restaurationsmiljøet, hvor tonen er en helt anden, end på almindelige arbejdspladser. Total kækt og frit, pik og patter, alle larmer og fyrer jokes af. Jeg følte mig fanme som 20årig igen :D 

    Men jeg har det ikke optimalt, med ½ flaske sprut, et par flasker vin og sjusser her og der i blodet :D 

    davenport27-04-21 08:37

  • ★★★★★★1

    Fuck en firmafest i går. Jeg er stadig bagstiv. Det var virkeligt sjovt, og det var som at deltage i en familiefest, hvor alle bare kendte alle. Så dér blev jeg sgu lige sendt 100% tilbage i restaurationsmiljøet, hvor tonen er en helt anden, end på almindelige arbejdspladser. Total kækt og frit, pik og patter, alle larmer og fyrer jokes af. Jeg følte mig fanme som 20årig igen :D 

    Men jeg har det ikke optimalt, med ½ flaske sprut, et par flasker vin og sjusser her og der i blodet :D 

    Dette her er altså ikke "Hvilken film skal du til at se?" tråden

    Wayne27-04-21 09:08

  • ★★★★★★0

    Havde feber i går, og er sgu lidt ramt i dag også. Ikke så meget feber, men frisk er jeg ikke. Hvis jeg skulle have været fysisk på arbejde, havde jeg taget en sygedag, men fordi det bare er onlineundervisning, kan jeg godt overskue det.

    Og vi havde ellers bestilt bord på Sortebro Kro til i aften, men det må så vente. Det bliver en pizza fra Rosticcaria i stedet, som er ægte italienske pizzaer og afsindigt gode. Det tager dog 10 minutter at køre hjem med dem, så er altid nervøse for, de bliver kolde inden :)

    Guldager29-04-21 11:35

  • ★★★★★★0

    Står i kø til covid test - vi bliver 10 til hveder og alle andre har taget den.

    Imens står hvedeknopperne (48) stk og hæver derhjemme.

    Wayne29-04-21 13:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen