Trailer: Første trailer til Steven Spielbergs "West Side Story"-remake er landet

Mesterinstruktøren puster nyt liv i den elskede musical-klassiker.

Spielbergs længe ventede genindspilning af "West Side Story" skulle oprindeligt have haft premiere sidste år, men på grund af pandemien blev filmen udskudt til i år.

Nu har vi så via nedenstående trailer, der blev vist i forbindelse med Oscar-showet, omsider fået det allerførste kig på løjerne i nyfortolkningen.

I Spielbergs nye udgave spiller Ansel Elgort ("Baby Driver") og debutanten Rachel Zegler hovedrollerne som det Romeo og Julie-agtige par Tony og Maria, der er omdrejningspunktet for historien om de rivaliserende bander The Jets og The Sharks i 1950'ernes New York.

Læs også: Steven Spielberg laver ny film baseret på sin barndom

Filmen byder også på et gensyn med 89-årige Rita Moreno, som vandt en Oscar i kategorien Bedste kvindelige birolle for sin præstation i den oprindelige udgave, og som nu også er med i genindspilningen her 60 år senere.

"West Side Story" har i årevis været et regulært drømmeprojekt for Spielberg. Filmmageren har nemlig været kæmpefan af Robert Wises originale film fra 1961, der løb med hele ti Oscar-statuetter i sin tid – herunder for Bedste film.

Tiden må vise, om Spielbergs version kan leve op til forgængeren, men "West Side Story" åbner under alle omstændigheder i biograferne herhjemme den 22. december. 

Kommentarer

Første trailer til Steven Spielbergs "West Side Story"-remake er landet

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen