Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Jeg sidder og venter på vasketøjet, og overvejer hvad jeg skal bruge resten af dagen på. Jeg havde overvejet at gense en filmserie, som jeg ikke har set i lang tid, men kan ikke rigtigt komme på, hvad det skulle være.

    Lethal Weapon

    Steffan Rasmussen 9-07-16 12:33

  • ★★★0

    Deadly Prey efterfulgt af Deadliest Prey.

    Essal 9-07-16 12:46

  • ★★0

    Jeg sidder og venter på vasketøjet, og overvejer hvad jeg skal bruge resten af dagen på. Jeg havde overvejet at gense en filmserie, som jeg ikke har set i lang tid, men kan ikke rigtigt komme på, hvad det skulle være.

    Leones Dollar-trilogi, måske?

    BN 9-07-16 14:59

  • ★★★★★★0

    Deadly Prey efterfulgt af Deadliest Prey.

    Jeg ejer dem begge, men det er den slags film, der helst skal ses i selskab med andre og masser af øl.

    Zero Cool 9-07-16 15:50

  • 0

    Hmm det kunne være jeg skulle prøve det. Der ligger en plakat butik, eller faktisk flere i Aarhus, som måske kan tilbyde noget til en lignende pris. 

    Og ja Allposters priser på rammer er absurd høje, så det gider jeg ingen gang overveje. 

    Tusind tak for rådet, Bony! :D

    Jeg bor selv i Århus og jeg ved, at min kæreste har handlet plakater nede ved ham på Skt. Clemens Bro. Men hvordan han ligger rent prismæssigt skal jeg ikke umiddelbart kunne sige. Jeg er også næsten sikker på, at hendes plakater var indrammet på forhånd. :)

    Bony10-07-16 12:23

  • 5

    Hvad laver du nu? Tjaa, lige nu er jeg hjemme for at gøre lidt klar og spise så meget fra køleskabet som muligt, da der går et stykke tid før vi kommer hjem igen. Bettemand valgte at melde sin ankomst i fredags, cirka halvanden måned for tidligt, så det kom noget bag på os. Lige nu er der ro på og hvis alt går som planlagt, så bliver fødslen sat i gang i morgen. Det er ret surrealistisk, da man oppe i hovedet havde planlagt alt anderledes. Vi står også og skal flytte om et par uger, så vores lille lejlighed er slet ikke gjort klar til hans ankomst ej heller har vi fået pakket noget ned endnu.

    Det er tidligt, at han begynder at ville bestemme selv. :)

    Bony10-07-16 12:29

  • ★★★0

    Pænt meget tillykke, Bony! Halvanden måned er alligevel en del, så håber alt er, som det skal være :-)

    Selv sidder jeg lige på et hotel i Tyrkiet og venter på konen får snoldet sig færdig på toilettet, så vi kan nå noget aftensmad inden EM-finalen, som skal ses på en bar et kvarters gang herfra... Begynder s'gu at blive stresset (i forhold til at få plads dernede, ikke at nå kampen)

    HonoDelLoce10-07-16 19:43

  • ★★★0

    Jeg har set omkring 50 Lumière kortfilm idag og når nok et par stykker mere.

    Aranyhajú Nyárszépe10-07-16 20:34

  • ★★★★★★0

    Vildt Bony - tillykke med det :)

    Første dag på arbejde efter kun en uge i det fri. Det var virkeligt afslappende at komme tilbage. Slut med skrig og skrål dagen lang, bare gå og sysle lidt med en fond, bestille lidt varer, kigge i katalog om arbejdstøj og den slags. Fanme rart med et arbejde med psykisk syge, narkomaner, kriminelle og dobbeldiagnoser, og bare kunne slappe af med dem, fordi alle altid er på god fod med kokken :)

    davenport11-07-16 16:07

  • ★★★★★0

    Dante Basco en af stemmerne i Avatar animations serien, eller hvis vi går længere tilbage lederen af The lost boys fra Hook. Spiller her en Agent, men det er ikke ham som er fokuset, men derimod skurken.

    Man tænker måske ikke så meget over det, men de store bond skurke og ligende lægger meget arbejde i og fremstå evil og gøre et indtryk på vores helt. Her et blik bag det kæmpemæssige arbejde der ligger bag et perfekt chair spin it's all about timing!

    Chair Spin

    Damm jeg flad af grin.

    Elwood12-07-16 00:16

  • ★★★★★★0

    Er på bilferie i Norge, og i dag skal vi se en Stavkirke(bliver nødt til at høre lidt Black metal, mens jeg er der), og så Geiranger Fjord - et sted der har stået højt på min liste over rejsemål. 

    Guldager12-07-16 07:55

  • 0

    Lige nu sidder jeg og fumler med min nye Macbook, købte den for et par dage siden. Synes den opfører sig en smule mærkelig, når den er sat til strømstikket. Det som om at man kan mærke en let vibreren når stikket er sat i, og jeg kan bare ikke beslutte mig for, om det er en relevant tingi, eller om det bare er mig der er en smule "paranoid". Tror i hvert fald at jeg vil give det et par dage, inden jeg vil reagere på det.

    Andre der har oplevet lignende?

    Kyllingebenet12-07-16 18:23

  • ★★★★★★1

    Så er du lige i stødet? hø hø hø

    Jeg har lige spist en rødspætte med en persillesovs, der kunne stå selvstændigt. Og så venter jeg på at den store kommer hjem. 2/3 af børnene er nu indfanget i folden, efter flere dage hos bedsteforældrene. Man kommer jo til at savne de kræ.

    davenport12-07-16 19:03

  • ★★★1

    Kyllingebenet: Hvis der både er den "normale" lader (den store klods) og forlængerkablet hertil (hvori der er et jord-ben), har du så prøvet med forlængerkablet koblet til?

    Brugere har oplevet en mindre vibreren før ved opladning, og det havde vist noget med jordforbindelsen at gøre (jeg er ikke elektriker, så du må ikke lige spørge mig om hvordan). Det forsvandt i hvert fald, hvis de satte forlængerkablet i :-)

    HonoDelLoce13-07-16 13:28

  • 0

    Har lige smagt en af de dersens Wasa Sandwich med basilikum og tomat, for første gang i mit liv. Det var ikke ligefrem en god oplevelse. Anbefales ikke.

    Whispering Horse13-07-16 21:55

  • ★★0

    Pokemon Go er vanedannende

    Tiany14-07-16 13:29

  • ★★★★★1

    Pokemon Go er vanedannende

    Det hører jeg.

    Og så ser jeg det, når jeg går i skoven, som lige pludselig er fuld af nørder, der vandrer rundt med næsen i mobilen. 

    Lars!14-07-16 23:01

  • ★★★1

    Det lyder sjovt og jeg skal også have det prøvet. Om ikke andet for at se hvad hyppen går ud på.

    Måske lyder det lidt skørt, men det vel blot en form for avanceret orienteringsløb. Der findes jo også dem der løber rundt i skovene for at finde poster.

    Aranyhajú Nyárszépe15-07-16 11:56

  • ★★★★★★0

    Jeg er i gang med et tosset film maraton...så 7 film i går...tager 9 film i dag. Så er der selvsagt ikke tid til at handle, så godt jeg havde mad og cola til det meste af dagen. Nu har jeg bestilt sushi for 260 kr :)

    Er gået i gang med den 7. film...har ca 4½ time tilbage på de tre resterende film.

    Det er måske lidt synd for nogen af filmene, for koncentrationsniveauet kan ikke være lige højt hele tiden. Meeeen, det skal prøves. Overvejer lidt, om jeg skal prøve en 24-timers maraton på et tidspunkt.

    Guldager17-07-16 18:46

  • ★★★★★0

    Jeg har engang snuppet 8 film i biografen på en dag. Men det var også på Berlinalen. Det krævede dog en del planlægning, da den første film bliver vist kl 9 og den sidste kl 22:30. Jeg fik dog ikke spist meget den dag.

    David Lund17-07-16 20:15

  • 0

    Stort tillykke Bony. Husk at nyde det, den første tid er guld værd.

    bhs17-07-16 22:06

  • ★★★★★0

    Det med og stå op klokken lort om natten? 

    Elwood17-07-16 22:07

  • ★★★★★0

    Prøvede nogle filmnætter, da jeg var barn. Det sidste, jeg prøvede, var vist at se LotR EE i én køre. Efter det har jeg holdt mig til en film ad gangen. 7 på en dag? Nej tak. 

    Lars!18-07-16 12:15

  • ★★0

    Det med og stå op klokken lort om natten? 

    Husk dette:

    Det kan lyde som lort. Men som forælder er man en lort, hvis man ikke står op klokken lort efter lort.

    BN18-07-16 19:41

  • ★★★★★0

    Hehe I know, min Søster har været igennem rutinen to gange nu :)

    Elwood18-07-16 19:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen